PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bunlar nerden Çikti

ozgur_beyin
24-09-2009, 17:07
siteye girdim iki başlık okudum karşıma bu çıktı

Her 5 Saniye sonra yeniden Arama yapabilirsiniz. Yeni arama yapabilmeniz için daha 187 Saniye beklemelisiniz.

Forumlarımızda sıkça başlıktaki konunun dışına çıkıldığı gözlenmektedir. Bu durumda başlıktaki konu hakkında bilgi edinmek isteyen ziyaretçilerimiz farklı konulardaki mesajları da okuyup zaman kaybetmektedir. Aynı zamanda başlığa açan kişi için de hoş bir izlenim olmamaktadır. Lütfen forum başlıklarındaki konulara sadık kalmaya çalışalım.

arkasından bu çıktı bunu kim niye yazdı tam bir afaki bir metin neyi ve kimi kastetmiş bilen varsa lütfen açıklasın

evrensel-insan
24-09-2009, 17:09
Saygideger ozgur_beyin;

"Gec Kaldiniz!" ayni sorunu, biraz once ben "Site uzerine dusunceler" basliginda, yoneticilere ilettim.:sad:

Saygilarimla;
evrensel-insan

evrensel-insan
24-09-2009, 17:13
Saygideger ozgur_beyin;

Forumlarımızda sıkça başlıktaki konunun dışına çıkıldığı gözlenmektedir. Bu durumda başlıktaki konu hakkında bilgi edinmek isteyen ziyaretçilerimiz farklı konulardaki mesajları da okuyup zaman kaybetmektedir. Aynı zamanda başlığa açan kişi için de hoş bir izlenim olmamaktadır. Lütfen forum başlıklarındaki konulara sadık kalmaya çalışalım.

Yazisinin sag kosesinde X var onu tiklarsan; mesaj kayboluyor.

Saygilarimla;
evrensel-insan

ozgur_beyin
24-09-2009, 17:16
sevgili evrensel temelin yahudi bir dükkan komşusu varmış
bir sabah yahudi kepenklerini açar açmaz temel yahudiye bir tokat atar
yahudi - komşu bana niye vuruyorsun? diye sorar
temel- siz isayı çarmıha germişsiniz der
- yahudi - oiki bin sene önceydi der
temel- olsun ben yeni duydum der
o hesap bende görmemişim evrensel

vartor
24-09-2009, 17:19
Hay Ozgur olasin, sabah sabah guldurdun beni:):):)(burada henuz sabah)

evrensel-insan
24-09-2009, 17:25
Saygideger Ozgur_beyin;

Iyiki gormemissin, gorseydin; bu guzel fikrayi yazmana bir gerekce olmayacakti. Ellerine ve dusuncene saglik.

Saygilarimla;
evrensel-insan