Orijinalini görmek için tıklayınız : Dinci İliminin Tarihsel Gelişimi
kafasikarisik
21-08-2009, 10:29
Yıl M.Ö. 14.828 herhangi bir yer;
- Ulu büyücü hömörk!
- Ne var aarghh?
- Yan mağaradaki taş yontucuları taşı yuvarlak yontmuşlar, adına da tekerlek koymuşlar, mağara kapısından bırakınca yuvarlanıyormuş.
- Bizim ulu atalarımız söylemişlerdi bunu.
- Nasıl söylemişlerdi?
- Bak atalarımızın mağara resimlerine, şunu görüyormusun, işte orda.
- O mamutun kulağı değil mi?
- Sus, çarpacak atalarımızın ruhu şimdi seni. Sen göremezsin tabii mağara resmi tevsir iliminden haberin yok.
- Hadi şimdi bu mucize için atalarımıza tapalım.
- Tapalım
- Hımm Hımm Hımm
- Hömm Hömm Hömm
Yıl M.Ö. 14.823 herhangi bir yer;
- Ulu büyücü hömörk!
- Gene ne var aarghh?
- Yan mağaradakiler bu sefer ateşi bulmuşlar. Artık mıçları donmuyormuş, etleri de kemirirken zorlanmıyorlarmış.
- Bizim ulu atalarımız söylemişlerdi bunu da.
- O resimdeki aslanın yelesi değil mi? Hem söyliyeceklerine yapsalardı ya, bizimde mıçımız donmasaydı?
- Sus, atalarımız o ateşi alır, donan mıçına ... sonrada oraya cehennem derler ona göre.
- Hadi bu mucize için de atalarımıza tapalım.
- Tapalım
- Hımm Hımm Hımm
- Hömm Hömm Hömm
MÖ 5000 dolayları Mısır;
- Çölü kolay yürümemiz için kumla dolduran yüce çöl tanrısı hödörise şükürler olsun.
- Şükürler olsun da Amenofis, ben kolay yürüyemiyorum tabanlarım yanıyor bir de bata çıka yoruluyorum.
- Çarpılacan sen kesin İmhotep bak, hemen çıkar şu hödöriside tapalım.
- Çıkaramam.
- Neden?
- Geçen donumun cebinde unutmuşum hanım yıkarken kırmış, ben de yenisini yaptım bu sabah ama hödörise benzemedi, ismini hıdıris koydum. Kulak kılı tanrısı, o var yanımda. Bu seferlik ona tapsak?
- Sanki hödörisin kendisini gördünde, benzetemedin, töbe töbe. Neyse hıdırise tapalım neydi o kulak kılımıydı?
- Amenofis,
- Buyur aslanım,
- Bir alim bu kumların kendi kendine kayalardan oluştuğunu söylüyor, duydun mu?
- Nıhaaa ne komik lan, hiç bu kadar kum koca koca kayalardan tesadüfen oluşur mu? Sen hiç koca kayanın tesadüfen kum olduğunu gördün mü? Kesin hödöris seni çarpacak bu sefer.
- Ama alim tesadüfen demiyor, "Çöldeki gece gündüz ısı farkından dolayı kayaların çatlayıp ufalandığı sonra da rüzgar etkisi ile kuma dönüştüğünü" söylüyor.
- Tesadüfen diyor işte. Bak kum taneleri hepsi birbiri ile aynı boyda birbirine benziyor. Hödöris bunları biz çölde rahat yürüyelim diye yapıp ayağımızın altına serdi.
- Amenofis bek aklıma ne geldi?
- Kesin bu çölün ortasında çarptıracan bizi hödörise, söyle bakalım gene ne var İmhotep?
- Bu putları ile zor oluyor. Saklaması bi dert, taşıması bi dert, akılda tutması başka dert. Hem böyle kırılınca filan ateistler dalga geçiyorlar rezil oluyoruz.
- Eeee ne yapacaz?
- Bizim putumuz görünmezdir diyelim, hem o kadar put ismi uyduracağımıza bir tanedir diyelim.
- Hımm fena fikir değil ben bunu bir düşüneyim.
kafasikarisik
21-08-2009, 10:55
MS 15. yüzyıl İstanbul,
- Keferelerden biri Dünya yuvarlaktır diyormuş haşmetmahapları,
- Tiz kellesini urun, sonra da fizana sürün o zındığı.
- Kefere bizim tebaadan değil, daha fethedemedik o frenk diyarlarını sultanım. Hem şu önce kelle vurup sonra fizana sürme işini değiştirsek diyorum böyle zor oluyor. Geçen sefer 2 deve, 3 koyun 2 köle ve 4 cariye telef oldu kokudan.
- Bakarız bir ara çaresine, papazlar ne diyorlarmış peki bu kefereye?
- Engizisyonda yargılıyorlarmış, aforoz ve hapis cezası vereceklermiş dönmezse sözünden.
- Nıhaaa bu kefereler komik adamlar, hiç önce yargılanıp sonra ceza verilir mi? Hem sen kimsin yargılıyorsun böyle sapıkları? Önce öldürecen, o da Allah karşısına çıkınca verecek hesabını işte.
- hi hi hi, aklıma geldikçe gülüyorum, dünya yuvarlakmış ha? O zaman çinliler nasıl tepetaklak olup düşmüyor? Düşmeseler bile kan beyinlerine çıkar valla. Bu dünya yuvarlaktırcı bilim adamları saçmalıyorlar işte, kimse de onlara inanmıyor zaten. Hadi Cumaya gidelim.
kafasikarisik
21-08-2009, 11:07
17. YY İstanbul;
- olm bu ne hal?
- Sorma gavurlar delikli demir diye bişey yapmışlar mahfettiler bizi.
- Tüfeng o tüfeng. Tüfeng icat oldu mertlik bozuldu var ya işte o.
- Abi çok fena acıtıyor ama, barutu bizden aldılar, sayıları bizden aldılar bizim ilmimizden faydalanıp ne biçim silahlar yapıyorlar.
- Olsun baba, bizim en önemli buluşumuzu alamadılar ya kih kih.
- Ne imiş o?
- Sen hiç taharetlenen gavur duydun mu?
- He valla hepsi pis bu gavurların.
- Yaa kendimize de sakladık olm bazı şeyleri.
- Hadi abdest alda gidelim hekim başının yanına, bi okusun üflesin senin yaraları.
İvan Karamazov
21-08-2009, 11:17
gayet güzel olmuş, hele, şu: "bu kadar kum kendi kendine oluşmuş olabilir mi, sen hiç kuma dönüşen kaya gördün mü?" kısmına bittim :lol:
bu arada ateşi, bırak homo sapiens'i, homo erectus bile kullanıyordu :) öyle m.ö 14828 değil olay :)
kafasikarisik
21-08-2009, 14:39
16. YY İstanbul;
- Abi gavurun biri matbaayı bulmuş
- Vay Komünist
- Komünist??
- Hee ben buldum, birden aklıma geliverdi. Kafir, gavur vs demekten daha güzel söylemesi. Barutu biz öğrettik, topu - tüfeği onlar yaptı, kağıdı biz öğrettik matbaayı onlar buldu, şimdi de komünist kelimesini buldum, Allah bilir ne şeytani amaçla kullanırlar ilerde. Bizde küfür amaçlı kullanırız. Hem bak bizim çırak benden güzel söylüyor, söyle oğlum.
- Gomanist
kafasikarisik
21-08-2009, 16:19
10. YY Bağdat
- Enel Hak
- Derisini yüzün
- Peki
16. YY Fransa
- Bir merhem buldum
- Cadı bu kadın
- Ne yapalım?
- Yakın
- Peki
19. YY Arabistan
- Ebu Saftrik, görüyormusun şu devedeki mucizeyi?
- Nedir ya Karun bin Safsata?
- Bak hörgücü tam insan otursun diye yapılmış.
- Ama ya habibi, benim dötüm ağrıyor deveye binince, hem semerli yaratılsa daha uygun olmazmıydı?
- Sus ya saftirik günaha girme, verelim şu petrol imtiyazını, İngilizler araba vereceklermiş zaten daha rahat gideriz deveden meveden.
kafasikarisik
21-08-2009, 17:45
Bugün;
- İslam barış dinidir diyorlar?
- Öyledir tabii.
- Peki ama tarihsel süreçler, islami kaynaklar vs baktığımızda bunu göremiyoruz?
- Senin anan güzel mi?
- Nasıl?
- Sen onu bırakta benim soruma cevap ver, senin anan saz çalarmıydı?
- Abi konuyu saptırma
- Konuyu saptıran sensin, nerden geldin anama?
- Birader anaları ilk karıştıran sensin, benim soruma cevap vermedin?? İslam barış dinidir diyorlar??
- Abuzittin mi?
- Ne??
- Hönk...
eline sağlık Karışık.koptum:D
kafasikarisik
22-08-2009, 22:37
MÖ 300
- Markus Ahmaküs buraya gel
- Buyur Sezar abi
- Ne yaptınız o "Buhar ile çalışan bir makina yaptım 10 kölenin işini yapıyor" diyen salağı?
- Emrettiğiniz gibi Collosium inşaasındaki kölelerin yanına verdik, 10 kölenin yapacağı işi yaptırıyoz.
- İyi, iyi yoksa bu kadar köleyi ne yapacaktık? Aslanlara atmakla bitmez, işin yoksa birde gaz odaları, fırınlar filan kur.
- Bir ara rahibi çağırda şu tanrıları gözden geçirelim, geçen gün nerde kalmıştık?
- Şarap tanrısı
- hah, neydi ismi dilim dönmüyor bir türlü, donisis miydi?
- Dionysos
- hah, iyiki yunan doğmamışım, konuşamazdım dilim dönmüyor bir türlü.
- Bizim dayı oğlu var, Baki abi, o çok sever şarabı, Bakis yapsak adını?
- Oğlum sen ilkokulda latince görmedin mi? Hiç Bakis latince ünlü uyumuna uyuyor mu?
- Baküs?
- Hah şöyle Baküs diyelim ona, şimdi getir kadehleri de tapalım
- Tapalım.
ugurce82
22-08-2009, 22:51
Sevgili meslektaşım;
Her zaman ki gibi müthüş kurgulamışsın. Barış dini ile ilgili bölümü oraya alıntı yapıyorum. Kıvıranlar görsün diye.
kafasikarisik
24-08-2009, 00:32
20. YY başları İstanbul;
- Şehr-i İstanbul'un mimarbaşı geldi paşa hazretleri
- Buyursun bakalım
- Paşa hazretleri bir fikr-i idealim var. Biliyorsunuz Şehr-i Londra ve Şehr-i New York'a seyehatlere gark olmuş idim. Oralarda tren-ül metro hadisesini bilfiil tedkik ettim. İmdi derim ki; Şehr-i İstanbul'a da yapsak tren-ül metro?
- Hayyyt bre gafil deyyus, bilmezmisin ki şehy-ül islam efendi hazretleri fetva buyurmuşlar "Ölmeden toprak altına girmek caiz değildir" demişler.
- Ama paşa hazretleri Karaköy-Beyoğlu arası tünel-ül garabet yapılmıştı?
- Yıkıl karşımdan gavur mimarbaşı, galata ecnebileri için yaptık onu, hiç müselman adam canlı canlı gömülür mü?
- Ama paşam
- Hööyyt, alın bu deyyusu kapıdaki İngiliz zabitine verin, Malta'ya sürsün.
kafasikarisik
24-08-2009, 01:06
- Baba, oğul ve kutsal ruh adına
- Ne var? ne oldu yorgosis?
- Türkler sayın piskopos alexis hazretleri
- Ne olmuş babasız, oğulsuz ve kutsal ruhsuz türklere?
- Şehir surlarına dayanmışlar, yanlarında da macar ustanın döktüğü toplar vamış.
- Bu muydu yani, bizim ilimsel tartışmamızın içine ettin. Sen al şu kutsal suyu kale duvarlarını tekrar kutsa, bişicik olmaz.
- Nerde kalmıştık?
- Melekler dişi midir? erkekmidir? diyorduk piskopos hazretleri
- Hah erkektir olm, mesela azrail, hiç orak bir kadının eline yakışır mı?
- Halt yemişin sen, bizim bir maria yenge var, valla orakta biçer, odun da keser erkek gibi karı alimallah.
- Gelirsem oraya çakarım gözüne
- Gel gel alırsın boyunun ölçüsünü, ne o? piskopos oldun dötün kalktı, iki yıl önce paskalya yumurtası boyuyamıyordun.
- Tutmayın lan beni.
kafasikarisik
24-08-2009, 01:41
11. YY İspanya,
- Ne yaptınız ramazan hazırlıklarını? Bugün el hamra da ilk iftar var biliyorsunuz.
- İbn-i Hötöröf ilgiliniyordu emirim. Hah o da geldi.
- Ay, minare, minare, her yer minare olmuş, baktıkça içim bir tuhaf oluyor ayol.
- Ne yaptınız ya ibn-i hötöröf? Hafızları ayarladınız mı?, Gani Karaca ve ekibi ilahi söyleyecekler değil mi?
- Yok emirim, bu sene değişik bir konsept düşünüyorum.
- Değişik konsept derken?
- İftar açılınca el hamra'nın merdivenlerinin sağıdan kadınlar, solundan erkekler inecekler. Kadınların kıyafeti, beyaz straplez bööle kalçaya kadar dar iniyor sonra evoze kesim, verev etek uçları şeklinde, erkekler için siyah uzun tayt üzerine beyaz ispanyol yaka fırfırlı göbeğe kadar açık gömlek hazırladım.
Erkekler ve kadınlar havuz başına inince el ele tutuşup raks edecekler, bu arada saz heyeti Vangelis'ten 1492 çalacak. Ay şimdiden heyecanlandım, nişanlımla beraber seyredecez zaten, kalbim küt küt atıyor.
- Ne diyor bu lan?
- Emirim valla muhafazakar şeyim demişti. Ne bilelim?
- Ayy medeniyet öğrenin biraz, çölde değilsiniz. Kaba adamlar noolcek.
- Alın bu yumuşakçayı, medeniyet öğretin.
- Peki emirim, ben Nihat-ül Hatip efendiyi çağırayım en iyisi.
kafasikarisik
24-08-2009, 16:20
Yıl 2023 buralarda bir yer;
- İlim ve İrfan mecmuasının neşriatı nasıl gidiyor?
- Mübitak reisi olduğunuzdan bu yana bir yaramazlık yoktur şeyh-ül islam hazretleri
- Bu risalenin ana mevzuu nedir?
- Abdest suyunun multiple skleroz hastalarına vermiş olduğu şifa hakkında, tespihli abdülrezzak hocanın fetvası efendim.
- Pek güzel, pek güzel, geçen risaledeki mevzuu da Saruhanlı Emirinin çok hoşuna gitmişti. "Çok Çok Büyük Hadron Hızlandırıcısı cehennemin varlığını isbad eyledi"
- Teveccühünüz hazretleri
kafasikarisik
27-08-2009, 11:31
- Pontus Emiri hazretleri, emrettiğiniz gibi emirliğimizde bulunan tüm pisuarları kırıp kaldırdık.
- Pek güzel, hadi teftiş edelim.
- Bu ne lan? Sen Jakoben laik elitist darbeci kemalistmisin?
- Allah yazdı ise bozsun efendim. Ne oldu hiddetlendiniz?
- Tuvalet kağıdının alaturka tuvaletlerde ne işi var? Hiç hadis-i şeriflerde tuvalet kağıdı geçiyor mu? Sünnetimize uygun mu?
- Bi yanlışlık olmuş efendim.
- Siz adam olmayacaksınız, bu tuvaletleri de kaldırın. Cemaat sünnete uygun şekilde çalı dibinde yapsın, orda güzel yuvarlak taşlar da var.
- Aslında sünnete uymak için arabistandan kum ithal edip, suni kum tepesi de yapabiliriz efendim.
- Afferin, fırçayı yiyince kafan çalışmaya başladı.
- Bak sana bir feci tarihsel olay anlatayım.
- Anlatın efendim.
- Tuvalet kağıdı devriminde, 3 manga asker tuvaletlerde nöbet tutar milletin kullanıp kullanmadığını kontrol edermiş.
- Vay, jakoben kemalistler.
- Yaa, hatta tuvalet kağıdı kullanımına karşı çıkan abdulmuhittin efendi hazretlerinin poposuna tuvalet kağıdı rulosu çakmışlar.
- Ben de bir keresinde de 2 bölük askerin mevlid gecesi zorla obua konçertosu dinlettiğini duymuştum.
- Çanakkale de şehitlerimizin ruhu çarpışmasaydı, birde o beyaz bulut gelip ingilizleri yok etmeseydi görürlerdi günlerini.
- Görürlerdi efendim.
kafasikarisik
30-08-2009, 00:47
- Şeyh-ül islam hazretleri, iki kardeş frenk ecnebisi balon-ül yuvarlak deyü bir alet-ül edavat ile arz dan semaya miraç eylemişler efendim.
- Hiç yanında Cebrail olmadan semaya çıkılır mı? Allah yakar onları, hem Allah insanın uçmasını isteseydi kanat verirdi.
- Tabii ki öyle hazretleri.
kafasikarisik
31-08-2009, 17:03
- TRT Televizyon yayınına başlamış şeyh hazretleri.
- Zinhar günahtır, seyredilmeye.
- Başüstüne efendim, tebliğ edeyim cemaate.
şahane olmuş.döktürmüşsün.devamını sabırsızlıkla beklemekteyim.
ahahaha çok güzel olmuş! ! ! ! !
kafasikarisik
01-09-2009, 09:29
M.Ö. 5000 kaldığımız yerden devam;
- Oğlum İmhotep, iki saattir bakıyorum şu kayaya hala kuma dönüşmedi.
- Ama Amenofis, alimler binlerce hatta milyonlarca yılda olduğunu söylüyorlar.
- Hadi len, dünya daha 500 yaşında değil mi?
- Orası öyle de, ne bileyim aklım karıştı işte. Çıkarayım mı hıdırisi?
- Sana bir tane akıl-fikir tanrısı yapmak lazım aslında, bir ara yapıver kendine.
kafasikarisik
01-09-2009, 13:20
- Hahambaşı Efraim hazretleri
- Ne oldu Yehuda?
- Bizim Mahallede bir adam var tanrının oğluyum diyor.
- İyice dövdünüz mü? Bizim burda da biri vardı, mısır putu hödörisin kayınbiraderiyim diyordu. Bi dövdük, bi dövdük şimdi sinagogta şamdanları parlatıyor.
- Bu adam tam bela hahambaşı hazretleri, dövüyoz dövüyoz öbür yanağını çeviriyor.
- Çarmığa germeyi denediniz mi?
- Hımm bu hiç aklımıza gelmemişti. Bi de onu deneyelim.
kafasikarisik
02-09-2009, 11:10
1350 yılı Avrupa da bir yer.
- Veba kırıp geçiriyor halkı sayın rahip hazretleri
- İşte inançsızlığın sonu budur, ibret olsun diye ölenlerin cesedlerini meydanda toplayıp teşhir edin.
- Ama efendim bir tıb alimi hastalığın bulaşıcı olduğu hijyen ile hasta ve ölülerle temastan kaçınılmasını söylüyor.
- Dinsiz tıp alimleri yüzünden oluyor zaten bütün bunlar, tanrının insanlara verdiği bir cezadır bu. O tıp alimini meydanda yakın, vebalı cesetleri de 3 gün meydandaki direklere asın ki halk imanını güçlendirsin. Sonra klisede toplanıp, el ele tutuşalım hep birlikte dua edelim biz.
- Peki rahip hazretleri hemen ilan edeyim.
kafasikarisik
02-09-2009, 16:26
- Duydun mu? James Watt buhar makinasını bulmuş.
- Evet duydum, peki sen duydun mu sonradan müslüman olmuş.
- Duydun mu? Alexandr Graham Bell telefonu bulmuş.
- Evet, sonra da müslüman olmuş.
- Aya gitmişler duydun mu?
- Evet biliyorum, Mescid-i Ay Üssü Alfa'dan yayınlanan ezanı da duyup müslüman olmuşlar.
- Karl Marx, ölmeden tövbe edip müslüman olmuş.
- Yok artık.
Selam,
Bugüne kadar yazmadım ama artık dayanamayacağım: süpersin karışık, harika!:thumb:
Mizah budur işte :yo:
A.
kafasikarisik
03-09-2009, 11:29
- Ulu büyücü hömörk
- Ulen alacam ayağımın altına, bir taptırmadın atalarımıza ne var gene aargh!?
- Yan mağradakiler var ya
- Gene ne bulmuş dinsizler?
- Yok bu sefer bişi bulmamışlar da mağradan çıkmışlar, tarım, hayvancılık yapmaya başlamışlar, bir de yerleşik düzene geçmişler.
- vay azgın kapitalistler, mülküyeti bulmuşlar ya oğlum. Şimdi mülkiyet, feodalizim, burjuva vs derken ilerde sosyalizmi de bulurlar ortalık kominist kaynar, dünyanın huzuru kaçar. Ne güzel avlanıp, meyva toplayıp atalarımıza tapıyorduk şurda.
- Anladımsa neandertal adam olayım.
- Sen anlamazsın, geç şu mağra resmi karşısına, boyalarını sür, tapın.
koptum yaw sabah sabah.harika.
kafasikarisik
03-09-2009, 12:00
- Oğlumuz ne iş yapıyor?
- Üniversitede profesör, para manyakların tuzlu ayrandaki megalörü gibi bişey üzerinde çalışıyor.
- Paramanyetik tuzların adyobatik demagnetizasyonu, babacım!
- Neyse, işte öyle bişey.
- Namaz kılar mı?
- Dinsel ritüellerin toplumsal dayatmalarına karşıyım ben.
- Sen sus bakayım, burda baban konuşuyor.
- Efendim lise sona kadar namazında niyazındaydı, her yaz kuran kursuna gönderirdim ama üniversite de okurken arkadaşları bozdu, toparlıyacaz inşallah. Hanım 2 nefesi güçlü hocaya okuttu bizim oğlanı. Kurşun döktürdük. Muska yazdırdık. Odasına okunmuş prinç serptik. Birde kurban adadık. Faidesini görürüz yakında.
- Baba, ne zaman yaptınız tüm bunları??
- Sus diyorum sana Abdülmuhittin.
- Birde bizim şeyhimize gösterseniz onun da nefesi güçlüdür.
- Baba ben gidiyorum, dayanamıcan artık.
- Alacam ayağıma şimdi seni abdülmuhittin. 45 yaşına geldin bir baltaya sap olamadın. Torun sevmek istiyorum artık. Onu yazın kuran kursuna kendi ellerimle götürüp getirecem.
kafasikarisik
03-09-2009, 13:14
- Oğlumuz ne iş yapıyor?
- Üniversitede profesör, orucun mide kanserine olan faidesi üzerine tez hazırlıyor.
- Nasıl yani? Oruç derken tıbbi diyet herhalde söylemek istediğiniz.
- Bismillahirahmanirahim, Eûzü Billahi Mine'ş-şeytani'r-racim. Yok efendim bilhassa peygamber efendimizin sünnetine ve kuranı kerime uygun oruç üzerine ilimsel hadis ve tefsirler ile çalışıyorum.
- Hangi üniversite bu acaba merak ettim?
- İstanbul ilmi araştırmalar medresesi. Yeni açıldı. Yeni MÖK kanunu ile.
- MÖK?
- Müslüman Öğrenim Kurumu
- Hanım kalk gidiyoruz.
- Aa durun daha şerbetlerinizi içmediniz. Kasete şeyh hazretlerinin vaazını koy kızım.
kafasikarisik
03-09-2009, 15:30
- Efendim Mübitak'ın İsviçre'den sipariş etmiş olduğu proton hızlandırıcısı montajı Norveçli bilim adamları tarafından tamamlandı. Deneme için emirlerinizi bekliyorlar.
- Durun daha başlamayın. Önce diğer hazırlıklar ne alemde onlara bakalım.
- Diğer hazırlıklar derken efendim.
- İki deve sipariş etmiştik, onları kesecez. Sonra imam efendi düğmeye basarken kuran okuyacak. Ayet-el Kürsi tabelasını astınız mı cihazın üstüne?
- Ben gidip bir güsul abdesti alıp geleyim.
kafasikarisik
04-09-2009, 10:36
- Efendim Semerkant'tan bir alim gelmiş, yıldızlara, aya, güneşe bakarak iftar sahur, namaz vakitlerini, ramazan, bayram günlerini önceden tespit edebiliyormuş.
- Ne gerek varki, biz bakıp görüyoruz işte?
- Ama efendim önceden, bilimsel olarak, öğrenmek?
- Ne öğrencem ya, bak siyah iplik beyaz iplik ile ayrılabiliyor yani daha iftar olmamış, aya bak dolunay tam 14. gün, bitti gitti işte.
- Peki efendim, ne yapalım bu alimi?
- Mutfağa verin, iftara kabak dolması canım cekti, kabakları oysun.
kafasikarisik
04-09-2009, 17:45
- Muhterem Kafasikarisik hoca efendi hazretleri
- Söyle evladım nedir derdin?
- Efendim, cahilliye zamanlarımda 3.5 ay çello dersi almıştım, ilimsel olarak cezası ne olur?
- Şimdi evladım, çello 4 telli ve yaylı bir gavur icadı çalgı olduğuna göre;
1. Öncelikle sırat köprüsünden geçerken, bir yandan da Vivaldi 4 mevsimleri çalman gerekir.
2. Sonra, cehenneme vardığında, 4 tel sökülerek bir kulağından sokulup öbür kulağından çıkarılır. Bu işlem günde 70.000 kez olmak üzere 3.5 ayın karşılığı 3.5 zörtrilyon sene devam eder. Allah bu kadar bağışlayıcıdır.
3. En sonunda cennete vardığında, çelloları yeni cilalanmış, akortları hiç bozulmayan cıbıl cıbıl huriler sana do minör sonata icraa ederler.
- Sağolun efendim, içimi rahatlattınız.
dogruluk
04-09-2009, 18:17
gerçekten çok güzel kafasıkarışık
güzel bir cevap verme yöntemi.zekanızı konuşturmuşsunuz
kafasikarisik
05-09-2009, 00:00
19. YY Arabistan, devam ediyor...
- Ebu Saftrik, görüyormusun şu hurmadaki mucizeyi?
- Nedir ya Karun bin Safsata?
- Bak tam ağızımızın ölçüsünde yaratılmış, bal gibi tadı var, açlığımızı alır.
- Ama ya habibi, fazla yiyince benim motoru bozuyor, cır cır gidiyom sonra, hem biraz daha sulu olsa daha iyi olmazmıydı?
- Sus ya saftirik günaha girme, verelim şu petrol imtiyazını, İngilizler iki kasa avakado vereceklermiş zaten, keser keser yeriz.
- Çikita muza da imreniyom ben.
- Onu git ajdardan iste.
karışık
özel mesajlarına bi baksana....
kafasikarisik
06-09-2009, 01:42
Yıl 2209, ay üssü alfa Türk kolonisi..
- Çemişgezek bir sorunumuz var
- Eyvah, Oksijen tüpü mü patladı?
- Yok, o geçen patladıydı, piknik tüple idare ediyoz, bu sefer farklı
- Tridoit devrelerinde lemetrölömler mi extravaganza oldu?
- Öyle bişey olsa sizi aramayız zaten, komşu koloni de Fransızlar oturuyor onları çağırırız, el atarlar.
- Çatlatmayın adamı ay üssü!
- Besin haplarımızın poşetinde "içinde domuz molekülü yoktur" yazmıyor, arkadaşlar kıllandı.
- Yapma ya tüh, eskimolardan ithal ederken belirtmeyi mi unuttuk?
- Bilemem günahı size artık. Gerçi eskimolorda domuz pek yoktur ama ya fokları islami usüllere göre kesmedilerse?
kafasikarisik
07-09-2009, 14:19
- Körolasıca gelin kısır çıktı hocaefendi, şunu oku üfle de döl versin.
- Tamam hanım, sen dışarı çık, gelinle biz yalnız kalalım, iyice okuyup üfleyeyim.
- 6 aydır gebe kalamadı uğursuz şey, ben demiştim Haydar emminin kızını alalım diye.
- Sana okunmuş su da verecem, sabah akşam bu sudan içsin.
- Allah razı olsun hocaefendi, sizin ilminizde olmasa.
Portakaloglu
07-09-2009, 14:27
- Körolasıca gelin kısır çıktı hocaefendi, şunu oku üfle de döl versin.
- Tamam hanım, sen dışarı çık, gelinle biz yalnız kalalım, iyice okuyup üfleyeyim.
- 6 aydır gebe kalamadı uğursuz şey, ben demiştim Haydar emminin kızını alalım diye.
- Sana okunmuş su da verecem, sabah akşam bu sudan içsin.
- Allah razı olsun hocaefendi, sizin ilminizde olmasa.
Bu cidden süpermiş :D :rofl:
kafasikarisik
07-09-2009, 14:29
- ommmmmmm
- Sayın guru
- ne var çekirge? ossssssss
- Uydu anteni aldım, nereye koysak en iyi etkileşimi yapar enerji olarak?
- Salona koy, buzdolabı ile wc pompası arasına, ommmmmm
- Ama aldığım yer çatıya koyun, 42 derece güney yönüne baksın, Türksat 2C için dedi.
- Sakın ha olmaz, ordan sirius denk geliyor, negatif enerji çeker, aylarca uğraştığımız enerji dengesi bozulur, şifreli kanallar çıkmaz. Ommmmm
- Peki sayın guru
- Gelmişken çakralarına çakayım mı bir çekirge? Hummmmmm
çekirge muhabbeti bana hababam sınıfı ve şener şeni hatırlattı.eline sağlık karışık.
beklemedeyim....
kafasikarisik
07-09-2009, 15:53
- Inna porto aux veni artos aramis
- Papa hazretleri
- Ne var Benedict?
- Galileo kafiri dünya yuvarlaktır diyor.
- Hadisin ordan soytarı, diyelim incilde yazmıyor, Aristo da mı yanlış söylüyor?
- Efendim Aristo nun eserlerinin bir kısmını İskenderiye Kütüphanesi ile birlikte yakmıştık ya. Ne yapalım şimdi Galileo kafirini?
- Engizisyona çıkaralım, sözünden dönmezse demir bakire(*), hapis, afaroz bakarız bir çaresine.
- Peki efendim.
- Inna ateyna kel kevser, hay dilimi eşşek arısı soksun, dün diyolağa gelen hocanın duası dilime takıldı, sabahtan beri içimden bunu söylüyorum. Hep senin yüzünden psikopos Benedict.
(*) http://images.google.com.tr/imgres?imgurl=http://rdgnetwork.org/blog/img/demir_bakire.jpg&imgrefurl=http://purple.rdgnetwork.org/2006/04/24/iron_maiden_demir_bakire_ne_demektir&usg=__pUpdDX4HGdNaCgAmLDe9K9fwsD4=&h=203&w=200&sz=8&hl=tr&start=1&um=1&tbnid=uV7hgoZC_JAjDM:&tbnh=105&tbnw=103&prev=/images%3Fq%3Ddemir%2Bbakire%26hl%3Dtr%26sa%3DX%26u m%3D1
kafasikarisik
08-09-2009, 10:38
- Tak tuk tak tuk
- Kolay gelsin ulu büyücü hömörk, ahşaptan ev mi yapıyorsun?
- Yok Cörk yapıyorum
- Cörk?
- Yeni totemimiz
- Toteme mi tapacaz? Hani atalarımız?
- O cahilliye devrinde idi, mağarada kaldı.
- Yaa ne iyi oldu değil mi bizde yerleşik düzene geçtik, ateş, tekerlek, bak iki keçi evcilleştirdim her gün sütünü içiyorum, yününden giysi yapıyorum.
- İki keçin mi var? hımm, birini kurban etmen lazım Cörk'e, kızdırırsak yıldırımlarını gönderir, su basar, keçilerin ölür vs.
- Ama çok zor yakalayıp evcilleştirmiştim.
- Ne yapalım? dinimizin emirleri böyle. Kurban ettikten sonra benim evin önüne bırakıverirsin. Zaten diğerinide vergi olarak kabilenin reisine verecen.
- Yapma ulu büyücü hömörk, nasıl geçinirim?
- Onu sen bilecen artık, yıldırım mı çarpsın? O daha mı iyi?
- Cörk korusun!
-Çemişgezek bir sorunumuz var
- Eyvah, Oksijen tüpü mü patladı?
- Yok, o geçen patladıydı, piknik tüple idare ediyoz, bu sefer farklı
- Tridoit devrelerinde lemetrölömler mi extravaganza oldu?
- Öyle bişey olsa sizi aramayız zaten, komşu koloni de Fransızlar oturuyor onları çağırırız, el atarlar.
- Çatlatmayın adamı ay üssü!
- Besin haplarımızın poşetinde "içinde domuz molekülü yoktur" yazmıyor, arkadaşlar kıllandı.
- Yapma ya tüh, eskimolardan ithal ederken belirtmeyi mi unuttuk?
- Bilemem günahı size artık. Gerçi eskimolorda domuz pek yoktur ama ya fokları islami usüllere göre kesmedilerse?
cörk korusun:):):)
Kafasıkarışık devamını 4 gözle bekliyorum gecenin bu vaktinde beni iyi güldürdün:):)
kafasikarisik
09-09-2009, 13:24
14. YY Anadolu da bir yer,
- Buyur mıhtar emmi beni çağırtmışsın?
- Oğlum yusuf, biliyorsun bu sene büyük kıtlık oldu, ahali açlıktan kırılıyor, git dergaha, ermiş patküt semire den biraz buğday iste, senin ağzın iyi laf yapar.
- Biz kıtlıktan kırılırken patküt semirenin ambarları nasıl buğday dolu olur?
- Sus oğlum, patküt semirenin ilmi ve hikmeti sayesinde tabii ki, yoksa sende binlerce yıllık gelenek, göreneklerimize saygı duymayan, maneviyatımıza hakaret eden statükoculardan mı oldun?
- Gideyim hemen mıhtar emmi
- Guauurk, oh ne iyi gitti be portakallı ördek, akşamada mantarlı filaminyon yaptırayım müritlere, semireyimde şanım yürüsün, nıhaaa
- Ermiş hazretleri, yusuf diye bir köylü geldi.
- (ulan uyandı mı bu herifler yoksa? Yok canım) Buyursun bakalım.
- Ermiş semire hazretleri, biliyorsunuz kıtlık halkı perişan etti, biraz buğday versenizde çare olsa, önümüzdeki kış öderiz.
- (ulan heriflere bak, kırk takla atarak topladığımız buğdaya göz dikmişler, ulen erecez diye göbek çatlattık, verirmiyiz be, şuna bir oyun çevireyim dur.)
- Buğday mı istersin, himmet mi?
- Himmet karın doyurmuyur şeyhim, hem köylüye ne derim? Ben buğday alayım.
- ( yemedi uyanık, neyse verelim de zırlamasınlar şimdi) Peki sen bilirsin.
- Yuh sana yusuf, birde akıllı geçinirsin, köylünün derdi seni gerdi, atacaktın kapağı dergaha ekmek elden su gölden, çalışmak yok, vergi yok, askerlik yok oh kebap. Aldın buğdayı ne oldu? Çalış çabala gene aynı şey. Dur geri götüreyim, şeederim köylüsünü.
- Ne yapıyorsun yusuf?
- (Ulen yan gelir yatarız dedik, herif odun kestiriyor, birde herşeyden kıllanıyor, odunları düzgün seçeyim bari, bahane edip koymasın dergahın önüne, köye gidecek yüz de kalmadı şimdi) Bu dergaha eğri odun bile giremez.
- Vay beee
kafasikarisik
10-09-2009, 12:46
- Sayın Rektörüm "Higss Bozonu Üzerine Deneysel Araştırmalar" tezim Bilim Kurulu tarafından reddedilmiş?
- Şimdi zamanım yok, cumaya gidiyorum, abdest almalıyım, ama şunu söyleyeyim, Bilim Kurulu tarafından değil İlim Kurulu tarafından reddedildi.
- İlim Kurulu?
- Evet, bundan böyle her türlü bilimsel araştırmanın dinimize göre mahzurlu olup olmadığı ulemalar tarafından araştırılacak.
- Ne mahzur bulmuşlar peki?
- Bir kere tezin Bismillahirahmanirahim ile başlamıyor, sonra Higss Bozonu'na Tanrı Parçacığı demişsin.
- Ne diyecektim?
- Cenabı Allah (C.C.) Parçacığı demeliydin. Herşey Cenabı Allah (C.C.) parçacığı değil mi zaten? Aslında baştan sona safsata senin tezin.
- Ben gidiyorum!
- Nereye?
- CERN'den teklif var.
- Aman aman git, dinimize, gelenek göreneklerimize saygı duymayan durmasın zaten.
kafasikarisik
13-09-2009, 19:32
08.09.2009 İstanbul/Türkiye
- Başkanım, Ayamama deresi ıslahı için aldığımız ilimsel önlemler tamamlandı.
- Çok güzel helikopterle İkitelli üzerinde tuz çevirip, okuması olan fakirlere dağıttınız mı?
- Dağıttık başkanım.
- Allah korusun dediniz mi?
- Dedik efendim, ayrıca İski ve Belediye kadrosuna doldurduğumuz imam hatipliler 24 saat sıra ile kuran okuyor.
- Şimdi bende üç kuluvalla bir elham okuyayım.
- Son beş yılda sayenizde diktiğimiz 36 milyon 175 bin adet lale de kökleri ile suyu çekecektir efendim.
- Evet seneye de 1 milyon 275 bin kaplumbağanın üzerine mum dikip muhtelif yerlere dağıtalım, elektrik kesintilerinde önlem olur.
- Aklınız ve ilminizle bin yaşayın başkanım.
- Neyse ben başbakanımızla beraber helikopterle 3. köprü ve halkımıza yeni felaket alanları açmak için inceleme yapacağım. Sonra da maça kaçarım. Su filan basar, mahzur kalan olursa, ordudan helikopter istersiniz.
kafasikarisik
24-09-2009, 23:24
- İslam barış dinidir sözü Kuran ve islami kaynaklarla çelişiyor.
- @!~%&!!
- Şurda da bir çelişki var
- #%'*@!!
- Evrim
- ^#'&*!!
- Ama yeter küfür etme
- &*'!%
kafasikarisik
03-10-2009, 15:04
- Hiç değişmez madde olur mu abi?
- Haklısın dinci kardeş, hiç olur mu?
- Tabii, mesela laiklik de ne, hemen kalksın
- Kalksın tabii, devlet dini de islam olsun. Biz jacoben, beton kafalı değiliz, halkın tercihlerine saygılıyız.
- Hemen olmasın, önce referandum yapalım, ne de olsa özgürlükçü demokratız değil mi?
- Doğru diyorsun dinci kardeş, halk ne eylerse güzel eyler.
- Çok doğru
- Ben Kuran da değişsin diyorum, mesela bazı ayetler günümüze uymuyor.
- Ne diyorsun sen? Jakoben, laik, faşist, özgürlük düşmanımısın?
- Özür dilerim dinci kardeş, dilim sürçtü. Ben gidip iki üç ateiste ceza vereyim, hem senden özür dilemiş olurum, hem rahatlarım biraz.
- Bende bir kaç ateiste saydırayım, sinirlendim bak.
- Tabii dinci kardeş, dükkan sizin.
kafasikarisik
06-10-2009, 00:42
- Şu memedeki mucizeyi görüyormusun ya ebu saftirik?
- Görmem mi? Allah sahibine bağışlasın, ülkeyi ingilize satarım valla.
- Onu demiyorum be hevası güçlü herif, o ayrı. Cennette kavuşursun inşallah. Şu süt diyorum nasıl zamanında geliyor, besleyici filan.
- Haaa pardon ya Karun bin Safsata, ben Angelina bin Jolie sandım. Değilmi ama? Ama benim amca oğlu vardı onun göğsünden de süt gelirdi. Hem daha zamanımızda hormon iğneleri de icad olmadı. O nasıl oluyor?
- Sus ya saftirik, cennetteki tomurcuklardan da olma.
kafasikarisik
09-10-2009, 14:00
- Ya Ebu Saftirik şu karaciğerdeki mucizeyi görüyormusun?
- Parmaklarımı yedim valla, ama Türk diyarlarındaki Edirne tava ciğerini de pek methediyorlar. İki petrol kuyusu imtiyazı versek şube açarlar mı acaba?
- Onu demiyorum ya saftirik, karaciğerimiz olmasa o kadar enzim nasıl üretilecek?
- Ama Karun bin Safsata, karaciğeri bizim kadar gelişmemiş, hatta olmayan hayvanlar var, mesela sadece omurgalılarda karaciğer vardır, onlar nasıl olacak?
-Sus ya saftirik günaha girme. Hem Türklerden boşuna ciğer tava istemeye gerek yok, İngilizler orayı işgal edince petrol imtiyazına yazarız madde.
kafasikarisik
18-07-2011, 13:35
Güncelleme
kafasikarisik
22-07-2011, 17:12
- Ya ebu saftirik şu kalpteki mucizeyi görüyormusun?
- nedir ya karun bin safsata?
- kalbimiz olmasa düşünemezdik, böyle mankafa gibi dolaşırdık
- Ama ya karun bin safsata kalbimiz olmasa yaşayamazdık ki?
- Ya bak gördün mü demek kalbimiz olmasa düşünemicez de..
- Sizin ilminize hayranım mübarek insan verin eliniz öpeyim...
- bak gördün değil mi bu laik, ataist, kafir, elitist kemalistler camileri ağıl yapmışlar.
- Ya sorma, tekke ve zaviyeleri de mezbahaya çevirip şapka takmayan milyonlarca müslümanı kıyma yapmışlar
- Harf devriminde arapça yazmaya kalkanların elini çapraz kesiyorlarmış.
- Klasik müzik devriminde de mübarek islam alimi seyfettin kursinin kulağına 2 gün boyunca trompet üflemek sureti ile zulum etmişler....