PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Erkek-çe

mehmetsalih
06-11-2009, 22:18
Selam,

"20 yaşındaki kadın futbol topu gibidir, 22 erkek birden onun peşinden koşmaktadır. 25 yaşındaki kadın basket topu gibidir, 10 erkek aynı anda peşinden koşmaktadır. 50 yaşına gelmiş kadın ise pinpon topu gibidir, herkes onu bir diğerine atar!"
......................................
Kadın her zaman dişiliğiyle var olamaya çalışmıştır, Erkek Kişiliğiyle...
Feministlerin kulanışlı silahlarına duyrulur:: gülsem mi:)? Ağlasam mı:heh:?

"Boşanma davasında kadın, hakime talebini gerekçesi ile açıklamış.
-Sayın hakim, çocuğun bende kalmasını istiyorum. Onu dokuz ay karnımda taşıdım.
Hakim kocaya sormuş:
-Karınızı duydunuz, bir diyeceğiniz var mı?
Adam "var tabii" demiş ve anlatmış:
-Sayın hakim. Farz edin ki canınız bir kutu soğuk cola istedi. Makineye paray...ı attınız ve cola geldi. Şimdi bu cola makinenin midir, yoksa parayı deliğe atanın mı?"
......................................
Övülmelerini istmeyen, teşekürü edemeyen ama isteyen aynı zamanda taktiri bilmeyen "Ben Merkezciler" olmaktan çıkamayanlara... Kadın hakkı deyipsömürenlere...

"Yaşlı bilge, genç çekirgesine sorar:
- Bir kölenin en çok istediği şey nedir?
Yüreği daima kaybedenlerden yana atan genç çekirge yanıtlar:
- Özgür olmak!
Yaşlı bilge, "iyi düşün" der. Genç çekirge, ısrar eder:
- Bir kölenin en büyük isteği özgür olmaktır! Yaşlı bilge yumuşak bir sesle, son sözünü söyler:
- Bir kölenin en ço...k istediği şey, zannedildiği gibi özgür olmak değil, bir köle sahibi olmaktır.
Genç çekirge düşünür:
Acaba bu nedenle mi, kadınlar erkeklere eşit olmak istiyormuş gibi görünüp, gerçekte erkeklere egemen olmak istiyorlar!"
..................................................
Kadının yaptığı ağlamak geriye dönüp gözyaşları silmek ve tuhaf harekletlerde bulunmak... Pervane oldum bunları göre göre... :)

Erkekçe Yaşayanlara ve Erkek Fatmalara İthafımdır...
Kıvançla....

pervane
06-11-2009, 23:22
mehmedim salihim güldürdün beni güldürmesine de! benim aklım şu yaşlı bilge ile genç çekirgede takılı kalıyor hep. ne alaka anlamıyorum bir türlü:)

matillda
07-11-2009, 01:03
:laser:Ben hiç gülemedim bu düpedüz kadınlarla dalga geçmek olmuş.
O halde "erkekçeliğe" insanca bir kaç güldürükçü gönderme de yan masadan gelsin:

Erkekler şaraba benzer. Geçen yıllar kötülerini ekşitir, iyilerini olgunlaştırır. (Cicero)

-Erkekler, hayatlarının bir devresinde evlerinin tam hakimidirler. O da doğdukları günden üç yaşına kadar oldukları zamandır. (Gaston Paces)

Erkekler kadar kendini ciddiye alan ve abartan bir baska yaratik yoktur. Erkek, Televizyonda maça konsantre olmasiyla takimina maç kazandiracagini düsünen tek canlidir.

Erkegin algilamasi o kadar zayiftir ki agir çekimde tekrari görmedikçe golün nasil atildigini anlamaz.

* Genelde klasik müzik dinlemeyi seven erkekler yere tükürmez.

* Erkek herseyi unutur, kadin herseyi hatirlar.

* Erkeklere psikanaliz yapmasi çok daha kolaydir çünkü hiç çikmadiklarindan çocukluklarina dönmeleri gerekmez.

İnsanlığıyla değil de cinsiyetiyle saf tutanlara gelsin.:whip:

uyar
07-11-2009, 01:09
insan olmayı ben seçmedim insanlığımla övünmem....
erkek olmayı ben seçmedim erkek olmayla övünmem...
yakışıklı olmayı ben seçmedim görünüşümle övünmem...
türk olmayı ben seçmedim türklüğümle övünmem....
ateist olmayı ben seçtim ateist olmakla övünürüm...... :)

sevgiler saygılar...

matillda
07-11-2009, 01:13

sevgiler saygılar...

E budur! şahane..mesele kapanmıştır :)

evrensel-insan
07-11-2009, 01:22
Saygideger arkadaslar;

Bu, dogal dusuncenin; erksel/erkeksel/erk eksel bakis acisidir. Oyuzden de insanOGLU'dur. Dinde de Kadina (disinin annesine degil) yer yoktur. Ustelik ve maalesef; dogal dusuncenin de disiselligi yoktur. Cunku dogal dusunce disiselligi degil; erkeksel disiligi ortaya atmis ve yapilandirip, isleve koymustur. Buradaki erkeksel disiligin, disiligi de; anne, yani dogurganlik/uretgenlik icin gecerlidir.

http://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=5958&page=56

Mesaj 553

http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=9059

http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=10613

Saygilarimla;
evrensel-insan

pervane
07-11-2009, 01:36
Sevgili matillda mehmetsalihi tanımıyorsunuz anladığım kadarı ile ama bayrağı teslim almanıza çok sevindim. kaç zamandır tek başıma kalem sallamaktan epeyce yorulup yaşlandım artık. mehmedim salihimi sizin emin ellerinize teslim edebilirmiyim?

evrensel hocam asıl linki vermeyi unutmuşsunuz. bu link pervaneden mehmetsalihe ve tüm acemi çekirgelere armağan olsun:D:D:D

http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=8102&page=10

K.C.
07-11-2009, 12:03
Pervane'nin verdiği linkteki 96. mesajından alıntı:

Erkekler güce ve kusur bulmaya programlanmıştır. Oysa ki kadınlar tam tersine yapıcı ve uyumludur. Araştırmanın ilginç başka bir yönü de erkekler gün içinde ortalama 2 bin kelime kullanırken kadınların 7 bin civarında kelime kullandığıdır.

Georgetown Üniversitesi’nden Deborah Tanen de aradaki farkı şu şekilde ortaya koydu: ‘ Erkekler için sohbet ve konuşma, grup içindeki statüyü belirlemek için yapılan bir davranıştır. Toplum içindeki bağımsızlık duygusunu güçlendirmek için kullanılır. Fakat tam aksine kadınlar sıcaklık göstergesi olması için ve yakınlık duygusu yaratmak için iletişim kurarlar.

Koyulaştırdığım kısmın bir açıklaması daha vardı.
Kadınların anlaması için 2.000 kelime yeterliyken erkekler ancak 7.000 civarında kelimeyle anlayabiliyorlar.

Mehmedim Salihimin sık sık verdiği şu çekirge örneğine gelirsek:

"Yaşlı bilge, genç çekirgesine sorar:
- Bir kölenin en çok istediği şey nedir?
Yüreği daima kaybedenlerden yana atan genç çekirge yanıtlar:
- Özgür olmak!
Yaşlı bilge, "iyi düşün" der. Genç çekirge, ısrar eder:
- Bir kölenin en büyük isteği özgür olmaktır! Yaşlı bilge yumuşak bir sesle, son sözünü söyler:
- Bir kölenin en çok istediği şey, zannedildiği gibi özgür olmak değil, bir köle sahibi olmaktır.
Genç çekirge düşünür:
Acaba bu nedenle mi, kadınlar erkeklere eşit olmak istiyormuş gibi görünüp, gerçekte erkeklere egemen olmak istiyorlar!"

Ana fikir bence şudur:
Köle (yani kadın) köleliğini bilmeli ve efendisinin yerine göz dikmemelidir. Erkekler üstün cinsiyet olduklarından egemenlik kayıtsız şartsız erkeğindir.
Tersinden bakınca böyle görünüyor..

KızıL
07-11-2009, 14:31
kadınlar bu 7.000 kelimeyi sadece erkeklere mi kullanıyorlar??
gündelik hayatta kullandıkları rakam mıdır bu??

K.C.
07-11-2009, 14:39
O işin esprisiydi kızılordu.
Şimdi bizim ev halkını düşündüm de en çok kelime kullananın oğlum olduğunu keşfettim.
Sabah bıdı bıdı bir başlıyor, uyuyana kadar. bazen uykusunda bile. insanın evden kaçası geliyor walla. :) aman oğlum duymasın. 10.000 kelime de bunun için sarfeder. :D

güneşinzaptıyakın
07-11-2009, 16:11

sevgiler saygılar...
Aynen :thumb:

mehmetsalih
07-11-2009, 17:53
Selam,

Siz Ateistliğinizle övünüyorsanız bu sizin bir iradenizin varlığını gösterir.
Erkeklerde eğer övünüyorlarsa bu Bilim ve Felsefe Tarihini elinde bulunduklarının bir sonucudur.
Kadınlar ise geçici iktidar "Etekli İktidar" pardon "Bikinili İktidar:)" peşindeler ve başarabiliyorlar. Erkekler sadece birer piyon Kadın köle körünüp zalimce vurur. Sağ gösterip sol vurma misali... İşte çekirgenin hikayesi budur. Kadın dahada tehlikeli çünkü nesil elinde olmasına rağmen bunu sürdürmek istiyor. Velev Etek velev Bikini ile bunu başarmak çok kolay. Çünkü Erkekler kurşun peşinde olduklarından dolayı Kadınlar bu uçkuru kulanarak saltanatı sürdürebiliyorlar. Bu olaylarda Pervane gibi dönüp şaş kalmak istemem:)

m.salih
kıvançla...

uyar
07-11-2009, 20:01
Selam,

Siz Ateistliğinizle övünüyorsanız bu sizin bir iradenizin varlığını gösterir.
Erkeklerde eğer övünüyorlarsa bu Bilim ve Felsefe Tarihini elinde bulunduklarının bir sonucudur.
Kadınlar ise geçici iktidar "Etekli İktidar" pardon "Bikinili İktidar:)" peşindeler ve başarabiliyorlar. Erkekler sadece birer piyon Kadın köle körünüp zalimce vurur. Sağ gösterip sol vurma misali... İşte çekirgenin hikayesi budur. Kadın dahada tehlikeli çünkü nesil elinde olmasına rağmen bunu sürdürmek istiyor. Velev Etek velev Bikini ile bunu başarmak çok kolay. Çünkü Erkekler kurşun peşinde olduklarından dolayı Kadınlar bu uçkuru kulanarak saltanatı sürdürebiliyorlar. Bu olaylarda Pervane gibi dönüp şaş kalmak istemem:)

m.salih
kıvançla...

mehmet yaw pervaneyle ne alıp veremediğin var..

bunu özelde çözsene...

kadınlardan bu kadar hoşlanmamanın bir kuyruk acısı mı var diye soruyor insan ister istemez.... neyse özele girmeyelim....

kolay gelsin

pervane
07-11-2009, 20:09
Yaw ne özeli olacak. mehmedim salihim ile bütün olan biten forumda kayıtlı. bakınız "kadın insanmıdır" başlığı bakınız mehmedimsalihim ile dinler ve kadın konulu forumdaki çeşitli başlıklardaki yazışmalarımıza:)

uyar
07-11-2009, 20:15
o zaman kadınla bir derdi var mehmedinin :)

mehmetsalih
07-11-2009, 20:18
Selam,

Uyarcığım ben Pervane kelimesini Pervane için kulanmadım. Pervaneyi sözlükten araştır istersen onu bir sözcük olarak kulanıyor yani Pervanede bu arada gidiyorsa bilmem:) Özele gerek yok Darwinin Maymunla ne ilişkisi varsa benimde Kadınlarla o ilişkim var.

Kıvançla...

pervane
07-11-2009, 20:24
o zaman kadınla bir derdi var mehmedinin :)

bilakis mehmedim salihimin darwin ile derdi var! mehmetsalih eskiden bu kadar uyanıklık bilmezdi! bakın pervaneyi götürüp nerelere bağlamış :)

mehmetsalih
07-11-2009, 20:36
Selam,

Şiir ruhum yok ama Cengiz AKALIN Pervane sözcüğünü nasıl kulanmış bir bakalım:)

İşte bende bu pervane böceginden farksızım...
Boynumda takdıgın aşk zinciri,yüregimde yaktıgın aşk ateşi...
Zincir kalın kırılmıyor, bogazımda sımsıkı bir halka olmuş,çıkartmak istesemde çıkmıyor...
Kalbimdeki ateş, lavlardan oluşmuş bir okyanus, ne kadar söndürmek istesemde sönmüyor....

Şimdi sen söyle! Bu zincirle,bu ateşle nasıl yaşadıgımı anlayabiliyormusun...Sen benim ateşimsin,bense sana aşık olan bir pervane böcegi...İster alevlerini yükselt beni iyice yak,alevlerin dahada büyüsün,istersen sön,küllerin bu bedenimi örtsün...

Kadınlarla işim olmaz zaten ama engel olmalarınıda istemem. Darwin'nide severim ya şimdi Darwin arada kaynamasın ama severim kendisini. Gerçi sakakaları kesmek nasip olmadı ama gelenei yıkmak ona nasip oldu...

Kıvançla...

Averroes
10-11-2009, 22:55
Düşünürün biri, ki erkektir kendisi, "Kadınlar hakkında bilidğim herşeyi bir tek kadından öğrendim" diyor. Kişilik olarak detaysız, ama fuzuli işlerde fazlaca detaylıdırlar. Yine başka bir düşünür, "Bütün dehamı, bütün çalışmalarımı akşam eve yorgun ya da aç gelip gelmediğimle ilgilenen bir kadın uğrunda feda etmeye hazırım" diyor. Acaba bunu gerçekten mi istiyor, yoksa böyle bir kadının olmadığını mı vurgulamaya çalışıyor. Kadınların en sevimli oldukları zaman en aptal oldukları zamandır, ve de en sevimsiz oldukları an ise bu aptallığı sürdürmek istedikleri zamanlardır (Bu söz bana aittir) :)

Ama en fazla üzüldüğüm şey ise, yüzüme tükürür gibi konuşan (erkek) veznedarın dudağı rujlu, göğüs çizgisini gösteren, ısrarla gösteren, bak hala göstermeye devam eden kadın müşteriye pişmiş kelle gibi sırıtarak cevap vermedeki başarısıdır. Yine veznedarın bana "Ne gülüyorsun? Bir yerimiz mi açıkta?" diyerek soru sormasına neden olan gülümseyişimi veznedara nasıl anlatacaktım ki,

Su faturası yatırıyorum diye beni bir dövmediğin kaldı, hatta su saatinde bir bozukluk olup olmadığını soracaktım, ona bile cesaret edemedim. Ama ağır deodorant kokulu, dudağının üstünü kırmızı çizgilerle iyice vurgulayan şu insanoğlunu görünce sırıtmaya başladın. Üstelik kadının göğsünün senin gibi ahlak referansı sadece kendisi olan bir bireyin dikkatini çekmemesi imkansız. Ama 3 dakikalık işlem boyunca kadının büyük göğüslerine bakmamak için o kadar çaba gösterdin ki, bu talihsiz bakmayışın akabinde yaklaşık 3 saatlik bir pişmanlık duyup vücudun eksik parçalarını hayalinde tamamlayacaksın. Değdi mi şimdi? Yani, "Aa bu veznedar ne kadar çağdaş, hiç göğüslerime bakmadı" diyecek diye bu işkenceyi kendine reva gördün.

Tabi kadına da bir çift sözüm vardı ama o odaya ağır Aqua Dino'yu bulaştırıp, belki de Aqua Dino'nun bıraktığı toz bulutundan faydalanıp çekip gitti.

Ama onu TD'de milyonda bir bile olsa hitap edebilme bahtiyarlığını yakaladığımı düşünerek sesleniyorum:

Ey şu anda TD'nin forum altbaşlıklarında hınzır hınzır yazımı okuyan kendisine ağır bir insan yapmış makyaj! Vücudunun çeşitli yerlerine dalgalar halinde yayılan büyük göğüsleriniz erkek mağdurlarınızın görüş açılarını bir bölü dört oranında kapatmaktadır. Geriye kalan üç bölü dörde de sizi incitmemek için bakılmayan göğüslerinizin hayali çizimleri oluşturmaktadır. Erkek kurbanlarınız o üç bölü dörtden de bir hayır görememektedir. İmkansızlıklar içinde kıvranan Anadolumun yağız ve de ondan önemlisi ergenlik dönemine girmiş erkek üyelerine işkence yapmaktan vazgeçin. Sizin için süt organı kadar masum olan bu organların erkek mağdurlar için de aynı anlama geldiğini düşünmek gafletine düşmeyin.

Ayrıca, giydiğiniz dar kotun akşam eve döndüğünüzde çıkarılması (tabi çıkarılabilecekse) nerden baksanız 45 dakikanızı alır. Bunun avantajını söyleyiniz bize. Söyleyemiyorsanız sonsuza dek susun.

Ayrıca halka açık yerlerde ağır deodorant kokuları sürmeyiniz. Biz kendi kokumuzu unuttuk sizin sayenizde. İstiyorsanız eviniz de Hunca'nın bütün parfümlerinden bir deodorant banyosu yapabilirsiniz, ama elinizde kokularla burun direklerimizi kırmaya çalışmayın.

Ayrıca, olumsuz durumun sonuna "Ay inanmıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuummmmmmmmm" demekten de vaz geçin. Ben de sizin inanmayışınıza inanmıyorum. Ek olarak, kız kıza konuşurken birbirinize "Abi" demeyin, artık isteseniz de "abi" olmayacağınızı aklınızdan çıkarmayın. Hele her cümlenin içine "canım" sözcüğünü koymaktan vazgeçin. Sizin sayenizde bu güzel ifadeyi lugatimden çıkardım.

Kadınlarla ilgili ifşaatlarım yer yer devam edecek. Onları çok iyi tanıyorum. Herşeyi deşifre edeceğiz burada. Yalnız değilsin Mehmet Salih. Sonuç cümlesini de yine bir alıntıyla tamamlayayım:

Kadınlar erkekleri aptal sanır, ama erkekler kadınların aptal olduklarını bilir.

Yorumsuz....

eylemsel
10-11-2009, 23:29
Saygıdeğer schopenhauer

Size katılmamak mümkün degil,tariflerinize uyan o kadar çok kadın var ki bunları görmezden gelemeyiz. Örneginiz çok sık yaşanan bir durumu açıklamış. Ama bu arada gözünü kadının gögüs çizgisinden alamayan ve geri kalan dörtte üçlük kısmı hayal dünyasıyla tamamlayan erkek kardeşimizin hiç mi suçu yok?

pervane
10-11-2009, 23:49
vay vay vay! kimleri görüyorum!!

Forumlarımızda ikinci bir emre kadar üyelerin maskülist dayanışmada bulunması yasaklanmıştır!!
aksi halde bu başlığa darbeci girişimlerde bulunmam için Albay ve tankının gelip geçmesine gerek kalmayacaktır:D:D

Bu ileti geçici bir süreliğine, dost uyarısı olarak asılmıştır!:gossip:

Squall
11-11-2009, 01:34
Zeki kadınlarının varlığını hayatın her alanında hissetsek de onları birer sex objesi olarak görmek daha çok işimize geliyor aslında..bu şekilde onları hayli basitleştirerek kendimizi daha iyi hissediyoruz çoğu kez.=)

simply a good person
11-11-2009, 04:35
Ben su koku isine takildim. Markette, surda burda yanima 3 metre yaklasan türbanli ve kapali bayanlarin agir ter kokulari yerine parfüm kokusunu tercih ederim dogrusu.

Ben agir ter kokusu aldigim zaman nefes alamiyorum ve burnumu kapatiyorum. O kisinin de ne düsündügü beni hic ilgilendirmiyor. Belki anlarda banyo yapar. Siz de agir parfüm kokusu duyunca aynini yapabilirsiniz:)

uyar
11-11-2009, 12:22
Yorumsuz....

bir de yorum yapsaydın ne olacaktı halimiz şop....

cazibe herzaman kulanıldı ve kullanılıyor...bakınız hayvanlar alemi :)

cazibesi olmayanlar hep gen denizinden ayıklandı .....bakınız gen bencildir (RDawkins)

mehmetsalih
11-11-2009, 19:40
Selam,

schopenhauer sen Kadın düşmanımısın lan???! :)

Vala onu bilmem ama Kadınlar çok çabul para bozdurabiliyorlar... Ha birde oldukları yerde Erkekler pervane oluyorlar etrafında... Kadınların kendilerini kişi olarak göremeleri onların sonu demektir çünkü bir göğüs sayesinde iktidardalar. Yani zaten Annem yaşındaki bir Kadın dışlanılırken neden genç bir kadın ilgi görüyor? Dediğin zaman "bayalara yol vermek lazım" derler. Ya Kadınlar size değer vermiyor kimse yani değeri kadınlığınızda aramayın!! O yüzden film ve dizilerdeki Erkekleri maymunlaştırma politasıda sürüyor. Bayan devamlı medeni!! erekek aptal yerine konuluyor. Acımız odurki değerlere değer verilmiyor zevklere değer veriliyor. Yani Muazez İlmiye Çığ Kapıdan gelse Erkekler herhalde ne zaman bu dışarı çıkacak diye beklerler. Ama Muazez Ersoy içeri girse Erkekler "bizimle kaç dakika daha kalacak diyeceklerdir " İşte burada değer değil zevk var. Bu zevkte Erkekleri köle olmaktan çıkarmıyor. Yani olan Erkeğe oluyor... Yaşlı Kadın kocasını, Genç kadın ise Genç Erkekleri köleleştiriyorlar.

Kıvançla...

Averroes
11-11-2009, 20:06
Kadınlar, göğüs çizgileri, Aqua Dino'lar, nasıl çıkarıldığı muamma kot pantolonlar konulu söyleşimiz devam ediyor.

Tabi söyleşiyi mizahi yönden çekip alıp, (zira Pervane tankları yürütmek için feminin feminin bakıyor) biraz felsefeye kaydıralım. Hadi bir de bir başlık ekleyelim.

Herşeyin Üzerindeki Gizil Kudret: Kadınlar

Part One

Dün yazıyı yazıp inzivaya çekildiğim an beynimde kadınlarla ilgili o final düşünce flaş etti: Erkekler kadınları seks objesi olarak görüyor. Forumun kadın üyeleri bunu bir hakaret olarak değil, psikolojik ve sosyolojik bir durum tespiti olarak algılasınlar. Açacağız elbette, bekleyin iki dakika.

Veznedar örneğinden yola çıkarsak, şu soru sorulabilir: Veznedar neden sırıttı?

Veznedarın kadına olan sırıtışının (gülümseyişi demeyi çok isterdim) bir motivasyonu olmalıydı. O halde neden bana sırıtmadı? Birkaç değişiklik dışında tamamen biribirine benzeyen iki insanoğluyduk. Kadında olup bende olmayan neydi? Kadın yanında veznedarın hayalgücünün eksik parçalarını getirmişti. O gülümseyişte o eksik parçaların gelişine bir hoşgeldin gülümsemesiydi. Adam o eksik parçaların ben de (schopenhauer) olmadığını çok iyi biliyordu. Adamın istediği kendinde ve bende olmayandı. Dünya soyunun devamını sağlanabilmesi için veznedarın sırıtması (hiç olmazsa kendini sırıtmamak için zor tutması) gerekiyordu. Çünkü sırıtmak evrensel bir eylemin (üremek) veznedar özelinde dışavurumuydu. Veznedar üremek istiyordu. Bu sırıtma "üremek istiyorum"un yüze sinmiş haliydi. Çünkü adam karşısındakinin kendisinin cinsel karşılığı olduğunu çok iyi biliyordu. Kadın yanında bir çift hediyeyle gelmiş ve bu hediye adamı istemsiz de olsa sırıtmıştı (karşısında kendisine kötü kötü bakan schopenhauer'a rağmen).

Oysa ben veznedar olsam schopenhauer'a şunu derdim:

Kardeşim, yerden göğe kadar haklısın. Az önce su faturasını yüzüne çarpar gibi attım. Üstelik 18,5 TL nin tamamı 1 TL lik bozuk paralardan oluşmak zorunda değildi. Ama hormonal dengem evrensel çağrının altında eziliyor. Metabolizmam az önce kontrolden çıktı. Çünkü cinsel karşılığım girdi içeri. Değmen benim gamlı yaslı gönlüme.

Peki adam kadında olan şeye o an sahip olamayacağını bilmiyor mu? Elbette biliyor. Evrensel "üreyin" çağrısının kişideki ilk belirtileri gülümseme şeklinde ortaya çıkıyor. Tabi bu gülümsemeyi diğer gülümsemelerden ayırmak gerekiyor. Bu gülümseme bir kod olarak da görülebilir. Yani, "Cinsel karşılığım olduğunun bilincindeyim, ve bu biliş (bilinç) gülümesememe yol açıyor" demek anlamına geliyor.

Evrensel "üreyin" çağrısı erkek bilinçaltına kadın vücuduyla ilgili "yol haritaları" yüklemiştir. Bu yol haritası gereğince, "üreyin" çağrısına giden yol kadın vucudunun fetişistik bir biçimde erkek cinsellik radarına takılmasıyla devam eden bir süreci işaret eder. Bu erkek bilinçaltı radarına kadın vücut simetrisinin bazı parçaları yüklenmiştir. Buna göre bazı organlar bazı organlardan farklı olmak durumundadır. Maddesel bazda düşünüldüğünde bu oldukça saçmadır. Göğüs ya da bacak simetrisinin erkek bilinçaltı radarına neden yakalanıp, kolun (ki çoğu kez çıplaktır) neden yakalanmadığı sırdır, bilimsel sanılan cevapların çoğu salt spekülasyondan ibarettir. Maddeye cinsellik atfeden asla biz olamayız. Bir uzuv uğruna (ismini/isimlerini söylemeye gerek yok) kafayı yiyen erkek sayısı azımsanamayacak boyuttadır. Trilyonlarca hücrenin, molekülün, bir araya gelerek oluşturduğu bir organda nasıl ve niye böyle bir algı oluşmuştur? Dünyalı olmadığınızı farz ettiğinizde saçma bir düşüncedir. Ama burada kimse saçma olduğunu iddia edemez. (Hatta başlığı kilitlemekle tehdit eden pervane bile). Çünkü böyle bir algı vardır ve sizin buna ayıp demeniz hiçbirşeyi değiştirmez. Bu nereden bakarsanız bakın bir problem sahasıdır. Sırf dünyaya alışmışlıktan, hayret etme yeteneğimizi yitirdiğimizden herşey bize olağan geliyor o kadar. Ama soru ortada duruyor: Bir çift göğüste, bir erkeği şapşala çevirecek ne vardır?

Sevgili forum sakinleri, kesinlikle sapık değilim. Düzenli ve seviyeli bir evlilik yürütüyor ve eşimi seviyorum. Bilgisayarında porno sitelere 1 saniye bile takılmadan bilgisayarını emekli edecek kadar da muhafazakarım.

Evrensel (hadi ağzımdaki baklayı çıkarayım "İlahi") "üreyin" çağrısının gereği olarak biribirimize çekiliyoruz. Arthur Schopenhauer filozofunun dediği gibi: Dünyayı döndüren insanların üreme arzusudur.

Şunu da son olarak söylemem gerekiyor. İlahi "üreyin" çağrısının suistimal edilmesi durumu var bir de. O da "üreyin" çağrısını ve bu çağrıyla ilintili vucut donanımlarını "sapıtın" çağrısı gibi algılayanlar konumuz dışıdır. Zira çağrının hedefi türün devamıdır, yoksa vucut donananımı basit bir "kullan-at" için verilmemiştir.

İlhamım kesildi, Part 2'de buluşmak dileğiyle, (tabi pervane müsaade ederse :)

cigi
12-11-2009, 18:11
http://s.ytimg.com/yt/img/pixel-vfl73.gif

Bekle Beni

http://www.youtube.com/watch?v=gkKhJANGMo8

uyar
12-11-2009, 19:22
kadın herzaman baştacımız...

http://www.youtube.com/watch?v=8VB8eg--SgI