PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Rasyo Aydoe abime mektup

Ratiönalism
29-07-2009, 10:34
Sevgili Aydoe Abi
Duydum ki yönetimden istifa etmişsin.Keşke yapmasaydın çünkü güzel yönetici idin:) İşine güzel yapıyordun.Eğer seni üzdülürse anlarım ama lütfen oraya geri dön çünkü senden daha iyi yapan başka biri yok:)

Birşey daha yönetimden ayrıldın diye forumu eksik etme hep gir forumları ara yeterki buraya gir.Çünkü sensiz olmuyor forum.

Sevgilerle
Rasyo

theatre
29-07-2009, 12:18
Sevgili Aydoe Abi
Duydum ki yönetimden istifa etmişsin.Keşke yapmasaydın çünkü güzel yönetici idin:) İşine güzel yapıyordun.Eğer seni üzdülürse anlarım ama lütfen oraya geri dön çünkü senden daha iyi yapan başka biri yok:)

Birşey daha yönetimden ayrıldın diye forumu eksik etme hep gir forumları ara yeterki buraya gir.Çünkü sensiz olmuyor forum.

Sevgilerle
Rasyo

Umarım sevgili aydoe forum yönetiminden ayrılmaz.

evrensel-insan
29-07-2009, 12:39
Saygideger aydoe;

Sirf sen uzulmiyesin diye, e. kosesi'nde hem ozelestiri yaptim. Hemde o gunden sonra, milliyetcilik ve Ataturk konularinda, hem bireysel gorus belirtmiyorum, hem de internetten bilgi aktarmiyorum. Ben senin icin, butun bunlara "katlanirken" senin yonetimden istifan, bu benim "katlanmamla" bagdasmiyor.

Bak Rasyo bile, Ataturk'u "elestirirken" senin yonetimini istiyor. Theatre arkadas, veda ettigi halde, senin istifa etmemen icin yazi yazmis. Bir yoneticinin de, gorevinde kalmasi bu kadar istenir, pes dogrusu. Oyuzden, senin istifan; site sakinleri tarafindan onaylanmiyor, yonetim onaylasa bile!

Saygilarimla;
evrensel-insan

parmis
29-07-2009, 12:52
Sayın Aydoe,

sizi çok iyi anlıyorum dünyanın özellikle Türkiye nin en zor işlerinden biri yöneticilik kimseyi memnun edemezsiniz umarım geri dönersiniz..

selam ve saygılar...

parmis Güneşin_kızı

unbe
29-07-2009, 13:09
Aydoe dön buraya lütfen.

prozac
29-07-2009, 13:28
Rasyocum aydoenın gitmesini kimse istemiyor bu serzenıslerı duyacaktır elbet ,rastladığımız yerde yakasına yapısıp ıkna edelim.

Sen yahni olmayı kabul ediyorumusun?

Arayıp haber vereyim.

Neferkamin Anu
29-07-2009, 14:53
Yahu ayrılmadan benim denetimi çözseydinya, kimse sesini çıkaramazdı o zaman.

sargon
29-07-2009, 14:59
Burdaki üc postu ben gecici olarak kaldirdim. Zaten hassas bir durumdayiz. Aydoe'yi geri cagiralim diye daha da cetrefil hale sokmayalim olayi lütfen.

Deist Bedo
29-07-2009, 15:07
Aydoe abim dün benim profili ziyaret etmiş. Beni sever kendisi, msn'ni olsa ikna edebilrim onu. Hem güneşin_kızı parmiste istiyor dönmesini.

aydoe
29-07-2009, 17:07
Sevgili dostlar uyeligimi silmedim ama tum yetkilerimi biraktim artik siradan bir uyeyim.
Biraz tatile ihtiyacim var tatilim ne kadar surer bilemem ama tatil donusu ki donebilirsem olur a gidip de donmemek donupte bulmamak vardir ,yazarim foruma insallah :D
He kurban bedirhan kardesim seni sevdigim dogrudur telin var gerekirse ararim ben seni.
Burki kardesim senle iletisimiz surecek merak etme sen
Evrensel insan ben seni severim ve algiliyorumda ama sen beni yanlis algiliyorsun ,uzun uzun kendimi anlatamam sana, birgun yuz yuze gorusmeyi dilerim ya da sen bu forumda yazmaya devam edersen kosene misafir olur gelirim anlatirim sana :hug:
Nefer denetimi cozseydim de yine denetime alirlardi senin bu forumda denetimden cikma sansin yok :croc:
Prozac senle gorusuruz her daim kib.

Neferkamin Anu
29-07-2009, 17:10
Nefer denetimi cozseydim de yine denetime alirlardi senin bu forumda denetimden cikma sansin yok :croc:
.

Bunu bir itiraf olarakmı algılayım/layalım.:painkiller:

evrensel-insan
29-07-2009, 17:21
Saygideger aydoe;

artik siradan bir uyeyim.-aydoe-

Hic olurmu, sende aramiza katilmissin, kidemli uye olarak. Sana iyi tatiller. Ben bu sene tatil yapamayacagim, galiba. Sen benim icin de, dinlen, eglen, hosca vakit gecir. :ballchain:

sen beni yanlis algiliyorsun -aydoe-

Bunu dondugunde, bilahare degerlendiririz. :kiss:

Saygilarimla;
evrensel-insan

-InVi-
29-07-2009, 17:32
aydoe senin yaptigini corumlu yapmaz :)
bakin gitmek veya kalmak bunlarda tercih meselesidir,
ama ben isterim ki kimse hic bir yere "zoraki" gitmesin, belki gercek hayatimizda bu kadar "dillendiremedigimiz" konulari burada "editlensek"de öncelike üzerindeki konusabilinmezligini ve tartisilmazligi tabusunu kaldiriyoruz, hep beraber......
akli basinda kimse gitmesin, zaten akli basinda olmayanlar zaman icinde "burasinin" kendilerine göre olmadigini anlayip, sessiz sedasiz "gidiyorlar"......
son dönemde bu sitede en cok iki üc "dinsiz" üye ile "agir tartistim", birinden helallik aldim, digerini evime davet ettim.....
aydoe tercih senin, ister gitmeyi niyetlen ister kalmayi....
ama lütfen gider ayak "invi yüzünden gidiyorum" deme......
site'den kim gitmisse, sonradan gidenlerin hesabi bana kesilyor :)

Ratiönalism
29-07-2009, 19:40
Yaşasın aydoe abi gitmiyor:)
Bak seni herkes çok seviyormuş gördünmü:)
Tabii bazı üyeler kendi işlerine gelmediği için seni sevmediler
Olsun onları takma kafana

OQONUC
29-07-2009, 21:53
Sevgili Dostum;

Halkın arasında halka dair ne varsa beraberce yürümek üzere söküp attığınız her bir makam, halkın nabzında atmanız için bir aşamadır. Bazı ruhlar vardı ki; mutlak adaletin tecellisini duyumsamadan huzur bulmazlar. Sizin de böyle olduğunuzdan hem şahsi tanımam hem de yansıttıklarınızdan dolayı kuşkum yoktur.

Verdiğiniz doğru karardan dolayı sizi tebrik ediyor; Rabbimin sizi rahmeti ile kuşatması için dua ediyor ve ruhunuzdan çağlayan mutlak adalet türkülerini bir an önce duymak için sabırsızlanıyorum

Allah'a emanet olunuz, sevgili dostum.

unbe
29-07-2009, 22:09
Sevgili,çok sevgili Aydoe
herkese tek tek yazmış,beni unutmuşsun....:(

placebo
29-07-2009, 22:25
Aydoe bir yere gitmeni istemiyoruz.Sen bu siteye uzun zamanlar çok emek verdin.Bir kaç kişinin densizliği yüzünden bunu yapamazsın..

aydoe
29-07-2009, 23:38
Invi ye sebep gitmiyorum , inviye sebep uyeligimi surduruyorum :der:
Invi benim kardesimdir kendisini de cok severim :car:

Oki sana bisey anlatmam gereksiz zaten sen biliyorsun :hail:

deli mavi guzel bir sarkiydi tesekkur ederim unbe

prozac
29-07-2009, 23:45
Prozac senle gorusuruz her daim kib.

Umarım aydoe illaki ..

Hazır rasyoda yahni olmayı kabul etmısken onuda alır gelırım :)

( yahni muhabbetini bilmeyenler ne saçmalıyor diyecek )