Orijinalini görmek için tıklayınız : Üyeliğimin silinmesi
Tüm çabalarıma rahmen üyeliğimi silmeyi beceremedim.
Üyeliğimin silinmesini talep ediyorum saygılarımla.
Üyeliğimin silinmesini istiyorum.
paslıçivi
01-06-2009, 08:55
mep saçmalama...
oki denen şahsın ne olduğunun farkında değil misin..
düne kadar bana her fırsatta saldıran homosexüellikle suçlayan adam şimdi bana gaz vererek yandaş olmaya çalışıyor.. çok iyi bilirim bu tipleri..
sakın böyle biri için savrulma.. değmez..
ben şimdi okinin bana tavırlarına kahkahalarla gülüyorum..
sen de aynısı yap...
onun amacına ulaşmasına izin verme..
sen bizim biricik peygamberimizsin..
Ayrılmana üzülürüm mep. Özellikle ilgili konu ve konuları takip ettim. Senin gibi düşünmeyenler olduğu gibi senin gibi düşünenleri de yalnız bırakmamalısın. Kararından dönmeni isterim. Birilerinin ekmeğine yağ sürme. Onların ve o zihniyetinde istediği de bu; sindirmek, yıldırmak. Eğer biri gidecekse bu sen olmamalısın.
Sanırım yeteri kadar açık olmuşumdur. Kararını bir kez düşünmeni istiyorum.
Saygılar..
ÖM'ne bakmadan sildin kendini değil mi?
:( :( :( :( :(
oki denen şahsın ne olduğunun farkında değil misin..
........
Sayın Paslıçivi;
Size insanca muamele edenlere edit demeniz nasıl muameleyi talep ettiğiniz hakkında ipuçlarını veriyor.
Devrim kişisel hırs ve ihtirasların yeri değildir. Ya devrimden yana olacak herkesin adaleti için çalışacaktır; ya da karekteristik riyanın en güzel örneklerini yaşamında göstermek için köle olacaktır. Ortası yoktur.
Tabikii davamda ben kişiliksiz olurum. Devrim kişisel egoların tatmin yeri değil, kendi kişiliğinizi davanızda erittiğiniz yerdir.
Ancak;
Bireysel yaşam alanımı kast ederek bu cümleyi sarf ediyorsanız eğer; gereğinin yapılması için mevcut kurulların harekete gececeğini umuyorum.
Bu arada; sizi homeseksüellik ile hangi mesajda itham etmişim burayı da anlayamadım.
Maksadını aşan bir cümle varsa yazdıklarımda lütfen bildiriniz. Özür dilerim.
Ancak manadan gerçeğinize bir kapı açtıysanız da beni suçluyorsanız ona da birşey diyemem
Selamlar
paslıçivi
01-06-2009, 09:25
oki karşında cahil çocuk yok...
kimin ne zaman ne demek istediğini ikimiz de çok iyi biliyoruz..
Sayın Mep,
üzüldüm; umarım bu kararınızdan dönüş yaparsınız..
saygılar
parmis güneşin_kızı
Mep
saçmalama ya
daha sana promisesi çalıcım gitme bi yere aaaaaaaaaaa
selanikli
01-06-2009, 12:18
Tüm çabalarıma rahmen üyeliğimi silmeyi beceremedim.
Üyeliğimin silinmesini talep ediyorum saygılarımla.
Sayın mep;
nerden çıktı şimdi bu karar.
Gitmemeniz konusunda ısrar ediyorum.
Lütfen kalınız.
Saygılar.
sheyhzade
01-06-2009, 12:20
Bugunlerde nedense herkes cok gergin.Sitenin en kidemlileri bile birbirine girdi girecek.
Yonetim ortamin yumusamasi icin biseyler yapsin!
Ya forumu biraz tatil edin,ya farkli bir etkinlik duzenleyin.
Ben Mep'in yazilarini severek okuyordum,sayin yonetim olaya mudahale edelim.
Ne oluyor Mep?
Pire için yorgan mı yakacaksın?
Çamur atan kanıtlamak zorunda.
Kanıtlıyamıyorsa ya özür dileyecek adam gibi, ya da müfteriliği kabullenecek.
Her iftira atan yüzünden ortamlarımızı terketsek, gidip insanlardan uzak tek başına yaşamamız lazım.
Benim durumumu da görüyor, biliyorsun.
Kalkıp siteyi mi terkedeceğim bu yüzden?
Ben de gitmem, o da gitmesin ama mesafeli dururum, paylaşım olmaz.
Eskiden böyle miydi?
Bir konuya el attık mı, karşılıklı araştırarak birbirimize katkı verirdik.
Ki seninkisi paylaşım içinde olmayacağın biri üstelik.
Benzer durumu ben İnvi ile yaşamıştım.
Kestim diyaloğumu, muhatap olmadım.
Senin de yapman gereken bu.
O da anlayacaktır hatasını.
Ama illa hoşgöremem diyorsan, DK bu tür sorunlar için kuruldu.
Umarım bu mesajları okuyorsundur ve kararını değiştirirsin.
Sevgiler.
ozgur_beyin
01-06-2009, 14:43
ülen mep hangi gavura kızıp orucunu bozdun anlamadım.
en azından bu şekilde '' savaş'' alanını bu şekilde terk etmeni istemez ve ummazdım.
umarım yine gfelirsin biz burda seni bekliyor olacağız
mep birader,
Pilavdan niye dönüyon? Kaşığın kırılmaya e mi? Bence bunca zaman üşenmeden niye burada yazıp çizdiğini hatırla ve geri dön. Yoksa biz sana geliriz ... sen zararlı çıkarsın :biggrin1:
A.
Sevgili mep
Yaptıgın tüzüge aykırıdır. :hat: Bir YK üyesinin öyle kendi kafama göre kendimi sildim ve gittim demeye hakkı olamaz. İyi o zaman sitenin sorumluları her kafaları kızdıklarında çekip gitsinler, site de sahipsiz kalsın öyle mi.
Yagma yok. O kadar kolay mı geldik bugünlere. Gemi su mu aldı yoksa, lafla yürümüyor mu gemi.
Hepimiz ekonomik sıkıntılar içindeyiz, gerilimlerdeyiz. Bu da herbirimizi daha da hassas ve tahammülsüz yapıyor. Ben son gerilimleri biraz da bunlarla bagdaştırıyorum. Kendi sıkıntılarımızı da zorunlu olarak ortama yansıtabiliyoruz.
Senden beklenen, verdigin kararı tekrar gözden geçirmendir. Yoksa başkan olarak hakkında celp çıkaracagım. Görüldügü terde derdest edilerek siteye teslimi diyecegim. :ballchain:
Şaka bir yana, bu kadar mizah yetenegi olan biri bu derece basit bir davranışın içine girmemeli.
saygılarımla
Mep,bu siteye yazılarınla çok emek verdin,şimdi nasıl bırakıp gidebiliyorsun.Bizi de sensiz bırakacaksın.Resmen insafsızlık bu yaptığın..Bir kişi yüzünden hepimizi idam ettin..Küstüm sana.Ama eğer gelirde "sizi seviyorum bu yüzden asabi davranmışım,pardon"dersen seni affedebilirim..:)
Şaka bir yana geri dön.Sensiz olmaz..
Sevgili mep,
Seni bunca seveni nasil bir sahis icin birakip gidebilirsin? Eger baska bir nedenin var ise bilemem, fakat senin, kutsallariyla alay ettigini zanneden bir uyenin yersiz parlamasi neticesinde, bizleri sensiz birakman hic de mantikli gelmiyor bana, ,
İftiralar kırar insanı, ve gönlünü.
Hangi taraftan gelirse gelsin.
Hani bilgilerimizi paylaşıyorduk, bildiğimiz ya da inandığımız.
Bildiklerimize olduğu kadar olur inandıklarımıza da iftira?
Ve bildiklerimiz nedeniyle kırıldığımız kadar kırılmaktayız inandıklarımıza da.
Bu işin bir yönü.
Sn. OQONUÇ'u biliriz, Sn. Mep'i bildiğimiz kadar.
Espiri ve ince zekada denk bir tarafları var.
Bu kadar espiri olunca da ucu dokunmakta birilerine.
Kimi birilerine, kimi birbirlerine.
Bu da işin başka bir yönü.
Bu durumda kılıçlar sokulur kına.
Bir süre dinlenilir beraberce.
Rüzgar dinince bakılır etrafa.
Ne yaptım, ne oldum diyerek.
Edenler etmiş.
Nasihat bize düşmez.
Biri kardeşimiz biri ağabeyimiz.
serüvenci
01-06-2009, 16:15
sevgili mep,
vallahi ayıp ettin. hem üyeliğini sildirmek gibi bir gaflette bulunmak da nedir ? seninle tartışmış olsam da senin burada bulunmanı isterim. çünkü çok ileri giden bir insan değilsin. tekrar buraya geri döndüğünde bu duruma sevinen insanlardan biri de bendim. gidişin hiç hoş olmadı. geri dönmeni temenni ederim.
yöneticilere,
paslıçivinin kullandığı sözlerin DK'nin görevi kapsamına girdiğini düşünmekteyim. sizler ne dersiniz. ayrıca şunu da sormak gerek : mep - oki tartışmasında aldığınız tavrı neden paslıçivinin oki'ye takındığı tavırda açıkça almadınız. bunu çok merak ediyorum.
hangi tavirdan bahsediyorsun?
Tavir alinmasi gereken biri varsa o da sensin. Devamli tenkit, devamli yikicilik. insanlari birbirine dusurmek de Tahriktir ve suctur. Hele bunu mep gibi hemen hepimizin sevdigi saydigi bir uyeye hitap eden baslikta yapilmasi ayrica ayiptir.
Sevgili Mep, Bizimki gibi organizasyonların işleyişlerinde hatalar, gecikmeler, zaman zaman sert tartışmalar ve bunlara verilen tepkiler olağandır. Tüm partilerde, derneklerde vb. yapılanmalarda bu tür problemler yaşanır özellikle de sol veya özgürlükçü yapılanmalarda olur. Biat kültürünün hakim olduğu yapılanmalarda bu sorunlar daha az tepki yaratır çünkü insanlar pek çok şeye boyun eğer. Bizlerde ise tepki var bu güzel, insanlar sorunla karşılaştıklarında bireysel tavırlarını ortaya koyuyorlar ancak bizde de mücadele azmi ve kollektivizm eksik. Bir davaya inanmak ve onun için mücadele etmek ruhu eksik. Bak dilavere, bugüne kadar nice insandan pek çok eleştiri aldı hatta benden de panteden de ve diğer kişilerden ama gene burada, gene mücadelesinin içinde. İşte bize bu lazım. Geri dönersen "Fevri davranmıştı, düşününce doğru kararı verdi" derler, dönmemekte kararlıysan "Gururunu birlikteliğimizden ve mücadelemizden üstün tuttu" derler. Sevgilerimle
serüvenci
01-06-2009, 17:20
vartor,
yaklaşık bir saattir bu bölüme kaç kez baktın göremedin mi ? paslıçivi aleni olarak oki'ye "kişiliksiz" demiştir. aydoe tarafından editlenene kadar elli defa görmüş olman gerekirdi. tekrarlamanın haceti yok. paslıçivinin lafına tavır almayan yönetimi kınıyorum.
tavır alınması gereken kişi benmişim. tenkitçilik yıkıcılık birbirine düşürme gibi eylemlerle tahrik ediyormuşum. kanıtını ortaya koysana. suçum varsa ortaya koy. kanıt koymazsan müfterisin.
mep'e saygısızlık yapma niyetinde olmadığımı bildiğin halde böyle tavır alıp önyargılı yaklaşman incitici bir durum. sen galiba bugün birilerine sinirlendin. istersen git biraz dinlen.
vartor,
yaklaşık bir saattir bu bölüme kaç kez baktın göremedin mi ? paslıçivi aleni olarak oki'ye "kişiliksiz" demiştir. aydoe tarafından editlenene kadar elli defa görmüş olman gerekirdi. tekrarlamanın haceti yok. paslıçivinin lafına tavır almayan yönetimi kınıyorum.
Bu konuyu forumun ilgili bölümünde farklı bir konu açarak dile getirebilirsin. Mep'in senle girdiği tartışma sonucu üyeliğini sildirme talebinde bulunduğu konuda bunu dile getirmek hem mep'e hem onun gitmesine üzülenlere saygısızlıktır.
Ayrıca oki'nin okuma yazması yok mu sanki. Onun avukatlığına soyunmaya ne hacet var. hiçbir şey bilmiyorsan çek screen shoot'unu elinde kanıtın olsun. Her klavyede var o tuş...
Bari burda polemik yaratma!! Daha önce demiştim bu uslüpla olmaz diye. Gölge etmeyin başka ihsan eylemem.
serüvenci
01-06-2009, 17:59
Bu konuyu forumun ilgili bölümünde farklı bir konu açarak dile getirebilirsin. Mep'in senle girdiği tartışma sonucu üyeliğini sildirme talebinde bulunduğu konuda bunu dile getirmek hem mep'e hem onun gitmesine üzülenlere saygısızlıktır.
Ayrıca oki'nin okuma yazması yok mu sanki. Onun avukatlığına soyunmaya ne hacet var. hiçbir şey bilmiyorsan çek screen shoot'unu elinde kanıtın olsun. Her klavyede var o tuş...
Bari burda polemik yaratma!! Daha önce demiştim bu uslüpla olmaz diye. Gölge etmeyin başka ihsan eylemem.
özne,
vartor'un gösterdiği tutum nedeniyle iş bu hale gelmiştir. şimdi benim tavrımın haklılığını savunmak yerine beni yermekle yanlış bir tavır alıyorsun. mep'le ilgili düşüncemi belirttikten sonra düşüncemi ortaya bu şekilde koymamda ne gibi bir sakınca var anlamadım. yönetim adına biri çıkıp doğrudur haklısın deseydi konu kapanırdı herkes yoluna devam ederdi. ayrıca sen konuyu baştan okumamışsın ki bana bunları söylüyorsun. oki, zaten kendi ifadelerini kullanmıştır. benim vurgum onunla ilgili bir durum olsa da onun avukatlığını yapmak değil, bir yanlışı ortaya koymaktır.
bu durumda asıl siz birilerinin avukatlığını yapmış oluyorsunuz, farkında değilsiniz.
ayrıca üslubumuzda bir sorun yoktur. yerinde ve zamanında tavrımızı ortaya koyuyor olmamız üslubumuzun doğruluğunu ortaya koymaktadır. kusura bakmayın ama saplantılı bir durum mu desem önyargılı bir durum mu desem siz de öyle bir şeyler oluşmuş.
şimdi daha fazla meşgul etmeyelim artık. size iyi paylaşımlar.
ek : mep'in benimle girdiği tartışmadan dolayı üyeliğini sildirdiğini söylemek tam olarak abesle iştigaldir. siz onu "bok" kelimesini ağızlarına alanlara söyleyin.
Ne yaptın sen Mep, kardeşim nasıl gidersin ? ..
Gemide tek basima kaldim mep.
Gemiyi en son kaptan terkeder diyen sen degilmiydin kaptan?
Ben basit bir tayfayim, nasil basa cikarim bu koca gemiyle tek basima !!!
evrensel-insan
01-06-2009, 22:02
Saygideger mep;
"Pireye kizip, yorgan yakmak" senin gibi; nuktedan, esprituel ve her olaydan her konudan, bir "saka" cikarabilecek kadar; bilgili, tecrubeli bir arkadasimiza; kisisel ve duygusal bir karar almak, yakismaz. Senin bu sitede bulunmanin, ve bu bulunusunu devam edip, ettirmemenin kararini; maalesef sen tek basina veremezsin. Senin, bu sitede kalmani isteyen o kadar kisi varken; bunlarin isteklerine karsi koyamazsin. Senin de bu sitede; o kadar sevdigin kisi varken; bu kisileri birakip gidemezsin. Kisaca; bu site bir toplumsal olgu; o yuzden ferdi davranamazsin. Eger davranirsan; hem kendine, hem seni isteyenlere, hem siteye, hem de bu siteye yapacagin katkiya "rest" cekmis olursun. Ben senin bunu yapmayacagina eminim. Umarim, beni yaniltmazsin.
Saygilarimla;
evrensel-insan
Sayın Mep;
Bazı konular ve hassas durumlar söz konusu olduğunda insanlar itinalı olabiliyorlar.
Sizi sevmek zorunda değilim. Ama size kişisel hakaret olmadığı sürece katlanmak zorunda olduğumuz da bir gerçek. Ki bu durum sizin için de bizim namımıza geçerlidir.
Haddinizin fevkinde kişilere b.k gibi bir tanım yakıştırmanız hatalıdır. Aynı şekilde göstermiş olduğum kişisel tavrında tıpkı hatalı olduğu gibi.
Gölge meclis ve davamız hakkında söylşediğim her cümlemiz geç.erli olmak üzere, kişisel olarak sizi kıracak cümlelerimi sarf ettiğim için Allah beni affetsin. Ben kendi adıma yaptığınız hakareti bağışlıyorum. Siz de hakkınızı helal ediniz.
Unutmayınız, Gölge Meclis gün olur bir gün size de lazım olur.
Ne ben ne serüvenci ne de diğer gölge meclis üyeleri birilerinin ithamı gibi kişisel EGo tatminleri için burada değiliz. Devrimler adam kazanılarak yapılır. Devrimci adam kaybeden değil adam kazanan demektir zaten.
Bu nedenle gönül kırıklıklarımız içimizde kalmak üzere TD halkı olarak birlkte yaşamayı başarabiliriz.
Hem Git gel konya altı saatı bizzat ben biliyorum. Td halkı bir nebze nefes aldığımız ortak bir platform. Sorun TD halkında değil yönetimin haklarında.
Zamanla da mücadelemizi sürdürerek hakkımızı sonunda alacağız. Kimbilir belki de sizi meclis başkanı yaparız. :D
Çünkü adalet bir gün herkese lazım.
Dönmenizi bekliyorum, umuyorum, rica ediyorum.
Selamlar.
Hem Git gel konya altı saatı bizzat ben biliyorum. Td halkı bir nebze nefes aldığımız ortak bir platform.
Oki burayı biraz açar mısın, sen yakında Süleyman Demirel'i de geçeceksin.:yo:
Bu arada tüm ceza alanlara af getirildigini her halde duyurularda okudunuz. Şimdiye kadar ihraç olan tüm üyeler tekrar aramıza katılabilir.
saygılarımla
Hem Git gel konya altı saatı bizzat ben biliyorum.
..........
Açıklama: Faraza Frodo konyalı ya ; zaten bana gıcık. Ben de ona ; daha evvel gidip gelmiştim ya... oraya atıf yapmıştım. Ama olmamış , kötü kurgu. Düzeltiyorum.
Oki gitti geldi Frodo yine aynı :D
Gelelim diğer cümleye...
Td halkı bir nebze nefes aldığımız ortak bir platform.
...
Bu sitenin ateistleri sanıyor ki halkın baskısına kendileri maruz kalıyor. Parası olan pekala fıstık gibi dinsizliğini yaşayacak ortamları buluyor. Hem parasız hem de inançsız olanları da ben düşünecek değilim. Vatan sağolsun :D
Ama bizler gibi inançlı ve radikal fikirleri olanları ne vatan ne de vatansızlar kabul etmiyor. Cüzzamlı ve tehlikeli olarak toplum huzurunu bozan habisler gibi dolanıyoruz. İşte bu platforumda özürce düşüncelerimi yazabiliyorum. Burada bir sorun yok. Bir de adil davranılsa da toplumdan yediğimiz ikinci sınıf muamelesini burada da yemesek harika olacak.
Gerçekten de çok ilginç bir durum var aslında bu platforumda. İnsanlar özgürlük için tanrıyı ret ederlerken bağnazlık derecesinde statükonun taasubuna sahip çıkıyorlar.
Yani gücü asla kimse kimseye devretmek istemiyor. Frodo Okiye devretmiyor, Türk kürde devretmiyor. Asker sivilie devretmiyor , devretmiyorda devretmiyor. Ve herkes ezildiği yerde hakkı için bas bas bağırıyor. Bunun sonucunda bağıran hain, bastıran kahraman oluyor.
Güç demek ki iyi bir şey ki kimse devretmiyor. Benim gibi mutlak adaleti yaşamlarında dayanak gören bir avuç kişi de işte burada en azından yıkabileceği bir yönetimin hayali ile aç tavuk darı ambarı hayali ile vakit geçiriyor.
Oysa Mutlak adalet hedefine Td halkı olarak bir nebze olsun model olabilsek belki bu makete bakarak insanlar da yaşamlarında adalet arayışına girecekler.
İşte her ne kadar adaletsizlik Td de hüküm sürse de şu anda mevcut başka bir yerde de görünmüyor. Cümlenin açılımı budur.
Ayrıca Sülo örneğini iade ediyorum birader, ne şamın şekeri ne nazmiyenin yüzü :D
Ayrıca, Biz ilk gün ne dediysek bugünde aynısını söylüyoruz.
Haaa, kulağı terstan gösteriyoruz doğru. Ama ne yapalım, birde gözüne soksak milletin çiğ pişmiş yiyecekler baksanıza. Biz hem devrimci hem de müslümanız. Devrimin, müslümanın kelime anlamını TV den öğrenip üstüne fikir bina edenlere dayanacak gücümüz yok henüz. Allah'ın izniyle o da olacak. Buna yürekten inanıyorum.
Var mı başka anlaşılmayan. Mevzular netleşsin kafalar karışmasın.
Bu kadar göz kamaştıran aydın kafanın içinde umarım anlaşılmıştır mevzunun özü.
Sahi yaaa, Demirel'de keldi değil mi :D
Selamlar
serüvenci
02-06-2009, 00:24
Bu arada tüm ceza alanlara af getirildigini her halde duyurularda okudunuz.
rahşan affı mı geldi ? süresiz uzaklaştırmalar yine rehabilitasyon amacı ile mi yapılacak ? :D puhahaha
paslıçivi
02-06-2009, 06:27
serüvenci arkadaşım..
okiyle olan daha önceki diyaloglarımızı bilmeden konuşuyorsun..
oki hakkını doldurmuştur.. bunların ne olduğunu kendisi çok iyi bilmektedir..
nasıl daha önce bana yaptığı saldırı ve hakaretlerde sadece iletiler silinip editlendiyse şimdi de aynısı olmuş ve adalet yerini bulmuştur..
okiye yaptığım hakaret bir anlık öfke sonucu değil bilinçli çağırılmış ve uygulanmış bir davranıştır..
insan olmanın gereği bazı davranış kalıpları vardır.. bunlara uymayanları uyarırım, davranışlarında ısrar ederlerse suç/ceza/ödülü inanalar gibi başka bir yere ve zamana havale etmem.. yaşamın tüm sorumluluğunu üstüne almış biriyim..
bedelinin ne olacağı hiç önemli değildir, adaleti bu yaşamda sağlamaya çalışırım..
oki son zamanlarda çok ciddi bir davranış değişimine girmiştir, umarım samimidir.. zaman herşeyi gösterecektir..
sevgili mep,
senin üyeligini sildigini duyunca cok sasirdim. Ne oldugunu anlamadim. Gölge meclisteki tartismayi esprili bir karsilikli takilma sanmistim, ne senin ne de Oki'nin böyle bir sonuca yol acacagini düsünmediginizi saniyorum. Oki, heyecanlidir, bazen amacini asan seyler yaziyor ve sonradan pisman oluyor. Biz zaten onu dövecez :)
Gel etme, su aile ortamini birakma, seni tekrar aramizda görmek istiyoruz. Bak nerdeyse diger sitelerden bile buraya gelip, sana "geri dön mep" demeye baslayacaklar. Hadi, kirma bizi.
...............
Şu bizim çok iyi bildiğimizi bir söylesenizde bizde öğrensek sayın paslıçivi.
Ağzımızdan ne çıkarsa onu yaşarız. Adabıyla yazmasını da biliriz. Adap öğretmesini de. Bu toprakların yoğurduğu ne kadar öz ve kültür varsa bizim hamurumuz odur.
Özgür heyecanlı savaşçı mert. Gerekirse bir kişinin hakkını korumak için bir halk olarak ölümü göze alırız. Bir karıncanın yuvasını bozmamak için bir orduyu dağdan aşırırız.
Biz buyuz. Ya siz sayın paslıçivi. Siz kimsiniz. Bilmediğini bilmeyen bir adam olarak bildiklerinizi, bu sitenin bir çok üyesi elli kez belledi de döndü geliyor.
Oki kimseye yaranmak için ve bir toplumda bulunmak için şahıslara taviz vermez. Bu ilkesine özüne atasına aykırıdır. Kendinizi mihenk yaparak insanların size yaklaşmasını isteyecek kadar ENE nizi kabartıp sadece adaletin peşinde koşan serüvenci ve beni egoistlikle suçlamak el insaf dedirtir insana.
okiye yaptığım hakaret bir anlık öfke sonucu değil bilinçli çağırılmış ve uygulanmış bir davranıştır..
Bu cümlenizi de bold yazdım ki; ne olduğunuzu sözde kurullarınız daha iyi görebilsin. Yoksa şikayet butonuna mı basmalıyım Sevgili Aydoe..
Bazen kendimi bakımsız bir bahçede gibi hissediyorum buradayken. Bir tek üzüm yemek için elli tane kırık çitin paslçivisinden geçmem gerekiyor. Ve acaba değiyormu diye de düşünmeden edemiyorum.
Selamlar
Sevgili Mep ;
İnançlı birisiyim.
Ama,
Kişiliğin dolayısı ile,
İnanç paylaşımında olduğum bir çok kişiden daha çok severim seni.
Turan Dursun sitesi müdavimlerinin büyük çoğunluğu seni seviyor,
Lütfen geri dön.
okiye kızıp oruç bozulmaz mep.
Selamlar.
serüvenci
02-06-2009, 16:13
serüvenci arkadaşım..
okiyle olan daha önceki diyaloglarımızı bilmeden konuşuyorsun..
nasıl daha önce bana yaptığı saldırı ve hakaretlerde sadece iletiler silinip editlendiyse şimdi de aynısı olmuş ve adalet yerini bulmuştur..
insan olmanın gereği bazı davranış kalıpları vardır.. bunlara uymayanları uyarırım, davranışlarında ısrar ederlerse suç/ceza/ödülü inanalar gibi başka bir yere ve zamana havale etmem.. yaşamın tüm sorumluluğunu üstüne almış biriyim..
bedelinin ne olacağı hiç önemli değildir, adaleti bu yaşamda sağlamaya çalışırım..
oki son zamanlarda çok ciddi bir davranış değişimine girmiştir, umarım samimidir.. zaman herşeyi gösterecektir..
oki ile diyaloglarınızı yanlış anlamış olabilirsiniz ya da gerçekten doğru anlamış olabilirsiniz. fakat oki'ye bilinçli olarak hakaret etmiş olmanız insana saygı unusurunun dışına çıkan bir davranıştır. kınanması gereken bir davranıştır. sizin adaleti sağlamak olarak gördüğünüz hakaret sadece bir yanılsamadır. eğer karşınızdaki insan size hakaret ediyorsa ve siz ona aynı şekilde cevap verme gereği duyuyorsanız sizin algısal yaklaşımınızı ve insana dair yaklaşımınızı sorgulamanız gerekir diye düşünüyorum.
paslıçivi
02-06-2009, 20:21
Şu bizim çok iyi bildiğimizi bir söylesenizde bizde öğrensek sayın paslıçivi.
şu an görüyorum ki yasaklanmışsın..
yasağın bitince bana yaptığın belden aşağı saldırıları mertçe göğüsleyebilecek, arkasında durabilecek yüreğin varsa konuşuruz..
böyle bir yüreğe sahip değilsen zaten seninle işim olmaz..
paslıçivi
02-06-2009, 20:35
oki ile diyaloglarınızı yanlış anlamış olabilirsiniz ya da gerçekten doğru anlamış olabilirsiniz. fakat oki'ye bilinçli olarak hakaret etmiş olmanız insana saygı unusurunun dışına çıkan bir davranıştır. kınanması gereken bir davranıştır. sizin adaleti sağlamak olarak gördüğünüz hakaret sadece bir yanılsamadır. eğer karşınızdaki insan size hakaret ediyorsa ve siz ona aynı şekilde cevap verme gereği duyuyorsanız sizin algısal yaklaşımınızı ve insana dair yaklaşımınızı sorgulamanız gerekir diye düşünüyorum.
nush ile uslanmayana etmeli tekdir
tekdir ile uslanmayanın hakkı kötekdir..
serüvenci..
aramızdaki diyalogları bilmeden konuşuyorsun diyorum.. hala konuşuyorsun..
ben insana insan gibi davranırım..
ama insan denen canlı bir hatayı ısrarla tekrarlamaz...
tekrarlar ise anladığı dilden konuşurum..
o da mevcuttur bende...
oki ısrarla kaşınmıştır.. kaşınanı kaşımayı severim...
ben mep değilim.. mep humanist biri.. çabuk savruldu..
sitenin vereceği her cezayı alırım çekerim.. kimseye de kırgınlığım olmaz..
ama okinin bu sitede bu bölücü davranışlarına izin vermeyeceğimi de çok iyi bilin..
bu arada mep dön hadi artık.. seni sevenleri yarı yolda bırakma..
serüvenci
02-06-2009, 22:43
sizden hata olarak vasıflandırdığınız ve dialoglar konusunda bir kaç örnek rica etsem. link olarak verirseniz sevinirim. ayrıca benim size anlatmaya çalıştığımı anlamadıysanız aramızda bir iletişim sorunu var diye düşünüyorum. ben size olması gerekeni vurguluyorum siz bana olanı anlatıyorsunuz. sizin yaptığınız davranış insana yaraşır bir davranış mıdır ? sözlerinizden oki'ye açık açık "hayvan veya yaratık muamelesi yapılmalı" sonucunu çıkarıyorum ki bu kadar ileri gidilmemesi gerektiğini düşünmüyorum. bir insanı hayvan veya yaratık olarak görmek insana yaraşır bir davranış mıdır varın buna siz ve diğer arkadaşlar karar verin.
ben de insana insan gibi davranırım. çok ileri gitmediği sürece de insanlarla ilişkimi tamamen kesmem. tartıştığım bir insanın sözlerini yine de dinlerim. çünkü onun insan olduğunun bilincindeyimdir. insanı da hayvan veya yaratık olarak görmem.
serüvenci
02-06-2009, 22:46
ayrıca kötek eşeğe bile atılınca içim bir tuhaf olur. kaldı ki insana atılınca hiç hoşuma gitmez. sizin bu yaklaşımınızla benim bu sitedeki bir çok insana aleni küfür etmem gerekirdi. ama küfre uğradığım halde kimseye küfür etmedim. kendinizi o konuda biraz analiz etmenizi tavsiye ederim. insana saygı unsurunu biraz değerlendirin.
mep şimdilik kararını vermiş, umarım kırgınlıkları unutup tekrar geri gelir. Kimler geri
gelmedi ki?
paslıçivi
03-06-2009, 07:20
sözlerinizden oki'ye açık açık "hayvan veya yaratık muamelesi yapılmalı" sonucunu çıkarıyorum ki bu kadar ileri gidilmemesi gerektiğini düşünmüyorum. bir insanı hayvan veya yaratık olarak görmek insana yaraşır bir davranış mıdır varın buna siz ve diğer arkadaşlar karar verin.
ben de insana insan gibi davranırım. çok ileri gitmediği sürece de insanlarla ilişkimi tamamen kesmem. tartıştığım bir insanın sözlerini yine de dinlerim. çünkü onun insan olduğunun bilincindeyimdir. insanı da hayvan veya yaratık olarak görmem.
ayrıca kötek eşeğe bile atılınca içim bir tuhaf olur. kaldı ki insana atılınca hiç hoşuma gitmez. sizin bu yaklaşımınızla benim bu sitedeki bir çok insana aleni küfür etmem gerekirdi. ama küfre uğradığım halde kimseye küfür etmedim. kendinizi o konuda biraz analiz etmenizi tavsiye ederim. insana saygı unsurunu biraz değerlendirin.
serüvenci..
EDİT
benim tarzım budur, beğenmek onaylamak zorunda değilsin..
ayrıca muhattabım sen değilsin.. muhattabım oki..
sizin göbeğiniz beraber mi kesildi..
hakdoğandan sonra oki de kendine bir şıracımı yaratmış..
sitede ne çok bozacı/şıracı ilişkisi türemeye başladı..
enteresan...
serüvenci
03-06-2009, 12:28
paslıçivi, bozacı şıracı hitabınızı size iade ediyorum.
yorumlarınız için teşekkür ederim.
saglicakla kalin.
mep i demi kaçırdınız???
yazıklar olsun diyim ne denir ki başka...
Ula Mep,
senin yaptigini corumlu yapmaz ;-)
Onun bunun degirmenine su tasiyacagina gel suraya gemiye sahip cik.....
bizde deniz'de biraz sert dalga vardi , yolculuk aksadi deriz.......
digeri_1
07-06-2009, 17:49
merhaba
ben de üyeliğimin silinmesini talep ediyorum. ırkçı üyelere yol açılıyor. bu tahamül edemeyeceğim şey." Yakalayıp asıversek", "Hepsini birden temizlesek", "Toptan imha etsek" gibi fikirlere sahip kişileri bünyesinde barındırdığı için TD sitesine kırıldım .
yetkililerden üyeliğimin silinmeini & iptalini rica ediyorum
saygılar Natan
Sayın Natan,
Bahsettiğiniz türde mesajlar tüzüğümüze aykırı olduğu için silinmektedir.
Bu tür mesajlara rastladığınız takdirde mesajın sağ üst kısmındaki kırmızı ünlem işaretini tıklayarak bize bildirirseniz gerekli düzenleme yapılmakta, ve gerekiyorsa müeyyide uygulanmaktadır.
Sizin gibi üslubu düzgün ve sitemize katkısı olan bir üyemizin üyeliğini sildirmesi yerine, kalarak bu tür mesajlara engel olmasını, bize bildirmesini ve katılımının devamını dileriz.
saygılarımla
Yakalayıp asıversek", "Hepsini birden temizlesek", "Toptan imha etsek" gibi fikirlere sahip kişileri bünyesinde barındırdığı için TD sitesine kırıldım .
Sayın Natan
Bireylerin kafalarının içindekileri bilemeyecegimiz gibi, engelleyemeyiz de. TD sitesi düşünceye ifade özgürlügüne önem verir, ancak bunun içinde ırkçılıgı ifade özgürlügü olmaz. Kimse kimseyi imha edecek söylemlerde bulunamaz. Bulundugu takdirde kapı önüne konur.
Ancak kişi suçu ispar edilmedigi müddetçe suçsuzdur evrensel hukuk ilkesinden yola çıkarak, bir suç işlenmeden yaptırım uygulayamayız. Kişileri şahsen tanımamız, başka platformlarda dile getirdikleri görüşleri bilmemiz biz şey degiştirmez. Suçun TD içinde işlenmiş olması temel alınır.
TD sitesi tüzügüne uygun davrandıgı müddetçe herkes düşüncesini dile getirebilir. Biz burada birbirimize tahammülü ögreniyoruz ama elbette ırkçılık kırmızı çizgimizdir.
Şayet bu tür iletilere rastlıyorsanız, iletinin sag üst köşesindeki ! işaretini kullanarak forum yöneticilerine şikayet ediniz. Onlar gerekeni yapacaklardır.
saygılarımla
evrensel-insan
07-06-2009, 18:14
Saygideger natan;
"Kacis" bir kisinin, bilincli yada bilincsiz yapabilecegi en kolay seydir. Butun bu soylemler; dusuncenin davranisa yansisidir. Eger bu soylemlere izin verilmezse; bu soylemler, baska sekilde tezahur eder.
Eger sen bir kisi olarak; bu tip dusunceleri kaldiramiyorsan ve bu tip insanlikdisi ve kisilerin kisisel degerlerine yonelik dusuncelerle, dusunce olarak; kendinde bir mucadele gucu goremiyorsan; once kendini sorgulaman gerekir.
Bu tip dusunceler zaten; korku felsefesi ve suru psikolojisinin umursamaz ve kacis, saklanisa yonlendirdigi icin, gecerlidir. Onemli olan ne korkmak-korkutmak ne de suru icinde yok olmaktir.
Onemli olan; bireysel bilincle, once kendini daha sonrada; bu tip soylemlere yonelen ve yonelten dusunce ve davranisi hem tum sorunlariyla birlikte ortaya koymak hem de insanlasamamanin bir tezahuru olarak gosterebilmektir.
Bu siteden ayrilsan bile; gercek yasam ve iliskiden kascis yoktur. O yuzden; dusunce ozgurlugunun; kisisel ve kisilik degerlerimizi olusturan degerlere; dokunacaginin bilincinde hareket etmeliyiz.
Sonucta; seni rahatsiz eden dusunce de; senin rahatsiz olan dusuncende; ideolojik inancsal dogrusalliktir. Eger rahatsizlik veriyorsa; senin inancsal ideolojik dogrusalliginin dogrusu rahatsiz oluyor demektir.
O zamanda kendi ideolojik inancsal dogrusallarin sendeki dogrularini sorgulaman gerekir.
Dogal dusuncenin temeli ve kokeni; ideolojik inancsal dogrusalliklarin dogrulari arasinda bir ikna olma-etme savasidir. Kacis, bananecilik, umursamazlik, korku v.s. bu dogrularinin sarsildigi anlamini tasir.
Dusunceye, dusunce ile karsi koyabilmen icin; hem kendi ideolojik inancsal dogrusalligin sende olan dogrularinin bilincinde olman; hemde sana karsi olan ayni temelli dogrularin ne oldugu hakkinda bilincli olman gerekir.
Bu sitedeki durum ve yapacaklarini sana dilaver arkadas zaten iletmistir.
Saygilarimla;
evrensel-insan
Deist Bedo
07-06-2009, 18:24
Ben yokken nelerde olmuş :p
Mep en kısa zamanda tekrar aramızda olur inşaAllah
Bu arada 40 gündür foruma girmiyorum hâlâ denetimdeki üyeliğim devam ediyor.:frusty:
digeri_1
10-06-2009, 16:14
ben burda kalmaya ve bilgi alış verişine devam etmeye karar verdim .
teşekkürler
Sevgili mep,seni kim kizdirdi bilmiyorum ,yazarsan sevinirim,(ben araplar oldugunu düsünüyorum)bu sitede keyifle takip etdiyim birisin bunu bosver,burada yapilan yalanlara dolanlara karsi bir savasdir ve bu gercekden kutsal bir savasdir senin bu kutsal savasi birakdigina inanamiyorum,kutsal olan yalancilarin yalanlari deyil bizlerin dogrularidir,bu site sensiz kan kaybeder ve sen buna izin vermezsin,dönmen umuduyla,kendine iyi bak.
ben burda kalmaya ve bilgi alış verişine devam etmeye karar verdim .
teşekkürler
MEP isen MEP olarak bulunmalısın
ayrıca seninle hiç alakasız bir mevzu içinde özel mesajla bişiler
söylüyorsun onu da geçtim
forumlar zalim arenalardır , MEP isen MEP olarak bulunki
hakkındaki iyiniyetlerini yargılayıp asmasın insanlar
serüvenci
10-06-2009, 23:58
sayın yöneticiler,
sayın mep geri dönmek isterse kıdeminin ve görevlerinin tekrar teslim edilmesini sitemekteyiz. kendisini ikna edip geri döndürürsek isteğimiz budur.
kıdemi konusunda bir mesaj sayısı ayarlaması ve YK kararı yeterli olacaktır. ( mesaj sayısı 30 mayıs itibari ile 2.444 idi )
YK üyeliği konusunda ise eğer site meclisi uygun görürse bir öneri olarak site meclisinde bir oylama yapılması ve görevinin iadesi için bir adım atılması isteğimizdir.
saygılarımla
sayın yöneticiler,
sayın mep geri dönmek isterse kıdeminin ve görevlerinin tekrar teslim edilmesini sitemekteyiz. kendisini ikna edip geri döndürürsek isteğimiz budur.
kıdemi konusunda bir mesaj sayısı ayarlaması ve YK kararı yeterli olacaktır. ( mesaj sayısı 30 mayıs itibari ile 2.444 idi )
YK üyeliği konusunda ise eğer site meclisi uygun görürse bir öneri olarak site meclisinde bir oylama yapılması ve görevinin iadesi için bir adım atılması isteğimizdir.
saygılarımla
Burası mep'in evidir. Döner dönmez. Bu kendi kararı ve iradesi olacaktır.
Ve mep ayrıcalık istemeyecek kadar onurlu, kuralları kişisel yorumlarla eğip bükmeye heves etmeyecek kadar da dik bir arkadaşımızdır.
Muhtemelen isteklerinizde samimisiniz. Keşke mep hakarete uğradığında yoldaş-koldaş destekçiliği ile eğilip bükülmeseydiniz de bu samimiyetiniz daha inandırıcı olsaydı.
digeri_1
11-06-2009, 14:57
MEP isen MEP olarak bulunmalısın
ayrıca seninle hiç alakasız bir mevzu içinde özel mesajla bişiler
söylüyorsun onu da geçtim
forumlar zalim arenalardır , MEP isen MEP olarak bulunki
hakkındaki iyiniyetlerini yargılayıp asmasın insanlar
hayır mep değilim ben. arkadaşınızı uslubundan ve karakterinden tanıyabilirsiniz. sizi de mep i de tanımıyorum.
özel mesaja gelince. isim belirtmediğinizden bazı kirli cümlelerin bana mı başkasına mı yöneltildiğini anlıyamadım . söylediğinize göre benimle alakası yokmuş. o zaman özür dilerim / afedersiniz
esenlikle
serüvenci
12-06-2009, 18:03
Burası mep'in evidir. Döner dönmez. Bu kendi kararı ve iradesi olacaktır.
Ve mep ayrıcalık istemeyecek kadar onurlu, kuralları kişisel yorumlarla eğip bükmeye heves etmeyecek kadar da dik bir arkadaşımızdır.
Muhtemelen isteklerinizde samimisiniz. Keşke mep hakarete uğradığında yoldaş-koldaş destekçiliği ile eğilip bükülmeseydiniz de bu samimiyetiniz daha inandırıcı olsaydı.
sayın frodo,
siz ne diyorsunuz yahu ? dediklerimi yanlış anlamış olmalısınız. sayın mep'in kıdemi verilebilir. bunda bir sorun da olmamalıdır. YK konusu için de site meclisini adres gösterdim. meclis ne karar verirse öyle davranır. onun hangi evrelerde YK noktasına geldiğini az çok biliyorum. modluktan ayrılıp tekrar geldikten bir süre sonra mıodluğa alındığını da biliyorum. yani onursuzca bir durum yoktur ortada. ayrıcalıklı olacağını da kimse söylemedi.
sayın mep hakarete uğradığında yanlışı ortaya koyduk sayın frodo. size bilgisiz ve cahil demeyeceğim. hak ettiğiniz düşünmüyorum. ama konuları takip etmediğinizi söyleyebilirim. o konuda yazdıklarımı açıp güzel güzel okuyabilirsiniz. bana bu şekilde hitap ederek olmadığım gibi gösterdiğinizin farkındasınızdır herhalde. ayağınızı denk alın ve bir şeyi söylemeden önce doğru olup olmadığına bir bakın. müfteri durumuna düşüp üzülmenizi istemem.
saygılarımla
bizi tahrikçi olarak niteleyenler önce kendilerinin eleştirisini yapmalıdırlar diye düşünüyorum. sayın pervane'nin direkt bölücülükle itham edilerek linç edilmesi çabasına karşı olduğumuzu belirtmemizde ne gibi bir sakınca görüyorsunuz ?
sevgili mep'in gidişiyle hakaret eçısından bir bağımız vardır. bu da Gölge Meclis üyesinin fevri hareketinden kaynaklanır. bizim birilerini linç etmek gibi bir amacımız yoktur. hala bunu anlamadıysanız tekrar düşünmenizi tavsiye ederim. bu konu içerisinde ve DK da bulunan yazılarımız açıkça göstermektedir ki kendi eleştirlerimizi ortaya koymuşuzdur. kimseyi yaptığının ötesinde bir tavırla ithma etmedik. kendi ağzı ile bu meclis olmamalı diyen birine karşı tavrımızı ve eleştirimizi koymuşuzdur. bize değil b.k kelimesini ağzına alıp sonra ortamın gerginleşmesine çanak tutanlara söyleyeceksiniz ne söyleyecekseniz.
ayrıca siz mep'e yapıldı diye düşündüğünüz linç girişiminin oki'ye yapılmadığını mı düşünüyorsunuz ? algı şeklinizi biraz değiştirmenizi tavsiye edeceğim.
saglicakla kalin
Herhalde "dik duruşun" bold yaptığım cümlede gizli. Çok yüksek perdeden karşı çıkmışsın, ee demokrasi kahramanı olmak zor. Ben yapamazdım. Gerçi italikle gösterdiğim bölümde kılıf hazırlamışsınız ama bu kadarcık kusur tüm demokratlarda olur.
sevgili mep,
vallahi ayıp ettin. hem üyeliğini sildirmek gibi bir gaflette bulunmak da nedir ? seninle tartışmış olsam da senin burada bulunmanı isterim. çünkü çok ileri giden bir insan değilsin. tekrar buraya geri döndüğünde bu duruma sevinen insanlardan biri de bendim. gidişin hiç hoş olmadı. geri dönmeni temenni ederim.
yöneticilere,
paslıçivinin kullandığı sözlerin DK'nin görevi kapsamına girdiğini düşünmekteyim. sizler ne dersiniz. ayrıca şunu da sormak gerek : mep - oki tartışmasında aldığınız tavrı neden paslıçivinin oki'ye takındığı tavırda açıkça almadınız. bunu çok merak ediyorum.
Eh bu yazında da kadirşinaslık örneği vermişsin, Ne diyelim ancak bu kadar olur, bravo.
Şakası bir yana "okinin yaptığı kabul edilemez, kimse kimseye hakaret edemez, yapan Gölgeli Meclis üyesi de olsa benim tavrım açıktır" türünden bir mesajın var mı ? Benim gözümden kaçmış olan bu nedenle senden özür dilememi gerektiren.
Tabi yukarıda işaret ettiğim dik (!) duruşlardan bahsetmediğimi belirtmeme gerek yok.
yucemanitu
12-06-2009, 19:01
Benim de üyeliğimi silmenizi rica ediyorum. Sevgiler, saygılar, başarılar dilerim.
evrensel-insan
12-06-2009, 19:02
Saygideger Atlas;
Gene ne oldu! Bana o.m. atarak bildirebilirsen, sevinirim.
Saygilarimla;
evrensel-insan
serüvenci
12-06-2009, 19:50
Herhalde "dik duruşun" bold yaptığım cümlede gizli. Çok yüksek perdeden karşı çıkmışsın, ee demokrasi kahramanı olmak zor. Ben yapamazdım. Gerçi italikle gösterdiğim bölümde kılıf hazırlamışsınız ama bu kadarcık kusur tüm demokratlarda olur.
Eh bu yazında da kadirşinaslık örneği vermişsin, Ne diyelim ancak bu kadar olur, bravo.
Şakası bir yana "okinin yaptığı kabul edilemez, kimse kimseye hakaret edemez, yapan Gölgeli Meclis üyesi de olsa benim tavrım açıktır" türünden bir mesajın var mı ? Benim gözümden kaçmış olan bu nedenle senden özür dilememi gerektiren.
Tabi yukarıda işaret ettiğim dik (!) duruşlardan bahsetmediğimi belirtmeme gerek yok.
alıntıladığınız bölümde gölge meclisin içindeki bir yazımız belirtilmiş olmalı. orada gölge meclise yönelik bir ifadeye verilmiş bir cevabı dik durulmamışlık olarak belirtmiş olmanız tuhaftır. dik duruyoruz duracağız. sayın oki, bir hata yapmıştır dedik zaten. ama siz görememişsiniz o başka ya da buraya alıntılamak istememiş de olabilirsiniz. ha ikinci bold ile ilgili kadirşinaslık ifadesi çok yanlış olmuş. bir insanı bir lafına göre bir yanlış yapmasıyla değerlendirmeyiz. çok ileri gitmediyse tabii. sayın mep ile ilgili fikrimiz bellidir. kişilere karşı artniyetli bir tavrımız yoktur sizin gibi!!!! anlamayı beceremiyorsanız daha fazla uğraşmamız gerekiyor demektir. sayın mep'in olduğu diğer sitede yorumlarımız bellidir. ayrıca kıdem ve görev iadesi benim fikrim değil. ama kendim seslendirmekte sakınca görmedim. bu öneriyi getiren arkadaşımızın da buna itiraz edeceğini sanmıyorum.
bakınız sayın frodo. benim hakaretle ilgili fikrim bellidir. ayrıca o dik duruşu zaten gösterdim. fakat yazılarım maalesef ki sizin YK üyeniz tarafından DK'ye alındığı için görülmüyor. siz bir zahmet orada okursunuz. YK üyesi arkadaşımızın yaptığını kurnazlık mı bir hata mı olarak dillendirsek bilemiyoruz. isterseniz siz benim yerime oradana alıp alıntılayın.
ayrıca bu sitede herkes için aynı şeyin uygulanmasından yanayım dedim. hakaret ve küfür olmadan insana saygı çerçevesinde düşüncenin özgürce paylaşılması gerekir dedim. bunun yanı sıra kişilere satışılmadan fikir paylaşılmasından yana olduğumu belirttim. mesajlarım ortadadır. açıp okuyabilirsiniz.
ayrıca gölge meclis olarak sayın BASKALTURK'u kınıyoruz. bu aralar pek vaktim olmadığı için siteye girişim çok sınırlı olmuştu. eline geçirdiği fırsatı olumsuz tavırda sergileyerek halen aynı tas aynı hamam devam eden bir insana ancak yazıklar olsun denir. saygısızlığı ve küfrü esas görmek de bir meziyet olsa gerek.
fakat yazılarım maalesef ki sizin YK üyeniz tarafından DK'ye alındığı için görülmüyor. siz bir zahmet orada okursunuz. YK üyesi arkadaşımızın yaptığını kurnazlık mı bir hata mı olarak dillendirsek bilemiyoruz. isterseniz siz benim yerime oradana alıp alıntılayın.
Sayın Gölgeli Meclis üyesi bu isteğiniz sizin saygınlığınıza gölge düşürecek unsurlar nedeniyle tarafımdan uygun bulunmamıştır.
sevgili atlas bende merak etmekteyim neden üyeliğinin silinmesini istemektesin?
ö.m atarmısın?
HanifTürk
13-06-2009, 09:30
Selam saygı ve sevgideğer güzel kardeşim Mep seni severim bilirsin sadece bu forumdan değil başka yerlerdede karşılaştık ALLAH için seni severim bu forumdaki insanları böyle yüz üstü bırakmak dava adamlarını işi asla değildir seni seven sana saygı duyan kardeşin Alperen
serüvenci
13-06-2009, 21:46
Sayın Gölgeli Meclis üyesi bu isteğiniz sizin saygınlığınıza gölge düşürecek unsurlar nedeniyle tarafımdan uygun bulunmamıştır.
sayın frodo,
sayın mep'le ilgili olayla ilgili DK'da bulunan bütün mesajlarımı alıntılayın da saygınlığımıza gölge düşecek mi görelim ?
hodri meydan.
Deist Bedo
14-06-2009, 21:46
ya üyeliğimi silin yada şu denetimdeki üyelikten çıkarın artık beni.
Ölünün bile yası 40 gün tutulur ama 2 aydır denetimdeki üyeliğim kalkmadı
serüvenci
15-06-2009, 23:13
sayın frodo,
sayın mep'le ilgili olayla ilgili DK'da bulunan bütün mesajlarımı alıntılayın da saygınlığımıza gölge düşecek mi görelim ?
hodri meydan.
sayın frodo,
halen alıntılamanızı beklemkteyim. yoksa ahraz mısınız ? nasıl duyuralım sesimizi ? bilemedik. bir yol yöntem lütfen. ne de olsa siz bizden daha bilgilisiniz ve duyarlısınız, saygınlığımızı yitireceğimizi düşünecek kadar.
saygılarımla