PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Clubber Cemaat

imhotep
28-08-2009, 13:08
http://www.izlesene.com/video/komik_videolar-clubber-cemaat/1034033

pusi
28-08-2009, 14:00
Bunlar tekno müslümanlar mı?:lol:

Çok güzel oynuyorlar. Ekip başının figürleri ise süper.:clap2:

KızıL
28-08-2009, 14:20
oo harikaymış yaw:)

imhotep
28-08-2009, 15:22
Bi de Azcimendi Headbangers var :D

http://video.google.com/videoplay?docid=376209636874924993&ei=28uXSumGE83ylQf1uP3eAg&q=aczimendi+headbangers

Yergin
28-08-2009, 16:09
Yolunu yordamını bilenleri izleyin, onları değil.

http://www.youtube.com/watch?v=xCwfoBtXWHk

Saygılar

imhotep
28-08-2009, 17:19
Bak şimdi tüylerim diken diken oldu :D

KızıL
29-08-2009, 03:07
yaw headbangers harbiden cuk oturmuş dehşetti oraya gidesim geldi inanmazsın :)
benimde tüylerim ürperdi şimdi...
onlar kola kola girmiş neden dönüyorlar yaw :D

pusi
29-08-2009, 20:45
yaw headbangers harbiden cuk oturmuş dehşetti oraya gidesim geldi inanmazsın :)

Bunlarda süper...:lol:

http://www.youtube.com/watch?v=iUyc8hbu2Vw&feature=related

iUyc8hbu2Vw&feature=related

pusi
30-08-2009, 01:31
Yolunu yordamını bilenleri izleyin, onları değil.

Envyemeciğim senin yolunu yordamını bilenler nasıl oynuyorlar bir bak bakalım.

Sağolsun kardeşim beni kırmadı senin için özel ve çok güzel bir hediye hazırlattırdım.

http://www.youtube.com/watch?v=weTTP6z8Iis

weTTP6z8Iis

imhotep
30-08-2009, 15:23
Hay Allah seni neetmesin pusi :D

imhotep
30-08-2009, 15:32
Pusiden önce davranayım.. :D

http://www.youtube.com/watch?v=hI_TSgM0j6U

Sapiens
30-08-2009, 16:12
http://www.izlesene.com/video/komik_videolar-clubber-cemaat/1034033

Tek kelimeyle "süper"...

Yalnız, bizim yıllardır vidyo kliplerde gördüğümüz dansçılar meğersem tarikatta zikir çeken müridlermiş. Vay canına be...

prozac
30-08-2009, 18:28
Bir müzik görüntüye bu denli uyar ,28. saniyede devreye giren eleman mükemmel :rockon:

Yergin
31-08-2009, 08:58
Fikir zikir meselesi pusi,

Fikir zikir meselesi.

Başkası ile dalga geçen, kendisinle dalga geçilebilme hakkını verip ardından buna şiddetle karşı çıkıp ardından bakın böylesiniz demesi kadar AÇIK ve NET tir bu.

Yani fikir zikir meselesi.

Sadece tebessüm etmeye devam ediyorum sizin, fikir ve zikrinize pusi.

kafasikarisik
31-08-2009, 11:32
sayın pusi denetimdedir, sayın EnvyMe,
Rahatsız oluyorsanız yönetimden daha ağır bir ceza verilmesini talep edebilirsiniz.
Israrcı takipçiliğiniz yönetim tarafından zaten takdir edilmektedir.
3 gün az 10 gün diyen demokrat yöneticiler de çıkacaktır.
Böylece forumda demokrasi yeşerir, fikirler ve ifadeler yönetime ve size uygun olması şartı ile demokratça tartışılır.

Gerçi bu zor olan bir yoldur, kolayı böyle tepinmenin hangi kuran ayetinde veya hangi hadiste ibadet olarak geçtiğini açıklamanızdır. Böylece alay edenlere en güzel cevabı vermiş olursunuz.

Not: Başkasının ibadeti ile dalga geçen dincilere de bu başlıktaki görüntüler ibret olsun. Mesela cem evlerine cümbüş evi diyen dincilere.

cigi
31-08-2009, 12:21
Fikir zikir meselesi pusi,

Fikir zikir meselesi.

Başkası ile dalga geçen, kendisinle dalga geçilebilme hakkını verip ardından buna şiddetle karşı çıkıp ardından bakın böylesiniz demesi kadar AÇIK ve NET tir bu.

Yani fikir zikir meselesi.

Bu videolari ben yaptim ve sizlerin cok hosuna gittigini görünce devamini getirmeyi düsünüyorum arkadasim.

pusi benim kizkardesimdir.:kiss:

Benden bu videolari yapmami istedi ve onun icin yaptim youtube astim.
cigi'nin yaptigi diger videolari da izlemek istersen, youtube
linkimi vereyim.:)

Sana birde öneri.
Lafla peynir gemisi yürümez basliginda ki yazilari okumani ve videolari izlemeni tavsiye ederim.

Gözün gönlün acilir diye düsünüyorum.:D

Yergin
31-08-2009, 12:42
Gözümüz gönlümüz zaten açık, kapatmaya çalışıyorsunuz ama nafile cigi.

pusi nin kızkardeşi olduğunuzu söylemenize gerek çok önceden anlayabildik çok şükür ;)

Ama benim orada ne kastettiğimi sizde, kafasikarisik ta anlamamış. Görüntü arkasındaki sesler değiştirilmiş ve müzik eklenmiş, ardından güzel olmuş vs..

İşte bu insanın fikir zikir olayı. Hani derler ya, kendine şaka yapılmasını sevmiyorsan başkasına da yapma diye. O hesap.

Ama farklı frekanslarda konuşuyoruz. Anlaşmamız zor. Özellikle bu önyargı ile.

Son olarak kafasikarisik. Bundan sonra az mesaj yazarım ya da pusi nin mesajlarına cevap yazmam, iddianızda suya düşer.

Saygılar

ugurce82
31-08-2009, 13:09
sayın pusi denetimdedir, sayın EnvyMe,
Rahatsız oluyorsanız yönetimden daha ağır bir ceza verilmesini talep edebilirsiniz.
Israrcı takipçiliğiniz yönetim tarafından zaten takdir edilmektedir.
3 gün az 10 gün diyen demokrat yöneticiler de çıkacaktır.
Böylece forumda demokrasi yeşerir, fikirler ve ifadeler yönetime ve size uygun olması şartı ile demokratça tartışılır.

Gerçi bu zor olan bir yoldur, kolayı böyle tepinmenin hangi kuran ayetinde veya hangi hadiste ibadet olarak geçtiğini açıklamanızdır. Böylece alay edenlere en güzel cevabı vermiş olursunuz.

Not: Başkasının ibadeti ile dalga geçen dincilere de bu başlıktaki görüntüler ibret olsun. Mesela cem evlerine cümbüş evi diyen dincilere.

Kendileri ayrıca çok hassas oldukları hakaret konusunda, kuranda yapılan hakaretlere gelince aaynı ısrarlı takipçiliği gösterebilseydi keşke.

ugurce82
31-08-2009, 13:10
Gözümüz gönlümüz zaten açık, kapatmaya çalışıyorsunuz ama nafile cigi.

pusi nin kızkardeşi olduğunuzu söylemenize gerek çok önceden anlayabildik çok şükür ;)

Ama benim orada ne kastettiğimi sizde, kafasikarisik ta anlamamış. Görüntü arkasındaki sesler değiştirilmiş ve müzik eklenmiş, ardından güzel olmuş vs..

İşte bu insanın fikir zikir olayı. Hani derler ya, kendine şaka yapılmasını sevmiyorsan başkasına da yapma diye. O hesap.

Ama farklı frekanslarda konuşuyoruz. Anlaşmamız zor. Özellikle bu önyargı ile.

Son olarak kafasikarisik. Bundan sonra az mesaj yazarım ya da pusi nin mesajlarına cevap yazmam, iddianızda suya düşer.

Saygılar

Allahınızın da fikri zikrine yansımış herhalde insanlara beyinsiz, hayvan gibi ithamlarda bulunabiliyor.

cigi
31-08-2009, 13:13
Hani derler ya, kendine şaka yapılmasını sevmiyorsan başkasına da yapma diye. O hesap.

Sen benimle istedigin kadar saka yapabilirsin ve eglenebilirsin EnvyMe, ben daha cok sevinirim.:)

Benim cok eglenceli ve esprili bir yapim vardir. Diger peygamberimiz mep'de ince, esprili ve bilgili bir zekaya sahiptir.

Sana onun icin o basligi okumani önerdim.
Hayatda tabular ile ve ölümle dalga gecebilmek icin,
cesaret ister EnvyMe.:)

Yergin
31-08-2009, 13:23
Sen benimle istedigin kadar saka yapabilirsin ve eglenebilirsin EnvyMe, ben daha cok sevinirim.:)

Benim cok eglenceli ve esprili bir yapim vardir. Diger peygamberimiz mep'de ince, esprili ve bilgili bir zekaya sahiptir.

Sana onun icin o basligi okumani önerdim.
Hayatda tabular ile ve ölümle dalga gecebilmek icin,
cesaret ister EnvyMe.:)

Ölümle dalga geçebilmek mi? Ölümden korktuğumuzu kim söyledi.

Ben kimse ile şaka yaparak eğlenmem cigi. Siz veya pusi farketmez. Tarzım değil.

ulpian
31-08-2009, 13:54

Ben kimse ile şaka yaparak eğlenmem cigi. Siz veya pusi farketmez. Tarzım değil.

Yahu sevgili EnvyMe,

kusura bakma ama karışmadan edemeyeceğim. Seninle, şahsınla alay eden yok ki zaten. Bu başlıkta dinle veya bir takım dini ritüellerle alay ediliyor.

Neden kalkıp bu başlıkta ''kendine şaka yapılmasını sevmiyorsan başkasına da yapma'' gibi birşey söylüyorsun ki, yani ne alaka?

Bu arada bu gibi video hazırlayan, teknik olarak hazırlayabilen arkadaşlara bir önerim olacak:

Bizim sünni müslümanların bu yaptıkları şeylerle birlikte, mesela Yahudilerin ağlama duvarı önünde yaptıkları hareketler, Hıristiyanların ayinleri, şiilerin zincirlerle bellerini dövmeleri filan gibi görüntüleri... hepsini bir arada, aynı videoda bir oyun havası eşliğinde göstermek bence çok daha çarpıcı-eğlenceli olabilir. Ve o zaman belki bizlerin bütün bu tuhaf hareketleri neden anlamsız bulduğumuz ve alay konusu olarak gördüğümüz bir nebze olsun daha iyi yansıtılabilir.

saygılarımla

Yergin
31-08-2009, 14:10
Sayın ulpian, yukarıdaki mesajınızı alıntılama yetkim var dimi? Var

Peki bu alıntı içerisindeki mesajı değiştirebilme yetkim varmı? Var

Yani neymiş, boşa söylememişim.

Yukarıya eklediğim bir videonun arka ses çıkarılıp, şahsi zevkine ait müzik ekleniyor. Bilmem yukarıda söylediklerim ile bağdaştırabildiniz mi?

Ayrıca ettiğiniz alay ki sizde karşı çıkmadığınıza göre, yanlış bence. Daha doğrusu boş bir iş gibi geliyor bana.

Saygılar

cigi
31-08-2009, 14:57
Bizim sünni müslümanların bu yaptıkları şeylerle birlikte, mesela Yahudilerin ağlama duvarı önünde yaptıkları hareketler, Hıristiyanların ayinleri, şiilerin zincirlerle bellerini dövmeleri filan gibi görüntüleri... hepsini bir arada, aynı videoda bir oyun havası eşliğinde göstermek bence çok daha çarpıcı-eğlenceli olabilir. Ve o zaman belki bizlerin bütün bu tuhaf hareketleri neden anlamsız bulduğumuz ve alay konusu olarak gördüğümüz bir nebze olsun daha iyi yansıtılabilir.

Sevgili ulpian;

Memnuniyetle.
Size söz veriyorum bu video calismasini ilk siraya aldim.
Cok ilginc ve güzel bir fikir.
Birazcik sabretmeniz gerekecek.:)

ulpian
31-08-2009, 16:01
Sevgili ulpian;

Memnuniyetle.
Size söz veriyorum bu video calismasini ilk siraya aldim.
Cok ilginc ve güzel bir fikir.
Birazcik sabretmeniz gerekecek.:)

teşekkürler sevgili cigi,

heyecanla bekliyorum. :)

saygılarımla

Sapiens
31-08-2009, 18:29
Şu vidyonun orjinalini koyun, bir de onu seyredelim. Daha da komik olacaktır bence...

dogruluk
31-08-2009, 21:19

sayın envyme

kiminle ne derdin var.yaran mı varda gocunuyosun.espiri daracgın çok dar ki espiriden de mi anlamıyorsun