Orijinalini görmek için tıklayınız : Bayramlık Mesajlar
Ayrımsız herkesin bayramını kutluyorum arkadaşlar.
Belki yurtdışında bayramla ilgisi olmayan gayrimüslim forumdaşlarımız olabilir ama olsun bu vesileyle onlar bizimkini kutlar.
Sevdiklerinizle birlikte nice mutlu bayramlara...
evrensel-insan
19-09-2009, 19:05
Saygideger pante;
Bugun arife degilmi? Neyse; bende tum islam aleminin, oruc sonrasi bayramini kutlar; nice oruclu Ramazanlar, dilerim.
Not; Pante; Islam formunda yeni actigim "Islam Dersi" ne bir goz atarmisin?
Saygilarimla;
evrensel-insan
Bugun arife degilmi? Neyse; bende tum islam aleminin, oruc sonrasi bayramini kutlar; nice oruclu Ramazanlar, dilerim.
Yarın foruma giremeyebilirler, bugünden bir yere gidenler olabilir.
Islam formunda yeni actigim "Islam Dersi" ne bir goz atarmisin?
Bakalım ne dersi veriyorsun? :D
Forumdaşların şimdiden şeker (ramazan) bayramını kutlarım.
evrensel-insan
19-09-2009, 19:18
Saygideger pante;
Bakalım ne dersi veriyorsun?-pante-
Ne kadar "onyargili, pesin hukumlusun" yaw. Ben, kim? Islam dersi kim? Ben verirsem, "Birey nasil olunur? ve bireyci olmadan, dusunce ve davranis, nasil evrensel/insansal/kavramsal icerige donusturulur?" olur. Bazilari buna "Insan-i Kamil Olma Dersi" diyorlarmis, anladigim kadariyla .
Bunun icinde, hem Gruplar, aciyor; hem de yazilar yaziyorum. Evrensel-insan'in dusuncelerini yansitma adina.
Saygilarimla;
evrensel-insan
''Bunun icinde, hem Gruplar, aciyor; hem de yazilar yaziyorum. Evrensel-insan'in dusuncelerini yansitma adina.'' e.i
Sevgili evrensel-insan,
Düşüncelerinizden yansıyan ışığınızdan gözlerimiz kör oldu,hele hele evrenselin köşesini açanlar parıltıdan kamaşan gözleriyle güneşi göremez oldular.
Yeter gayri ışığından yandık bittik ,gece ne zaman olacak?:flame:
evrensel-insan
19-09-2009, 19:39
Saygideger aydoe;
Yeter gayri ışığından yandık bittik ,gece ne zaman olacak?-aydoe.
Ancak, benim yasamim; baska canlilara donusmek icin, olumunu (olmek) gerceklestirdikten sonra. Bu arada evrensel-insan'in dusuncesi baska bir vucut ya da vucutlar bulacak ve dusuncelerini yansitmaya devam edecek. Cunku dusuncelerin oznesi yoktur ve olumsuzdur (olmek). Simdiye kadar olan evrensel-insan dusuncesinin, edinecegi vucut adaylarini, evrensel-insan'in onerisiyle listeliyorum. Tabi ki, listeye yeni vucutlar da eklenecek zamanla.
Uzulerek soylemeliym ki! henuz bu listede, aydoe ve pante yok. Dilaver mi?, yok canim!
Saygilarimla;
evrensel-insan
Uzulerek soylemeliym ki! henuz bu listede, aydoe ve pante yok. Dilaver mi?, yok canim!
Ne mutlu bize! :lol:
evrensel-insan
19-09-2009, 19:46
Saygideger pante;
henuz-e.i.
Yukarida belirtilen ufak bir farkin farkina varamamissin. Yukaridaki kelime; "gecmiste baslamis, gunumuzde devam eden ve gelecekte de devam etmekte olacak olan" demektir. Oyuzden, fazla sevinme; gelecekte neler oldugunu kimse bilemez.
Ustelik; dilaver dahil; evrensel-insan herkesteki degisimi, takip ediyor.
Saygilarimla;
evrensel-insan
Bayrami olanlari kutlar, cok seker yememenizi tavsiye ederim. Imza Dis doktorunuz..:)
Tüm müslümanların bayramını kutlarım.
Evrensel İnsan kendi düşüncesi için çevresindekileri örgütlemeye çalışıyor. Gayet tabii ve olumlu bir durum kanımca. Umarım ki senin gibi düşünen, düşündüren devamlı çıkar karşımıza. Yalnız keşke Türkçe karakter kullansan/kullanabilsen sevgili Evrensel İnsan. :)
ozgur_beyin
19-09-2009, 19:54
yarın sabahki günü bayram addeden herkesin bayramını kutlarım
evrensel-insan
19-09-2009, 20:02
Saygideger yidemir;
Destekleyici sozlerin ve onerin icin, tesekkurler.
Türkçe karakter kullansan/kullanabilsen sevgili Evrensel İnsan.-yidemir-
Oda Londra'nin azizligi. O kadar "kusur" kadi kizinda da bulunurmus. O da, benim "eksigim" olsun. Gerci, bu konuda evrensel-insan'in hic bir rolu yok. Cunku, onun somutu yoktur. Somuta sadece iletir.
Saygilarimla;
evrensel-insan
herkese iyi tatiller dilerim.
Arkadaşlar hepinizin Şeker Bayramı kutlu olsun. :dance: