Orijinalini görmek için tıklayınız : Arap ateist kadın canlı yayında mollayı rezil ediyor...
Portakaloglu
04-09-2009, 21:12
http://www.youtube.com/watch?v=0G8VQ7NzafY&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Egnoxis%2Ecom%2Fforum%2Fara p%2Dateist%2Dkadin%2Dcanli%2Dyayinda%2Dmollayi%2Dr ezil%2Dediyor%2D34258%2Ehtml&feature=player_embedded
İyi Seyirler...
güzelmiş.paylaştığın için teşekkürler..
Altyazilayan ateist platforma tesekkür etmek lazim. Iyi bir calisma yapmislar. Kadinin konusmasi oldukca etkileyici.
yucemanitu
13-09-2009, 20:55
Güzel başlıyor da sonlara doğru saçmalıyor. Ateist gibi değil de sanki İsevi ya da Musevi gibi konuşuyor. Terör sadece İslamiyet'te değil Musevilikte ve Hıristiyanlıkta da var hele Musevi fanatikler Müslümanlardan bin beter. El Kaide ve Hizbullah neyse İsrail ve ABD de aynı şey ABD'nin ve İsrail'in terörü de vahşet. Dinler Hıristiyanlık olsun İslam olsun Musevilik olsun dünyaya hep acı gözyaşı ve katliam getirmiştir. Hiçbiri pür i pak değil hepsi aynı.
evrensel-insan
13-09-2009, 21:12
Saygideger portakaloglu;
Video; bir bireyin, bireysel cikisini ve kendi bireysel yapisina karisilmamasi gerektigini cok guzel aciklamis. Eline saglik.
Yalniz, kadinin ateist oldugu neye dyanarak, belirtilmis, pek videodaki konusmalaran bu anlasilmiyor.
Saygilarimla;
evrensel-insan
Kadın "ne müslümanım, ne hristiyanım ne yahudiyim. Doğa üstü güçlere inanmıyorum." diyor.
Panteist olabilir bu durumda.
evt kadın bir ateist gibi değil de İslam karşıtı bir Musevi yada Hristiyan gibi konuşuyor...ve yucemanitu nunda söylediği şekilde sonunu güzel bağlamıyor...
Kadın "ne müslümanım, ne hristiyanım ne yahudiyim. Doğa üstü güçlere inanmıyorum." diyor.
Panteist olabilir bu durumda.
:D onu bilmem ama iyi konuşuyor
Portakaloglu
14-09-2009, 00:59
Saygideger portakaloglu;
Video; bir bireyin, bireysel cikisini ve kendi bireysel yapisina karisilmamasi gerektigini cok guzel aciklamis. Eline saglik.
Yalniz, kadinin ateist oldugu neye dyanarak, belirtilmis, pek videodaki konusmalaran bu anlasilmiyor.
Saygilarimla;
evrensel-insan
Alıntıladığım yer böyleydi videoda da pek yanlış olmadığını düşündüm ondan doğru panteist falan olabilir...
Yayında geçen Arap aydını, Wafa Sultan'dır ve kendini seküler hümanist olarak tanımlıyor bildiğim kadarıyla.
teknisyen78
26-06-2010, 03:31
bu videodan ,kadının tam bir yahudi veya yahudi hayranı olduğu net anlaşılıyor.dinsizmisin sorusunada laik bir insanım diyor ne dediğini bilmeyen psikolojik sorunları olan bir kadın yani saygılar...
siparisci
26-06-2010, 03:34
bu videodan ,kadının tam bir yahudi veya yahudi hayranı olduğu net anlaşılıyor.dinsizmisin sorusunada laik bir insanım diyor ne dediğini bilmeyen psikolojik sorunları olan bir kadın yani saygılar...
Yani tüm yahudiler kötü ve psikolojisi bozuk mudur ? Anlayamadım tam olarak ne mesaj vermek istediğinizi.
teknisyen78
26-06-2010, 04:07
kadının konuşmasından dolayı dedim yahudileri kastederek değil;dinsizmisin diye sorulduğunda,laik,doğa üstü olaylara inanmıyorum diyor.ama konuşmanın sonlarına doğru hata islamdaymışda,yahudilik daha harika bir dinmiş gibi yahudiliği savunuyor.bundan dolayı....
siparisci
26-06-2010, 04:49
kadının konuşmasından dolayı dedim yahudileri kastederek değil;dinsizmisin diye sorulduğunda,laik,doğa üstü olaylara inanmıyorum diyor.ama konuşmanın sonlarına doğru hata islamdaymışda,yahudilik daha harika bir dinmiş gibi yahudiliği savunuyor.bundan dolayı....
Burada kadının "dinsiz misin?" diye sorulduğunda verdiği cevabı eleştirirken, böyle bir tartışmada hedef göstermek ve konuyu saptırmak adına "vurun kahpeye" tarzında "dinsiz misin?" diye soran kişiyi eleştirmemenizi hiç samimi bulmuyorum.
Yazınızı tekrar tekrar okursanız siz de göreceksiniz ki, karşıdaki gibi olayı yahudi misin müslüman mısın olayına indirgediniz. Burada önemli olan kimin hangi takımı tuttuğu değil, sözlerdeki mantıklılık derecesidir.
teknisyen78
26-06-2010, 06:06
sayın siparisci;sanırım siz beni anlamıyorsunuz,ben kadına sorulan soru doğru,yerinede bir soru veya yanlış ,sorulmaması gereken bir soru demiyorum.
şöyleki;kadın baştan dolaylı da olsa, ateist gibi davranıyor.doğa üstü olaylara inanmayan şayet ateisttir tanımını benden daha iyi bilirsiniz.daha sonra ise akıl almaz bir şekilde 180 derece dönüp,yahudi hayranlığı yapıyor dikkatle izlerseniz görürsünüz.bütün bilimadamlarının,bütün zenginlerin yahudi olduğunu söylüyor.kadının konuşmasında bir tutarsızlık ve samimi olmayan bir ifade var.bunları söylemesinde bence bazı kişisel sorunları var ve bu sorunlarının,günah keçisi olarakta islam ı hedef almıştır.ayrıca dinsizmisiniz tarzında bir soru,vurun kahpeye tarzında bir sorumudur?
teknisyen78
26-06-2010, 06:20
ayrıca canlı yayına çıkıp o mollayla bu şekilde konuşabiliyor olması;islam dininin,inanışlara saygılı olduğunu herhangi bir baskı yapılmadığının göstergesidir.aksi halde o kadın oraya çıkamaz,ve kimseye sesini duyuramazdı.ve siz böyle bir konuşmayı dahi,müslümanların gözüne sokup halen daha islam ı yargılıyorsunuz.konuşulan konu da dinden daha çok,bilimin gelişimi ile ilgili,terörizm ile ilgili politik konulardır.sürekli ateizm i ekseninden çıkartıyor ve farklı boyut kazandırmaya çalışıyorsunuz.tanrı yı açıkça inkar ediyorsanız bunu söyleyin bana siz çünkü ateizm budur.