PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : eski püskü hırkaya 1milyon lira

uyar
23-10-2009, 22:34
Ütülenme sırasında hasara uğradığı gerekçesiyle geçtiğimiz Ramazan ayında ziyarete açılmayan dandik bir hırka kurtarılması için 1 milyon Türk Lirası ayrıldı. HABERTÜRK, kurtarma çalışması öncesinde bu eski püskü hırkadaki hasar tespiti için kurulan komisyonun inceleme fotoğraflarına ulaştı. Büyüsü bozulmasın diye yaş tayini yapılmaya cesaret edilmeyen hırka ütüsü yapılırken bozulunca bisürü para harcanıyor... gitti yine paracıklar :)

güneşinzaptıyakın
24-10-2009, 01:07
Benim vergilerimle bu kadarda abuk subuk şeyler yapılmazki!...

´´asanda , hasanda ´´
24-10-2009, 11:38
sayın uyar

bende sana katılıyorum dahası o hırka taaa bu zamana kadar nasıl gelebilmiş o kadar seldir fırtınadır bü sürü bişeyler oldu ne hikmetse taa bu zamana kadar geldi saçmalıın 10 numarası:D bi yelek için o kadar paraya yazık o parayla kim bilir kaç yetim kaç evsiz barksız doyar...ben hala bu işi anlamış değilim

saygılarımla....

´´asanda , hasanda ´´
24-10-2009, 12:14
gerçektende gitti anamızın babamızın verdiği vergiler

ya bu site harika...dilediğim şeyleri özgürce söyleyebilişyorum...

Titan
25-10-2009, 19:28
O ütüleme işi bahane olabilir, Suudi Arabistana kiraya verildiği böylece bu söylentinin ortaya atıldığı iddia ediliyor.

En el hak
25-10-2009, 23:19
Ütülenme sırasında hasara uğradığı gerekçesiyle geçtiğimiz Ramazan ayında ziyarete açılmayan dandik bir hırka kurtarılması için 1 milyon Türk Lirası ayrıldı. HABERTÜRK, kurtarma çalışması öncesinde bu eski püskü hırkadaki hasar tespiti için kurulan komisyonun inceleme fotoğraflarına ulaştı. Büyüsü bozulmasın diye yaş tayini yapılmaya cesaret edilmeyen hırka ütüsü yapılırken bozulunca bisürü para harcanıyor... gitti yine paracıklar :)

1 milyon lira haa

vay anasını

kaç insan evine aş götürür biliyormusunuz:)

uyar
27-10-2009, 14:56
bir de putperest değiliz derler...

KızıL
27-10-2009, 15:51
yuh ya paraya bak kaç tane insan doyurur.. yaş tayini oyun ortaya çıkacak diye yapılamıyor...

ozgur_beyin
27-10-2009, 16:33
bir de putperest değiliz derler...

nekadar haklı bir söz

´´asanda , hasanda ´´
27-10-2009, 17:27
of ya benim daha öğreneceğim çoook şey var inanmayanlardan ama mutlaka okudukça takip ettikçe ben de doğru yolu bulacağım...

saygılarımla...

ozgur_beyin
27-10-2009, 21:52
yahu akıl almayacak şey bu hırkaya ne yapılacakki ı milyon tutsun

tahta zeytin
29-10-2009, 18:02
kendimi aptal yerine konmuş sayıyorum.
şimdi bu adamlar gözümüzün içine baka baka o parayı o dandirik hırkaya verecekler öyle mi, bunca hırkasız varken üstelik.

´´asanda , hasanda ´´
29-10-2009, 18:14
tahta zeytin sana katılmamak mümkün değil:)

saygılarımla...

dolfen
29-10-2009, 23:54
kral çıplak........

3 azılı soyguncu terzi kılıgında kralı kandırır ve ona aptalların göremeyecegi bi hırka teklif ederler hemde 1 milyon ytl karşılıgında.......

spartacus
30-10-2009, 00:11
gerçektende gitti anamızın babamızın verdiği vergiler

ya bu site harika...dilediğim şeyleri özgürce söyleyebilişyorum...

Sende çok harikasın.:first:

Hırka'nın tamiri 1 Milyon tutacak ise demek ki değerine hiç paha biçemeyecekler.

Nasıl olurda ütüden zarar gören bir hırkanın tamiri 1 Milyon olur? Terzi mars'danmı getirilecek?

Yada Hırkanın bütün hali ile ütüden zarar görmüş hali arasında ne gibi bir manevi fark olabilir? Oysa günümüze hırka değil sadece bir kolu ulaşmış olsa daha mı az ilgi görecekti?

KızıL
30-10-2009, 00:39
ya nasıl onarılacak kıme yaptırılacak çok önemli onu yapmak için birisi okadar istemiştir devlet de kabul etmiştir..
yazı paralarımıza!!
yenisini alın koyun kardeşim :)