PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2020'deki Türkiye Hayalim

theatre
05-09-2009, 19:11
Uzun yıllar..

Atatürkçülüğün tam manası ile esiri idim..

Günümüzdeki ulusalcılar..

Belki benimle yarışabilirdi..

Ancak..

Türkiye'yi..

Ve..

Türkiye insanını tanıdıkça..

Neyse..

2020'de..

Nasıl bir Türkiye görmek istediğime geçeyim..

Türkiye kendisine yük olan bölgelerden en kısa zamanda kurtulmalıdır.

Onlar ayrılmak istemese bile..

Ayrılmalıdır..

Türkiye geriye kalan..

Marmara,Ege ve Batı Akdeniz bölgeleri ile..

Avrupa Birliğine üye olmalıdır..

Nedenlerini de yazmalıyım..

Türkiye'nin batısı..

Her anlamda Avrupa Uygarlığına aittir..

Tarihsel,Kültürel,Ekonomik..

Aklınıza ne kadar neden gelirse..

Hepsi bu gerçeği haykırır..

Türkiye'nin batısı ekonomik anlamda her geçen gün Avrupa Uygarlığı ile bütünleşmektedir..

Kültürel anlamda bütünleşmenin tamamlandığını söyleyebilirim..

İslamcılığın Avrupa Birliğine girmekte en büyük engel olduğu söylenmekte ise de..

Ben İslamcıların çok değil üç beş yıl sonra Avrupa'nın en iyi Hristiyanları olacağına eminim..

Avrupalılar da bundan eminler..

İşte böyle.

theatre
05-09-2009, 20:32
Baylars,

Bundan sonra..

Turan Dursun Sitesi'nde..

Sadece..

Bu başlıkta sizlerle birlikte olacağım.

Zaten,

Hayatımın geri kalanını..

Uzun zamandır..

Bu davaya adamıştım..

hako
05-09-2009, 22:50
Sizi ortadan ikiye bölme arzusunu taşıyan AB'ye safralarınızdan kurtularak üye olduğunuzda , herşeyin çok kolay olacağını düşünmenize gerçekten üzüldüm.

Herkese istediğini veren o AB, sanırım tanrı gibi bişey olsa gerek.
Zaten onun merakı da bu.

Mutezile
05-09-2009, 23:26
Turan Dursun Sitesi'nde..

Sadece..

Bu başlıkta sizlerle birlikte olacağım.

Zaten,

Hayatımın geri kalanını..

Uzun zamandır..

Bu davaya adamıştım..

Bu davaya adanmışlığın karşısında saygı ile eğiliyorum. Bu topicteki başlığı açmak dışında bu davaya eminim büyük hizmetlerin olmuştur. Belki etkinliklerini, angajmanlarını bizlerle paylaşırsın?!

Biz -ben mesela- dava adamı nasıl olunur, merak etmiyor değiliz (değilim); öğrenmek isteriz (isterim).

eylemsel
05-09-2009, 23:38
theatre den alıntı

Ayrılmalıdır..

Türkiye geriye kalan..

sayın theatre

İlginç aforizmalar olmuş.Siz kimin adına karar veriyorsunuz.Türkiyede yaşamıyorsunuz bellihttp://www.turandursun.com/forumlar/images/icons/icon10.gif

AYATA
06-09-2009, 00:27
yanız değilsin....zaten avrupada senin düşündüğünü düşünüyor....böl, parçala, yönet....EDİT

YORUMSUZ: Brüksel Zirvesi Sonuç Bildirisi'nin
"Türkiye" başlıklı
bölümünden; "Presidency Conclusions"
Madde: 23.."..müzakerelerin yalnız
Türkiye'ile değil, diğer devletlerle de yapılabileceğini... Müzakereler
sırasında Türkiye birkaç devlete bölünürse veya güneydoğu
bölgesinde bir Kürt devleti kurulursa, yeni bir karara gerek olmaksızın onlarla
da müzakere yapılacağına...

Mutezile
06-09-2009, 00:30
"Türkiye" başlıklı

Bu ne alçaklıktır ya?

Paragrafın öznesi olan Türkiye yerine sıkıysa Almanya ya da Fransa/İng. yazında yayınlayın bakalım ne oluyor. Onların aidiyet ve ulus şuurundan nasibini alamayanlar burada; içimizde. Ampul ve ona biat edenler; evet artık heryerdeler.

boğaziçi
06-09-2009, 00:33
Bu ne alçaklıktır ya?

Paragrafın öznesi olan Türkiye yerine sıkıysa Almanya ya da Fransa/İng. yazında yayınlayın bakalım ne oluyor. Onların aidiyet ve ulus şuurundan nasibini alamayanlar burada; içimizde. Ampul ve ona biat edenler; evet artık heryerdeler.
boyle dusunenler cogaliyor, ayrica mubadele isteyenlerde cogaliyor, bakalim sonumuz ne olacak...vatan hinligi almis basini gidiyor...

lolepet
06-09-2009, 00:55
vay canına insanlarımız ne hale gelmiş...asıl hainler şimdi belli oluyor.

biz barış istedikçe,
biz ülkeyi kardeşliğe kavuşturmak istedikçe,
biz amerikanın istediğini yaptırabildiği uşağı olmaktan çıkmak istedikçe,
biz 2020 yılında türkiyeyi tüm halklarıyla birlikte tam bağımsız ve şu anki sınırlarıyla,her koluyla Ortadoğunun en büyük ülkesi yapmaya çalıştıkça,
biz avrupaya,uzakdoğuya,ortadoğuya özenmeyi bırakıp kendi başına özgün bir medeniyet ülkesi yaratmaya çalıştıkça
biz kendi halklarımızla değil,ülkeyi bölmeye çalışan avrupalılarla savaştıkça

vatan vatan diye bağıranların asıl hain olduğunu görmek ne üzücü...
avrupanın ne kolay beyinlerinizi yıkadığını görmek ne üzücü...

theatre
06-09-2009, 02:21
Bu,

Dünyanın en büyük projesi hakkında..

Verilen yanıtların..

Biraz daha..

Tahlile dayalı..

Olmasını isterdim..

En azından..

Bir iki alternatif öneri de yazılabilirdi..

Şimdilik bir yorum yapmıyorum..

Biraz önce yaptığım yorum..

Gene arazi oldu..

Artık..

Sonra.

evrensel-insan
06-09-2009, 03:07
Saygideger theatre;

TC ulkesinin, belirli bir cografyasinin, AB'ye girmesi neyi degistirecek, sence? Neden bu kadar istiyorsun AB'ye girmeyi. Sen AB'yi bir butunluk olarak mi, goruyorsun? AB cikari olmazsa; herhangibir ulkeyi sinirlarina katarmi zannediyorsun?

Saygilarimla;
evrensel-insan

kafasikarisik
06-09-2009, 03:19
İlkokulda yaş günü partisi verirdik.
Tüm sınıfı çağırmak zorundasın. Sevdiğin adam var sevmediğin adam var. Çağırmasan yüz yüze bakacan, mecbur herkesi davet edersin.
Parti başlar, son derece sıkıcıdır. Hediyeler, pasta filan. Bu arada sevdiğin kişilerle önceden sözleşilmiştir. Biri ben gidiyorum der kalkar, arkadan diğerleri. Ama sözleştiklerin evlerine gitmez, 2-3 sokak dolaştıktan sonra tekrar buluşur ve gelirler. Parti asıl o zaman başlar. Oyunlar danslar filan.
AB'nin de sonu bu görünüyor.

ulpian
06-09-2009, 06:58
"Türkiye" başlıklı

Bu gibi iddialar zaten senelerden beri emaillerimize birileri tarafından yollanır durur hep.

Ama bari foruma böyle bir iddia koymadan zahmet edip de bir kaynak linklemek gerekmez mi?

Elinizin altında internet var. Sözkonusu bildiri de gizli bir bildiri değil. Yoktur demiyorum böyle bir madde, ama iddia sahibi sizden bunu kanıtlamanızı talep ediyorum.

saygılarımla

aydoe
06-09-2009, 12:54
Ben AB ye karşıyım ve ülkeminde AB ye girmesini istemiyorum.
Konuşun bakalım AB ülkesi vatandaşları ile bir Alman memnun mu AB üyesi olmaktan hele Euro aldatmacası ile halkın alım gücü yarıya düşürülmüş küresel sermaye birleşmiş halk geçim derdine düşmüş.
Eskiden Almanya'dan Türkiye'ye para getiren arkadaşlarım şimdi benden para ister oldular.
AB ülkelerinde çalışan yaşayan insanlarımız mutsuz ve olanakları olanlar geri dönmeyi düşünüyor,AB de işler bozuk.. 2020 ye kadar dağılmadan gidebilirmi bilmiyorum.

K.C.
06-09-2009, 13:30
"Türkiye" başlıklı

AYATA, bu alıntıladığın internette maillerde gezinen bir yazıydı. Bir arkadaş bunu araştırmış ilgili belgeleri bulup göndermişti.

Sonuç: YOK BÖYLE BİR ŞEY. UYDURMA, YALAN BU YAZI.

ozgur_
06-09-2009, 13:45
Konuşun bakalım AB ülkesi vatandaşları ile bir Alman memnun mu...

Almanya, Fransa ve ingiltere AB fonlarına en fazla katkı yapan ülkeler. Almanların bir kısmı tabiki kendi verdikleri vergilerin bu fonlara gitmesini istemezler ve tabiki AB den memnun olmazlar. Ayrıca iki almanyayın birleşmesi alman ekonomisine çok büyük yükler getirmişitir.

Ama gel gelelim ortada başka örneklerde var. Örneğin İspanya AB öncesi ekonomik görümümüyle AB sonrası aynı mı ? İspanya AB öncesi faşişt cuntaların kafasıa estiğini yaptığı bir ülkeydi. Şimdi bulardan eser kaldı mı ? Özgürlük ve Demokrasi standartları AB ye girmeden önceki durumuyla mukayese edilemeycek ölçüde gelişmiştir.

İkinci örnek komşumuz yunanistan. AB öncesi benzer bir durum ordada mevcuttu. Yine cuntacılar, yine yoksu bir ekonomi, yine demokrasi ve özgürlüklern gelişmediği bir ülke. Bunlar AB sonrası tamamen değişmişitir.

theatre
06-09-2009, 15:42
Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük projesi olan..

Avrupa Birliği Projesini..

Yüzlerce kitapla anlatılacak bir projeyi..

Üç beş satırla anlattım..

Dedim ki,

Türkiye'nin batısı Avrupa Uygarlığına aittir..

Türkiye'nin batısı ekonomik anlamda Avrupa ile bütünleşmiştir..

Türkiye'nin batısı tarihsel,külterel ve aklınıza ne kadar şey gelirse gelsin..

Her bakımdan..

Avrupalıdır..

Dedim.

Bir de İslamcılığın sanılanın aksine Avrupalılığa engel olmadığını hatta bunların üç beş yıl sonra Avrupa'nın en iyi Hristiyanları olacağını da ekledim.

Zannettim ki..

Bu argumanlar üzerine karşıt ta olsa yeni yeni bilgiler eklenir..

Tartışılır..

Site fikirsel anlamda bir artı daha kazanır.

Yine yanıldım..

Gelen yazılara hak ettikleri yanıtı yazmak bir şey değil de..

Moderatörler..

Tabii,ben artık..

Avrupa Birliği üyeliğinin fikirsel boyutunu tartışmak istemem.

Ama..

Avrupa Birliği'nin neden kaçınılmaz olduğunu onların seviyesine inerek anlatayım.

Artık ülkemde dinci,ırkçı,uyduruk neo faşistler görmek istemiyorum..

Ülkemin,ne emir komuta zinciri ile..

Ne de imamlarca yönetilmesini istemiyorum..

Ülkemdeki karanlık güçlerce örgütlenen ve "Burada içki içiliyor" denilip ve "Ya Allah,Bismillah" diye bağırıp insanlara saldıranlarla aynı topraklar üzerinde yaşamak istemiyorum..

Sonradan olma,söylediklerinin onda dokuzu daha doğrusu hepsi yalan olan,insana ve insana ait her şeye düşman yeni neo faşitlerle bırakın aynı ülkede aynı kıtada bile yaşamak istemiyorum..

Daha çok neden yazmak isterdim ama..

Yeterince anlaşıldı..

Seviyelere uygun.

Ne yazık ki bu bir avuç yeni faşist,Türkiye'de ırkçılık ateşini alevlendirdi..

Türkiye'nin karar mekanizmaları ne yapacaklarını şaşırmış.

De,hiç sorun değil..

Eninde sonunda herkes hak ettiği yerde olacak.

Bir de:

Şu nasıl olacak?

Bu nasıl olacak?

Diye kafalarınızı yormayın..

Siz kendinizi nereye layık görüyorsanız oraya gidin.

AYATA
06-09-2009, 18:11
AYATA, bu alıntıladığın internette maillerde gezinen bir yazıydı. Bir arkadaş bunu araştırmış ilgili belgeleri bulup göndermişti.

Sonuç: YOK BÖYLE BİR ŞEY. UYDURMA, YALAN BU YAZI.

haklısın EDİT her düşüncenin içinde yer edinebiliyor...ama ben yinede AB nin bu fikirlerinde sabit olduğuna inanıyorum..

Nazzam-Cubbai
06-09-2009, 18:22
Saygideger theatre;

TC ulkesinin, belirli bir cografyasinin, AB'ye girmesi neyi degistirecek, sence? Neden bu kadar istiyorsun AB'ye girmeyi. Sen AB'yi bir butunluk olarak mi, goruyorsun? AB cikari olmazsa; herhangibir ulkeyi sinirlarina katarmi zannediyorsun?

Saygilarimla;
evrensel-insan

maksat vatani satmak , dogu pkk(ermeni suryani ve yezidilerin cetesi) ya

bati ab ye veriyor ortada bagimsiz bir Türkiye yok

ben doguya göc ederim daha iyi .

bati bölgesini yunnan lara verelim agizdaki baklayi cikar hosuna giti dimi???

sevgi ve saygilar

Nazzam-Cubbai
06-09-2009, 18:35
2020 de benim hayali

ab param parca olmus ab yok , eski Osmanli eyaletleri yine bizim köyler(eyaletler) olmuslar

taylandlilar ab ve abd ye tatile gidiyorlar.

bati ve hacli sömürgesinden mandaligindan tüm Islam beldelerinden kurtulmasi

Müslüman birligi kurulmasi .

batili askerleri ve kuklalari(krallar) ile batiya sürmek.

mahkemelerde zalimler hesap vermeli . bosna irak , afgan vs. vs. icin

KızıL
06-09-2009, 19:14
al işte bir sayko daha islam ordusu kuracak zalimlerin üzerine giecekmiş..
ne yapmay azalimlik... ya güzel bi söz var dinime söven müslüman olsa diye ne kdar çok oturmakta...

bu zalimlik zamanın behrinde sevgili peygamberinizin ondan sonrakilerin müslümanlaştırmak için aldığı kanların diyeti olabilir...

AYATA
06-09-2009, 21:12
Sözüm AB nin bildirisini çarpıtıp e posta olarak sağa sola gönderip benide yanıltan sözde ulusalcıya.....sen alınma....sen sadece yolunu şaşırmışlardansın :)

theatre
06-09-2009, 21:19
Gerçekten de Türkiye tam bir kirli bilgi savaşı içerisinde.

İyi ki Türkiye'de okuma düzeyi düşük..

Gerçi TV proğramları çok izleniyor ama..

Onlar da içeriksiz..

evrensel-insan
06-09-2009, 21:25
Saygideger Nazzam Cubbai;

bati bölgesini yunnan lara verelim agizdaki baklayi cikar hosuna giti dimi???-N.C.

Sorulan sorulara verilen yanitlarin, illa "hosa gitmesimi" gerekiyor?

Saygilarimla;
evrensel-insan

hako
06-09-2009, 22:40
Gerçekten de Türkiye tam bir kirli bilgi savaşı içerisinde.

İyi ki Türkiye'de okuma düzeyi düşük..

Gerçi TV proğramları çok izleniyor ama..

Onlar da içeriksiz..

Satırdan satıra, daldan dala atlıyoruz sizinle.
Bir de anlayabilsem ben, nedir şekliniz ?

theatre
06-09-2009, 22:46
Yürüyorum..

Kimsesiz bir sokak ortasında yürüyorum..

Yolumun karanlığa saplanan noktasında..

Sanki bir hayal görüyorum.

klmno
30-09-2009, 13:33
biraz kolaya kaçmıyormusunuz bu düşüncenizle ..

nogada
30-09-2009, 19:01
Bir dakika arkadaşlar burda çok garip bir durum var.Bu kadar yorum içinde hiç kimse bu kendini bilmez,saçma safan insana gereken bir cevap neden verememiş.

Marmara,Ege ve Batı akdeniz öylemi.

Peki bu ülkenin en çok sanayicisinin çıktığı Karadeniz,Türkiyenin en güzel bölgesi olan,içinde bir çok sanayiyide barıdıran,eğitim düzeyi çoğu bölgeden yüksek olan,türkiyenin oksijeni,doğal alanları olan,ülkedeki en vatansevelerinin yer aldığı karadeniz?

Ya kayseri,konya ve başkent ANKARA'yı içinde tutan iç anadolu?

Bunları geçtim Türkiyenin her toprağı değerli ve kutsaldır.Bizim ükeminiz kurtulması için senin gibi peşkehçilerle,vatansevmez kara cahillerin yok edilmesi gerekir bu ülkeden.

Hiç bir mantığınızın,aklınızın ve bilginizin olmadığını düşünüyordum artık eminim.Bu kadar saçma bir şey hayatım boyunca okumamıştım,hatta bunu Türkiyenin düşmanları bile bu kadar rahat dile getirmemişti.

BU KADAR ÖZENTİ VE KENDİNİ BİLMEZLİĞEDE PES DOĞRUSU...

Zavallı İnsan...

nogada
30-09-2009, 20:15
al işte bir sayko daha islam ordusu kuracak zalimlerin üzerine giecekmiş..
ne yapmay azalimlik... ya güzel bi söz var dinime söven müslüman olsa diye ne kdar çok oturmakta...

bu zalimlik zamanın behrinde sevgili peygamberinizin ondan sonrakilerin müslümanlaştırmak için aldığı kanların diyeti olabilir...

Sayın kızılordu Hz.Peygamber kimseyi islam inancına davet etmek için kılıçtan geçirmemiştir.

Fakat senin peygamberin olan LENİN ve onun ardından gidenler,ne kadar kan akıtmışlar bunu sen bizden daha iyi biliyor olmalısın...

theatre
30-09-2009, 22:06
Bir dakika arkadaşlar burda çok garip bir durum var.Bu kadar yorum içinde hiç kimse bu kendini bilmez,saçma safan insana gereken bir cevap neden verememiş.

Marmara,Ege ve Batı akdeniz öylemi.

Peki bu ülkenin en çok sanayicisinin çıktığı Karadeniz,Türkiyenin en güzel bölgesi olan,içinde bir çok sanayiyide barıdıran,eğitim düzeyi çoğu bölgeden yüksek olan,türkiyenin oksijeni,doğal alanları olan,ülkedeki en vatansevelerinin yer aldığı karadeniz?

Ya kayseri,konya ve başkent ANKARA'yı içinde tutan iç anadolu?

Bunları geçtim Türkiyenin her toprağı değerli ve kutsaldır.Bizim ükeminiz kurtulması için senin gibi peşkehçilerle,vatansevmez kara cahillerin yok edilmesi gerekir bu ülkeden.

Hiç bir mantığınızın,aklınızın ve bilginizin olmadığını düşünüyordum artık eminim.Bu kadar saçma bir şey hayatım boyunca okumamıştım,hatta bunu Türkiyenin düşmanları bile bu kadar rahat dile getirmemişti.

BU KADAR ÖZENTİ VE KENDİNİ BİLMEZLİĞEDE PES DOĞRUSU...

Zavallı İnsan...

Benim yazdıklarımı okumak zorunda değilsin..

Benim düşüncelerime katılmak zorunda da değilsin..

Ayrıca..

Tanıştığımıza hiç memnum olmadım.

Zavallı insan.

theatre
30-09-2009, 22:08
biraz kolaya kaçmıyormusunuz bu düşüncenizle ..

Hayır..

En zor olanı bu..

Bir hayli de zaman alacak.

aydoe
30-09-2009, 22:10
Uslanacaksın kardeşim ,terbiye olacan.
Küresel emperyalizmin öngörüsü dışındaki düşünceleri gündeme getirmeyeceksin
Neoliberal olacan ,komünist(zararsız) olacan, dinci olacan,dinler arası dialogcu olacan, osmanlıcı olacan,2. cumhuriyetçi olacan, ....olacan ,olacan ...
sakın ha milliyetçi olma !
Ha Kürt milliyetçisi ol ama sakın Türk milliyetçisi olma
Ulus devleti reddet ve devletinin yıkılması için savaş ,ama ulusların haklarını da tesşim et ve yeni ulus devletler yarat !
İntihar et ki başkaları yaşasın
Arkasından da bu sevgi ah bu ne izdirap şarkısını dinle

theatre
30-09-2009, 22:20
Neoliberal olacan ,komünist(zararsız) olacan, dinci olacan,dinler arası dialogcu olacan, osmanlıcı olacan,2. cumhuriyetçi olacan, ....olacan ,olacan ...
Ulus devleti reddet ve devletinin yıkılması için savaş ,ama ulusların haklarını da tesşim et ve yeni ulus devletler yarat !

Türkiye gündemi yapay bir gündemdir..

Günlük siyaset üzerinde konuşmaya bile değmez.

ozgur_
30-09-2009, 23:12
Sayın kızılordu Hz.Peygamber kimseyi islam inancına davet etmek için kılıçtan geçirmemiştir.

:) :) :)

Fakat senin peygamberin olan LENİN ve onun ardından gidenler,ne kadar kan akıtmışlar bunu sen bizden daha iyi biliyor olmalısın...

Savşların başlıca 5 temel nedeni var.
1-Din
2-Milliyetçilik
3-Ekonomik nedenler.
4-Özgürlük
5-İdolojik

Sosyaimiz Dinleri, Milliyetçiliği reddetmekle, Ekonomik eşitliğ, UKKTH savunmakla bir bakıma barışı savunuyor. İnsanları savaşa teşvik etmiyor, şavaşan insanlara şehitlik ve cennet vaadetmiyor. savaşan insanlara ganimet vaadetmiyor.

Burada hiçkimseye bu tarz hiçbir dayatma yapıldığına görmedim. Tam aksine kutsallarımıza dokunamasınız dayatması gördüm....

nogada
01-10-2009, 00:54
:) :) :)

Savşların başlıca 5 temel nedeni var.
1-Din
2-Milliyetçilik
3-Ekonomik nedenler.
4-Özgürlük
5-İdolojik

Savaşların başlıca tek sebebi vardır oda gücü elinde bulunduranların daha güçlü olma isteğidir.Bu yukarıda saydıklarınız ise amaçladıklarına uydurdukları maskelerdir.Çünkü bu saydıklarınız kitleleri etkileyen olgulardır ve onlar için taraftar yaratarak insanları onlar için değilde önem verdikleri şeyler için savaşıyor izlenimi vererek kandırmak içindir.Biraz daha dikkatli tarih okuyunuz.

Kominizm kime özgürlük getirdi(okumuşları o kadar özgür olduki avukatları doktorları bazı ülkelerde fahişeler ordusu oldu,çin o kadar özgürlükçüki dünyanın en çok intihar eden milleti),hangi ideolojiyle,dinler ne zaman din için savaşlar yaptı(yoksa haçlıların hacıları korumak içinmi savaştığını sanıyorsunuz yada islam savaşlarının din adına olduğunumu sandınız???),ekonomik nedenlerde haklısınız buda zaten benim dediklerimi doğrular niteliktedir.Herşey siyasaldır ve geri kalan bunların oluşmasını sağlayan türlü oyunlardan ibarettir...

Saygılarımla...

HayyaN
02-10-2009, 00:24
Uzun yıllar..

Atatürkçülüğün tam manası ile esiri idim..

Günümüzdeki ulusalcılar..

Belki benimle yarışabilirdi..

Ancak..

Türkiye'yi..

Ve..

Türkiye insanını tanıdıkça..

Neyse..

2020'de..

Nasıl bir Türkiye görmek istediğime geçeyim..

Ayrılmalıdır..

Türkiye geriye kalan..

Nedenlerini de yazmalıyım..

Türkiye'nin batısı..

Her anlamda Avrupa Uygarlığına aittir..

Tarihsel,Kültürel,Ekonomik..

Aklınıza ne kadar neden gelirse..

Hepsi bu gerçeği haykırır..

Türkiye'nin batısı ekonomik anlamda her geçen gün Avrupa Uygarlığı ile bütünleşmektedir..

Kültürel anlamda bütünleşmenin tamamlandığını söyleyebilirim..

İslamcılığın Avrupa Birliğine girmekte en büyük engel olduğu söylenmekte ise de..

Ben İslamcıların çok değil üç beş yıl sonra Avrupa'nın en iyi Hristiyanları olacağına eminim..

Avrupalılar da bundan eminler..

İşte böyle.

Cem Yılmaz ile birlikte bir stand up gösterisi yapmayı düşünüyor musunuz?

theatre
02-10-2009, 20:18
Cem Yılmaz ile birlikte bir stand up gösterisi yapmayı düşünüyor musunuz?

Ben ve Cem Yılmaz ve Euro'daki AB haritasına Türkiye'nin bir kısmını koyanlarla birlikte tiyatro yapacağız..

Bin yıl önce olduğu gibi..

Her tarafı tiyatrolarla süsleyeceğiz..

Bin yıl önce olduğu gibi en güzel mekanlar tiyatrolar olacak..

Size kalan yerlerde ne yaparsanız yapın.