Orijinalini görmek için tıklayınız : İki Baba Arasındaki Benzerlik
yucemanitu
26-06-2009, 21:50
Kızını kesen baba http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=1111062&Date=26.06.2009&Kategori=turkiye&b=Oz%20kizini%20turban%20takmadigi%20icin%20oldurd u bana asırlar önce oğlunu kesmeye kalkan bir başka babayı hatırlattı ikisi de bunu din için Allah için yapıyordu ama birini herkes lanetlerken diğeri bir yüce peygamber oluyor ee Allah'ın hikmeti işte sual olunmaz.
Nasıl bir benzetmeymiş bu, iki baba arasında dağlar kadar fark var iken.
Herşeyden nem kapma mı diyim, herşeyi İslam'a bağdaştırmak mı diyim, önyargımı diyim, ne diyim bilemedim sayın Atlas...
bi de dinde zorlama yoktur diye atıp tutarlar
al sana zorlama işte üstelik gencecik kız ölmüş.
milomanara
26-06-2009, 23:27
Nasıl bir benzetmeymiş bu, iki baba arasında dağlar kadar fark var iken.
Herşeyden nem kapma mı diyim, herşeyi İslam'a bağdaştırmak mı diyim, önyargımı diyim, ne diyim bilemedim sayın Atlas...
Yahu insaf! Gencecik kızı öyle ya da böyle islam yüzünden öldürmüş adam. Hala toz kondurmuyorsunuz. Daha kaç kişinin kendini patlatması, kaç gencin öldürülmesi lazım bu dinin şiddete yönlendirebileceğini kabul etmeniz için!
Ben en çok sizlere değil müslümanlara kızıyorum zaten. Böyle yanlışlıklar yaptıkları için. Kendimize zulmettiğimiz için başkaları da bize zulmediyor.
Kız için Allah rahmet eylesin, babası içinde Allah cezasını versin. Emin olun, bu dine sizin bu sözlerinizi söyleten o babaya Allah cezasını verecektir.
Toz kondurmama gibi bir durumda yok sayın milomanara. Öyle olsa bu konuya ilk mesajı yazan olmazdım.
Ben müslümanım. Bu din de beni hiçbir zaman şiddete yönlendirmedi.
Burada ki asıl mesele bence eğitim. Babanın eğitim düzeyini araştırmak ve onu yorumlamak lazım.
Saygılar