PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : msn Grubu

yucemanitu
18-08-2009, 03:13
group184630@groupsim.com adresinde deist, teist, ateist insanlar inanç üzerine tartışmalar sohbetler ve günlük sohbetler yapmakta dileyen msn listesine ekleyip bir cümlelik msj atarsa üye olabilir.

cruyf111
18-08-2009, 09:37
ekliyorum yazı yazıyor daha sonra birşey yazınca çevrimdışı oluyor.

eyeoftheleopard
18-08-2009, 14:08
ekliyorum yazı yazıyor daha sonra birşey yazınca çevrimdışı oluyor.

Art niyetli kullanıcıların huzuru ve ahengi bozmalarını engellemek için...

Grup onaylı giriş sistemi ile korunmaktadır...

Yönetici arkadaşlarımızdan onay almayan adresler grup içerisine giremezler...

Çevrimdışı görünme olayı onay alana kadar süren bir durumdur...

Sadece ekleme yapıldıktan sonra yöneticilere uyarı gidebilmesi için açılan pencereye herhangi bir yazı yazmanız gerekmektedir...

Onay alan her kullanıcı grubu online şekilde görecektir...

Herkesi bekleriz...

centii
21-08-2009, 06:22
Söylediğiniz Şekilde Yazı Yazdım. Şu An Çevrim Dışı Beklemekteyim :)

imhotep
22-08-2009, 21:28
Beni gruptan attılar yahu...

Kötü niyetli bir müslümanmışım :D

Saygılar

eyeoftheleopard
26-08-2009, 22:48
Gruba gelen tüm dostlara teşekkür ederiz...

Gelmek isteyen dostlarımızı da bekleriz...

Esenlikler...

niveru
26-08-2009, 22:59
imhotep . iste sonunda gercek yuzun ortaya cikti ,:)

bizim gibi saf ateleri buldun bugune kadar kandirdin, alacagin olsun,

eyeoftheleopard
27-08-2009, 00:28
Beni gruptan attılar yahu...

Kötü niyetli bir müslümanmışım :D

Saygılar

Gruptan neden atıldığınızı bilmiyorum ancak...

Bunun geçerli bir sebebi olduğunu düşünüyorum...

Aksi takdirde yönetici arkadaşlarım tüm kullanıcılara gereken töleransı gösteriyorlar...

imhotep
28-08-2009, 11:31
Gruptan neden atıldığınızı bilmiyorum ancak...

Bunun geçerli bir sebebi olduğunu düşünüyorum...

Aksi takdirde yönetici arkadaşlarım tüm kullanıcılara gereken töleransı gösteriyorlar...
Böyle toleransa can kurban.. Ben ne diyim daha :D

imhotep
28-08-2009, 11:35
imhotep . iste sonunda gercek yuzun ortaya cikti ,:)

bizim gibi saf ateleri buldun bugune kadar kandirdin, alacagin olsun,
Harbte şike caiz der yüce bir adam :p

Saygılar

Sphinx
31-08-2009, 14:47
imhotep seni atmakta hata yaptığımı düşünmüyorum . sana müslümansın diyen de olmadı . 50 kere aynı soruyu sorduğunda cevap almayınca insan pek de mutlu olamıyor .

Gruba girmek için ateist olmak da gerekmiyor zaten :)

Saygılar

imhotep
31-08-2009, 16:20
imhotep seni atmakta hata yaptığımı düşünmüyorum . sana müslümansın diyen de olmadı . 50 kere aynı soruyu sorduğunda cevap almayınca insan pek de mutlu olamıyor .

Gruba girmek için ateist olmak da gerekmiyor zaten :)

Saygılar

Ben bunu deneyimledim sevgili sphinx kardeşim.

İnsanın binbir türlü ruh hali var. Müslüman olduğunu söylemeye çekinen bir üye de olabilir oradaki. Daha anlayışlı davranmak lazım.

İyi niyetli olmadığımı söylediniz ve kabul edin müslüman olduğumu düşündüğünüz için attınız.

Neyse önemli değil.

Tavsiyem, anlayışlı olun.

Saygılar

yucemanitu
01-09-2009, 19:59
İmhotep haklısın. Ben imhotep'in iletisini okur okumaz grupta ne olduğunu sordum ve imhotep'e yapılanı onaylamadım bunu grupta belirttiğim için burda da yazmakta bir sakınca görmüyorum. Grupta bir yetkim yok ama imhotep'e haksızlık edildiğini grupta da konuştuğumu ve tekrar konuşacağımı imhotep'in bilmesini isterim.

Sphinx
01-09-2009, 23:12
Ben bunu deneyimledim sevgili sphinx kardeşim.

İnsanın binbir türlü ruh hali var. Müslüman olduğunu söylemeye çekinen bir üye de olabilir oradaki. Daha anlayışlı davranmak lazım.

İyi niyetli olmadığımı söylediniz ve kabul edin müslüman olduğumu düşündüğünüz için attınız.

Neyse önemli değil.

Tavsiyem, anlayışlı olun.

Saygılar
Kesinlikle yanlış düşünüyorsun . Grupta müslüman üyeler zaten var ki . Neden seni atayım ?

Müslüman olduğunu söylemeye çekinen bir insanın Ateist Grupta ne işi var ? Hatta onu geçiyorum müslüman olduğunu söylemeye cekiniyorsa neden müslüman ? Ki söylese bile biz müslüman yemiyoruz .

Ayrıca kimse sana kötü niyetli gibi bir imada bulunmadı . Leo genel olarak konuştu . Sen üstüne aldıysan bişey diyemem .

Saygılar

imhotep
01-09-2009, 23:44
Grupta müslüman üyeler varsa beni niye atasın? Güzel bir soru. Şimdi bu soruyu cevapla bakalım ben de çok merak ettim.

Önemli olan orada benim müslüman, ateist vs. olmam değil ki.

Çekinmek insana ait bir özellik. Ben hala anlayışlı olmanız gerektiğini düşünüyorum.

Ama yine de msn grubu fikriniz güzel.

Yazını okudum yücemanitu, selamlar.

Saygılar

eyeoftheleopard
02-09-2009, 02:08
Grupta müslüman üyeler varsa beni niye atasın? Güzel bir soru. Şimdi bu soruyu cevapla bakalım ben de çok merak ettim.

Önemli olan orada benim müslüman, ateist vs. olmam değil ki.

Çekinmek insana ait bir özellik. Ben hala anlayışlı olmanız gerektiğini düşünüyorum.

Ama yine de msn grubu fikriniz güzel.

Yazını okudum yücemanitu, selamlar.

Saygılar

Grubumuzda herhangi bir ayrım söz konusu değil...

Yanlış anlaşılma olabilir...

Bunu düzeltiriz...

Ana fikir Ateist Birliğini oluşturmak...

Grup kurallarını ihlal etmeyen herkese kapımız sonuna kadar açık...

Bilginize...

diagoras
19-09-2009, 00:22
Az once bu gruptan atildim sanirim.

Sohbet esnasinda bir arkadas bir kisinin masum olmadigini belirten bir kisiel fikir beyan etti, bende bu kisisel fikrini biraz daha acmasini istedim. Yani hangi konuda masum degil diye sordum. Bunun uzerine yasanan tartismadan sonra birden gruptan atildigim mesaji belirdi. Kim tarafindan atildim bilmiyorum ama TD camiasiyla bu durumu paylasmak istedim.

Saygilarimla

yucemanitu
19-09-2009, 01:42
Az once bu gruptan atildim sanirim.

Sohbet esnasinda bir arkadas bir kisinin masum olmadigini belirten bir kisiel fikir beyan etti, bende bu kisisel fikrini biraz daha acmasini istedim. Yani hangi konuda masum degil diye sordum. Bunun uzerine yasanan tartismadan sonra birden gruptan atildigim mesaji belirdi. Kim tarafindan atildim bilmiyorum ama TD camiasiyla bu durumu paylasmak istedim.

Saygilarimla

Bu durumdan da haberim yoktu, zaten şu an grubun üyesi de değilim yani benim yapabileceğim bir şey yok ama eyeoftheleopard bu iletinizi görürse ilgilenecektir, diye umuyorum.

diagoras
19-09-2009, 04:53
Belirttiginiz arkadas zaten ilgilendi. Kendi kisisel fikrinin kendisinde yarattigi gerilim ve siniri beni atarak gayet cagdas bir ilgi ve alaka olarak yansitti sagolsun.

Canlar sagolsun.

Saygilarimla.

eyeoftheleopard
23-09-2009, 03:31
Belirttiginiz arkadas zaten ilgilendi. Kendi kisisel fikrinin kendisinde yarattigi gerilim ve siniri beni atarak gayet cagdas bir ilgi ve alaka olarak yansitti sagolsun.

Canlar sagolsun.

Saygilarimla.

Bizim için her eleştiri önemlidir...

Eleştiriniz dikkate alınmıştır...

Teşekkür ederiz...

diagoras
28-09-2009, 03:55
Bizim için her eleştiri önemlidir...

Eleştiriniz dikkate alınmıştır...

Teşekkür ederiz...

Zahmet olmazsa gruptan neden :censored: atildigimi da acikarsaniz sevinirim. Sanirim grupta bu duruma tanik olanlara gayet gecerli bir aciklamaniz olmustur. Ayni aciklamalari bana da yapabilirseniz sevinirim. Bu arada yanlis hatirlamiyorsam eyeoftheleopard la tartisirken bizzat kendisi tarafindan atildim.

Saygilarimla

eyeoftheleopard
28-09-2009, 23:56
Zahmet olmazsa gruptan neden :censored: atildigimi da acikarsaniz sevinirim. Sanirim grupta bu duruma tanik olanlara gayet gecerli bir aciklamaniz olmustur. Ayni aciklamalari bana da yapabilirseniz sevinirim. Bu arada yanlis hatirlamiyorsam eyeoftheleopard la tartisirken bizzat kendisi tarafindan atildim.

Saygilarimla

Hiç bir kullanıcı sebepsiz yere gruptan atılmaz...

Gümdemde olan bir konu tartışılırken sizin gereksiz yere polemiğe girme çabanız...

Uyarılmanıza rağmen ısrarla ve inatla aynı tavrı sürdürdüğünüz için Ateist Birliği ile ilişkiniz kesilmiştir...

diagoras
29-09-2009, 17:30

Gümdemde olan bir konu tartışılırken sizin gereksiz yere polemiğe girme çabanız...

Uyarılmanıza rağmen ısrarla ve inatla aynı tavrı sürdürdüğünüz için Ateist Birliği ile ilişkiniz kesilmiştir...

Uyarilarin mi! Israr mi! Gundemdeki bir konuyu tartisiyorduk dogru, uyari falan da olmadi (msn deki yazismalar duruyor,istersen buraya sen as o yazismalari ya da dilersen ben asayim, hem herkes gorur gereksiz polemigi). Olan sey yalnizca senin , tartismada karsilik veremeyip bir sorumu yanitlayamayinca, cok sinirlenmen ve o sinirle hicbirsey belirtmeden gruptan atman. (Bu arada yanlis anlasilma olmasin, gruba geri alinma gibi bir talebim veya isteyim yok, tek amacim seni teshir etmek ve TD de bu durumun kayda gecmesi. Gerci grupta duruma tanik olanlara gayet guzel teshir oldun)

Ben grup yoneticisi olarak senin (varmi bilmiyorum ama gruptaki diger yoneticileri tenzih ediyorum) zihniyetini tam cozemeden atildim, ama bu zihniyetini cozen ve atilmadan ayrilan arkadaslar da varmis. Yani senin gibi dusunmeyen her ateisti, en ufak tartismada sen atiyorsun, ya da insanlar kendiler dayanamayip ayriliyor.

Ironik bir durum ama soylemeden gecemiyecem, Bu konu basligini acan arkadasimiz bile, keyfi uygulamalardan dolayi gruptan ayrilmis.

Sebepsiz attin diyen yok zaten, sebebi ortada, Senin keyfin.:humble:

Bu konu basligina guzel bir katki oldu. Tesekkurler.

Aciklaman icin tesekkur ederim. Baska sorum yok.

Saygilarimla

eyeoftheleopard
29-09-2009, 19:08
Ironik bir durum ama soylemeden gecemiyecem, Bu konu basligini acan arkadasimiz bile, keyfi uygulamalardan dolayi gruptan ayrilmis.

Sebepsiz attin diyen yok zaten, sebebi ortada, Senin keyfin.

Konu başlığını açan arkadaşın gruptan ayrılma hikayesini bizler biliyoruz...

Ancak sebebi burada yazacak değilim bu bana yakışmaz...

Kalkıp ta burada küçük çocuklar gibi zırıldamaya bir son ver...

Grup kimseye güvenilerek kurulmamıştır...

Birileri geldi diye devam edip birileri gitti diye de son bulacak değildir...

Gelen gelir başımızla beraber gidene de kal diyecek değiliz....

Kimseyi zorla almadığımız gibi çıkmak isteyene de baskı kurma gibi bir durumumuz yok...

Gruptan atılma sebebinde aynen burada olduğu gibi gereksiz yere laf kalabalığı ve demogoji yapmandı...

Amacına ulaştın bak herkes gördü senin şikayetini okudu...

Başlığı gereksiz yazılarla boğmayalım...

Konu kapansın...

diagoras
29-09-2009, 19:55
Gruptan atılma sebebinde aynen burada olduğu gibi gereksiz yere laf kalabalığı ve demogoji yapmandı...

Tabiki sana gereksiz gelecek, ona suphe yok.

Aciklamalar icin tekrar tesekkur ederim.

Tatmin edici aciklamaradan dolayi konu benim icin kapanmistir.

Saygilarimla

eyeoftheleopard
22-10-2009, 02:51
Güncelleme...