Orijinalini görmek için tıklayınız : Kilisede eşcinsel ruhu çıkartma ayini
Kilisede eşcinsel (http://milarsiv.milliyet.com.tr/e%C5%9Fcinsel/1/1111019/) ruhu çıkartma ayini
ABD (http://milarsiv.milliyet.com.tr/ABD/1/1111019/)’DE bir kilisenin yaptığı şeytan çıkartma ayini büyük yankı uyandırdı.
Kilise görevlileri tarafından kaydedilen görüntülerde, 16 yaşındaki bir genç, vücudu şiddetle sarsılırken görülüyor. Kilise üyeleri ise genci, bedenini ele geçirdiğine inandıkları ‘eşcinsel (http://milarsiv.milliyet.com.tr/e%C5%9Fcinsel/1/1111019/) iblis’ten kurtarmak için ayin yapıyor. Eşcinsel hakları savunucuları soruşturma (http://milarsiv.milliyet.com.tr/soru%C5%9Fturma/1/1111019/) açılmasını talep ederken, kilisenin papazı olan Patricia McKinney, “Eşcinsellerin yaşam tarzlarını onaylamıyoruz” dedi.
video ve haberin lınkı..
http://www.milliyet.com.tr/Dunya/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&KategoriID=19&ArticleID=1111019&Date=26.06.2009&b=Kilisede%20escinsel%20ruhu%20cikartma%20ayini
digeri_1
28-06-2009, 14:51
Burası anlaşılan pentekostal-karizmatik bir kilise. Protestanlar işin içine (afadersiniz) ....ettiler yani. Ne bir ilahi yön kaldı ne bir disiplin . Zaten Luther de incilin özüne ineceğim diye yepyeni bir şey yarattı.En çok şovmenler benim gördüğüm kadarıyla bu protestan kiliselerinde var. tabiki inan samimi protestanlar da var onlar için bir şey demiyorum .
Bilinmeyen diller dediği ağzına gelen saçma sapan sözlerden tutun böyle ruh çıkarma gösterileri işin ciddiyetini bozuyor.
Kiliseye tapınmaya şortla gelenler var . Çok afedersiniz başkalarının konsantre bozacak şekilde giyinenlerden tutun , rabbin sofrası diye de meyve suyu içirenlerden mi demesin .
Haber çok ilginç.Ve yaşanan olayda çok vahim malesef.Ama bu Mesih İsanın kötü olduğu anlamına gelmez.
abdulKADİR
28-06-2009, 23:41
Forum sakinlerinin ezici çoğunluğu cinlere ve cinlerin insan bedenini etkisi altına almasına inanmasa da bu bir vakıadır. Bu görüntüler ve gerçek hayatta rastlanılan birçok olay da bunun ispatıdır.
Ayrıca sayın Paolo, bu görüntülerden illa bir anlam çıkarılacaksa bu Mesih İsa'nın kötü olduğu değil, tam tersi iyi olduğudur. Papaz İsa'nın adına cini çıkarmaya çalışıyor. Eğer başardıysa, hz. İsa'nın incilde onlarca yerde anlatıldığı şekilde nasıl cin çıkardıysa o da çıkarmış demektir. Bunda hristiyanlığa veya Mesih İsa'nın öğretisine ters birşey yoktur, değil mi?
Benim anlamadığım bu eşcinsellerin niye heryere maydanoz oldukları. Eşcinsel insanların haklarını savunmayı aştılar da eşcinsel cin haklarına mı geldi sıra?
Haklısınız Abdülkadir bey.
hakantimaios
16-07-2009, 00:57
Yapanlar kadar o işe yanaşıp izin verenleer sorgulanmalı. Ama bir taraftanda alan memnun, satan memnun bize ne kardeşim diyebiliyoruz. İlk okuduğumda ve izlediğimde hiç şaşırmadım nedense :D
digeri_1
16-07-2009, 17:49
Hayatta uğraşılacak ve inanılacak son şeylerden bir tanesi dinlerdir.
O yüzden epistemolojik düzeyde kişi yer alır , bilgi sahibi olmak için araştırır okur ama inanan insanlar kendilerini kandırıyor saf, ve boş umutlara masallara kendilerini kaptırıyorlar. Bu günü unutup binlerce yıl öncesinde ne olmuş ne söylenmişse kendisine onları rehber ediniyor, onları okuyacağına insanı okusalarya , en azından insan olduğunu farkeder bazıları.
saygılar
Haklısınız sayın natan.Dinler hep insanları zor durumu düşürmüşlerdir skınıt vermiştir.Dinlerden kurtulmanın tek yolu RAB İSA MESİHE iman etmektir.Zaten Mesih İsada insanlara bol yaşam vermeye geldiğini söyler.
Komik. Bütün dinler gereksiz bence. Bu da kanıtı.
Bencede.İsa Mesih varken dine gerek yok.
Bencede.İsa Mesih varken dine gerek yok. Heh. Isa Mesih dini bir figür değil mi? Kendinle çeliştin koçum.
Portakaloglu
29-07-2009, 10:19
İsevilik bir din değil yaşam biçimidir.
Kilisede eşcinsel (http://milarsiv.milliyet.com.tr/e%C5%9Fcinsel/1/1111019/) ruhu çıkartma ayini
ABD (http://milarsiv.milliyet.com.tr/ABD/1/1111019/)’DE bir kilisenin yaptığı şeytan çıkartma ayini büyük yankı uyandırdı.
Kilise görevlileri tarafından kaydedilen görüntülerde, 16 yaşındaki bir genç, vücudu şiddetle sarsılırken görülüyor. Kilise üyeleri ise genci, bedenini ele geçirdiğine inandıkları ‘eşcinsel (http://milarsiv.milliyet.com.tr/e%C5%9Fcinsel/1/1111019/) iblis’ten kurtarmak için ayin yapıyor. Eşcinsel hakları savunucuları soruşturma (http://milarsiv.milliyet.com.tr/soru%C5%9Fturma/1/1111019/) açılmasını talep ederken, kilisenin papazı olan Patricia McKinney, “Eşcinsellerin yaşam tarzlarını onaylamıyoruz” dedi.
video ve haberin lınkı..
http://www.milliyet.com.tr/Dunya/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&KategoriID=19&ArticleID=1111019&Date=26.06.2009&b=Kilisede%20escinsel%20ruhu%20cikartma%20ayini
Bunu bende Onaylamıyorum. . . Afedersin ama Or. . . pu gibi Yaşıyorlar Bu durum Hem Psikolojilerini hemde yaşamlarını etkiliyor.Diğerleri desen Zaten Sapıkk onlara Bırakıveriyorlar kendini Gerçekten de Kuranın dediği gibi SAKINMIYORLAR . . .
Evlilik yapıp adam gibi bir hayat sürenler için değil bu sözlerim . . . .
Bunu bende Onaylamıyorum. . . Afedersin ama Or. . . pu gibi Yaşıyorlar Bu durum Hem Psikolojilerini hemde yaşamlarını etkiliyor.Diğerleri desen Zaten Sapıkk onlara Bırakıveriyorlar kendini Gerçekten de Kuranın dediği gibi SAKINMIYORLAR . . .
Evlilik yapıp adam gibi bir hayat sürenler için değil bu sözlerim . . . .Or...pu gibi yaşayan düzcinsel kadınlar ve erkekler de var. Ayrıca düzenli bir ilişki yaşayan eşcinsel kadınlar ve erkekler var. Ve tabii, evlilikten bahsediyorsun ama eşcinsel evlilik çoğu ülkede yasak.
İsa Mesih Rabdir.Çeliştiğimde yok.İsevilikte din değildir.Kendilerini Rabbe daha iyi hizmet etmek için evlenmiyorlar.Yoksa istese evlenebilirlerde.
Or...pu gibi yaşayan düzcinsel kadınlar ve erkekler de var. Ayrıca düzenli bir ilişki yaşayan eşcinsel kadınlar ve erkekler var. Ve tabii, evlilikten bahsediyorsun ama eşcinsel evlilik çoğu ülkede yasak.
Düzcinsellere serbest mi sandınız ki Molloch böyle bir kalkışla kaltınız ?? Onların Cezası daha ağırdır ve Daha ağır tariflerle Anlatılır Kuranda Ama iki fuhşu yapanlarada SİZDEN ifadesi Kullanılır Yani MÜSLÜMAN. . .
Eşcinsel evlilik Çoğu ülkede yasak demişsiniz
Evet malesef bu durum wardır ama İslamda eşcinsellik değil eşcinselilişki yasaktır İnsan hakları Kişisel yaşamın gizliliği yani yatak odası Koruması olduğu vce suçsuz Delilsiz Kimseye ceza verilmeyeceği de biliniyorken Kağıtlar Yazıp imzalar atmaya Ayaklara basmaya gerek yok diye düşünüyorum . . . Kişiler kendini düzeltmedikçe Toplumlar düzelmez toplumsal Bir Kuan ilkesidir Bu eğer Örneğin türkiyenin %50 den fazlası Bu evliliğe onay versin zaten bu evlilik serbest olur ki ayrıca serbest olan ülkelerde vardır Burda bahsettiğimiz gibi bir hayat yaşayan hem toplum hem de psikolojik durumdan Rahatsız olanlar oraya gidebilirler Allahın arzı geniş değil mi ?_?
Bunlar bayağı bir excorsizm filmi izlemiş:
"kamouun you homoseksıyıl diiimın..İn di naym of ciysıs, İn di naym of ciysıs."
Hele birde "you want a clean spirit" diyişi yok mu?
Bir tek elinden ışık çıkartarak büyü yapmadığı kaldı.
Görende Arch Angel Mikael´in sağ kolu sanıcak bunu.
Vay anasını be.
protestan kilisesi, Amerika'da kiliseleri bir tür deşarj olma merkezlerine çevirmiştir...haftanın yorgunluğu ve stresi içindeki insan pazar günleri oraya gidiyor, bağıra çağıra konuşan vaizi dinliyor, bağıra çağıra ilahi okuyor arada sırada bu tür saçma gösterilerde izleyerek deşarj oluyor....Tıpkı futbol sahaları gibi...İnsanlarda oraya deşarj olmaya gitmiyorlarmı?....Kapitalist sistem devamlı çalış ve tüket ikiliminden bıkmış insanların başkaldırmalarının önüne geçmek için bu tür deşarj merkezlerini her zaman destekler...
Ayata insan sevdiğini elbette övmek yüceltmek ister.İçlerinde Rabbin ateşi yakıyor adeta.İnsanlar oraya ibadet etmek Rabbi yüceltmek için gidiyorlar.
Portakaloglu
15-08-2009, 15:15
Yapan kişinin Mesih İmanı çok yüksek olursa olur.Saçmalık diye nitelendirmiyorum.
Katılıyorum. Ayrıca mesih imanı çok yüksek olan kişi fireball´da atabilir. Ben yıldırım indiren bile gördüm.
Freester
11-09-2009, 00:34
Haklısınız sayın natan.Dinler hep insanları zor durumu düşürmüşlerdir skınıt vermiştir.Dinlerden kurtulmanın tek yolu RAB İSA MESİHE iman etmektir.Zaten Mesih İsada insanlara bol yaşam vermeye geldiğini söyler.
Anlamıyorumda senin rab isan mı nedir hristiyanları rabbı diğilmi hem diyorsun dinler insanları zor durumda bırakdı rab isen acaba din olarak hristiyanlığı göstermedi dimi ?
İsa Mesih Rabdir.İsa Mesih Müjde ve Kurtuluş getirdi din değil.
Freester
11-09-2009, 14:59
İsa Mesih Rabdir.İsa Mesih Müjde ve Kurtuluş getirdi din değil.
Anlamadığım konu hem bi din olup sonrada din olmamamı çidden bir kez daha saçma ve gereksiz olduğunu daha açık ve net bize anlatıyorsun sayın paolo.
Saçmanlık falan yok.Nerde geçiyor din kelimesi Kutsal Kitapta göster o zaman.Ama yok işte.Rab bense insanlara BOL YAŞAM'a sahip olsunlar diye geldim der.Neymiş bol yaşam.Yani din yok ortada.Dini siz çıkardınız.İseviliğe din diyerek.Ama kelamda geçmez din.
Freester
11-09-2009, 17:13
Anlamadığım konu hristiyanlık din diğilmi isah bunların peygamberi diğilmi ? Hadi diğelim diğil o zaman hristiyanlık nedir ?
dogruluk
11-09-2009, 18:09
tek kelimeyle saçmalık.günüzde hala bu tür olaylar yaşanıyosa,insanlar oturup düşünmeleri lazım.
Portakaloglu
11-09-2009, 19:00
Anlamadığım konu hristiyanlık din diğilmi isah bunların peygamberi diğilmi ? Hadi diğelim diğil o zaman hristiyanlık nedir ?
Baya bi bilgisizsiniz anlaşılan İsa MEsih Tanrıdır.
Saçmalık falanda yok!Bunlar Gerçeklerdir!
İSA MESİH peygamber değil Tanrıdır.İsevilikte MESİH gibi yaşamak ve O'nu izlemektir.
Çarmıhla bildiri mahvolanlar için saçmalık ama biz kurtulmakta olanlar için Tanrının gücüdür.
Portakaloğlu kardeşim onlar anlamazlar.Çünkü nasırlaşmışlardır.Ne kadar anlatsak boşuna.Set var önlerinde.
Ne kadar anlatsak boşuna.Set var önlerinde.
Nasil bir set?
Çin setti mi?
Freester
11-09-2009, 19:54
Baya bi bilgisizsiniz anlaşılan İsa MEsih Tanrıdır.
Saçmalık falanda yok!Bunlar Gerçeklerdir!
Eğer bilgisiz olsaydım sizin gibi bu masala inanırdım :) Akıl mantık almaz bir insanın tanrı olmasına eğer alıyorsa herhalde şirinler ve gargamelin olduğunda inanırsınız ;)
Bende akılsız olsam inandıklarınıza inanırdım.Tanrının herşeye gücü yeter.Elbette insan olabilir.Set(engel),duvar var.Onun için GERÇEK'leri göremiyorsunuz.Mesih İsadaki mantık kimsede yoktur.Tabi anlayana.Kelamı açıp bakarsanız görürsünüz.
Çarmıhla bildiri mahvolanlar için saçmalık(masal) ama biz kurtulmakta olanlar için Tanrının gücüdür(gerçektir.)
Portakaloglu
12-09-2009, 01:20
Eğer bilgisiz olsaydım sizin gibi bu masala inanırdım :) Akıl mantık almaz bir insanın tanrı olmasına eğer alıyorsa herhalde şirinler ve gargamelin olduğunda inanırsınız ;)
HArbi söylüyorum boşuna yaşıyosun...
Freester
12-09-2009, 01:41
HArbi söylüyorum boşuna yaşıyosun...
Eğer ben boşuna yaşıyorsam herhalde siz hiç yaşamıyorsunuz ;)
Freester
12-09-2009, 01:43
Bende akılsız olsam inandıklarınıza inanırdım.Tanrının herşeye gücü yeter.Elbette insan olabilir.Set(engel),duvar var.Onun için GERÇEK'leri göremiyorsunuz.Mesih İsadaki mantık kimsede yoktur.Tabi anlayana.Kelamı açıp bakarsanız görürsünüz.
Çarmıhla bildiri mahvolanlar için saçmalık(masal) ama biz kurtulmakta olanlar için Tanrının gücüdür(gerçektir.)
Ama nedense tanrınız israil filistini bombalarken kundakda ölen bebeklere gücü yetmiyor ? Yada abd ırakda zulüm yaparken ordaki insanlara gücü yetmiyor ? abd afganistanda bombalama yaparken yine tanrı yardım etmiyor ? Anlamıyorum tanrınız ne iş yapıyor ? sadece insanları mutlu ederek onları uyutmayamı ? hadi onuda geçtim mesih isanız neden ordaki insanlara yardım etmiyor yoksa gücümü yetmiyor ? Not:Lütfen klasik cevaplar ile yorumu kirletmeyin mantıklı ve ifade edici cevaplar verin. Bu arada akılsız biri olarak bunları size soruyorsam bi yerde bi düşünme kabiliyetimin olduğununda kanaatıdır. Buda benden size dipnot ;)
Nazzam-Cubbai
12-09-2009, 02:03
yeni ahit ve rab isa ve escincelik
cok derin bir konu
rab isaya asik olan oglan (orginalinde örenci deyil oglan yazar )
johan 13-23
Öğrencilerinden biri İsa'nın göğsüne yaslanmıştı. İsa onu severdi. 24Simun Petrus bu öğrenciye, kimden söz ettiğini İsa'ya sorması için işaret etti. 25O da İsa'nın göğsüne yaslanmış durumda, «Rab, o kimdir?» diye sordu.
johan 21- 7
İsa'nın sevdiği öğrenci
johan 21-20
Petrus arkasına döndü, İsa'nın sevdiği öğrencinin kendilerini izlediğini gördü. Bu öğrenci, akşam yemeğinde İsa'nın göğsüne yaslanan
rab isa niye bu oglan ni öbürlerinden fazla severdi ???
matta
19/12
Çünkü doğuştan, ana rahminden çıktıklarında hadım olanlar bulunduğu gibi, insanlar tarafından hadım edilmiş olanlar ve kendilerini Göklerin Egemenliği uğruna hadım saymış olanlar da vardır. Bunu kabul edebilen, kabul etsin!»
markos 14/50
O zaman öğrencilerinin hepsi O'nu bırakıp kaçtı.
51İsa'nın ardından sadece keten beze sarınmış bir genç gidiyordu. Bu genç(oglan) de yakalandı. 52Ama keten bezin içinden sıyrılıp çıplak olarak kaçtı.
isayin cok sevdiyi bir oglan vardir hic yanindan ayrilmas ayni maria magdelena gibi
buyurun wiki den okuyun
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Bible_and_homosexuality
http://de.wikipedia.org/wiki/Homosexualität_im_Neuen_Testament
----------------------------
davit ve yonatan nin aski
1 samuel 18-1
18: 1 Saul'la Davut'un konuşması sona erdiğinde, Saul oğlu
Yonatan'ın yüreği Davut'a bağlandı. Yonatan onu canı gibi sevdi.
2 samuel 1-26
1: 26 Senin için üzgünüm, kardeşim Yonatan.
Benim için çok değerliydin.
Sevgin kadın sevgisinden daha üstündü.
resimlere bakin
http://en.wikipedia.org/wiki/David_and_Jonathan
sevgi ve saygilar
yeni ahit ve rab isa ve escincelik
cok derin bir konu
rab isaya asik olan oglan (orginalinde örenci deyil oglan yazar )
johan 13-23
Öğrencilerinden biri İsa'nın göğsüne yaslanmıştı. İsa onu severdi. 24Simun Petrus bu öğrenciye, kimden söz ettiğini İsa'ya sorması için işaret etti. 25O da İsa'nın göğsüne yaslanmış durumda, «Rab, o kimdir?» diye sordu.
johan 21- 7
İsa'nın sevdiği öğrenci
johan 21-20
Petrus arkasına döndü, İsa'nın sevdiği öğrencinin kendilerini izlediğini gördü. Bu öğrenci, akşam yemeğinde İsa'nın göğsüne yaslanan
rab isa niye bu oglan ni öbürlerinden fazla severdi ???
matta
19/12
Çünkü doğuştan, ana rahminden çıktıklarında hadım olanlar bulunduğu gibi, insanlar tarafından hadım edilmiş olanlar ve kendilerini Göklerin Egemenliği uğruna hadım saymış olanlar da vardır. Bunu kabul edebilen, kabul etsin!»
markos 14/50
O zaman öğrencilerinin hepsi O'nu bırakıp kaçtı.
51İsa'nın ardından sadece keten beze sarınmış bir genç gidiyordu. Bu genç(oglan) de yakalandı. 52Ama keten bezin içinden sıyrılıp çıplak olarak kaçtı.
isayin cok sevdiyi bir oglan vardir hic yanindan ayrilmas ayni maria magdelena gibi
buyurun wiki den okuyun
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Bible_and_homosexuality
http://de.wikipedia.org/wiki/Homosexualität_im_Neuen_Testament
----------------------------
davit ve yonatan nin aski
1 samuel 18-1
18: 1 Saul'la Davut'un konuşması sona erdiğinde, Saul oğlu
Yonatan'ın yüreği Davut'a bağlandı. Yonatan onu canı gibi sevdi.
2 samuel 1-26
1: 26 Senin için üzgünüm, kardeşim Yonatan.
Benim için çok değerliydin.
Sevgin kadın sevgisinden daha üstündü.
resimlere bakin
http://en.wikipedia.org/wiki/David_and_Jonathan
sevgi ve saygilar
Sevgili Nazzam-Cubai,
Bu kadar da olmaz ki..
Hem İsa hem Davud..
Onları Kuran kutsallamıyor mu?
Kendi bindiğin dalı kesiyorsun gibime geliyor.
Nazzam o verdiğin bilgiler ateist bilgisi.Sana diyecek kelime yok.Yalanın bu kadarınada pes derim sadece.İsa Mesih bir evlat gibi severdi imanlılarını.Aynı şekilde Davut peygamberde Yonatanı kardeş gibi çok severdi.Ama senin dediğin gibi değil.Turan Dursunun müslümanlık hakkındaki dediklerine ne diyorsun?O zaman Turan Dursununda müslümanlık için dediğini kabul etmek zorundasın.
Tanrı insanları sınar free.Onun için müdahele etmiyor hemen.Ama zamanı gelince müdahele edicek.Ve suçluları cezalandıracak tövbe etmediği takdirde.Rab herkesin iman etmesini istiyor.Onun için bu kötülüklere sabrediyor.
Bu arada nazzam muhammedin çok eşliliğine ne diyeceksin?Malum birden fazla kadınla evlenmişti.
Freester
12-09-2009, 02:54
Paolo yukarda yazmışdım klasik cevap vermeyin. Ama yine beni şaşırtmadınız. Bu masallar ile daha insanlar ne kadar uyucak merak ediyorum :)
Orda geçen Havarinin ismide Aziz Petrustur.Onu takip etmiştir.Aziz Petrus Rabbi çok severdi.Onu Efendi,Kurtarıcı ve Rab olarak görüyordu.Çarpıtma olayları.
Nazzam-Cubbai
12-09-2009, 03:13
verdiyim linklerde kim oldugu yaziyordu ama petrus deyil johannes olmali
sevgi ve saygilar
Masal değil gerçek.2.Petrusu ve Yakup 1'i okursanız anlarsınız.