PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir chp'liye laf anlatmak deveye hendek anlatmaktan daha zordur

Deist Bedo
14-09-2009, 23:11
Hem komünist takılmak, hem kemalist olmak, hem laiklik naraları atmak, hem herkesin türk olduğunu varsaymak, dincinin yanında allahçı, dinsizin yanında ateist takılmak sadece chp yanlılarına has bir ideolojidir. Padon bu görüş ideoloji filan da değil olsa olsa ...

pante
15-09-2009, 00:30
Hem komünist takılmak, hem kemalist olmak, hem laiklik naraları atmak, hem herkesin türk olduğunu varsaymak, dincinin yanında allahçı, dinsizin yanında ateist takılmak sadece chp yanlılarına has bir ideolojidir. Padon bu görüş ideoloji filan da değil olsa olsa ...

Deist Bedo;
CHP hakkında yazdıklarının çoğu doğru da, seninki de bir konu açıp işlemek filan da değil, olsa olsa...
:)

Deist Bedo
15-09-2009, 00:54
ben anarşistim fır.... ruhuma işlemiş, ne yapayım.

hako
21-09-2009, 22:04
Ortalık fırıldak kaynarken CHP'den başka hedef bulamadınız demek.

Vay be :D

cenker
23-09-2009, 00:12
chpye vurmak moda oldu.akpye benzemeyen iyi yanları(türkçülüğü laikliği kemalistliği) eleştirilir hep nedense.kötü yanları (ekonomi politikasının olmaması,parti içi diktatörlüğü vb) hiç eleştirilmez.

unbe
23-09-2009, 00:14

bu ifadeden dolayı seni kınıyorum ve burdan da şikayette bulunuyorum.
her CHPli bu dediğin gibi değildir.
ideoloji diye diye siteyi bölmeye çalışıyorsunuz yahu.yeter artık.

ulpian
23-09-2009, 00:21
bu ifadeden dolayı seni kınıyorum ve burdan da şikayette bulunuyorum.
her CHPli bu dediğin gibi değildir.
ideoloji diye diye siteyi bölmeye çalışıyorsunuz yahu.yeter artık.

sevgili unbe,

böylesi bir genellemeye karşı çıkmanızı anlayabiliyorum. Fakat bunu ''şikayet konusu'' yapmanızı biraz garipsedim. Çünkü o zaman forumda yer alan bütün herhangi bir parti seçmen tabanı (AKP ve DTP dahil olmak üzere!) hakkında bu gibi genellemelerde bulunan mesajları şikayet prosedürüne tabi tutmamız gerekirdi. Siz de takdir edersiniz ki, forumumuz bu gibi mesajlardan geçilmiyor ama.

saygılarımla

rodof
23-09-2009, 00:21
doğrusu CHP hangi görüşün neresinde anladıysam "arap olayım"bu günde okuyoruz ergenekonculara seeeelam .birde sosyalist enternesyona üye galiba .sosyalislik bumu ben burdayım diyene vatan miilet elden gidiyor diye karalamaya başlamak ..inanın benim nazarımda MHP .CHP den daha olumlu ve yapıcı tavır sergiliyor,hayretle bakmamak içten değil ..

unbe
23-09-2009, 00:48
tabii AKPye koltuk değneği olarak
oysa ki CHP terörist başının salıverilmesine engel olmuştu dimi rodof?

unbe
23-09-2009, 00:49
zaten türkiyen,n zararına yapılan ne varsa faydalıdır.....

Molloch
23-09-2009, 18:54
doğrusu CHP hangi görüşün neresinde anladıysam "arap olayım"bu günde okuyoruz ergenekonculara seeeelam .birde sosyalist enternesyona üye galiba .sosyalislik bumu ben burdayım diyene vatan miilet elden gidiyor diye karalamaya başlamak ..inanın benim nazarımda MHP .CHP den daha olumlu ve yapıcı tavır sergiliyor,hayretle bakmamak içten değil ..Bu ülkede...

Hem "ırkçı, nasyonalist" hem "vatan haini Ingiliz uşağı," hem "Türk-Islam sentezinin bir başka şekli" hem dinsiz Allahsız, hem "komünist artığı" hem "sahte solcu," hem "Batı yanlısı burjuva partisi" hem de yabancı düşmanı olmakla "suçlanan" başka parti yoktur herhalde.

Karar verin bir CHP'nin suçunun ne olduğuna, ben size dönücem.