PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : nasıl olmuş

tahta zeytin
11-11-2009, 12:30
Arkadaşlar şu bloğa göz atar mısınız?

http://ahsapsanat.blogcu.com/

Burada gördüğünüz her şeyi ben yaptım. Eleştirileriniz ya da önerileriniz olursa sevinirim.

Ben de aile ekonomisine böyle katkıda bulunuyorum :)

Yergin
11-11-2009, 12:33
Ellerinize sağlık, gerçekten çok güzeller hepsi. Özellikle Mevlana olanı çok güzelmiş, evli olsaydım bir tane sipariş ederdim size :)

tahta zeytin
11-11-2009, 12:37
Ellerinize sağlık, gerçekten çok güzeller hepsi. Özellikle Mevlana olanı çok güzelmiş, evli olsaydım bir tane sipariş ederdim size :)

:) Teşekkür ederim. Evlenin size de yapalım bir tane :)

history
11-11-2009, 17:17
sayın tahta zeytin

çalışmalarınız çok güzel olmuş..özellikle sanırım şiirlerle süslenmiş rengarek sehpa takımına bayıldım..çok tuzlu olmayacaksa bir tanede ben isterim:)elinize sağlık..

tahta zeytin
11-11-2009, 17:43
sayın tahta zeytin

çalışmalarınız çok güzel olmuş..özellikle sanırım şiirlerle süslenmiş rengarek sehpa takımına bayıldım..çok tuzlu olmayacaksa bir tanede ben isterim:)elinize sağlık..

sevgili history ... öncelikle teşekkürler. sanırım tuzlu olmaz.. bunları yapmamın 3 nedeni var:
1- aile ekonomisine katkı
2- kendime uyguladığım bir terapi :)
3- insanlara farklı seçenekler sunmak

sırf 3. madde yüzünden fiyatı yüksek tutmamaya çalışıyorum. ve yine 3. madde yüzünden kargo parasını ben ödüyorum.

bu konuyu özelden de görüşebiliriz.

sevgiler...

ozgur_beyin
11-11-2009, 19:36
sevgili tahta boyayıda sen yaptıysan harika yapmışsın sehpanın üstü serigrafmı.? yoksa
başka bir yöntemlemi yazdın?ahşap dediğin mdflammı?

matillda
11-11-2009, 20:46
çok güzeller. çok beğendim.
emeklerine sağlık.

prozac
11-11-2009, 20:53
Emeğinize sağlık özellikle siyah sehpa çok hoş..

evrensel-insan
11-11-2009, 20:59
Saygideger tahta zeytin;

Hakikaten bir profesyonel sanati. Peki, ozel siparis verebilirmiyiz. Yani deseni ve rengi siparis edebilirmiyiz? Yoksa sadece senin yaptiklarinmi siparise acik?

Saygilarimla;
evrensel-insan

ozgur_beyin
11-11-2009, 23:49
sevgili tahta boyayıda sen yaptıysan harika yapmışsın sehpanın üstü serigrafmı.? yoksa
başka bir yöntemlemi yazdın?ahşap dediğin mdflammı?

yoksa ham mdf'mi eğer gerçektenahşaptan yaptıysan ve bukadar pürüzsüz
boyadıysan takdir edilecek işler yapmışsın umarım sonunda İYİ BİR KÜNDE KARİ
ustası olursun(â'nın üstünde şapka var)

KızıL
12-11-2009, 00:00
gerçekten çok beğendim bende zamanında tahta tepsi yapmıştım nazım resmi ve yılmaz güney resmiyle :)

tahta zeytin
12-11-2009, 11:29
Yazdıklarınızı ancak okuyabildim arkadaşlar.
Yorumlarınız güzel ve değerli, teşekkür ederim.

Malzeme mdf değil, ham ahşap.. Gürgen ağacı... Üzerlerinde hiçbir baskı yok. Boyama elle, desenelr elle, yazılar elle, vernik elle... Tek yardımcım ellerim ve (ne kadar becerebiliyorlarsa) becerileri :)

Bu arada siparişlerin şiirlerine, renklerine, desenlerine genellikle müşterimle ortak karar veriyoruz. Böylesi daha güzel oluyor. Ama ben elbette dayatmıyorum şu olacak diye. Kullanacak olanın beğenmesi daha önemli elbette. Tek şartım milyon dolar da verseler sanat değeri olmayan şiirleri yazdıramazlar bana :) Edebiyata ihanet etmem. Onun dışında takımın ne renk, hangi desenlerle, habgi şiirlerle olacağını müşteri belirleyebilir elbette... Ha bir de çiçek böcek deseni yapmam :)

Mesela bir müşterim sadece krem renklerden oluşan bir sehpa istedi. Şimdi sırada o var.

ozgur_beyin
12-11-2009, 11:47
Yazdıklarınızı ancak okuyabildim arkadaşlar.
Yorumlarınız güzel ve değerli, teşekkür ederim.

Malzeme mdf değil, ham ahşap.. Gürgen ağacı... Üzerlerinde hiçbir baskı yok. Boyama elle, desenelr elle, yazılar elle, vernik elle... Tek yardımcım ellerim ve (ne kadar becerebiliyorlarsa) becerileri :)

Bu arada siparişlerin şiirlerine, renklerine, desenlerine genellikle müşterimle ortak karar veriyoruz. Böylesi daha güzel oluyor. Ama ben elbette dayatmıyorum şu olacak diye. Kullanacak olanın beğenmesi daha önemli elbette. Tek şartım milyon dolar da verseler sanat değeri olmayan şiirleri yazdıramazlar bana :) Edebiyata ihanet etmem. Onun dışında takımın ne renk, hangi desenlerle, habgi şiirlerle olacağını müşteri belirleyebilir elbette... Ha bir de çiçek böcek deseni yapmam :)

Mesela bir müşterim sadece krem renklerden oluşan bir sehpa istedi. Şimdi sırada o var.

secgili tahta o zaman bende ELLE ALKIŞLIYORUM .harika işler yapmışsın
(laf aramızda bu işlerden biraz anlarım)

tahta zeytin
12-11-2009, 22:45
gerçekten çok beğendim bende zamanında tahta tepsi yapmıştım nazım resmi ve yılmaz güney resmiyle :)

dekupaj mı yaptın?
resimleri varsa bizimle paylaşır mısın

ozgur_beyin
13-11-2009, 01:09
dekupaj mı yaptın?
resimleri varsa bizimle paylaşır mısın

sevgili tahta çok ayrıntı varsa ancak kıl testereyle yaparsın.
dekupajda o ayrıntıya giremezsin

tahta zeytin
13-11-2009, 12:14
sevgili tahta çok ayrıntı varsa ancak kıl testereyle yaparsın.
dekupajda o ayrıntıya giremezsin

tahta tepsi dediği belki de şu bildiğimiz hobi marketlerde satılan tepsilerdendir diye düşündüm ben.
onlara dekupaj yapılıyor ya hani
bu arada sen baya baya biliyorsun bu işi :)

Corpse Bride
14-11-2009, 15:23
açık söylemek gerekirse beğenmedim dekoratif eşyaların bu şekılde allı morlu boyalı, desenli olması evde özellikle rahatsız edici ahşabın doğal hali daha yeğ(bence) bu tür renk cümbüşünü görünce aklıma cive cive cive pakistan şarkısı ve pakistanın desenli minibüsleri geliyor.(karmaşa)

tahta zeytin
16-11-2009, 01:22
pakistanın desenli minibüsleri :) bu benzetmeyi sevdim :)

milomanara
16-11-2009, 01:38
Bende son derece sıradan, hatta rahatsız edici bulduğumu belirteyim. Orta +/- 15 derecelik klişe eserler de, hedef kitleyi geniş tuttuğumuzu gösteriyor. Bir arada yumurta satılmıştı siteden. "TD Market"i bilgi güvenliği anlamında gittigidiyor'a taşıma zamanı geldi mi ne?

Hamama girerken terleyeceğinizi tahmin ettiğinizden, alınmayacağınızı umarım.

tahta zeytin
16-11-2009, 12:46
Bende son derece sıradan, hatta rahatsız edici bulduğumu belirteyim. Orta +/- 15 derecelik klişe eserler de, hedef kitleyi geniş tuttuğumuzu gösteriyor. Bir arada yumurta satılmıştı siteden. "TD Market"i bilgi güvenliği anlamında gittigidiyor'a taşıma zamanı geldi mi ne?

Hamama girerken terleyeceğinizi tahmin ettiğinizden, alınmayacağınızı umarım.

Hayır alınmadım. Elbet beğenilmeyebilir ve eleştirilebilir. Ama "TD Market"i bilgi güvenliği anlamında gittigidiyor'a taşıma zamanı geldi mi ne? cümlesini rahatsız edici buldum. Ben burada bir şey paylaştım, bu siteyi market gibi gördüğümden değildi bu. Kaldı ki gittigidiyor'un yolunu ben de biliyorum. Kimsenin rehberliğine ihtiyaç duyduğumu sanmam.

milomanara
16-11-2009, 13:24
Sizin güvenilir olmadığınızı ya da internet satış yöntemlerini bilmediğinizi ima etmedim tahta zeytin. Yanlış anladınız. Kişisel bilgilerin iyi saklanması konusu hassas, ve sitedeki ilanlardan alış veriş yapmak da, bu anlamda bir güvenlik açığı. Sitede bu şekilde bir alış veriş olacaksa bunu güvenli yapmanın bir yolu bulunmalıdır. Rahatsız olduğunuz cümlede şahsınızı kastetmiyorum.

tahta zeytin
16-11-2009, 19:22
Peki sevgili Milomanara,
yanlış anlaşılma oldu o zaman.

Titan
18-11-2009, 16:55
Ellerine sağlık tahta-zeytin, mat ve açık renk boya kullanmayı dene, bir de orijinal tasarımlar üzerinde çalışmalarına devam edebilirsin, kolay gele...