PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Cehennemde Yanacaksınız!

-Musluman-
22-11-2009, 13:17
rabbim sizler için kaynar sulu kazanlar ve en akla gelmeyecek işkenceleri hazırladı.eğer böyle kafirce işler yapmaya devam ederseniz sonunuz hayır olmayacak ve azrail boğazınıza yapıştığında ona ne cevap verebileceksiniz?günahların en büyüğünü yapıp kuran gibi fizik kimya ve matematik alanında çığır açmış,içi mucizlerle dolu bu kitabı eleştiriyorsunuz.kuran olmasaydı şuan insanlık yok olmuştu ve bunun farkında değilsiniz.umarım rabbim sizin kalbinizi açar ve peygamberimiz hz.muhammed'in(sav) gösterdiği doğru yoldan gidip cennete girersiniz.

milomanara
22-11-2009, 13:26
Hacı sen o mesajı konuyu bilmiyenlere ilet, belki yerler...

ugorur
22-11-2009, 13:32
Hoş geldin. Önce bir sitede yazılanlara bak. Kur'an ile ilgili ufkun açılsın sonra bizi tehtit et.

Saygılarımla
Umurcan Görür

-Musluman-
22-11-2009, 13:49
benim kimseyi tehdit ettiğim yok.ben sadece doğru yoldan bahsediyorum.bilim gibi çağdışı işler ile uğraşacağınıza allah'ın yolundan gidin diyorum.

ugorur
22-11-2009, 13:54
benim kimseyi tehdit ettiğim yok.ben sadece doğru yoldan bahsediyorum.bilim gibi çağdışı işler ile uğraşacağınıza allah'ın yolundan gidin diyorum.
Sayın -Musluman-

Bilime çağ dışı diyosunuz ya, bu tür insanlarıda gördüm ya artık ne diyim ben. Ayrıca inanmazsan cehennemde yanarsın tehtid değilde ne? Ben göğsü yeni tomurcuklanmış bakire kızları istemiyorum, ben sübyancı değilim, pedofili değilim, ahlaksız değilim.

Senin Allah'ın cehennemmiş, göğsü tomurcuklanmış bakire kızlarımış bunlara uğraşacağına matematik çalışıp gelsin. En azından rezil olmaz.

Saygılarımla
Umurcan Görür

-Musluman-
22-11-2009, 14:02
bilim eskide kalmış çağdışı bir olaydır.kuran-ı kerim indikten sonra bilim gibi lüzumsuz işlere gerek kalmamıştır çünkü kitabımız insanların kafasındaki her soruya cevabı vermektedir.ben sizi tehdit etmiyorum sadece rabbimin dediklerini size aktarıyorum.o sizin gibilerin cehenneme gideceğini buyurdu benimde bunu size söylemem her müslümanın görevi.göğsü yeni tomurcaklanmış bakire kızlar inkar etmem çünkü bu kuranda yazan bişey.rabbim insanların değişik cinsel istekleri olanlara bu hurileri önerdi.isteyen alır isteyen almaz.

İvan Karamazov
22-11-2009, 14:03
rabbim sizler için kaynar sulu kazanlar ve en akla gelmeyecek işkenceleri hazırladı.eğer böyle kafirce işler yapmaya devam ederseniz sonunuz hayır olmayacak ve azrail boğazınıza yapıştığında ona ne cevap verebileceksiniz?günahların en büyüğünü yapıp kuran gibi fizik kimya ve matematik alanında çığır açmış,içi mucizlerle dolu bu kitabı eleştiriyorsunuz.kuran olmasaydı şuan insanlık yok olmuştu ve bunun farkında değilsiniz.umarım rabbim sizin kalbinizi açar ve peygamberimiz hz.muhammed'in(sav) gösterdiği doğru yoldan gidip cennete girersiniz.

nick ve mesaj uyumu takdire şayan :)

hoşgeldin.

prozac
22-11-2009, 14:07
Karşılıklı fikir /bilgi alışverişinde bulunacaksak hoşgeldiniz..
Bunun haricinde tebligatçılara açık değiliz..

ugorur
22-11-2009, 14:12
Upss..

Bir konuda haklı olduğunu şimdi gördüm. Sen Kur'an'ın matematik konusunda çığır açtığını söylemişsin. İşte bu konuda 100% haklısın.

http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=1464

Bak burda bu açılan çığırı görürsün.

Saygılarımla
Umurcan Görür

-Musluman-
22-11-2009, 14:23
burda bir hata yok.akrabalar 1.00 olacak şekilde aralarında paylaşım yapabilirler.ayrıca buraya dahaçok fikir alışverişinde bulunmaya geldim.

spartacus
22-11-2009, 14:45
burda bir hata yok.akrabalar 1.00 olacak şekilde aralarında paylaşım yapabilirler

Neye göre söyledin?
Kur'an olmasaydı insanlık neden yok olsun ? Bu bir yargı mı? O halde Kur'an olmasaydı insanlık daha ileri bir seviyede ve daha az çağ dışı (en azından bazı husularda 1500 yıl geride olmazdı) olurdu. Bu konu kapanmıştır, görüldüğü gibi yargı ile sabit.

thunderpoint
22-11-2009, 16:23
ayrıca buraya dahaçok fikir alışverişinde bulunmaya geldim.

Sevgili Müslüman kardeşim.. Senin fikir alış-verişine ihtiyacın yok ki.. Sen hayatın bütün sırlarını çözmüşsün zaten.. Olsa olsa "Şu potansiyel Cehennem odunlarına Kevser Irmağı kenarında alem yaptırayım" diye düşünüp gelmişsindir buraya..

Bizim gözler mühürlü, kulaklarda tıkaç var; emin ol, çaban boşa gidecek.. Fakat bizim bunda bir suçumuz yok çünkü bizi bu hale getiren el-ilah:rofl:

Yine de hoşgeldin..

tyd13
22-11-2009, 16:36
Azizim Hoş geldiniz.
Siteye üye olmadan önce benim gibi inceleyip incelemediğinizi bilmiyorum. Fakat incelemeden siteye tebliğ amaçlı geldiğiniz anlaşılıyor. Sitede paylaşımda bulunan üyelerden inançsız olanlar, araştırmadan/incelemeden inançsızlığı tercih etmiş olamazlar, değil mi? Ayriyeten inançlı üyelerden Alchindus gibi davranmanız önemli rica olunur.

-Musluman-
22-11-2009, 17:14
Sevgili Müslüman kardeşim.. Senin fikir alış-verişine ihtiyacın yok ki.. Sen hayatın bütün sırlarını çözmüşsün zatenhaşa! rabbimin verdiği bilgiler dışında herşeyi bilmemiz imkansız.ama bilgi çinde olsa gidip alırım peygamber efendimizin dediği gibi.

´´asanda , hasanda ´´
22-11-2009, 17:27
Sayım Müslüman:

Hala bize kurandan muhammmedden bahsediyorsun.. Kimin yazdığı belli olmayan uyduruk bir kitaptan bahsediyorsun, senin bildiklerin sana bizim bildiklerimiz bize.

Bende ateist olma yolunda gidiyorum. Nasıl gittiğimi biliyormusun. Bol bol o sizin kuranınızı okuyarak. Çünkü o kadar saçma ayetler var ki gül gül ölüyorum. Siizn allahınız tehditler saçıyor. Bize tuzak kuruyor. Daha neler neler. Ben böyle birisine inanmak istemiyorum. Ben allha inanmak gibi bi soumluluğu üztüme almak istemiyorum. Çünkü ben kendimden sorumluyum.. Anlatabildiysem ne mutlu bana..

Sayılarımla..

´´asanda , hasanda ´´
22-11-2009, 17:28
Bİrde allahi gÖÜmle gÖrmeden İnanmam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-Musluman-
22-11-2009, 17:33
Vah vah vah kimbilir ne imansız deyyuslardan etkilendin.Laflarınada az dikkat et,yoksa çarpılacan bilgisayar başında! ağzın yüzünde yamulacak sonra! allah'ın verdiği cezayı tıpta çözemez kalırsın öyle! rabbim aklını mühürlediği insanlar kuran'ı anlamaz zaten boşuna uğraşma!

´´asanda , hasanda ´´
22-11-2009, 17:38
müslüman hakaret edip durma bak.. seviyelice konuşabilirisin.deyyus ne demek ya..ayrıca saçma saçma hikayeler anlatıp durma ...

´´asanda , hasanda ´´
22-11-2009, 17:39
tıbbın çözemediği hiç bir şey yoktur bunu beyinciğine sok

evrensel-insan
22-11-2009, 17:39
Saygideger -Musluman-;

Sitemize ve aramiza hosgeldiniz.

Saygilarimla;
evrensel-insan

-Musluman-
22-11-2009, 17:41
kimbilir hangi deyyuslardan etkilendin dedim.mesajlarımı bile adam gibi okumadan hakaret ediyorsun.modlar şuna gereğini yapın.isminide bakarsak 94 doğumlu nedemek istediğimi anladınız herhalde.

Titan
22-11-2009, 17:41
bilim eskide kalmış çağdışı bir olaydır.

Musluman öncelikle hoşgeldin ama hayatında kullandığın tüm eşyalar, ev aletleri, makineler, yiyeceklerin üretimi, giyeceklerin yapımı ve barınma gibi tüm işlevler o "çağdışı" dediğin bilim sayesindedir, yoksa bu yazıları yazabilir miydin şimdi?

-Musluman-
22-11-2009, 17:43
artık bu gavurlar dünyayı öyle bir hale getirdilerki,kafir icatları olmadan yaşanmaz oldu dünya.rabbim onlara en kızgın ateşi müjdeleyecek.

ugorur
Sayın -Musluman-

Senin Allah'ın o kadar güçlü değil be. Çok denedim çarpmasını ama çarpmadı.

Saygılarımla
Umurcan Görür

´´asanda , hasanda ´´
syın saygısız müslüman: deyyusun ne demek olduğunu açıklayında bizde öğrenelim

SteveHarris
22-11-2009, 17:44
Musluman arkadaşim bana Kuranın fizik matematık hakkında çığır açmış ayet göster daha matematıkten yoksun bir kıtabın neyını savunmaya çalışıyorsun.Kurandan once ınsanlık nasıl varsa kuran olmadanda olur merak etme. Dünya 6 mılyar 1.5 milyar musluman var dunyanın geri kalanı Salak sız mı akıllısınız. Savunma yapıcaksan mantıklı soylemler yap Yıllardır süre gelmiş zebanı azrail türü soylemler ile değil!

´´asanda , hasanda ´´
22-11-2009, 17:45
kızgın ateşmiş kazanmış..hep hayal ürünü bunlar. masal masal masal masal..eğer bunu ben bile anladıysam size ancam vah derim

-Musluman-
22-11-2009, 17:46
Senin Allah'ın o kadar güçlü değil be. Çok denedim çarpmasını ama çarpmadı.şimdi çarpmadıysa kesin cehennemde en ağır işkenceleri hazırlıyordur.öldüğün vakit anlayacaksın allah ile dalga geçmeyi.ben hurilerle takılırken siz cehennemde olacaksınız.şu güzelim hurileri bırakıp böyle kafirce işlerle neden uğraşırlar anlamam.

SteveHarris
22-11-2009, 17:48
şimdi çarpmadıysa kesin cehennemde en ağır işkenceleri hazırlıyordur.öldüğün vakit anlayacaksın allah ile dalga geçmeyi.ben hurilerle takılırken siz cehennemde olacaksınız.şu güzelim hurileri bırakıp böyle kafirce işlerle neden uğraşırlar anlamam.
Arkadaşım sana 3 sorum olucak
1. Dünyada çarpilan birisi gördün mü?
2.Tanrıyı gördün mü?
3.Cennete huri olduğunu nerden biliyorsun?

Titan
22-11-2009, 17:49
şimdi çarpmadıysa kesin cehennemde en ağır işkenceleri hazırlıyordur.öldüğün vakit anlayacaksın allah ile dalga geçmeyi.ben hurilerle takılırken siz cehennemde olacaksınız.şu güzelim hurileri bırakıp böyle kafirce işlerle neden uğraşırlar anlamam.

Anlaşıldı, sen müslüman kılığına girmiş bir dinsizsin!

ugorur
22-11-2009, 17:50
Sayın -Musluman-

Sapık olmadığımızdan, insanlar ve insanlık için yaşamamız gerektiğini düşündüğümüzden kafirce işlerle uğraşıyoruz. Biz kesin olanla yaşarız, gökten indi denilen saçmalıklara boyun eğmeyiz.

Saygılarımla
Umurcan Görür

´´asanda , hasanda ´´
22-11-2009, 17:51
müslüman kendin öyle bir komik duruma getiriyorsun ki belki yazdıklarına sen bile inanmıyorsundur..cehennemmiş kızgın ateşmiş:D zaten başka dA bir bildiğin yok..inanamıyorum sana::D

-Musluman-
22-11-2009, 17:53
Anlaşıldı, sen müslüman kılığına girmiş bir dinsizsin!

haşa! dinsizlik çok kötü birşey.umutsuzluk,sığınacağın bir allahın yok,edebi hayat yok.allah benim kalbimi mühürlemeş inşallah!

´´asanda , hasanda ´´
22-11-2009, 17:54
allaha sığınıyorsun da ne oluyor bi faydasını gördünmü:D

-Musluman-
22-11-2009, 17:55
o resimindeki imansız kaplanı sil.akşam akşam abdesti bozacak,ne biçim bakıyor tövbe yarabbim!

SteveHarris
Senın sığınıcak allahın olduğu için mi bu kadar saçmalıyorsun?

´´asanda , hasanda ´´
tabi görmediysende cennette görürsün demi..biizm din hocası bizi hep böyle kandırıdı işte:D

ugorur
22-11-2009, 17:56
haşa! dinsizlik çok kötü birşey.umutsuzluk,sığınacağın bir allahın yok,edebi hayat yok.allah benim kalbimi mühürlemeş inşallah!

Sayın -Musluman-

Benim sığınmaya yada ebedi bir hayata ihtiyacım yok. Umudum insanlıktır, zorda sığınacam yine insanlar olacaktır. Çünkü ben insanım.

Ayrıca Allah benim kalbimi mühürlediyse beni cehenneme atmakla tehdit etmesin. Madem sonsuz güçte benim gücüm onun mührünü kırmaya zaten yetmez. Bu yüzden ben insanlık için yaşar ve yok olurum. Eğer varsada suratına tükürür paşa paşa cehenneme giderim.

Saygılarımla
Umurcan Görür

´´asanda , hasanda ´´
22-11-2009, 17:56
allahın yaarattıya o hayvanı neden allahının yarattığı bir yaratığa hakaret ediyorsun....şimdi çok saçmaladın işte...

-Musluman-
22-11-2009, 17:58
Senın sığınıcak allahın olduğu için mi bu kadar saçmalıyorsun?

Iron maiden fazla dinleme yeğenim,alayı satanist.

-Musluman-
22-11-2009, 18:01
Sayın -Musluman-

Benim sığınmaya yada ebedi bir hayata ihtiyacım yok. Umudum insanlıktır, zorda sığınacam yine insanlar olacaktır. Çünkü ben insanım.

Ayrıca Allah benim kalbimi mühürlediyse beni cehenneme atmakla tehdit etmesin. Madem sonsuz güçte benim gücüm onun mührünü kırmaya zaten yetmez. Bu yüzden ben insanlık için yaşar ve yok olurum. Eğer varsada suratına tükürür paşa paşa cehenneme giderim.

Saygılarımla
Umurcan Görür

ahhh bunu söyleyen çok kafir gördüm.ama şuan hepsinin işleri ve hayatları çok kötü.kuranda dediği gibi rabbim imansızlara fani dünyada da ahirette de rezil edecektir.

SteveHarris
22-11-2009, 18:04
Iron maiden fazla dinleme yeğenim,alayı satanist. Trajikomedi gibisin musluman farkındamısın :)

´´asanda , hasanda ´´
22-11-2009, 18:04
müslüman allahlık taslama bize..nerden biliyorsun işlerinin kötü hayatlarının kötü olduğunu..bizde senin gibi çok çakma allah gördükkkkk

ugorur
22-11-2009, 18:05
ahhh bunu söyleyen çok kafir gördüm.ama şuan hepsinin işleri ve hayatları çok kötü.kuranda dediği gibi rabbim imansızlara fani dünyada da ahirette de rezil edecektir.

Sayın -Musluman-

Eğer işlerim veya hayatım kötüyse bu benden kaynaklanır Allah'tan değil. Eğer dediğiniz doğru olsaydı Dünya'nın en zenginleri listesindeki ilk 100 içinde hiç diğer dinlerden insan olmamalıydı.

Konuştukca batıyosunuz battıkca daha çok saçmalıyosunuz. At gözlüklerinizi bir saat çıkarıp bu siteyi gezseydiniz gerçekleri sizde görürdünüz.

Saygılarımla
Umurcan Görür

Titan
22-11-2009, 18:06
Arkadaşlar farkında değil misiniz, bu adam inançsız, sizlerle dalga geçiyor.

KızıL
22-11-2009, 18:07
müslüman senin gibi insanlar hala var mı yahuu??
kaynar kazanlar mışşi azraillermiş...
hiç ilerlıyemıyorsunuz kuran bilimde çığır açmış mucizlelerle doluymuş!!!
şu forumu biraz tavaf et bişeyler öğren illada cennete gidecem ben diyorsan biraz bilgili biri olarak git...

güneşinzaptıyakın
22-11-2009, 18:11
Arkadaşlar farkında değil misiniz, bu adam inançsız, sizlerle dalga geçiyor.
olabilir, yada misyoner olmak isteyen genç birisi...

vartor
22-11-2009, 18:13
Muslumanin sakaci biri oldugunu zannediyorum.

-Musluman-
22-11-2009, 18:16
müslüman senin gibi insanlar hala var mı yahuu??
kaynar kazanlar mışşi azraillermiş...
hiç ilerlıyemıyorsunuz kuran bilimde çığır açmış mucizlelerle doluymuş!!!
şu forumu biraz tavaf et bişeyler öğren illada cennete gidecem ben diyorsan biraz bilgili biri olarak git...

ah yeğenim,bolşevik partisi üyeleri azraili ve kazanları çok iyi bilir.

-Musluman-
22-11-2009, 18:17
ben sizin gibi dinsiz değilim.benim imanımı sorgulayamazsınız.internet ortamını fazla bilmiyorum diye yazdıklarım size garipmi geliyor?

-Musluman-
22-11-2009, 18:18
vay be şu fani hayatta bile bana dinsiz dendi.tövbe yarabbim sen koru bizi.

´´asanda , hasanda ´´
22-11-2009, 18:19
müslüman sen sanırım azraili kazanı görmüşün..inanki komiksin..bozuk kaset gibi aynı lafları tekrarlayıp duruyorsun..allahına çektin sanırım..:D

vartor
22-11-2009, 18:26
sorgulayan mi oldu? aa ne ayip, nasil sorgulanir iman? iman iste, hayali birseyi gercekmis diye kabul etmek, sorgulanacak nesi var, adi ustunde "iman"

KızıL
22-11-2009, 18:36
müslüman belliki azraille yakın arkadaşlığın var bu arkadaşlıktan dolayı sanada kazanı göstermiş hatta sen bolşevik partiyi kazanda görmüşsün helal valaa...

spartacus
22-11-2009, 19:05
ben sizin gibi dinsiz değilim.benim imanımı sorgulayamazsınız.internet ortamını fazla bilmiyorum diye yazdıklarım size garipmi geliyor?

o halde dayatmayınki, sorgulatmayın efendim.

İnanmak aldanmanın yarısıdır. Heleki karşılığında ödül yada eziyet edeceği öngörülen her türlü inanı bırakın aldatıcılığını, aklın ve mantığın, dahi insanlığın düşmanıdır.

sen bilirmisin devenin ben filim, ben filim deme meselesini ? malum işkencesi bol bir memleketde yaşıyoruz-inancı dahi işkence ile dolu bir memleket-, bu hikayede günümüzden 10 yıl önce dile gelmiştir(yada en azından ben böyle biliyorum belki daha eskidir-12 eylül dönemi gibi)

Şimdi Fransız, İngiliz ve daha bilmem ülkelerin istihbarat teşkilatlarının yarıştırıldığı bir yarışma düzenlenir. Maksat ormana bırakılan fillerin en kısa sürede bulunup getirilmesidir. Önceden sonraya doğru sıralama yapılacaktır. İlk getiren birinci ikinci sırada getiren ikinci vs ...

İlk fil getirilir, ikinci getirilir....... Zaman geçer Türkiye den beklenen fil hala gelmemiştir. saatler geçer ama hala fil bulunup getirilememiştir. Aradan geçen 5 saatin sonunda istihbarat üyeleri yanlarında her tarafı yaralı bereli bir deve olduğu halde jürinin önüne çıkarlar. Spiker, istihbarat üyeleri yanlarında bir deve ile gelmişlerdir diyecektirki, tam o sırada DEVE can havli ile bağırmaya başlar, BEN FİLİM, BEN FİLİM!!!!

İşte masal buya günlerden bir gün insan da ben KULUM ben KULUM der olmuşşş....

Gökten 2 elma düşmüş birisi anlatana diğeri okuyanlara. Üzgünüz burada masal kahramanımıza(KUL) elma düşmemiştir düşmekte iken tam yarı yolda bir cin tarafından kapılıvermiştir.

HayyaN
22-11-2009, 19:19
Eğer bu arkadaşta müslümansa...Hangi kıt beyinli böyle bir espri anlayışıyla inanan insanları küçük düşürme yoluna gidiyor çok merak ediyorum ya da eline ne geçtiğini..

meRnn
22-11-2009, 19:24
ilk mesajdan bu

...günahların en büyüğünü yapıp kuran gibi fizik kimya ve matematik alanında çığır açmış,içi mucizlerle dolu bu kitabı eleştiriyorsunuz....

sonraki mesajdan

...bilim gibi çağdışı işler ile uğraşacağınıza allah'ın yolundan gidin diyorum...

hem kuranı sözde bilimselliğiyle övücen
hem de bilimi kötüliycen
bu nasıl bir çelişki

-Musluman-
22-11-2009, 19:39
kuran'daki bilimi tabiki övecem.ama kuran ile alakası olmayan bilim çağ dışıdır diye düşünüyorum.bunda bir çelişki yok.

K.C.
22-11-2009, 19:42
Sayın müslüman,
"çağ dışı"nın tanımını yapabilir misiniz öncelikle?

sonra o tanıma göre bilimin çağ dışı olup olmadığını masaya yatıralım.

edit: Titan seninle aynı fikirdeyim :D

-Musluman-
22-11-2009, 19:52
bilim kuran ile beraber insanlığı ilerletecektir.ama kurandan ayrı bir bilim yapılırsa bu çağ dışıdır.roma hitit eski mısır zamanlarında kuran olmadığı için yapılan bilim çağdışı değildir.ama kuran geldikten sonra ona uymazsanız çağ dışı olur.nede olsa allahın kitabı.

K.C.
22-11-2009, 20:00
Çağ dışı nedir, tanım bekliyorum.

Natan
22-11-2009, 20:21
konuyu okumadım ama başlığa göre bir şey sormak istiyorum hemen,

afedersiniz ama ne yanacak mış onu anlamadım ? Ruh madde mi ki yansın !once materyalize olsun da , ki olursa dış dnyada algılaması lazım, oda olmayacağına göre yanacak olan bir ruh yoktur ! Ruh yanmaz. bilinmezlikle korkutmaya utanmıyorsunuz sanırım. hey allahm ya:)

vartor
22-11-2009, 20:36
Sen tuz ruhunu dok de derine ruh nasil yakarmis gorursun, ha pardon, yanmaz olan ruh muydu?
Eh canim, allah yakarim diyorsa yakar, simdi onun hesabini mi yapacagiz? Ol deyip de kainati yaratan bir ruhu yakamaz olur mu?
Ama oyle, ama boyle, yakarim diyorsa yakar. sen yine de bir yangin sondurucusu almayi unutma giderken.

imhotep
22-11-2009, 21:09
Ya müslüman, ben de bu taktiği daha önce denedim. Çok zevkli oluyor da bir yerden sonra dini savunmak için saçmalıyorsun. Sanalda da olsa gerizekalı pozisyonuna düşmek kötü oluyor be! :D

Mohikan
22-11-2009, 23:21
bilim eskide kalmış çağdışı bir olaydır.kuran-ı kerim indikten sonra bilim gibi lüzumsuz işlere gerek kalmamıştır çünkü kitabımız insanların kafasındaki her soruya cevabı vermektedir.ben sizi tehdit etmiyorum sadece rabbimin dediklerini size aktarıyorum.o sizin gibilerin cehenneme gideceğini buyurdu benimde bunu size söylemem her müslümanın görevi.göğsü yeni tomurcaklanmış bakire kızlar inkar etmem çünkü bu kuranda yazan bişey.rabbim insanların değişik cinsel istekleri olanlara bu hurileri önerdi.isteyen alır isteyen almaz.

E çüş be kardeşim çüşş (:
Bende Müslümanım ama bilimle ilgili söylediklerinin tutulacak bir tarafı yok...
O zaman dişin ağrıdığı zaman Kuranı Kerim'de ara nasıl çekeceğini yahut bir tarafın kırıldığı zaman Kuranı Kerimi aç nasıl kemikleri kaynatıp eski haline çevirebileceğini bulmaya çalış (:

Peygamberimiz "İlim Çinde dahi olsa gidip onu alın" buyururken sen nasıl bilim çağ dışı(!) diyebiliyorsun hayret..!
Bilim olayları maddi olarak fiziksel olarak inceler onun için manevi olguyu bilimsel olarak zaten kanıtlayamazsın..
Ama İslam bilimi sürekli desteklemiştir mesela Endülüs İslam medeniyeti bilim'de bu zamn ki teknolojiden çok daha üstündü..
İngiliz bir bilimcinin'de dediği gibi "Endülüste yakılıp imha edilen 1 milyon kitabın yarısına sahip olsaydık şuan çoktan galaksiler arasında seyahat ediyorduk" sözü bunu açıklıyor..

-Musluman-
23-11-2009, 00:03
E çüş be kardeşim çüşş (:
Bende Müslümanım ama bilimle ilgili söylediklerinin tutulacak bir tarafı yok...
O zaman dişin ağrıdığı zaman Kuranı Kerim'de ara nasıl çekeceğini yahut bir tarafın kırıldığı zaman Kuranı Kerimi aç nasıl kemikleri kaynatıp eski haline çevirebileceğini bulmaya çalış (:

Peygamberimiz "İlim Çinde dahi olsa gidip onu alın" buyururken sen nasıl bilim çağ dışı(!) diyebiliyorsun hayret..!
Bilim olayları maddi olarak fiziksel olarak inceler onun için manevi olguyu bilimsel olarak zaten kanıtlayamazsın..
Ama İslam bilimi sürekli desteklemiştir mesela Endülüs İslam medeniyeti bilim'de bu zamn ki teknolojiden çok daha üstündü..
İngiliz bir bilimcinin'de dediği gibi "Endülüste yakılıp imha edilen 1 milyon kitabın yarısına sahip olsaydık şuan çoktan galaksiler arasında seyahat ediyorduk" sözü bunu açıklıyor..

ah bu reformistler mafettiler güzel dinimizi.ne denerki şimdi buna?

tyd13
23-11-2009, 00:34
ah bu reformistler mafettiler güzel dinimizi.ne denerki şimdi buna?
Azizim "Allah" denir. Bir de kafa kağıdı verirseniz "Allah Allah" olur.

wazawaz
23-11-2009, 01:12
bu soruya cevap verenler bu soruyu soran kadar bir akla sahiptir.

tyd13
23-11-2009, 15:43
bu soruya cevap verenler bu soruyu soran kadar bir akla sahiptir.
Azizim Siz ne diyorsunuz? Müslüman görünümünde bir inançsız olduğunu düşündüğüm bir üye ile yazışmalarımız aklımızın ölçüsünü mü gösteriyor? Biraz gülmenin ve tebessümün zararlı olduğunu düşünmüyorum. Kötü mana yükleyerek yönelttiğiniz cümledeki manayı size iade ediyorum.

lightfighting
23-11-2009, 20:31
'Bilim çağdışı' ŞOK ŞOK ŞOK asrın sözünü candan kutlarım

VraeL
23-11-2009, 20:50
Adam nikini direk müslüman koymuş, sonrada cehennemde yanacaksınız dedikten sonra bilimçağdışıdır şeklinde bir cümlede bulunmuş.

Görmezmisiniz bu mahlukat bunu bilerek yapmaktadır. Eğlence için, zevk için.

Ciddi mi sanırsınız sanki kendisini.
Kaale alarak istediğini vermeyiniz kendisine.

HayyaN
24-11-2009, 02:25
Konuların ve bu kişinin hala sitede barındırılmasını da kınıyorum.