Orijinalini görmek için tıklayınız : Mutezile! Kantarın topuzunu kaçırmaya başladın
Materyalist
11-12-2005, 23:07
Hayırdır Mutezile kardeş! Artık her şeyi hakaret kategorisine koyup yazıları silmeye başladın. Yazdığım yazıyı "hakaret ve küfür yok" diye silmişsin. Yazının neresinde hakaret ve küfür var? "Mahluk" kelimesinden dolayı sildiysen, bu kelime yaratık yani yaratılmış anlamına geliyor. Yok başka bir nedenden (Yazıyı fazla hatırlamıyorum), başka bir kelime ve cümleden dolayı sildiysen, bir zahmet o cümle ve kelimeleri bana yazıver.
Yoksa artık sen de ne yaptığının farkında değil misin?
Yazdığım yazıyı "hakaret ve küfür yok" diye silmişsin.
Tüm yazılarda o kadar çok hakaret var ki, bunu da "hakaret yok" diye silmiş işte http://img420.imageshack.us/img420/1556/23em.gif
Mutezile
12-12-2005, 00:13
''Allahın Mahlukları'' diye başlayan site üyesi Müminlerin hepsine hitaben hakaret unsurları içeren bir yazı yazdığını hatırlıyorum. Sana kimsenin o şekilde hitap etmesini istemeyeceğine emin olduğum bir yazı idi.
Ama itirazın çok isabetli oldu. Bundan sonra ''sorunlu'' yazılardan oluşan bir dosyaya yazıları kopyalayacağım Materyalist arkadaş.
Allah'ın mahlukuyuz buna itirazımız olamaz mutezilede gerisinde peygamber efendimiz (s.aV)'e hakaret vardı..Sildiğin için teşekkürler..Fikri olarak tartışabiliriz ama birbirimizn değerlerine hakaret etmeyelim.herhalde site kurallarında da var bu...