PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dinci tarikatlerin verdiği gizli bir eğitim var..

AYATA
22-07-2009, 18:32
Evet gizli bir eğitim veriliyor gençlere tarih olmayan bir tarih yalan dolan ile öğretiliyor...ve buna tarih bilimi alet ediliyor... güney doğu kim tarafından kurtarılmıştır deniyor..ve ardından saidi kürdi deniyor...elbette yalan ama yalanı doğru yapmak için, genel kurmay arşivlerinde bu var deniyor...kanıt, kanıt yok...devamında dedikodu gazetesi evlerde kahvehanelerde başlar, saidi kürdi, o kurtarmış doğuyu güneydoğuyu düşmanın elinden vayy be..
genelkurmay arşivlerinde varmış oysa güneydoğu ve doğu anadoluyu kurtaran bellidir. kangi ordu hangi komutan genel kurmay arşivlerinde vardır..

yukardaki olaylar daha 1950 lerde yapılıyordu...şimdi olay genişledi gizli eğitim daha örgütlü oldu...tek e tek programındaki o kız nuray bezirgan büyük bir cesaretle ve dürüstlükle o düşünceyi itiraf etmiştir. Aslında şaşıracak bir şey yok, şimdi Atatürkyerine Humeyni'yi sevdiğini söyleyen nuray Bezirgan2ın sözlerine dikkat edin.

"Atatürk'ün yetkiyi padişahtan alırken yani saraydan alırken laik bir cumhuriyet kurmak için aldığını düşünmüyorum.
Halk o zaman İslami değerleri için savaştı nitekim kurtuluş savaşının başlamasıda Kahraman Maraş'ta Fransız Askerlerinin Nene Hatun'un???? baş örtüsüne uzanması ile oluşmuştur...Maraşta Fransız askerler bir kadının başörtüsüne saldırıyor Sütçü İmam buna karşı ilk ateşi açıyor böyleliklede kurtuluş savaşı başlıyor. Sonuçta cepheye, cephanelik taşıyıcı kadınlar o dönemin insanları, o dönemin sosyolojik yapısını incelerseniz hep müslüman insanlar"

yani diyorki!...

"Kurtuluş savaşını asıl Sütçü imam başlattı, İmamlar ve müslüman halk bu savaşı yaptı, Atatürk Cumhuriyeti kurarak onlara kazık attı."

Bu kişisel bir görüş değildir. Bu yıllardır süren o eğitimin sonucudur. O eğitimde şu falanlar vardır.

-Atatürk padişahtan yetki aldı sonra padişahı yüz üstü bıraktı.
-hatta sattı.
-Kurtuluş savaşı sütçü imamla başladı.

Aslında bütün bu yalanlara Atatürk Nutukta cevap veriyor ya neyse....

http://www.haberler.com/haber-resimleri/595/kahramanmaras-in-dusman-isgalinden-kurtulusu_o.jpg (http://www.haberler.com/resim.asp?haber_id=1602595)
Kahramanmaraşta kurtuluş günü kutlamaları için düzenlenen törende Fransız askerlerini kovanlar bir "İmam" ile simgeleniyor. O imam Fransız askerini öldürdükten sonra oradaki seyirci ve protokol vede halk tarafındandelice alkışlanıyor...Törenlerde ne Atatürk var, ne silah arkadaşları nede Türk Askeri...var..Orada kurtuluşu İmam simgeliyor.

Dahada kötüsü devlet töreninde İmam cübbesi giydirilen Sütçü imam ASLINDA iMAM DEĞİLDİ, YALNIZCA ADI İMAM'DI İmammış gibi törende cübbe giydirmek ayıp olmuyormu?

Elbette o savaşta İmamlarda vardı, köylülerde, genç zabitler, genç öğretmenler yani topyekün millet vardı.

Elbette Sütçü İmam kahramandır...Ama bu olay yalnızca "İmam" la simgelenince durum değişiyor.

Türk askeri yok..Hasan Tahsin in İzmirde sıktığı ilk kurşun yok. Maraşta İmam var...Bu devlet töreni ilede verilinceCumhuriyet ve Atatürk düşmanlarıhem cesaretleniyor, hemde ellerine bir koz veriliyor.

İşte Nuray Bezirgan'ın dürüstçe itiraf ettiği şey budur.

Şimdi soralım bu nefreti içinde saklayan, gizliyen zamanı gelince kusacak olan kaç Nuray Bezirgan vardır.

Nene hatun Maraşlı değil Erzurumlu...........
Savaştığı düşman Fransız değil Rus...........
Rus baş örtüsüne saldırmadı.......
Aziziye tabyasına saldırdı, ordaki mehmetçiğe...
Milli mücadelenin mangal yürekli evladıdır ama Milli mücadelede ilk kurşunu sütçü imam sıkmadı.....
Hasan tahsin sıktı.....
Maraşta değil İzmirde takvime bakılırsa Sütçü İmam 'ın tetiğe basması ile arasında 6 ay var.
Sütçü İmam Fransız değil Ermeni vurdu

Maraşta Düşmana ilk müdaheleyi yapanda aslında Sütçü İmam değil Çakmakçı sait idi...tabancası yoktu, yumruğu ile saldırdı. ve şehit edildi.

Maraşı önce kim işgal etti, dincilerin İngilteresi, kim sesini çıkarmadı dincilerin padişah efendisi....kşm kurtardı...dincilere daha geniş haklar tanıyacak olan İngilizlerin gemisi ile kaçan padişah efendinin idam için arattığı Atatürk.

O dönemin sosyolojik yapısını incelersenizCephedeki insanların hep müslüman olmadığınıda görürsünüz...Bizzat Ordinaryus profosör Mazhar Osman'ın ağlayarak okuduğu şehit listesine göre bu toprakları İngilizler işgal etmesin diye savaşan can veren İstanbullu hekimler arasında 140 türk, 32 Ermeni (Bizimle ortak yaşamı seçmiş vatansever ermeniler, ruhları şad olsun). 25 Rum, 18 yahudi var.
Ve dikkatinizi çekerim hepsi şehit.

Çünkü şehitlik kavramı o dönemin sosyolojik yapısına göre dinle alakalı değil yurtseverlik ile alakalı....

görüldüğü gibi tehdit....kara cehalettir başka bir yerde aramayalım...

(yukardaki yazı bana gelen bir slayt gösterisinden düzenlenmiş, yılmaz Özdil'in bir makalesindende alıntılar taşımaktadır.)

nogada
22-07-2009, 18:44
Güzel bir yazı sayın AYATA.

Zaten ben bu nur cematini ne islamla nede milliyetçilikle bağdaştırmıyorum.Başlarındakilerin çok kötü idealleri var ve bundan korunmak gerek.

Böyle adamlar ülkeyide böler,dinide bitirir,halkıda satar,yahudiyede kaçar...

Saygılarımla...

niveru
22-07-2009, 19:02
Bos bir yazi , eve gecinde daha ayrintili yazacagim ,, tarih sizinde zannetdiginiz gibi liselerde okutulan seyler degildir,...

AYATA
24-07-2009, 08:37
evet hala eve geçmeni bekliyoruz bu boş yazıya reddiye düzmen için...

Engse Hohol
05-06-2019, 10:24
✔ (https://twitter.com/argodizyak/status/1136034811347423234) süleyman soylu, namaz bitiminde önce sol omuzuna selam verdi, oysa önce sağ omuza, ardından sol omuza selam verilerek namaz bitirilir.

✔ (https://www.facebook.com/micron64/videos/883213898693661/) kato dağındaki namazda süleyman soylu yine yanlış namaz kıldı, kıyamda (ayakta) dua okuduktan sonra rüku etmesi gerekirken direkt secdeye kapandı! rüku etmeden kıyamdan secdeye yatmak hangi tarikatın icması acaba? dış güçler süleyman soylu'nun içerisine başka birisini mi yerleştirdiler?

kendosertadam
05-06-2019, 18:38
Atatürk Tanrı 'nın " Enkarne " si veya Tanrı 'nın görevli elçisidir

Herzaman ki gibi bunu "patenti" bana ait bir iddia olarak ortaya atıyorum.

Said Nursi "İBLİS" in yetki verdiği kişidir

Said Nursi Atatürkdüşmanıdır.İbliste Tanrının düşmanı.

Atatürk' ün Damal' da ki dağlara düşen gölgesini bilirsiniz...

"Gölgesi dağları,
Dalları koca sedir ağaçlarını kapladı
Mezmurlar 80/10

15 Haziran 15 Temmuz arasında beliren bir silüettir.
Yaz güneşinde ortaya çıkar.
Çobankuzularını,koyunlarını otlatırken tesadüfen farketmiş.

İsa "da Çoban"dı.kuzularını güden çoban.

"Sürüsünü Çoban gibi güdecek,
Kollarına alacak Kuzuları,
Bağrında taşıyacak;
Usul usul yol gösterecek emziklilere

Yeşeya 40/11

"Çünkü RAB dağın üstüne ateş içinde inmişti
Mısırdan Çıkış 19 /18

Dağ Sina dağıdır.
Tanrı dağı "Sina Dağı "

Atatürk' ün gölgesi kuzuları bağrında taşımıştı.kınalı KUZULARI.

Allah Sina dağını paramparça etmişti :

Allah dağa tecelli edince dağ paramparça oldu

A' raf 143

Allah Tanrı dağından hoşlanmıyordu.

Zübeyr Gündüzalp diğer Nurcular gibi günde 5 vakit namaz kılıp,soğuk suyla 5 kere yüzünü,elini,kolunu,ayağını yıkayıp kan dolaşımını ve tansiyonunu düzenlediği ve secde etmekten,Allah için sürekli ağlamaktan toksinleri bedeninden attığı için (özellikle secde sırasında kanlanan ve oksijenlenen) yüzü NUR' ludur tıpkı Said Nursi gibi...
Bunun konuyla bağlantısı nedir...her sakallıyı babam sanmaya vurguydu.

bir gün;
(gerçek hikaye-Risaleinurforumlarındavegazetelerindegeçenbirhikay edir-)
Zübeyr kapı deliğinden hocası Said' i izleme gafletinde bulunur...birde ne görsün Said "Kukuletalı Cüceler'e "Risale' i Nur " dersi veriyor...(bilmeyenlere : Kukuletalı sanatcılar "CİNLER" dir yani demonlar.
Hristiyanlığa göre Demonlar düşmüş vede üşütük keleklerdir ,pardon meleklerdir.
İncil de "cinler" iblisin askerleridirler...İslam da ise tam tersidir İyi Cinlerde vardır...İblis malına kötü der mi ? Demez...

Said Nursi Kırmızı kapaklı "Risale' i Nur " (suz) larını ilk fırsatta AMERİKA'ya gönderir Kaptan Cons aracılıyla .(kaptan johns hayali bir karakterdir ama karakter gerçektir ve amerikalı bir ecnebidir)

KIRMIZI dedik dimi ? Bakın kırmızı neymiş :

"Bundan sonra melek beni Ruh' un yönetiminde çöle götürdü . Orada yedi başlı,On boynuzlu ,üzeri küfür niteliğinde adlarla kaplı KIRMIZI bir canavarın üstüne oturmuş bir kadın gördüm " -Vahiy 17/3
"Kadın mor ve KIRMIZIgiysilere bürünmüş ,altınlar ,değerli taşlar ,incilerle süslenmişti.elinde iğrenç şeylerle ,fuhşun çirkeflikleriyle dolu ALTIN bir kase vardı "

"Risale' i Nur" (suz) ların sayfaları sarıdır.altın sarısı...fuhuşla ne ilgisi var diyeceksiniz .Risale' i Nur (suz) lar Kuranın Tefsiridir(.Amerika Kurana aç,Tefsire aç,Said Nursi 'nin ilmine açtır.Said hapishanelerdeyken,mahkeme mahkeme dolaştırılıp nefes aldırılmazken.14 ciltlik Risalei Nur (suz) ları yazabilmiştir ve bu bir mucizedir.kaptan consun mucizesi)

cariyelerle SEX,çok eşlilik fuhuş değildir Kurana göre ama İncil 'e göre fuhşun daniskasıdır...
[KIRMIZIcanavarın üzerine oturmuş kadınAy Tanrıçası olan Allah 'tır...(veya ben öyle sanıyorum.)

Emin olamamakla birlikte söylemek zorundayım :

Tanrının Gölgesi yeryüzüne indi.