Orijinalini görmek için tıklayınız : 18. Madde Basligini Neden Kaldirdiniz?
evrensel-insan
17-09-2009, 00:35
Saygideger arkadaslar;
Basligin ve tum mesajlarin, birden ve bir aciklama getirmeden "sirri kadem basmasi" hicte, sitemizin dusunce ve davranis uslubuna yakismayan bir tutumdur. En azindan, baslik aciklanarak, kitlenebilir ve herkeste, neyin neden uygulandigini algilayabilirdi.
Umarim bu baslikta, "yok olmaz" ya da nedeni aciklanarak "yok edilebilir"
Saygilarimla;
evrensel-insan
18. madde saçmalığı başlığına devam et evrensel
Neden niçin sorma demokratik bir forumdasın.
başlık DÖye alındı hocam.
güneşinzaptıyakın
17-09-2009, 00:43
Saygideger arkadaslar;
Basligin ve tum mesajlarin, birden ve bir aciklama getirmeden "sirri kadem basmasi" hicte, sitemizin dusunce ve davranis uslubuna yakismayan bir tutumdur. En azindan, baslik aciklanarak, kitlenebilir ve herkeste, neyin neden uygulandigini algilayabilirdi.
Umarim bu baslikta, "yok olmaz" ya da nedeni aciklanarak "yok edilebilir"
Saygilarimla;
evrensel-insan
Hocam darbe yapılmış olmasın, gerçi hasan mutlucan felan çalmıyor ama olsun postmodern bir darbe felan diye aklıma geldi gece gece işte... Birde sitelerin üyelere ait olduğu tezinize katılmıyorum, şimdiye kadar internette böyle bir olaya şait olmadım...
Hımm evrensel DÖ değil Dilaver onu atmıştı DÖ den ondan göremiyor !
Neyse evrensel algılanmadığın zaten yoktur takma kafaya.
evrensel-insan
17-09-2009, 00:48
Saygideger aydoe;
Baslik kaldirilmadan once, senin onerin uzre; su mesaji yazmistim.
Saygideger aydoe;
Tesekkurler, yalniz; sitenin "dinlerden ozgurluk" ve D.O.G. uyeliginin degerlendirilmesi, izahi ve icerigi; benim evrensel/insansal degerlerime, birey olarak "uyumlu degildir" ve bildigin gibi, ben D.O.G. uyesi degilim. Bunu da e. Kosesi'nde izah ettim. Linki;
http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=5958&page=49
Mesaj 483
Saygilarimla;
evrensel-insan
evrensel-insan
17-09-2009, 00:52
Saygideger arkadaslar;
Hata ustune, hata isleniyor. Bu site sadece D.O.G. uyelerinden meydana gelmedigi gibi; yonetimi olusturan D.O.G. Uyeli yoneticiler; sitenin her turlu islevi ve isleyisi hakkinda bir karar aliyor. Ustelik, alinan karar; uzerine uygulanacaklardan,"saklaniyor"
Bu durumda, bir konu cok aciktir. Hic bir yonetici, herhangibir yazari, mesajindan dolayi "degerlendiremez" sebebi aciktir. Eger mesaj yazan uye yazar; kurallari bilemezse, onun kurallar hakkindan sorumlu tutulmasi kadar, abes ve mantiksiz bir sey olamaz.
Saygilarimla;
evrensel-insan
evrensel-insan
17-09-2009, 00:56
Saygideger unbe;
Birincisi, bu karar neye gore ve neden alindi?
Ikincisi; madem bu kadar cabuk karar alinabiliyor? Neden o zaman, 18. madde duzeltilme yerine, en azindan eski haline getirilme yerine bu kadar "tantana yaratildi?"
Saygilarimla;
evrensel-insan
hocam ben sadece modum.
albay böyle uydun görmüş ve başlığı taşımış.
ona sormanız gerekir.
evrensel-insan
17-09-2009, 01:05
Saygideger unbe;
Neyin, ne oldugu belli zaten. Samimi aciklamalarin icin, tesekkurler.
Saygilarimla;
evrensel-insan
Neyin, ne oldugu belli zaten. Samimi aciklamalarin icin, tesekkurler.
Evrensel hocam senin basin kartin yok mu?
Varsa seninde toplantiya girip takip etmen gerekir.:)
evrensel-insan
17-09-2009, 01:15
Saygideger cigi;
Benim "basim kartim" 6 numarali mesajda.
Saygilarimla;
evrensel-insan
Hocam basin karti yerine, senin ombudsman olmani öneriyorum.
evrensel-insan
17-09-2009, 01:25
Saygideger cigi;
Aydoe'den sonra, senin de; evrensel/insansal dusunce temelinde, bana guven duydugun icin, tesekkurler.
Saygilarimla;
evrensel-insan
Aydoe'den sonra, senin de; evrensel/insansal dusunce temelinde, bana guven duydugun icin, tesekkurler.
Ben de sana bu konuda çok güven duyuyorum saygıdeğer Evrensel-İnsan.
Aşkolsun, benim ismimi vermemişsin.
Dilaver "ben panteyim" dedi diye benim de Dilaver olduğumu mu düşünüyorsun.
Teessüf ederim. :lol:
evrensel-insan
17-09-2009, 02:08
Saygideger pante;
Tesekkurler. Kim, kimdir, kim degildir? icin; Hatirlarsan, bir "Yasar, ne yasar; ne yasamaz" vardi.
Bakalim, dilaver siteye donene kadar; dilaversel yazilari; hangi dilaversen yazacak? Takipteyim.
Saygilarimla;
evrensel-insan