PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Uzun bir süre yokum !

Felsefeci 87
20-09-2009, 11:58
Sevgili arkadaşlar.

Bazı sorunlardan ötürü, siteye uzun süre gelemeyeceğim. Gelsem bile birkaç dakika sitede biraz yazılanları okur, ondan sonra da çıkarım. Fakat uzun bir süre yazı yazamayacağım. Sorunun ne olduğunu öğrenmek isteyen dostlar olabilir. Fakat aşılması kolay bir sorun olmadığını belirtmek yeterlidir diye düşünürüm..

Hepinize sevgi ve saygılarımı sunarım.

AYATA
20-09-2009, 12:03
sen aşarsın....................yeterki inan....:)

kusura bakma gaz vermeyide pek bilemem ama :(

evrensel-insan
20-09-2009, 18:17
Saygideger felsefeci 87;

Seninle yaptigimiz om. yazismalarini unutma ve lutfen mantikli ol. Bu arada istersen, bana bir om. atabilirsin. Eger konu ayni konuysa.

Site ile irtibatini da, fazla geciktirme.

Saygilarimla;
evrensel-insan

aydoe
20-09-2009, 18:49
Bende uzun bir süre yokum başlığında evrensel-insanın iletisini görünce , gözlerimiz dinlenecek diye sevinmiştim :laugh:

evrensel-insan
20-09-2009, 19:02
Saygideger aydoe;

Evrensel-insan, benim elimle yazar. Ama; kimsenin okumak "zorunlulugu" yoktur. Isteyen okur, isteyen kendi dogrulariyla degerlendirir, isteyen; algilamak kavramak icin; kendince gerekli yerlerin daha detayli islenmesi icin, sorar ya da katkida bulunur. Isteyen, konuyu "tartismaya" tasir. Isteyen de, ayni konu ile ilgili; kendi gorus ve yorumunu getirir.

Demokrasilerde "care tukenmez"

Saygilarimla;
evrensel-insan

AYATA
20-09-2009, 23:47
Bende uzun bir süre yokum başlığında evrensel-insanın iletisini görünce , gözlerimiz dinlenecek diye sevinmiştim :laugh:

teyyyyy gidi heyyyy......................nerde o eski günler.......ne mutluydukki sonra o geldi:fear:

evrensel-insan
20-09-2009, 23:50
Saygideger ayata;

Ne o! isim verememis, sadece ucuncu tekil sahis kullanmissin. Dogru, ismi bile "urpertiyor" degilmi?

Ben geldim ve bazilari hala burdalar.

Saygilarimla;
evrensel-insan