PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Üyelerin Yönetime Sormak İstedikleri

tyd13
18-11-2009, 20:34
Konuyla ilgili olmayan soru sormak istiyorum. Gündüz bu forumda Tardu isimli bir üyenin açtığı bir konu vardı. Neden sildiniz?

(Edit: Bu mesaj Dinsel İnançlardan Nasıl Kurtuldum? (http://www.turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=79)forumundan buraya taşınmıştır.)

tyd13
18-11-2009, 20:39
Yönetime veya moderatörlere sormak istediğimiz soruları bu konuyu kullanarak sorabileceğini düşündüm. Çünkü bu konuda http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?p=261325#post261325 hangi yolla soru soracağımı bilemedim. Umarım hata yapmamışımdır.

tyd13
18-11-2009, 20:48
Bu foruma açılan konular ve bu forumdaki konulara gönderilen mesajlar neden Yeni Mesajlar içerisinde görülemiyor?

Psiko
25-11-2009, 13:28
Forum kirliliği olmasa da,
ilgisiz iletiler kapsamına giren,
iletilerimiz vardı.
(Fedofili başlığında)
Cafe bölümünde,
ilgili başlıkta aradım bulamadım.

Yardımcı olunmasını sevgi ve saygılarımla arz ederim.

ulpian
25-11-2009, 13:49
Forum kirliliği olmasa da,
ilgisiz iletiler kapsamına giren,
iletilerimiz vardı.
(Fedofili başlığında)
Cafe bölümünde,
ilgili başlıkta aradım bulamadım.

Yardımcı olunmasını sevgi ve saygılarımla arz ederim.

sevgili Psiko,

söz konusu mesajlar, diğer başlık konusu ile ilgisi bulunmayan mesajlar ile birlikte tüzüğe uygun ve anlayışla karşılayacağınızdan emin olarak sandık odasına kaldırıldı.

saygılarımla

Psiko
25-11-2009, 14:17
Sevgili ulpian ;

Adamın biri yolda yürürken,bir balkondan kendisine seslenilmiş.
Dönmüş bakmış bir papağan.
Papağan adama bilindik bilinmedik ne kadar sinkaf var ise sıralamış.
Bir gün iki gün bir ay.
Adam dayanamamış ve papağanın sahibine çııkmış.
-Balkondaki papağan sizin galiba.Devamlı bana sinkaf ediyor.Ya bunu önlersiniz ya da sizi şikayet ederim.
Papağanın sahibi
-Beyefendi emin olun bir daha olmayacak
deyip olayı orada kapatmış.Papağana gelip
-Seni odaya hapsedeceğim ve bir daha balkona çıkarmayacağım.
demiş ve gereğini yapmış.Bir ay iki ay geçmiş aradan kendisine sinkaf edilen adam rahat ve memnun.Ama papağan of ki of.Papağan bir gün sahibine
-İnan bir daha o adama sinkaf etmeyeceğim ne olur beni balkona çıkart.
Ertesi gün sinkaf edilen adam yoldan geçerken birden yine aynı ses ve adını söylüyor.Adam şaşkınlıkla balkona doğru döndüğünde papağan
-Yokkk sana sinkaf etmeyeceğim ama sen ne dediğimi anlarsın.
demiş.

Bazı inananların,
"İnsaf" denilen duygunun sadece inanmak yüzünden kendilerine ait olduğu sanısı çoktur.
Ama bilirim ki İnsaf tüm insanoğlunda var olması gereken bir duygudur.

Sevgilerimle.....

Not : Bu yazı okunduktan sonra kendi kendini 10 saniye içinde yok edecektir.Etmez ise bir yanlış yapmışımdır :D

ulpian
25-11-2009, 14:20
Sevgili ulpian ;

Adamın biri yolda yürürken,bir balkondan kendisine seslenilmiş.
Dönmüş bakmış bir papağan.
Papağan adama bilindik bilinmedik ne kadar sinkaf var ise sıralamış.
Bir gün iki gün bir ay.
Adam dayanamamış ve papağanın sahibine çııkmış.
-Balkondaki papağan sizin galiba.Devamlı bana sinkaf ediyor.Ya bunu önlersiniz ya da sizi şikayet ederim.
Papağanın sahibi
-Beyefendi emin olun bir daha olmayacak
deyip olayı orada kapatmış.Papağana gelip
-Seni odaya hapsedeceğim ve bir daha balkona çıkarmayacağım.
demiş ve gereğini yapmış.Bir ay iki ay geçmiş aradan kendisine sinkaf edilen adam rahat ve memnun.Ama papağan of ki of.Papağan bir gün sahibine
-İnan bir daha o adama sinkaf etmeyeceğim ne olur beni balkona çıkart.
Ertesi gün sinkaf edilen adam yoldan geçerken birden yine aynı ses ve adını söylüyor.Adam şaşkınlıkla balkona doğru döndüğünde papağan
-Yokkk sana sinkaf etmeyeceğim ama sen ne dediğimi anlarsın.
demiş.

Bazı inananların,
"İnsaf" denilen duygunun sadece inanmak yüzünden kendilerine ait olduğu sanısı çoktur.
Ama bilirim ki İnsaf tüm insanoğlunda var olması gereken bir duygudur.

Sevgilerimle.....

Not : Bu yazı okunduktan sonra kendi kendini 10 saniye içinde yok edecektir.Etmez ise bir yanlış yapmışımdır :D

sevgili Psiko,

ben senin ''insaf''ına güveniyorum ve gönderdiğim özel mesajı da okursan, ortada bir ''insafsızlık'' olmadığına kanaat getireceğini biliyorum.

sevgilerime

tyd13
25-11-2009, 19:17
Üstad Psiko Bu olayla ilgili anlayacağımızı anladığımızı düşünüyor musunuz? Yönetmekten anlamayan biz aciz üyelerin Yöneticiler'imize şükran duyması gerekiyor. Yönetmekten anlamadığımızı tekrar bize kanıtladılar. Uygunluk ve anlayışlılığı öğrettiklerinden ötürü teşekkür borçlu olmalıyız.

Bir şiirden bir kıta ile bitirip mesajlarımıza devam edelim.

Muhannet, kendini boşa kandırma
Beyhude allanıp hiçe yandırma
Acı biber olup, bala bandırma
Ne köy olur senden, ne de kasaba