PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : son peygamber "sezar söyler"

deli_cevat
10-11-2009, 18:21
merhaba arkadaşlar uzun bir süredir yanınızda değildim ancak bu gün yaşadığım bir olayı burada anlatmazsam olmaz diye düşündüğüm için tekrar buradayım

olayı aynen naklediyorum
izmirde nazım hikmet kültür merkezinde görevliydim öğleden sonra alnında ve yanaklarında değişik dövmeleri olan kafası bandanalı güneş gözlüklü ve kafası bandanalı birisi geldi ve binadaki derneklerin isimlerinden(nazım hikmet kültür evi, küba dostluk derneği, barış derneği) hoşlandığını bizimle konuşmak istediğini söyledi buyur ettik çay koyduk ve başladık sohbete önce herşeyi dinledi akp karşıtlığı piyasacılık karşıtlığı gericilik karşıtlığı üzerinden konuşmaya çalıştım devamlı zorlamama rağmen adam hiçbir siyasal reaksiyon göstermiyordu 5-6 dakika kadar dinledi ve yavaş yavaş mistik birkaç saçmalıktan bahsetmeye başladı tam olarak hatırlamadığım için aşağıda elime verdiği kendisi tarafından kaleme alınmış bildirgeyi uzattı adını tam hatırlamıyorum ama gençliğe hitabe gibi bişey dedi o an bu metni okumadım -iyikide okumamışım kesinlikle temiz bir sopa çekerdim adama- bir süre daha tartıştık artık günlük siyasal hayattan iyice kopup mistik saçmalıklara girmiş buldum kendimi klasik bilim ile bu kişiye uzunca bir süre takla attırdım ancak söylediğim her şeyin adamı tepe taklak etmesine rağmen neden bir türlü dönüp dolaşıp konunun aynı saçmalıklarda boğulduğunu anlayamamıştım bende kendi kendime delinin teki heralde diye düşünüp bir vesile ile adamı gönderdim daha sonradan anladımki bana verdiği kağıdın içerisinde bana söylediği saçmalık(biliyorum saçmalıkları merak ediyorsunuz ama hakketten saçmalık anlatacak bişey yok)ların genel bir tekrarı ve bir banka hesap numarası olduğunu gördüm bu gün 10 kasım Atatürkün ölüm yıl dönümü bu gün iyice anlıyorumki ileriye doğru atılımcı aydınlanmacı ve toplum yapısına ilerici müdahalelerde bulunmayan bir sosyalist iktidar kurulmazsa cumhuriyetinde ölümü pek uzak değil...

gençliğe hitabe(!)
varlığımızdan varlığım bizimle olana armağan!
bugün olan o geçmişte olana o geçmiş olan o gelecekte olana o gelecek olan o o günde olana o o gün olan o bu günde olana o olanlar o olana o olan o
^o^ o na hizmet eder
her zaman gülümse saygıdeğer olan
saygıdeğer varlığımız olan xxxxxxxxx(benim adım yazıyor)
bendeniz sezar söyler
olarak anımsanmakta olup varlığım saygıdeğer dünyamız içinde bir itimatnamedir
görevim toplumsal olarak tüm varlık aleminin ölüm ile ilgili olan hatalı hallerini söylemek ve göstermektir
ölüm vücüdu beden ile dolu olan kalıbımızın toprak ile buluşması değildir
ölüm ile ilgili olan soru ve sorunların cevap ve yanıtları
bende ve şu an sende mevcuttur kutsal olan görevimizin farkına varmanı şanı yüce olan dostumdan diler ve tüm varlığın ile seni ve seninle olan herkesi yakınımda görmek isterim
birlikte bir olanı görmek ve varlığımızın her anında varlığımıza uygun olan halde bir ve birlikte olmak üzere

saygıdeğer arkadaşım incelemekte olduğun formül ile sorgu ve yargılanmaktasın ilk ve son uyarıdır gör ki diri olasın
kalıbından ayrılmadan önce ücretsiz olarak formülü herkese ver ve bireysel olarak soru işrareti(ön tarafta acayip şekiller ve piramit gibi bişeyler var ordaki bir soru işaretini kastediyor) olan yeri doldur ve sana gönderene geri dön
saygılar(...) ve
sadaka zekat ondalık kefaret ve fidye ile kefeni giymeden ve giydirmeden önce gönülden vermek istediğin her ne var ise -------->İŞ BANKASI 34260711107<-------- SEZAR SÖYLER namına ver her kim varlığımızın hakkı için her ne verirse varlığımın aracılığı ile verilecek olan zamandır teşekkürler

not:adamı çok sıkıştırdığım için ölümsüz olduğunu yaşlanmadığını ve onun yolundan gidersem benimde yaşlanmayacağımı iddia etti bu işin sistematiğide baktığın her yerde kendini görmekmiş

kitapkurdu82
10-11-2009, 18:57
Delinin teki imiş...

Yergin
10-11-2009, 19:08
Evet aynen.

Bence üşenmezseniz, verin savcılığa veya karakola bu kağıdı, hesap numarası adını vs. ilgilensinler.

3.yol
11-11-2009, 05:49
Bence dolandirici .... yalanci peygamber gibilerinden milletten para toplamaya calisan birisi ....

ozgurrr
11-11-2009, 13:29
Evet aynen.

Bence üşenmezseniz, verin savcılığa veya karakola bu kağıdı, hesap numarası adını vs. ilgilensinler.

Kesinlikle