Orijinalini görmek için tıklayınız : islami Propagandaya Karşı Psikolojik Hareket
Bugün islami odaklar,gençliğin düşünce yapısını değiştirmek için psikolojik harekatı kullanıyor.
Her ne kadar kara propagandada olsa gençlik bundan etkileniyor.
Acaba diyorum karşı propaganda olarak bizde psikolojik savaş tekniklerini kullansak,
belki daha fazla insanı bilinçlendirmiş oluruz.
Bu harekatı sanal yolla yapmak mümkün...
mail gruplarıyla,
internet siteleriyle,
sosyal ağlarla v.b.
Sonra kısa filmlerle,tanıtım videolarıyla...
seçenek çok.
Ama birşekilde bu yapılmalı.
Çünkü islami odaklar bunu çok iyi yapıyor.
Bizde yapmalıyız.
mehmetsalih
14-07-2009, 19:27
Selam,
Kele saymakla gerçeğe ve huzura ulaşamasınız. Nerde çokluk orada ...
Sevgi...
sn. hayko
katılıyorum
bişiler yapmak gerekiyor
ama nedense bişiler yapalım dendiğinde atlayan herkes iş eyleme dönüşünce birden yok oluveriyor
en basitinden kendi dinlerden özgürlük grubu üyelerimiz radyoyu dahi dinlemiyor.
İnsanlar boğulurken son kez var gücüyle çırpınır ya ,
İşte dinler de bu şekilde boğuluyor son çırpınışlar bunlar
sn. hayko
katılıyorum
bişiler yapmak gerekiyor
ama nedense bişiler yapalım dendiğinde atlayan herkes iş eyleme dönüşünce birden yok oluveriyor
en basitinden kendi dinlerden özgürlük grubu üyelerimiz radyoyu dahi dinlemiyor.
Yapacağımız şeyler çok basit...
Mesala elimdeki bine yakın islamcıya karşı kanıt olarak birçok mail gönderiyorum...
Blogum da islamcıların pek de hoşuna gitmeyecek şeyleri asıyorum.
Karşı propaganda bunu gerektiriyor.
Günümüz teknolojisinde bu savaşı kullanmak çok önemli...
Hadi TD göster kendini
Değerli arkadaşlar
Doğrusunu isterseniz yapmaya çalıştığınızı komik buluyorum.
Çünkü siz elinde atom bombası olan birine tırnak çakısıyla karşı koymaya
çalışıyorsunuz. Bu iş öyle olmaz.....
Sizde atom bombası üreteceksiniz o zaman şartlar eşit olur.
Eeee bu nasıl olacak ?
Sizin bunu yapmanız biraz zor ama ben yinede söyleyeyim...
GERÇEK MÜSLÜMAN olacaksınız....
İslamiyeti öğreneceksiniz..
Ezberlerinizi bozacaksınız...
Asr-ı saadette olduğu gibi yaşayacaksınız İslam 'ı
Hah işte o zaman onların canına okuyabilirsiniz...
Yoksa bütün yaptığınız kendinizi komik duruma düşürmek olur...
Saygılarımla...
Değerli arkadaşlar
Doğrusunu isterseniz yapmaya çalıştığınızı komik buluyorum.
Çünkü siz elinde atom bombası olan birine tırnak çakısıyla karşı koymaya
çalışıyorsunuz. Bu iş öyle olmaz.....
Sizde atom bombası üreteceksiniz o zaman şartlar eşit olur.
Eeee bu nasıl olacak ?
Sizin bunu yapmanız biraz zor ama ben yinede söyleyeyim...
GERÇEK MÜSLÜMAN olacaksınız....
İslamiyeti öğreneceksiniz..
Ezberlerinizi bozacaksınız...
Asr-ı saadette olduğu gibi yaşayacaksınız İslam 'ı
Hah işte o zaman onların canına okuyabilirsiniz...
Yoksa bütün yaptığınız kendinizi komik duruma düşürmek olur...
Saygılarımla...
Kendi kuyusunu kazan,aslında kendini de bu şekilde karalayan biri daha...
Sana psikolojik harekat falan uygulamaya gerek yok
Kendi kuyusunu kazan,aslında kendini de bu şekilde karalayan biri daha...
Sana psikolojik harekat falan uygulamaya gerek yok
Sayın hayko
Türkçede bir deyim vardır "Her gördüğün sakallıyı deden mi sandın ?" diye, ben bunu yazıyorsam bazılarının düşündüğü gibi sizin bahsettiğiniz insanlar sınıfına girmediğimin kanıtı olamaz mı ?
İşte insanları kalıplara sokmanın ve şablonlarla düşünmenin zararı..
Ben islami propaganda yapan bir insana hayırhahla bakmam..
Neden çünkü o bir kişinin hidayeti ile değil bir toplumun hidayeti ile
ilgilidir. Ama hidayet bir kişi içindir.. O insanı tanıyor ve seviyorsan ona yardım edersin. Bu bir kişiler çoksa o zaman bu topluma karşılık gelir.
Ama haketmeyene, kısmeti olmayana bir şey söylenmez. Ayrıca söyleyiş kişiye özeldir. Bir kişi içindir...tek tek konuşulur; topluca bir yerde konuşulup internette herkese birden aynı şey yazılmaz.
Ayrıca o insanla bir hukukun yoksa bu da olmaz.....
Burada kimseyi kurtarmaya çalışmayıp sadece bilgi vermem yanlışları düzeltme gayretinden ibarettir. Yoksa kimseye buradan Hidayet nasib olmaz....... İnsanın içi kararır burada sadece..........
Saygılarımla
Sayın hayko
İşte insanları kalıplara sokmanın ve şablonlarla düşünmenin zararı..
Ben islami propaganda yapan bir insana hayırhahla bakmam..
Hiç samimi değilsin.Bir önceki mesajında kalıplara sokanın kim olduğu belli değil mi?
Sayın hayko
topluca bir yerde konuşulup internette herkese birden aynı şey yazılmaz.
Ayrıca o insanla bir hukukun yoksa bu da olmaz.....
Saygılarımla
Bunu sen mi belirleyeceksin Sayın Keçi?
Benimle bir hukukun da yok.Peki neden bu tavsiyeler?
Kahramanlık yapmanın yeri burası değildir.Burası inançsızların platformudur.
:) hem ölünce yok olmayi savunan, hemde islam aleyhine propaganda yapanlarin haline sasmamak mümkün degil :) zaten müslüman dünyada cefa cekiyorsa sen ne debeleniyorsun da yok söyle yapalim böyle yapalim da bunlarin ayaklarini kaydiralim gibi hareketlerde bulunuyorsun..
kimin mason oldugu belli...
Müslüman arkadaşlar nasıl ki tüm Dünyanın İslam Işığıyla aydınlanmasını istiyorsa bizler de bir aydınlanma yaşanması çabasındayız.
Lakin bizim arzu ettiğimiz aydınlanmanın ışık kaynağı farklı.
Öldüğümüzde yok olacağımızı bilmemiz bizden sonraki nesiller için birşeyler yapmak istememize engel değil. Bilakis, kendimizi kurtarma gayretinde olmadığımızdan bunlar daha çok umurumuzda.
Yaşayacağımız cennet değil, yaşanılabilir bir dünya arzusundayız biz. bizli veya bizsiz.
mehmetsalih
17-07-2009, 22:28
Selam,
Aydınlık her İnsan için farklıdır. Ama genel anlamıyla ''benim görüşlerim ve bildiklerim/inandıklatımın yeryüzünde hakim olmasıdır'' ve bunun için bazen ''ben merkezli/ben görüşlü/ben inanlı/ben koltuklu/ben istekli bir ideolojinin ve görüşün yayılması için Devrimler ve Darbeler yapılır. Yani İnsanlar kendileri(görüşleri, egoları, tahtları, isimleri, şan ve şöhret) KAN AKITIYORLAR.
Ey Allah'ım;
Amacım senin Dinini yaymak ise beni cezalandır,
Yaymak ve aydınlatmak veya bildirmek ise benim gayem beni sorgula,
Sindirmek/kabul etirmek ve zorlamak ise benim gayem beni yok eyle,
Ben senin söylediğini kabul ettim ve ben buyum diyorum. Bana saldıranlara göğüs geriyorum ama cenge kalkışmıyorum. Çünkü bunu diyen sensin. Aydınlık senin Dinin değil sensin ve İnsanların bu öze ulaşmalarıdır.
Ben ne Dinim nede sen ben sana muhatabım İnsanlar ise sana bana değil. Ben bir Kediyi biel öldürmezken kimse benden öldürmek ve taht kumamı istemesin.
Sevgi...
cemaatler olsun,ülkü ocağı tipi yerler olsun bu işi yapıyorlar ve arkalarında müthiş bir mali destek var.şimdi bizim mali desteğimiz olsa bile mesela (ki yok) .bunu yapmaya başladığın an üzerine daha fazla ve daha tehditkar bir şekilde gelirler bunu nasıl tölere edeceğiz ki?
:) hem ölünce yok olmayi savunan, hemde islam aleyhine propaganda yapanlarin haline sasmamak mümkün degil :) zaten müslüman dünyada cefa cekiyorsa sen ne debeleniyorsun da yok söyle yapalim böyle yapalim da bunlarin ayaklarini kaydiralim gibi hareketlerde bulunuyorsun..
kimin mason oldugu belli...
Mason mu?:D
İşte ünlü İslamcı masonlar
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/8247786.asp?m=1
Mason mu?:D
İşte ünlü İslamcı masonlar
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/8247786.asp?m=1
zaten bloguna baktim o yüzden mason tabiri kullandim..
Bu kadarcik mi? Ali Kalkanci yi da ekle bunlara, Fadime Sahin'i de, bak malzeme bile veriyorum sana :)
zaten bloguna baktim o yüzden mason tabiri kullandim..
Bu kadarcik mi? Ali Kalkanci yi da ekle bunlara, Fadime Sahin'i de, bak malzeme bile veriyorum sana :)
Beyaz Müslümanların Büyük Sırrı-Soner Yalçın...
Ben sayamadım kaç adam olduğunu.
Tanrının adıyla "oku" şu kitabı:D
mücerred
20-07-2009, 14:48
sayin hayko`nun cagrisini cok önemsiyorum .Kendi adima bunuda yapmaya calisiyorum.
Bence en önemli görevimiz insanlari TD Sitesine davet etmek olmali.Tabiki bu sitenin potansiyel ziyaretcilieri internet kullanicilaridir.Sitenin tanitimi icin agirlikli olarak onlara yönelik bir calisma yapmaliyiz.Bilinen ,taninan site adreslerini burada yayinlayalim ve oralara mesaj cekelim.Böylece sitenin tanitimi icin katkida bulunmus oluruz.
Sayin Keci gercek müslüman olacaksiniz ,Asr-i saadet te oldugu gibi yasayacaksiniz diyor.
Hz.Ömerè bir adami tanitmislar bu Rebianin efendisidir demisler adamcagiza kirbacla vurmus,adam niye dayak yedigini anlayamamis sebebini sormasi üzerine "o sözden kalbine bir sey gelmesinden (kibirlenmenden )korktugumdan ötürü nefsini biraz köreltmek istedim"der.Sayin Keci`nin özledigi Asr-i saadet te malasef bunlar da var.
Hiç samimi değilsin.Bir önceki mesajında kalıplara sokanın kim olduğu belli değil mi?
Bunu sen mi belirleyeceksin Sayın Keçi?
Benimle bir hukukun da yok.Peki neden bu tavsiyeler?
Kahramanlık yapmanın yeri burası değildir.Burası inançsızların platformudur.
Sayın hayko
Burada sizi kastetmedim. Daha önce satranç oynadınız mı ?
Sizin üzerinizden aslında buraya gelecek müslümanlara idi bu mesaj
aslında malum-u ilam kabilinden bir söz idi.. Eğer sizi bir insan olarak kırdı isem özür dilerim.. Ama bakın benim gibi cahil bir insan bile sizin tezlerinize rahatlıkla anti-tez üretebiliyor. Birde bilgili olsaydım durum ne olacaktı ?
Bu kadar rahat cevap verebilmem nasıl mümkün olabiliyor ?
Çünkü ben gözlerimi açıp ufka baktığımı düşünüyorum daha önce gözlerimi kapattığım için bu durumdaki insanın neyi göreceğini biliyorum.
Sadece karanlık, dolayısı ile siz yazmadan ne söyleyebileceğinizi bilebiliyorum. Eh böyle oluncada mecburen hareketleriniz kısıtlanıyor..
Ben size göre daha iyi görebildiğim için rahat hareketlerim var..
Bu durumda ne söylememi beklerdiniz.. ?
Daha önce söylediğim gibi bunlar size tavsiye değil müslümanlara
teselli....
Saygılarımla...
Bence bugün dünya ateistleri bunu yeterince yapıyor.
Psikolojik savaşmış peh :)
Anti propagandayla islamın gücü kırılabilir Türkiyede.Bu site bile karşı proganda için faydalı ama yeterli değildir. Çok küçük bir kitleye ulaşıyor.
TV ninlerin yaygınlaşaması sonucunda islam gücünü artırdı. Devlet islamı hep destekledi. TV ler ramazanlarda kurban bayramlarında beyin yıkama makinesi gibi çalıştı. Türkiyede islamın daha güçlenmesine sebep oldu. İslamın teröristliği TV lerde hep gizlendi pek çok şey basına yansıtılmadı. İnsanlar TV ler aracılığıyla islam barış dinidir ahlak dinidir gibi yalanlarla kandırıldı.
Ateist bir TV nin olması imkansızdır. Böyle bir kanalı müslümanlar bombalar. İslam tarih boyunca gücünü şiddetten almıştır.
Sosyal medyada propaganda yapılabilir facebook benzeri internetlerden.
Çok sıkı islama karşı anti proganda yapılsabile ateizm %10 gibi rakama anca ulaşabilir.Bu ülkede insanların ateist olması için pek sebep yoktur.
Yapılması gerekense inaçları özgürleştirmek olacaktır. Bir dini başka bir dinle yok edebiliriz. İnanç felsefesi ve psikolojisi bunu gerektirir. İslamın ezeli rakipleri hristiyanlık ve budizm var edilmeli bu toplumda. Toplum kozmopolitleşmeli. İslam %50 nin altına indiği zaman gücünü kaybeder. Çünkü çoğunluk olmayan islam topluma baskı kuramaz. İslam tarihin karanlık sayfalarına doğru adam atar.
Başka şekilde olması imkansızdır bence.
RainFall
24-12-2013, 20:08
Bizde istiyoruz fakat.İnsanlar bilgisiz olduğu müddetçe bu din ayakta kalmaya devam edecektir.
Onlar tanrıdan korktuğu müddetçe bu din ayakta kalmaya devam edecektir.Tanrıyı bir zavallı gibi görmedikçe din ayakta kalmaya devam edecektir.
Tanrı=Süpermen arasındaki farkı göremedikten sonra insanların gelişimi durmuştur bence.
Özellikle bugün insanların aklını kullanmasını etkileyen önemli bir din islamdır.
Yasakçı zihniyet üzerine kurulu insanlığını elinden alan cennet ve cehennem köleleri haline getiren insanları insanları zavallı bir tanrıya köle haline getiren bir dindir.Yeryüzünden kaldırılması gereklidir.
Bunu biz savunuyoruz ama mümkün olmayacaktır.Güçlü bir din çünkü.Gücünü arap yarımadasından aldığını düşünüyorum ben.İnsanların tecrübeleri ışığında oluşturulan bir din
Şunu düşünürseniz bence bu da iyidir.
Araplar güzel bir din oluşturmuşlar uzun bir süreçte değiştirilmiş olması büyük ihtimal çünkü.Düşünün ne kadar kitap var değişmiyor demek aklın kötüye kullanılmasıdır.
Kurandaki her iddiayı yanıtlayan bir grup arkadaşımız olsada daha ileriye gidemiyorlar ne yazıkki.
Teistlere istediğiniz kadar cevap verin.
Onların diyeceği kaçamak cevaplar bu dinin yeryüzünde kalmasına devam etmesine sağlayabilir.Din adamları bu işten para kazandığı müddetçe bu din ayakta kalır.
Benzer bir ayet getiremezsiniz diyen ayet çürülür teistler her zaman haklı olurlar onlar sürekli haklıdırlar.Biz neden haklı olalım ki onlara karşı değil mi ama?
Katletme ayetlerini gösterirsin takla attıkça atar.
Tanrısını çürütürsün.Hiçbirşey olmamış gibi gündelik yaşamına devam eder.