Orijinalini görmek için tıklayınız : kınıyorum
tahta zeytin
30-10-2009, 19:47
Serdar Turgut Akşam gzetesindeki köşesinden aklının bilmem neresinde çalıştığını gösterir bir yazı yazdı. Rojin bu yazıdan ötürü haklıdır ki dava açtı.
Yazıyı okumak isteyenler için:
http://www.aksam.com.tr/2009/10/24/yazar/14863/serdar_turgut/pkk_teroristi_olmadigima_pismanim.html
Serdar Turgut'u ve onun gibi düşünerek Türkiye'de kadın olmayı zorlaştıran tüm erkekleri şiddetle kınıyorum.
güneşinzaptıyakın
30-10-2009, 21:23
Geçmişi ve yazdıkları çok iyi bilinen, ABD'den geldiği dönemlerde Sabah gazetesindeki ilk makalelerinden birisi sado-mazoşist seks ve egilimler üzerine olan, her daim kadını aşağılayan ve sonrasında ben öyle demedim yok şaka yaptım diye kıvıran birisidir. Medyadaki gerici yayınlar yetmezmiş gibi birde kadına saldırıyı bu tip zerzavatın yapması durumun vehametini gösterir. Esefle lanetliyorum olayı...
iğrenç bir adam abd den geldiği sırada 2-3 yazısını okumuştum iğrençti kadına karşı siyasi hareketlere karşı tutumu berbat ozamandan beri okumuyordum yine aynı iğrenç yazısını yazmış...
Ben de kiniyorum,
Assagidaki link'te bu sahis cok guzel analiz edilmis, katilmamak elde degil...
“Kendi dışındaki hiçbir şeye karşı sorumluluğu bulunmayan, herhangi bir ‘değer’e tâbi olmayan, tutarlı olması gerekmeyen, tek referansı kendi keyif, niyet veya çıkarı olan, bunları da canı istediğinde değiştirebilen şahane birey...”
http://taraf.com.tr/makale/8208.htm
Saygilar,
3.yol
evrensel-insan
30-10-2009, 22:27
Saygideger 3.yol;
“Kendi dışındaki hiçbir şeye karşı sorumluluğu bulunmayan, herhangi bir ‘değer’e tâbi olmayan, tutarlı olması gerekmeyen, tek referansı kendi keyif, niyet veya çıkarı olan, bunları da canı istediğinde değiştirebilen şahane birey...”-3.yol-
Iste nihilizmin; insanin ve insanligin onundeki en buyuk dusunce ve davranis engeli; 20. ve 21. yuzyil'in tum insandisi, insanlikdisi herturlu dusunce ve davranisininin sorumlusu, Hitler'in, Mussolini'nin, Stalin'in v.s. yaraticisi ve amerikan idealizminin felsefesinin, soros ideolojisinin mimari, insanoglunu insanlastirmayan ve tum ayrimci/erksel/erkeksel/erk eksel/guc/iktidar/otorite isteminin ve de yaratilissal/ideolojik/inancsal/dogrusal zihniyetin temeli BIREYCI AKILCILIK.
Oyle bir ortak noktaki; hem teizmi ateizmle; hem fasizmi komunizmle, ve akla gelecek bilimum birlesmezleri irlestirebilen ortak bela, canavar, sorun v.s.
Iyi taniyalim ve birey olma bilincini, bu bilincle kazanalim.
Saygilarimla;
evrensel-insan
“Serdar Turgut ırkçılık ve sapıklıktan yargılansın”
http://haber.sol.org.tr/sites/default/files/imagecache/makale_genel/images/turgut.jpg
Diyarbakır’dan bir basın açıklaması yapan TKP’li kadınlar, Akşam gazetesi yazarı Turgut’un “ırkçılık ve sapıklıktan yargılanmasını” istediler.
Diyarbakır’dan TKP’li kadınlar bir basın açıklaması yaparak, Akşam gazetesi yazarı Serdar Turgut’un, sanatçı Rojin’e ilişkin yazdıkları üzerinden, “ırkçılık ve sapıklıktan yargılanması” gerektiğini ifade ettiler.
Diyarbakır’dan TKP’li kadınlar yaptıkları açıklamada, “ülkemizin bugünlerde sonunun nereye varacağı öngörülemeyen, kimilerinin umutla baktığı, kimilerinin ellerini ovuşturduğu bir ‘Açılım’ı” tartıştığını ifade ederken, yapılan açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi:
“Bu sürecin iki tarafı vardır. Bir tarafında yıllardır bu savaşın acısını ve yükünü çeken emekçi halkımız durmaktadır. Bölgemizde yaşayan Kürt emekçileri için bu süreç silahların susması, kendi anadillerinde eğitim yapabilme ve belki yoksul şehirlerine kurulacak bir fabrika anlamına gelmektedir. Halkımız bunların olabileceğini umut etmektedir.
Diğer tarafta ise emekçi halkımıza işsizlik, açlık ve din avuntusu dışında bir vaadi olmayan, ABD hizmetkarı AKP iktidarı ve onun tetikçi, ırkçı kalemşörleri durmaktadır. Bunların amacı çözüm değil, teslim almak, aşağılamaktır.
Kalemini kullanarak ırkçılığın, kadın düşmanlığının mide bulandırıcı son örneğini 24 Ekim’de Akşam gazetesinde yayınlanan ‘Keşke PKK teröristi olsaydım’ başlıklı yazısıyla Serdar Turgut verdi. Köşesine yayıla yayıla, ağzından salyalar akarak yazdığı belli olan yazısıyla tarafını belli etmekte hiç sakınca görmeyen bu zat, yayvan ve yılışık gülüşüyle açılım adına efendilerinin kendisine verdiği görevi yerine getirdi. Kürt sanatçı Rojin’i dağa kaldırmaktan seks kölesi yapmaktan bahsetti.
Turgut’un son durağı New York
Paranın safında yazmak, Kürt olsun Türk olsun halk düşmanlığını, kadını bir seks nesnesi olarak görmeyi ve ahlaksızlığı kişiliğinizin bir parçası haline getirir. Ahlaksızlıkta sınır tanımayan yazısını ise tam da kendisinden beklendiği gibi şu cümlelerle bitiriyor ‘sonra dağı terk edip aşağıya indiğimde devlet bana 'Hangi ülkede yaşamak istersin?' diye soracak. ABD'nin New York kentine giderdim tabii ki’.
Amerikancılıkları dokularına işlemiş, bu ülkenin yoksul emekçi halkıyla uzaktan yakından bir bağı olmayanların, biz emekçi Türk ve Kürt kadınlar, erkekler adına Kürt sorununda ya da başka bir konuda konuşmasına izin vermeyeceğiz.
Çözüm adına halklarımızın aşağılanmasına, insani olan ne varsa ayaklar altına alınmasına ve bütün bunların meşrulaştırılmasına karşı mücadele etmeye devam edeceğiz, gülüp geçmeyeceğiz.”
(soL-Diyarbakır)
Serdar Turgut:
Espiritüel kimliği yeterince anlaşılamamış;kadın dostu, topuklu kırmızı bayan ayakkabısı fetişistine sahip güzel insan..
güzel yazmış vesselam.açın davanızı bakalım.:D
güneşinzaptıyakın
31-10-2009, 14:16
Üstüne birde keşke Hülya Avşar'ı kaçırsaydım Rojin yerine diyebilecek kadar aymaz bir kadın düşmanı ırkçı...
tahta zeytin
31-10-2009, 17:01
güzel yazmış vesselam.açın davanızı bakalım.:D
anlamadım, nasıl :twitch:
eylemsel
31-10-2009, 19:59
Medya mensuplarının kendini varetme şekline güzel bir örnek olmuş. Bilgi birikimi ve uslübuyla saygınlık kazanamamış olanlar,medyada tanınmış kişilere belden aşagı vurmakla ses getirebilecekleri yanılgısındalar.
Kapitalist sistemde reklamın iyisi kötüsü olmaz.Serdar turgut böylebir haberle kendi reklamını yapmaya çalışmıştır.Bunun basın özgürlüğüylede hiçbir ilgisi yoktur.
Serdar Turgut,özür dileyip ironi yapmaya çalıştıgını yazmıştır. Acaba kendi düşücesinden olan birilerinede böyle bir ironi yapılsa nasıl bir tepki gösterirdi?
Saygısız insan
Ben o yazıda ırkçılık ya da kadını aşağılayan bir şey göremedim. Kadını aşağılayan birisi varsa herhalde 13-14 yaşında kızları örgüte alıp ortalık malına çeviren PKK terör örgütüdür. Bu ülkede her gün neredeyse Türkler'in anasına sövülüyor herkes "demokrasi" diyor, Kürtler'e direkt olarak hiç bir şey demeden azıcık ucundan o da cıvıtık bir eleştiri yapılsa hemen "vay ırkçı p.zevenk" deniliyor. Birazcık dürüst, şerefli olsunlar böyle yapanlar. AKP'nin gazıyla çok şımaranlar var, yarın AKP gider de milliyetçi bir hükümet kurulursa ne yiyeceğinizi hiç düşündünüz mü? Düşünmedinizse Türkiye'deki insanların sizin dışınızda kalan %85'lik kesimini günübirlik aşağılamayın bence, tehlikeli sularda geziyorsunuz...
tahta zeytin
02-11-2009, 13:31
Ben o yazıda ırkçılık ya da kadını aşağılayan bir şey göremedim. Kadını aşağılayan birisi varsa herhalde 13-14 yaşında kızları örgüte alıp ortalık malına çeviren PKK terör örgütüdür. Bu ülkede her gün neredeyse Türkler'in anasına sövülüyor herkes "demokrasi" diyor, Kürtler'e direkt olarak hiç bir şey demeden azıcık ucundan o da cıvıtık bir eleştiri yapılsa hemen "vay ırkçı p.zevenk" deniliyor. Birazcık dürüst, şerefli olsunlar böyle yapanlar. AKP'nin gazıyla çok şımaranlar var, yarın AKP gider de milliyetçi bir hükümet kurulursa ne yiyeceğinizi hiç düşündünüz mü? Düşünmedinizse Türkiye'deki insanların sizin dışınızda kalan %85'lik kesimini günübirlik aşağılamayın bence, tehlikeli sularda geziyorsunuz...
Yazınızda öyle bir üslup var ki, sanki bu ülkede en çok türkler köşeye sıkıştırılmış demokrasi ise en çok kürtlere tanınmış. Siz buna inanıyor musunuz? "Azıcık ucundan cıvıtık bir eleştiri" dediğiniz şey son derece çirkin, sapıkça, erkek egemen toplumu kendine çok iyi dayanak yapan bir densizliktir. Siz de ben de bir kez durup düşünelim acaba siz neden rahatsız olmadınız birine böyle söylenmesinden ?
AKP gider de milliyetçi bir hükümet kurulursa ne yiyeceğinizi hiç düşündünüz mü? demişsiniz ya ; peki siz bunu yazarken kürtler Diyarbakır cezaevlerinde ne yiyordu hiç düşündünüz mü?
Benim dışımda kalan o %85 kim bunu da ayrıca merak ettim. Hem neden o 85lik kısmın aşağılandığını düşündünüz ki ben bu konuyu açarken sadece azıcık ucundan cıvıtık bir eleştiri yapmıştım oysa
Son olarak tehlikeli sularda geziyorsunuz tenkidi de son derece üzücü
güneşinzaptıyakın
02-11-2009, 15:11
...............Türkiye'deki insanların sizin dışınızda kalan %85'lik kesimini günübirlik aşağılamayın bence, tehlikeli sularda geziyorsunuz... Aziz Nesin yıllar önce Türk halkının % 60'ı aptaldır diye tespitte bulunmuştu, rakam nasılda kısa zamanda % 85'e ulaşmış hayret yani nerden nereye işte...
Aziz Nesin yıllar önce Türk halkının % 60'ı aptaldır diye tespitte bulunmuştu, rakam nasılda kısa zamanda % 85'e ulaşmış hayret yani nerden nereye işte...
Aziz Nesin öldü gitti. ardından demek pek uygun olmaz.
Emme böle bi sözün ardına düşenlerede söylicek çok söz var.:ban:
Hortlak nikli üye Türklerle Kürtleri kıyaslıyo. Yüzde 85 Türk diyene.
Bazı aklı öncelerde a. nesini hatırlıyo orana bakaraktan.
işte bizim bakış açımızın son örneği burda yazıyor.
Adamın nerden geldiği pek önemli değilde adamın yazdığını anlamayıp üstüne tartşma yapabilecek kadar da olmuş görüyoruz ya kendimizi buda bize özel.
Adam ne diyor PKK lı olsam yapardım diyor burdan ne çıkıyor PKK bunu yapıyor hee bunun adı rojin olmaz başka bir isim olur bu adamın rojine bir hayranlığı var anlaşılar
gerçi türkiyede çok hoşsun yada güzelsin gibi monotonlukla uğraşırken
Amerika gibi ülkelerde bayana olan hayranlığını göstermek için daha açık konuşabiliyorsun seçim sizin.
Ama adam o kadar yazmış aradan rojini çekip çıkaralım bundan olay yaratalım arkamıza 3-5 kişide bulduk mu ohhh.Bende bunu kınıyorum.
En el hak
04-11-2009, 07:17
hortlak
öcalan yakalandığında,iktidarda MHP vardı ne oldu ne değişti,
bi b..k yapabildilermi
sizin gibi faşist ruhlu insanların felaket senaryolarına alıştık artık
yırtın yırtınabildiğin kadar
gram yüriğin olduğuna inanmıyorum
güneş abim,
ben bu % 85 lik kısmın içindede özel konumu bulunan % 20 lik safkan geri zekalı bulunduğunu düşünüyorum
Yazınızda öyle bir üslup var ki, sanki bu ülkede en çok türkler köşeye sıkıştırılmış demokrasi ise en çok kürtlere tanınmış. Siz buna inanıyor musunuz? "Azıcık ucundan cıvıtık bir eleştiri" dediğiniz şey son derece çirkin, sapıkça, erkek egemen toplumu kendine çok iyi dayanak yapan bir densizliktir. Siz de ben de bir kez durup düşünelim acaba siz neden rahatsız olmadınız birine böyle söylenmesinden ?
Evet bu ülkede şu anda en çok köşeye sıkıştırılan Türkler'dir. Demokrasi meselesine gelince Kürtler zaten Türkler'in sahip olduğu kadar hakka sahip, Türkler derken buna Kürtler dışında kalan azınlıkları da dahil ediyorum. Kürtler'in istediği demokrasi değil, AYRICALIKLI demokrasi! Bunu ara-sıra "pozitif ayrımcılık" yapılsın sözleriyle de ortaya döküyorlar. O zaman Kürtler kadar yoksul ve onlardan daha fazla hak sahibi olmayan Çankırılı Türk, Artvinli Laz, Tokatlı Çerkes ne yapsın? Terörist mi olsunlar? Terörü kutsayıp AYRICALIK mı istesinler? Şu Serdar Turgut'un yazısı üzerine koparılan fırtına bile nasıl FAŞİST ve IRKÇI kafaların hakim olduğunu gösteriyor bu güruhta. Serdar Turgut kendince teröristlerin kahramanlaştırılmasını eleştirmiş, bunu da teröristlerin yaygın biçimde yaptığı bir eylemi kullanarak yapmış. Yoksa zannetmeyin ki ne Serdar Turgut ne de herhangi bir ortalama Türk vatandaşı suratına tükürülmeyecek kadar çirkin Rojin'e tenezzül etmez. Kaldı ki Serdar Turgut'u bu yazısından dolayı IRKÇILIKLA suçladılar, hadi "kadını aşağılıyor" deseler neyse, ırkçılık nereden çıkıyor? Ben söyleyeyim, kendi kafaları ırkçı olan, terörü kutsayan, terörü kendi meşru hakkı gören FAŞİST kafalardan.
Kaldı ki Serdar Turgut'u da sevmem, fakat birileri bu yazı yüzünden Serdar Turgut'u ırkçılıkla suçlarsa ben de ne oluyoruz derim. Şimdi hiç tanımadığınız birisi Taraf gazetesinde günübirlik çıkan Türkler'i alenen aşağılayan yazılardan birini koyup "ırkçı Ahmet Altan" ya da "ırkçı Sevan Nişanyan" dese buna gözü dönmüş biçimde karşı çıkacak olan de gene sizsiniz. Türkler'e her "eleştiri"yi yapmak mübah da Kürtler'e neden kaşının üstünde gözün var demek suç? Ha güzelim?
AKP gider de milliyetçi bir hükümet kurulursa ne yiyeceğinizi hiç düşündünüz mü? demişsiniz ya ; peki siz bunu yazarken kürtler Diyarbakır cezaevlerinde ne yiyordu hiç düşündünüz mü?
Bu cevabınızdan "boku yeriz" anlamı çıkıyor. Peki madem öyle bile bile neden milleti kışkırtıyorsunuz? Bok yemek hoşunuza mı gidiyor?
Benim dışımda kalan o %85 kim bunu da ayrıca merak ettim. Hem neden o 85lik kısmın aşağılandığını düşündünüz ki ben bu konuyu açarken sadece azıcık ucundan cıvıtık bir eleştiri yapmıştım oysa
O %85 Kürtler haricindeki vatandaşlar oluyor. Gerçi kalan %15'in çoğunun bir kabahati yok ama bazıları yüzünden o %15'in hepsine düşmanlaşıyor o %85.
Son olarak tehlikeli sularda geziyorsunuz tenkidi de son derece üzücü
Tenkit değil uyarı. PKK terörünün en tepede olduğu 90'ların başında bile Kürtler'e karşı bir tepki yoktu, bugün gelinen noktada artık bazı kentlerde Kürtler'den alışveriş yapılmıyor, iş-ev verilmiyor. Bu provokasyonlar nereye kadar sürecek bilmiyorum ama yarın öbür gün bir yerlerde Kürtler linç edilirse bundaki sorumluluğunuzu farkedecek kadar vicdan ve akıl var mı sizde? Sanmıyorum.
Aziz Nesin yıllar önce Türk halkının % 60'ı aptaldır diye tespitte bulunmuştu, rakam nasılda kısa zamanda % 85'e ulaşmış hayret yani nerden nereye işte...
GZY, demek Kürtler dışında kalan %85'lik kesim aptal oluyor. Ben ırkçılığınızın farkındayım da bu kadar açığa vurmanızı beklemezdim. Bu sitede Türkler'e aptal demek serbest mi?
öcalan yakalandığında,iktidarda MHP vardı ne oldu ne değişti,
bi b..k yapabildilermi
MHP sizin velinimetinizdir, MHP de tampon rolünü kaybederse karşınızda bulacaklarınız size çok aratır MHP'yi. Irkçılıktan o kadar gözünüz dönmüş ki bunu bile anlayamıyorsunuz.
sizin gibi faşist ruhlu insanların felaket senaryolarına alıştık artık
Faşistçe bir söylemim de olmadı, felaket senaryosu da yapmadım. Görünen köy kılavuz istemez.
yırtın yırtınabildiğin kadar
gram yüriğin olduğuna inanmıyorum
Koçum biz iyi biliriz senin gibileri, tek başınıza kafanızı kaldıramazsınız 7-8 kişi olunca kendinizi aslan sanırsınız. Unutma kurtlar tek gezer, çakallar sürüyle ve çakal her zaman çakaldır.
ben bu % 85 lik kısmın içindede özel konumu bulunan % 20 lik safkan geri zekalı bulunduğunu düşünüyorum
Hah! Dökün şöyle içinizdekileri, biriniz "Türkler aptal" desin diğeriniz %20'si "safkan gerizekalı". Dökün incilerinizi iyi oluyor, herkes görsün ne mal olduğunuzu.
güneşinzaptıyakın
04-11-2009, 10:39
Evet bu ülkede şu anda en çok köşeye sıkıştırılan Türkler'dir. .................. Eğer ''Irk'' anlamında kullanıldıysa burdaki ''Türk'' tanımı vahim bir durumdur senin açından, kimin Türk olduğunu nasıl tespit ettin? Bilimsel kriterler nelerdir bu tespitte? Hangi veri tabanına göre hareket edildi? %85 çok iddialı ve sağlam bir rakam, ''Türk ırkına'' mensup olan bu kitleyi hangi dönemde tespit ettiniz? kendisine ''Laz'', ''Boşnak'', ''Arnavut'' vb. milli tanımlar yapan ve %85 içinde bulunan kitle nasıl ''Türk'' ırkından olduklarına ikna edildi? ''Türk'' olma kriteri nedir? DNA'mı? 3 göbekten soy ''Türk'mü olamalı? Kafatası ölçüsümü? Daha uzağa işeyebilme becerisimi? nedir bu ''Türk'' olma kriterleri?
Ben 7 göbek (Anne-Baba iki yönde) ''Türk'üm'' neden köşeye sıkışmış hissetmiyorum kendimi? %85 köşeye sıkışmış çoğunluk neden azınlığın işkencelerine katlanmak zorunda kalıyor? bu onların ''aptal'' olduğunun göstergesi olamazmı? Eşşeğin peşinden giden Deve'ler misali bir sürü iç güdüsümüdür bu davranış? 72 milyon desek nüfusa, %85'te 61,2 milyon eder toplam nüfustaki oranı bu kitlenin, gene aynı orana göre 10,8 milyon yönetmektedir ülkeyi bu söyleme göre, bu ne kadar bilimsel bir tespittir?
Tekrarlıyorum: %85'lik çoğunluk kitle, %15'lik azınlık kitle tarafından yönetiliyorsa ''aptal'' olmuyormu? ''ırk'' kavramı üzerinden siyaset yaparken açık ol derim ben sana. Her gördüğün ''Lazı'' sakın ''Türk'' sanma.
tahta zeytin
04-11-2009, 11:32
Evet bu ülkede şu anda en çok köşeye sıkıştırılan Türkler'dir. Demokrasi meselesine gelince Kürtler zaten Türkler'in sahip olduğu kadar hakka sahip, Türkler derken buna Kürtler dışında kalan azınlıkları da dahil ediyorum. Kürtler'in istediği demokrasi değil, AYRICALIKLI demokrasi! Bunu ara-sıra "pozitif ayrımcılık" yapılsın sözleriyle de ortaya döküyorlar. O zaman Kürtler kadar yoksul ve onlardan daha fazla hak sahibi olmayan Çankırılı Türk, Artvinli Laz, Tokatlı Çerkes ne yapsın? Terörist mi olsunlar? Terörü kutsayıp AYRICALIK mı istesinler? Şu Serdar Turgut'un yazısı üzerine koparılan fırtına bile nasıl FAŞİST ve IRKÇI kafaların hakim olduğunu gösteriyor bu güruhta. Serdar Turgut kendince teröristlerin kahramanlaştırılmasını eleştirmiş, bunu da teröristlerin yaygın biçimde yaptığı bir eylemi kullanarak yapmış. Yoksa zannetmeyin ki ne Serdar Turgut ne de herhangi bir ortalama Türk vatandaşı suratına tükürülmeyecek kadar çirkin Rojin'e tenezzül etmez. Kaldı ki Serdar Turgut'u bu yazısından dolayı IRKÇILIKLA suçladılar, hadi "kadını aşağılıyor" deseler neyse, ırkçılık nereden çıkıyor? Ben söyleyeyim, kendi kafaları ırkçı olan, terörü kutsayan, terörü kendi meşru hakkı gören FAŞİST kafalardan.
Kaldı ki Serdar Turgut'u da sevmem, fakat birileri bu yazı yüzünden Serdar Turgut'u ırkçılıkla suçlarsa ben de ne oluyoruz derim. Şimdi hiç tanımadığınız birisi Taraf gazetesinde günübirlik çıkan Türkler'i alenen aşağılayan yazılardan birini koyup "ırkçı Ahmet Altan" ya da "ırkçı Sevan Nişanyan" dese buna gözü dönmüş biçimde karşı çıkacak olan de gene sizsiniz. Türkler'e her "eleştiri"yi yapmak mübah da Kürtler'e neden kaşının üstünde gözün var demek suç? Ha güzelim?
Bu cevabınızdan "boku yeriz" anlamı çıkıyor. Peki madem öyle bile bile neden milleti kışkırtıyorsunuz? Bok yemek hoşunuza mı gidiyor?
O %85 Kürtler haricindeki vatandaşlar oluyor. Gerçi kalan %15'in çoğunun bir kabahati yok ama bazıları yüzünden o %15'in hepsine düşmanlaşıyor o %85.
Tenkit değil uyarı. PKK terörünün en tepede olduğu 90'ların başında bile Kürtler'e karşı bir tepki yoktu, bugün gelinen noktada artık bazı kentlerde Kürtler'den alışveriş yapılmıyor, iş-ev verilmiyor. Bu provokasyonlar nereye kadar sürecek bilmiyorum ama yarın öbür gün bir yerlerde Kürtler linç edilirse bundaki sorumluluğunuzu farkedecek kadar vicdan ve akıl var mı sizde? Sanmıyorum.
GZY, demek Kürtler dışında kalan %85'lik kesim aptal oluyor. Ben ırkçılığınızın farkındayım da bu kadar açığa vurmanızı beklemezdim. Bu sitede Türkler'e aptal demek serbest mi?
MHP sizin velinimetinizdir, MHP de tampon rolünü kaybederse karşınızda bulacaklarınız size çok aratır MHP'yi. Irkçılıktan o kadar gözünüz dönmüş ki bunu bile anlayamıyorsunuz.
Faşistçe bir söylemim de olmadı, felaket senaryosu da yapmadım. Görünen köy kılavuz istemez.
Koçum biz iyi biliriz senin gibileri, tek başınıza kafanızı kaldıramazsınız 7-8 kişi olunca kendinizi aslan sanırsınız. Unutma kurtlar tek gezer, çakallar sürüyle ve çakal her zaman çakaldır.
Hah! Dökün şöyle içinizdekileri, biriniz "Türkler aptal" desin diğeriniz %20'si "safkan gerizekalı". Dökün incilerinizi iyi oluyor, herkes görsün ne mal olduğunuzu.
Ne saldırgan bir tavır bu ya. Şimdi siz buna da bir kulp takarsınız ve dersiniz ki siz söyleyince oluyor sa ben söyleyince neden saldırgan oluyorum.
Hemen cevap vereyim bok yemek hoşuma gitmiyor. Ayrıca ben boku yeriz demek istemedim. Madem sizin anlayışınız dar o zaman ben açayım söylediğimi. Diyarbakır cezaevinde askerler tarafından insanlara BOK YEDİRİLMİŞTİ bir dönem, bundan bahsettim. Ve bok yedirilenlerin çoğunluğu kürttü.
Anlamak istediğiniz gibi okumak lüksünüz var mı sizin. Kürtlerin hakkını savunuyorum o ayrı ama ben bu konuyu açarken SERDAR TURGUTU VE ONUN GİBİ DÜŞÜNEREK TÜRKİYEDE KADIN OLMAYI ZORLAŞTIRAN TÜM ERKEKLERİ KINIYORUM demiştim. Irkçılığına değil adi bir sapık oluşuna gönderme yapmıştım.
Evet ben önce insan sonra bir kadın olarak serdar turgutun bu yazısından rahatsız oldum. Siz aklımın ve vicdanımın olmadığını düşünüyorsunuz ya komik adem, ben akıl ve vicdan sahibi olduğum için rahatsızlık duydum zaten.
Serdar turgut aynı yazıyı sizinle bağlantısı olan bir kadına yazsaydı ne olurdu acep? aynı rahatlıkta ve destekler tavırda konuşur muydunuz? hiç sanmam ... standart namus anlayışınız var sizin de....
ve son :
ne demek suratına bile tükürülmeyecek rojine bakmaz falan... allah olsa aşkına konuşacağım... ( ateistliğin kötü tarafı bu işte :) ) ne kadar abuk sabuk bir cümle ....