PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Evrimteorisi.org'dan Başarılı Kampanya

Cem
24-10-2009, 11:18
Evrim Teorisi Sitesi (evrimteorisi.org (http://evrimteorisi.org/)) bünyesinde Ağustos 2009 başlarında projesi gündeme gelen "100 Biyoloji Öğretmenine 100 Evrim Teorisi Kitabı" kampanyasını başarıyla tamamlandı.

Bu proje Evrim Teorisi Sitesi'nin sanal alemin dışında, reel dünyada gerçekleştirdiği bir etkinlik olarak da farklı bir anlam taşıyor.

Kampanya kapsamında Bilim ve Gelecek Kitaplığı'ndan yayınlanan "Harun Yahya Safsatası ve Evrim Gerçeği (http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=436796)" adlı kitap bağışlar sayesinde 100 adet alınarak 100 biyoloji öğretmeninin adreslerine postalandı.

Başta projenin fikir babası ve fiili yürütücüsü olan, Evrim Teorisi Sitesi bünyesinde de görev alan dilaver arkadaşımız, Bilim ve Gelecek Yayınları emekçileri ve katılımda bulunan D.Ö.G. üyelerimiz olmak üzere bilimden, barıştan, aydınlıktan yana olan tüm dostlara sevgi ve saygılarımızı sunar, daha nice başarılı kampanyalar dileriz.

Turan Dursun Sitesi Yönetim Kurulu

saroz
24-10-2009, 16:01
Sanal dünyadan gerçek hayata nesnel müdahale harika bir şey. Tüm emeği geçen arkadaşları kutluyorum:)

Harun yahyanın sınırsız sermaye ve siyasi desteği karşısında maddi yanıtlar verebilmek çok güzel. Ülkemiz adına da son derece olumlu bir adım diye düşünüyorum.

güneşinzaptıyakın
24-10-2009, 22:00
Tüm emeği geçen arkadaşlarımızı canı gönülden kutlarım...

Emeğinize, yüreğinize sağlık...

-InVi-
27-10-2009, 03:04
Evet eger bu sitenin asil sahipleri düsünceleri ile sanal kalmayi istemiyorlarsa, toplumsal hayatin icinde kendilerinden mutlaka bir deger katmalilar, bu böyle bir kampanya ile olabilir. Insanlar sadece üzerinde bilgi sahibi olduklari red edebilir, öncelikle insanlara Evrimi anlatmak lazim ki, o insanlara ne ifade ettigini daha iyi anlayabilisinler.
Yoksa aisenin yasi ile, peygamberin devesi ile türkiydeki din karsiti olusumlar, sanal kalmaya mahkumdurlar.
Tebrik ederim ! Özünde güzel bir kampanya.....
Bu baglamda da Fetullah Gülen ekibi de "risale nurlari" 100 din dersi ögretmenlerine dagitabilmeli....
Keza 78liler dernegi Marx'in Kapitalini Sosyoloji derslerine giren ögretmenlerine dagitabilmeli.....
üzerine konusabildiklerimizden degil, konusmadiklarimizdan korkmaliyiz

KızıL
27-10-2009, 03:15
haklısın invi üzerine konusabildiklerimizden değil konusamadıklarımızdan korkmalıyız...

ulpian
28-10-2009, 18:19
dilaver'i ve emeği geçen bütün arkadaşları gönülden kutluyorum.

Daha nice başarılı proje ve kampanyalara hep birlikte imza atabilmemiz dileklerimle...

oldschool
28-10-2009, 21:03
bize de gönderirler bu kitaptan umarım...

prozac
28-10-2009, 21:16
Tüm emeği geçenleri kutlar benzeri çalışmaların sürekliliğini dilerim..

vartor
29-10-2009, 03:01
Emegi gecen herkese sevgi ve saygilarimi sunuyorum; gelecek nesiller kazanilmali, bu da egitimle mumkun olabilir. Umarim kitaplardan yararlanir degerli ogretmenlerimiz.