PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu Gün Ülkeyi Bölmek için ne yaptın ?

İstanblue
16-09-2009, 17:11
Şerefsiz terör örgütü pkk propagandasımı ?

Din maskesi takarak Orta siyonculukmu ?

Liberal takılarak pentagon söylemlerimi. ?

AYATA
16-09-2009, 18:02
Sessiz kaldım bu gün :(

Cem
16-09-2009, 18:10
Türkçülük ve Kemalizm adına neler yaptın?

-Dersim'in ve nice Kürt/Zaza yerleşim yerinin adını Türkçeleştirip asimilasyona katkıda bulundun.

-Kürt çocuklarına her gün okula girmeden önce Türklük Andı'nı söylettin.

-Osmanlı atalarının Balkan dağlarında Balkan özgürlükçülerini avlaması gibi anadoluda Kürt gençlerini avladın.

-Dil ve Tarih coğrafya fakültelerinde Urduca, Korece ve bilimum gelmiş-geçmiş dili öğrettiğin halde Kürtçeyi öğretmedin.

- İnsan ölülerine "leş" diyerek insanlıktan uzaklaştın

-"Leşlerin" kulaklarını kesip sakladın ve bundan sivil hayatta onur duydun.

-Terör kurbanlarını TV lerde izlettirdin ama panzerin ezerek öldürdüğü 15 yaşındaki çocukları TV lerde göstermedin

-Hrant Dink'in katilini Türkiye bayrağının önüne koyarak gurur resmi çektirdin

-Kıbrısta güvenliği sağlayıp çekilmek yerne Rum tapularını Anadoludan göçettirdiğin insanlara dağıttın. Kıbrıs Türkünü tüm dünyadan izole ettin.

-ABD'ye karşı gibi gözüktün ama silah, teçhizat ve yedek parça için hep önünde eğildin. İncirlik ve diğer ABD üsleri karşılığı Türkiye'ye yapılan ABD askeri hibeleri ile ordunu güçlendirip militarist politikalarına destek yaptın.

-86 yıllık Türkiye Cumhuriyetinde Kürtçe yayına daha yeni izin verdin.

Her şey vatan için!

ulpian
16-09-2009, 18:29
Hiçbir analiz, argüman içermeyen, birkaç karalama cümleden ibaret ve buram buram ideolojik ayırımcılık kokan yeni başlıklar açarak vatana hizmet ettiğini sanmak da ayrı bir haleti ruhiye olsa gerek.

Başlığı açan arkadaşa, tam soracaktım ki, ''Sen bugün vatanın için ni üttün?'', gördüm ki, meğer kendisi bugün başka bir başlık altında ''Kürt diye birşey yoktur'' yazıvermiş (>burada (http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?p=233592#post233592)<). Yani meğer ki, ne meğer, kendisi bugün vatan, millet uğruna günlük hizmet kontenjanını zaten doldurmuş.