PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Rasyo'dan bütün foruma

Ratiönalism
03-08-2009, 19:56
Rasyo....
Rasyo 4-5 sene sonra bir küresel ısınma yaşıyıp akabinde hemen eriyip yok olacak
Rasyo araştırdı İsviçre'de Ötanazi Kliniği varmış şimdi para biriktiyor Kurtuluş için

Rasyo'nun hikayesi çok kötü Rasyo'nun ailesi yok,arkadaşları yok,kimsesiz yapayalnız bir çocuk hiçkimseden destek almayan yalnız ve saftirik bir çocuk

Ailesi ona çoğu şeyi alıyor ama sevgi,saygı ve hoşgörü veremiyor.Rasyo'yu hiç dinlemiyorlar hep başkalarıyla ilgileniyorlar.Rasyo nasıldır birşeyi mi var iyi mi kötü mü sorulmuyor

Rasyo bu dünyaya boşuna geldi bunu çok iyi biliyor ona herşeyi anlatan bir babaannesi var

Rasyo yapayalnız çünkü her zaman ezildi

Rasyo saftirik çünkü arkadaşlarına inanıp kalemler silgiler verdi

Rasyo işeyaramaz çünkü hiçbir sanatsal sporsal aktive yapmaz

Rasyo sadece ders çalışır
Evet ama Rasyo'nun ders çalışması onu kurtaracak mı
Sadece maddi olarak

Ama Rasyo manevi olarak yine boş kalacak hiçkimse ona sahip çıkmayacak o hep bir boşluğun içinde kalacak

Rasyo,artık 4-5 sene sonra elveda diyecek bütün foruma
4-5 sene sonra yine bu konuya bir son not daha yazcam
Ama eğer bu silinirse çok üzülürüm ve de ağlarım

NOT:İnsanın yaşama hakkı olduğu gibi ölme hakkı da vardır

evrensel-insan
03-08-2009, 20:07
Saygideger rationalizm;

Olum (olmek) ve dogum; insanoglunun kendi elinde olmadigi icin, kisisel olarak; hak ve ozgurlukler, bu iki konuda gecerli degildir. Hak ve ozgurlukler, sadece insanogluna ait olan yasam ve iliskilerin konusudur.

Dolayisiyle; kendi kendine gelmeyen bir olum (olmek), ister kisinin kendi eliyle getirilsin, ki bu intihardir; isterse baskasi eliyle uygulansin, ki bu da cinayettir, insan haklari ve ozgurluklerinin yasam ve iliskiye yonelik olmasindan dolayi ve yasami sonlandirmaya yonelik olmasindan dolayi, insanlik mantigina terstir ve uymaz. Ustelik, insanin ana amaci olan yasami da onledigi icin, bu amaca da terstir.

Saygilarimla;
evrensel-insan

Ratiönalism
03-08-2009, 20:09
Evrensel abi tamam ben zaten insan dışı bir varlık olduğum için ölmek istiyom tabii daha çok nedeni var ama...

Ben para biriktiyorum 18'ime gelince hemen oraya gitçem

Çünkü ÖLMEK istiyom
Ailemin ağlamasını istiyorum

YAŞASIN ÖLÜM:)

K.C.
03-08-2009, 20:12
öf ya..
gitti güzelim cevap...
ben bu klavyenin. EDİT :)

evrensel-insan
03-08-2009, 20:17
Saygideger Rationalizm;

Gene olmadi. Gene tutturamasdin. Canlinin, canlilik sebebi, zaten yasamasidir. Oyuzden, ne canlisi olursan ol, bu yasama kurali degismez.

Saygilarimla;
evrensel-insan

vartor
03-08-2009, 20:23
Rasyo, sen bireysin, buyuyunce daha cok anlayacaksin ne demek oldugunu; Gittikce sahsiyetin gelisecek, hatta dunyayi feth edecek gibi olacaksin.
Yine de cocukmussun, seni daha akilli saniyordum; demek ailen arkandan aglasin diye otenazi yapacan ha!; peki oldukten sonra , nasil agladiklarini nasil gorecen? istersen videoya cekelim, sana postayla yollariz sonra.
Ne yapiyorlarsa ailen, senin iyiligini dusundekleri icin yapiyorlardir. Dogrudurlar demiyorum, ben de iki cocuk buyuttum, bazen ters dustugumu biliyorum onlara karsi ama, sadece onlarin gelcegini saglama almak icin yaptigimi biliyorum. Sana hissetirmeseler bile, cocugunu sevmiyen anne baba yoktur. Belki simartmamak, disiplinli buyumen icin gostermemeye gatret ediyorlardir hislerini
,Ha, bir de bis variz senin ailen olarak
ve seni seviyoruz

nogada
03-08-2009, 20:43
Canım kardeşim Rasyo'ya...

Sevgili kardeşim hayat her zaman mücadele doludur,bu bazen ailemize karşı,bazen çevremize karşı,bazende kendimize karşıdır.Bunun içinde okul,iş,sosyal yapı her birinde mücadeleler vardır fakat zaten hayatın güzelliğide budur.Çalışmak,didinmek,sana zor gelen durumları aşmaktır.Şimdi diyeceksinki dayanacak güç bende yok demekki,hayır kesinlikle öyle değil,ben senin yaşında nice çocuklar biliyorum,daha senin kurduğun cümlelerin anlamlarını bile düşünemeyen çcouklardır bunlar.SEn yaşayacaksın ve azminle,kararlılığınla,zekanla kendi güzel hayatını kuracaksın.O zaman gelince bu günkü günlere gülecek hatta seni yükselmeye teşvik eden şeylere de minnet duyacaksın.Hayat bir mücadeledir,bu hayvanlar tarafından bir yaşam,insanlar tarafından ise hem yaşam hemde kariyerdir.Kendini bilmek,insanları ve dünyayı bilmektir,kendini öldürmek insanları ve dünyayı öldürmektir,sen yaşayacaksınki dünya da yaşasın,sen çalışacaksınki dünya sana saygı duysun.Sen kendi özgürlüğünü eline aldıktan sonra herşey istediğin gibi gelişecek merak etme ve umutsuzluğa hiç bir zaman kapılma çünkü umutsuzluk bizim en büyük düşmanımızdır ve akıl olduğu sürece,umut ve buna bağlı dirençte var olacaktır...

SANA KOCAMAN VE HER ŞEYİN GÖNLÜNCE OLACAĞI BİR HAYAT DİLİYORUM...

Sevgi ve Saygılarımla...

Portakaloglu
03-08-2009, 20:48
Birlikte intihar edelim?

prozac
03-08-2009, 23:52
Ras , sündürecem kulaklarını :nono: ..

Online olduğunda ö.m at Abi kardeş konuşalım anlaştık mı?

boğaziçi
03-08-2009, 23:57
Ailemin ağlamasını istiyorum
-----------------
bak daha basit bir cozumum var..bir iki kilo sogan:)yasamak her ne olursa olsun guzeldir..bunu en iyi anlatabileceklerden biriyim, guvenebilirsin. selamlar...

sargon
04-08-2009, 00:21
Rasyo, biz burda bir aileyiz aslinda. Seni de ailemizin genclerinden biri olarak görüyoruz ve cok seviyoruz..

Ratiönalism
04-08-2009, 09:51
Tamam zaten biri vazgeçirdi beni ama söylemeyecem:):)
O yüzden konuların ikisininde kapanmasını istiyorum:):)

Yaşacağım yani:)