PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Artin Agopyan : Nam-ı Diğer Apo

Sarı Zeybek
25-09-2009, 18:27
Sevgili Dostumun Bloğundan ;

http://akhenaton.blogsayfasi.com/?p=335

ulpian
25-09-2009, 18:34
http://akhenaton.blogsayfasi.com/?p=335

Kaynağa dikkat! :boom:

Sarı Zeybek
25-09-2009, 18:36
Kaynağa dikkat! :boom:

Anti-tezini yaz.Varmı bir bilgin, 1945 CIA kürt raporunu okudunmu. ?

evrensel-insan
25-09-2009, 18:38
Saygideger Sari Zeybek;

Tum yaziyi buyuk harfle yazmissin, bu bir tuzuk hatasidir. Ikinci tuzuk hatasi da; sana ait olmayan bir yaziyi c/p yapmis olmandir. Linkini vermen yeterli. Isteyen linki tiklar ve okur.

Saygilarimla;
evrensel-insan

esron
25-09-2009, 18:38
Dönmedir, değildir, aslen Ermeni, Türk veya Kürttür...

Önemli değil...

APO hakkında hiç bir kaynağa gerek duyulmayacak tek gerçek, terörist ve katil olmasıdır...

ulpian
25-09-2009, 18:39
Anti-tezini yaz.Varmı bir bilgin, 1945 CIA kürt raporunu okudunmu. ?

Bana ne ya Apo'nun etnik kökeninden. Terörist mi? Terörist! Ermeni olsa ne yazar Türk olsa ne yazar.

Bu senin buraya alıntıladıklarınla hangi somut sorunu çözeceğiz şimdi?

Ayrıca verdiğin kaynak muteber değil. Ben sadece ona dikkat çekmiştim.

Sarı Zeybek
25-09-2009, 18:46
Bana ne ya Apo'nun etnik kökeninden. Terörist mi? Terörist! Ermeni olsa ne yazar Türk olsa ne yazar.

Bu senin buraya alıntıladıklarınla hangi somut sorunu çözeceğiz şimdi?

Ayrıca verdiğin kaynak muteber değil. Ben sadece ona dikkat çekmiştim.

Kendi kendini düşüncenin otoritesi ilan etmişsin anladığım kadarıyla, yazı ve içerik hakkında tek satır eleştiri veya yorum yok, çamur at izi kalsın var.

Sen Uğur Mumcu niye öldürüldü, hangi kitabı yazarken öldürüldü bilirmisin,

veya yarım kalan kitabı alıp okudunmu.

maşallah bilgi yok ama demagoji bol.

Saygideger Sari Zeybek;

Tum yaziyi buyuk harfle yazmissin, bu bir tuzuk hatasidir. Ikinci tuzuk hatasi da; sana ait olmayan bir yaziyi c/p yapmis olmandir. Linkini vermen yeterli. Isteyen linki tiklar ve okur.

Saygilarimla;
evrensel-insan

Modluğamı oynuyorsunuz son gelişmelerden sonra. Modluğu alınacaklar anlaşılan.

ulpian
25-09-2009, 18:50
Sarı Zeybek,

kaynak olarak gösterdiğin blogun sahibini hem birçok mesajından hem de bir takım ö.m.'lerinden tanıma şerefine nail olmuşluğum var.

Önyargı filan değil, tecrübeyle sabit sağılıklı yargımdır: Muteber bir kaynak değil.

Sarı Zeybek
25-09-2009, 18:56
Sarı Zeybek,

kaynak olarak gösterdiğin blogun sahibini hem birçok mesajından hem de bir takım ö.m.'lerinden tanıma şerefine nail olmuşluğum var.

Önyargı filan değil, tecrübeyle sabit sağılıklı yargımdır: Muteber bir kaynak değil.

Şahsi takışmalarınız ne beni nede konuyu bağlar. Muteber bir kaynak değildir diyorsanız tarihin derinliklerine girip olayı analiz edeceksiniz, mesela Hoybotun 1925 anlaşması , asala ve pkk'ya geçiş, Mit içine yerleşen yahudi takımın aktardığı 10 milyon Türk lirası ile pkk'nın kurulması. Öcalanın karısı Kesire kimdir gibi.

Aslında bu yazı kürtlerin kullanıldığı üzerine yazılmış bir yazı olduğu halde yurdum insanındaki bu derinliksiz bakış tarzını okumamnın bir sonucu olarak görüyorum.

ulpian
25-09-2009, 18:58
pek derinlikli Sarı Zeybek arkadaşım,

Bak mesele şu: sen bu foruma biryerlerden birşeyler alıntılıyorsun, içinde bir dizi iddia bulunan.

Ben de diyorum ki: Muteber bir kaynak ver! Yoksa niye inanalım herhangi birinin herhangi bir blogunda yazdığı herhangi birşeye?

ozgur_
25-09-2009, 19:04
O listeye benim adımız da yaz bende Ermeniyim, sizin için bir mahsuru mu var ?

pante
25-09-2009, 19:08
Neden bu başlık yazısı da sadece linke dönüştürülmüyor?

evrensel-insan
25-09-2009, 19:10
Saygideger Sari Zeybek;

Modluğamı oynuyorsunuz son gelişmelerden sonra. Modluğu alınacaklar anlaşılan.-S.Z.

Benim, sitenin D.O.G. na paralel amaclarim olsaydi, ona gore yazardim. Ben sadece bilgisi olan bir uye yazar olarak, hatirlatmak istedim. Bu hatirlatma sahsina da mahsus degil. Bu hatirlatmayi herkese yaparim.

http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=5958&highlight=Neden+D.O.G.+uyesi+degilim&page=49

Mesaj 483. Site yonetiminde olmak ve herhangibir gorev almak icin once; D.O.G uyesi olmak gerekiyor.

Saygilarimla;
evrensel-insan

negri
25-09-2009, 19:15
Neden bu başlık yazısı da sadece linke dönüştürülmüyor?
aynı soruyu ben de soruyorum.

KızıL
25-09-2009, 19:23
akhen in varislerimi ta kendisimi takıp ederiz...

Molloch
25-09-2009, 20:29
Her forumda iflah olmaz, sürekli banlansa da geri dönmekte ısrar eden bir (1) adet troll olur. Bu bir çeşit gelenektir. Akhenaton da bizim trollcüğümüz.

Sarı Zeybek
25-09-2009, 21:33
O listeye benim adımız da yaz bende Ermeniyim, sizin için bir mahsuru mu var ?

Tehcir sırasında kürtler tarafından kesilmekten korkup kürt-aleviyiz diyenlerdenseniz yok.

ozgur_
25-09-2009, 21:38
Tehcir sırasında kürtler tarafından kesilmekten korkup kürt-aleviyiz diyenlerdenseniz yok.

Varsayalım sorunuzun cevabı evet. Bununla nereye varacaksınız merak ettim ?

Sarı Zeybek
25-09-2009, 21:40
Her forumda iflah olmaz, sürekli banlansa da geri dönmekte ısrar eden bir (1) adet troll olur. Bu bir çeşit gelenektir. Akhenaton da bizim trollcüğümüz.

kafan çalışmıyormu ?
düşünemiyormusun ?

söyle ki ona göre yazayım, ikide birde akhenaton yazıp durma, değilim diyorum.Konu hakkındaki bilgisizliğini farklı söylemlerle geçiştirmeye çalış.

Sarı Zeybek
25-09-2009, 21:42
Varsayalım sorunuzun cevabı evet. Bununla nereye varacaksınız merak ettim ?

Yazıda sonuç var. !!

Okumak yeterli, şuan askerde alan bir kardeşimin pkk'dan kaçanlarla ilgili yapmış olduğu konuşmalarıda basıcam kısa süre sonra o zaman daha net anlaşılacak. Kürtler , ermenilerinin piyonlarıdır, çünkü kürt diye homojen bir grup yoktur.

güneşinzaptıyakın
25-09-2009, 21:50
Her forumda iflah olmaz, sürekli banlansa da geri dönmekte ısrar eden bir (1) adet troll olur. Bu bir çeşit gelenektir. Akhenaton da bizim trollcüğümüz. Bu benim dördüncü troll olarak Akineton vakası yaşamış site tespitim... Kendisi hep atılır böyle geyiği kalır yadiğar... Birde kankileri kalır reislerini savunan...

Sarı Zeybek
25-09-2009, 21:53
Bu benim dördüncü troll olarak Akineton vakası yaşamış site tespitim... Kendisi hep atılır böyle geyiği kalır yadiğar... Birde kankileri kalır reislerini savunan...

Yaşın kaç senin, ona göre yazıcam. ? Marksist olduğuna göre küçüktür ama.

ozgur_
25-09-2009, 21:54
Yaşın kaç senin, ona göre yazıcam. ? Marksist olduğuna göre küçüktür ama.

Ben bu uslubu biryerlerde tanıyorum....

neyse kafana göre takıl....

güneşinzaptıyakın
25-09-2009, 21:54
Akineton, Adolf amcamdan sonra tek amcam sensin derdi bana....

güneşinzaptıyakın
25-09-2009, 21:55
Ben bu uslubu biryerlerde tanıyorum....

neyse kafana göre takıl....
Yok bu değil senin sandığın kişi....

Sarı Zeybek
25-09-2009, 21:56
İşte kendine marksist diyenlerin yerlerde sürünen bilgi seviyelerinden örnekler.

Bakın marksizm biliselmidir diye başlık açtım niye kaçtınız başlıktan.

Apoda Mit elemanı çıktı ne olacak sizin haliniz.Mit elemanı olmayan solcu varmı. ?

Karısı kesireden yazsanıza biraz, kimdir nedicidir. ?