PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ''Vurdum Duymazlık''

mehmetsalih
10-06-2009, 12:48
Selam,

Öncelikle bir şeyler söylemek istiyorum. Bir İnsan ne kadar geniş-hoşgörülü olsada onun düşüncelerini sorgulayan biri çıktı mı taasup başlar. Nasıl Tarihte kendi görüşleri için insanları öldürenler kötüleniyorsa -oysa ki yaptıkları yaptığımızdan farkı yoktur. Bir İnsan bir şeye DOĞRU diyorsa ve karşıdaki İnsan bunda Yanlış DİYORSA eğer İnsanlar kendilerini savunabilseler -Hoşgörü- derler. Ama eğer beraberlik bilgisizlik varsa baskı başlar. ve ben Tarihteki tüm olayları böyle yorumlayarak güzel görmeye başılıyor zorunluluğunda kendimi his ediyorum.

Turan Dursun sitesi güzel bir iste. En azında piyasadaki birçok siteden ve ilim ekseneli bir kaç üyesiyle renk katabiliyor. Belki bu ilim eksenli kişiler diğerlerinin bilgisizliğinide güzele yorumluyorsada -zaten amaç bilgidir ve ben eleştiri yapamıyorum.

Bize eleştiri yapan biri vardı. Ama burada değil başka yerde o sitede arkadaşımındı ve ikide bir arkadaş küfürlü konuşmalardan dolayı o arkadaşı yasaklıyordu ve editliyordu. En son yeni bir bölüm açtım ve bu arkadaşı davet ettim. Dedim ki istediğin kadar küfür, istediğin hakeret at ama kararlıysan buyrun konuşalım. Aslında küfür ve hakareti ben rahatlıkla kaldırabilirim. Çünkü çocukların küfür etmesi ne kadar şirin görünüyorsa bende aynısına aynı gözle bakıyorum. Ama Toplum ve İnsanlar için ayrı olabilir. Hakaretli mesajları ve küfürleri editlemek bir görev olabilir ama bir başlığı komple kapatmak, yasaklamak veya uzaklaştırmak bana göre çok acizliğin bir ifadesi olsa gerek.

Benim bir başlığım kilitlendi bu benim umurumda değil ama sitenin ne kadar ''vurdum duymaz'' bir tavır sergilediğini bana his etirliyor. Bu başlığımın içindeki bir yazıdan dolayı bir hafta ceza aldım. Orada sergilediğim sadece ''Kadın çalıştırılsın ve değerlendirilsin önerisiydi'' neyse buna eyvallah dedik.

İkincikes küfür veya hakaret bırakın önceki Kadın çalştırın gibisine bir yazımda yoktu sadece arkadaşlarla sakinsakin bir tartışma içerisindeydik.

Peki neydi sebep aynene alıyorum buraya

FRODO
Bu başlık ve içeriğine yeterince katlandık. Ama artık midem kaldırmaz oldu. Mehmet
Salih gibi dünyaya 1 kaç yüzyıl geç gelmiş kafaları teşhir etmeye yarasa da forumlarımızda
yer alması işkenceden beter.

Başlık kilitleniyor ve komple sandık odasını boyluyor

Ama artık midem kaldırmaz oldu. YANİ BEN PEYNİR YEMİYORUM DİYE YASAKLIYORUM HERKESE. ADAMIN KEYFİNE DOKUNDUĞUMUZ İÇİN YASAKLIYOR.

Ve... tüm sitedeki İNSAFLI, AKILLI, DUYARLI kişilere diyorum;
Açtığım bu başlık size göre gerici, yobaz, akıl dışı, bilim dışı, inanç dışı veya hiçbirşey ama saçmalıkta olabilir. Ama unutmayın karşınızda bir BEN var ve bu adam belki YOBAZ VE BİLİM DIŞI !!! olmak istiyor. Bu sizin sorununuz olmasa gerek. Zorla yola getirme olmaz. Zorla güzelik olmaz. Birde şu sözlere bakın Bu başlık ve içeriğine yeterince katlandık. Sayın Frodo sen hayrınamı katlanıyorsun. Katlanmak değil tahamüldür. Saygı ve güzeliktir. ''Kadın Tanrıdır veya en yüksektedir diye bir başlık açsaydım'' alkışlanırdım belki. Yolla geliyor vb. derdiniz ama bu söylediğim eğer sizinle aynı şeyi borazanlıyorsa ne hacet.

Eğer farklılık olmasa konuşmanın ve tartışmanın ne gereği vardır. Bana kalsa küfür ve hakaretede izin verin ama bu size kaldı. HAKARET VE KÜFÜRLÜ yerleri silin o kadar. Polemik ve başka bir şeye gerek yoktur. Kimsenin görüşü değişmez merak etmeyin. Değiştirenbler ise bizi alakadar etmez. Aydınlık istemeyen, hoşlanmayan biri bizi ne alakar edelibilir...

Sevgi...

Yergin
10-06-2009, 13:32
Sayın mehmetsalih,

Ne istediğini bilmeyen, başkasından birşey isteyemez. İnsan önce kendini tanımalı, daha sonra karşısındakini tanımalı. Kendini tanıyamayan, karşısındakini hiç tanıyamaz.

Saygılar

unbe
10-06-2009, 14:21
mehmetsalih
o zaman izin verelim herkes dilediği gibi küfür de etsin hakaret de etsin
siz kaldırıyor olabilirsiniz ama herkes sizin kadar geniş değil
bir de çocukların küfürüyle ilgili bişi yazmışsınız size şirin geliyormuş
bir çocuğun küfür etmesi kadar abes bişi olamaz
ve çocuk anlamını bilmeden ediyordur zaten
bu tarz anababalar var çocuğuna özellikle küfür öğreten
bu,onların aciziyetini insanlara olan saygısızlığını ve kendi seviyesizliklerini gösterir bence
insanların küfür etmesindeki mantığı anlayamıyorum ben
küfür eden şahıs,ya kendini ifade edemiyordur ya da tamamen acz içinde çaresiz zavallı bir yaratıktır.
başlığınız kilitlendi diye siteyi vurdumduymazlık gibi saçma sapan birşeyle itham ediyorsunuz
siz önce kendi iletilerinizdeki ifadeleri düzeltin önce kadın düşmanlığını bırakın
bir kadın olarak düşüncem sizin küçükken ciddi bi travma yaşadığınız kadınlarla alakalı olarak
büyük ihtimal anneniz ya da yakın çevrenizden biri tarafından şiddete ya da tacize maruz kaldınız
bırakın artık kadınlarla uğraşmayı
önce onları tanıyın ya da tanımaya çalışın.

0ne
10-06-2009, 15:09
mehmetsalih
o zaman izin verelim herkes dilediği gibi küfür de etsin hakaret de etsin
siz kaldırıyor olabilirsiniz ama herkes sizin kadar geniş değil
bir de çocukların küfürüyle ilgili bişi yazmışsınız size şirin geliyormuş
bir çocuğun küfür etmesi kadar abes bişi olamaz
ve çocuk anlamını bilmeden ediyordur zaten
bu tarz anababalar var çocuğuna özellikle küfür öğreten
bu,onların aciziyetini insanlara olan saygısızlığını ve kendi seviyesizliklerini gösterir bence
insanların küfür etmesindeki mantığı anlayamıyorum ben
küfür eden şahıs,ya kendini ifade edemiyordur ya da tamamen acz içinde çaresiz zavallı bir yaratıktır.
başlığınız kilitlendi diye siteyi vurdumduymazlık gibi saçma sapan birşeyle itham ediyorsunuz
siz önce kendi iletilerinizdeki ifadeleri düzeltin önce kadın düşmanlığını bırakın
bir kadın olarak düşüncem sizin küçükken ciddi bi travma yaşadığınız kadınlarla alakalı olarak
büyük ihtimal anneniz ya da yakın çevrenizden biri tarafından şiddete ya da tacize maruz kaldınız
bırakın artık kadınlarla uğraşmayı
önce onları tanıyın ya da tanımaya çalışın.

bir vurdumduymazlık örnegi daha olmaması açısından

aşagıdaki konunun takibi nin yapılmasını rica ederim

Alıntı:
frodo´isimli üyeden Alıntı http://www.turandursun.com/forumlar/images/geruh/buttons/viewpost.gif (http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?p=187845#post187845)
Hangi başlık ?

Üstelik mesajları şikayet butonunu kullanırsanız daha hızlı çözüm alırsınız.

-------------------------------------------

linki yolladım ,

şikayetim kişiye şahsa yönelik degil , meclis uyesi formasyonuna yakışmayan

tarzın siteye verebilmesi mumkun olan potansiyel zarara dikkat çekmeyi

hedeflemiştir