PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Huriler Vaad Edilirken Nedir Bu İmansızlık

-Musluman-
22-11-2009, 20:00
Rabbimiz cennette neler vaad ediyor? İstediğimiz herşeyin olması,ölümsüz mükemmel bir hayat.Hele hele huriler onlar zaten rabbimizin inanan mumin insanlara bir hediyesi.Tabi fani hayatta kıskanç bir karınız varsa üç kere boş ol diyerek ondan kurtulup,cennete eğlenceli bir hayat geçirebilirsiniz.Ya ben hafiften şeyim afedersiniz valla çocukken huriyi öğrendiğim anda 5 vakit namaz kılmayı başladım,cumayı kaçırmaz oldum.Siz imansız işlerle uğraşıp şu güzelim hurileri tepiyorsunuz ya ne diyim bilmiyorum.Hele ateistler ölümünden sonra yok olacağımızı söylüyor.Buda çok korkunç bişi ben buna inansam pisikolojim bozulur.Ben diyorum huriler siz diyorsunuz yok olacağız.

K.C.
22-11-2009, 20:01
:D
şifre çözüldü.

mitch
22-11-2009, 20:26
Ya ben hafiften şeyim afedersiniz valla çocukken huriyi öğrendiğim anda 5 vakit namaz kılmayı başladım,

http://2.bp.blogspot.com/_gDxq5HMvTjs/R1Geez0PIdI/AAAAAAAABHI/Xv41l64mo98/s1600-R/6.gif

history
22-11-2009, 20:32
şaka gibi resmen..

Khaos
22-11-2009, 20:33
müslüman seni anlıyorum
desene yalan o kadar güzel ki insanın inanası geliyor değil mi!
ama yine de yalan.ne yapacağız şimdi.
yalan olduğunu bile bile inanalım mı...
bu yalana inandırırken biz kendimizi,
bazıları bu dünyadaki hurileri de götürüyor ne diyeceksin buna.

tyd13
22-11-2009, 20:41
Azizim Üyemiz -Musluman- inançlı görünümünde siteye katılan inançsız bir üye olabilir mi? Dalga geçmeye çalışan bir inançsız mı? Eğer değilse kendisinin durumuna üzülürüm.

Freester
22-11-2009, 21:01
Kamera şakasımı bu ? :D

oldschool
22-11-2009, 21:13
bence birileri bizimle kafa buluyor...

ugorur
22-11-2009, 22:43
Senin gibi sapık mıyız ki biz huri var diye Allah büyüksün diyelim. Ayrıca sen gerçekten bu düşüncelere sahip biriysen doktora gidip nöron sayımı yaptır kendine. Yok eğer non-teist olduğun halde buraya geldiysen bu nickle hiç komik değil. Bu durum için güzel bir söz var: Şakaysan hiç komik değil, ciddiysen çok komik...

Saygılarımla
Umurcan Görür

ozgur_beyin
22-11-2009, 22:50
sevgili müslüman
benim gibi ,zındık bir bektaşi ölür. ötede hakettikleri yere gönderilmek üzere sıraya girerler.
önündeki iki adama sıra gelir adamdan birinin dosyasına bakar baş melek ,derki
-bu adam cenneti hak etmiş, yanına üç huri verin asansörden ikinci kata çıksın
ötekininde dosyasına bakıp buda cennetlik bunada iki huri verin asansörlen ikinci kata çıksın.
sıra bektaşidedir baş melek onunda dosyasına bakar. senin ömrün içki içmekle fitne fucurla geçmiş
ve yardımcı meleğe der ,bunuda asnsöre bindirin zemin kata gönderin.
bektaşi yahu bari bir bidon şarap verin der
melek- ülen burası meyhanemi ?-bektaşi dayanamaz
- ülen şarap vermiyorsun tamamda ikinci kat kerhanemi oraya gidenin yanına huri veriyorsun.
müslüman senin derdin ne????
senin müslümanlığında asansörle ilgili tarafındamı

ozgur_beyin
22-11-2009, 23:09
http://http://www.myhouseonweb.eu/Gif%20animate%20bambini5/fontanella-.gif

ozgur_beyin
22-11-2009, 23:10
http://http://www.myhouseonweb.eu/Gif%20animate%20bambini5/fontanella-.gif

egmont
22-11-2009, 23:35
şimdi de bazı ilahiyatçıların ''huriler cinsel partner değil , hizmetçi meleklerdir'' saçmalığı başladı.

bilimdışı , ahlakdışı ,mantıkdışı , çağdışı ne varsa törpülediler ,hasıraltı ettiler hala da inanmaya devam ediyorlar. bu nasıl bir sahtekarlıktır anlamadım...

-Musluman-
23-11-2009, 00:07
Senin gibi sapık mıyız ki biz huri var diye Allah büyüksün diyelim. Ayrıca sen gerçekten bu düşüncelere sahip biriysen doktora gidip nöron sayımı yaptır kendine. Yok eğer non-teist olduğun halde buraya geldiysen bu nickle hiç komik değil. Bu durum için güzel bir söz var: Şakaysan hiç komik değil, ciddiysen çok komik...

Saygılarımla
Umurcan Görür

Ben aseksüel değilim.Tabiki rabbimin bize sunduğu nimetlerden en iyi şekilde faydalancam.Ben bu sitede apaçık bir uyarıcıyım,sizi bazı konularda uyarıyorumki doğru yolu bulasınız.

İvan Karamazov
23-11-2009, 00:15
Ben aseksüel değilim.Tabiki rabbimin bize sunduğu nimetlerden en iyi şekilde faydalancam.Ben bu sitede apaçık bir uyarıcıyım,sizi bazı konularda uyarıyorumki doğru yolu bulasınız.

amacın buysa yöntemin çok yanlış. mesajlarını gördüğüm ilk andan beri ulu manituya şükrediyorum müslüman olmadığım için :)

-Musluman-
23-11-2009, 00:17
Bu sizin düşünceniz.Rabbim sizin kalbinizdeki mühürü kaldırsaydı çoktan iman etmiştiniz.

pervane
23-11-2009, 00:31
yahu ne yapsın müslüman kardeş! adamlar bu dünyada hadinden fazla kadını melek olduklarını düşünerek bir araya getirip sonra da işin içinden çıkamıyorlar! ardından bari öbür tarafta kadınlardan yana huzur bulalım diye bir beklenti içine giriyorlar! en büyük yanılgıları zaten çok eşli bir siteme amin demeleri. Bu tarafta kendileri ile maytap geçen yaratıcıları öbür tarafta kadını emirlerine amade yapacak sanıyorlar:)

Freester
23-11-2009, 00:36
Off harun yahya 2 bizim forumlarda. :D

tyd13
23-11-2009, 00:40
Azizim Kendinizi apaçık Peygamber ilan ettiniz. Hayrola!
Sitenin kuruluş tarihine baktınız mı? Sizce kaç Müslüman tebliğ için bu siteye gelmiştir? Müslüman olduğunuzdan ötürümü bu konuları düşünmeyi tercih etmiyorsunuz? Bir inançsız olduğunuz ve dalga geçtiğiniz için mi bu şekilde davranıyorsunuz?

-Musluman-
23-11-2009, 00:43
Orada peygamber efendimize özenip o lafı söyledim.Sizi uyarıyorum o kadar.Laflarımı başka yerlerle çekmezseniz sevinirim,kendisini peygamber ilan eden biri dinden çıkmıştır.

tyd13
23-11-2009, 00:44
Bu sizin düşünceniz.Rabbim sizin kalbinizdeki mühürü kaldırsaydı çoktan iman etmiştiniz.
Azizim biz helada tahrata daldık Allah'ın bizi unuttu. Ahmet Kaya'dan esinlenerek yazacak olursak "Başım belada, inancımı unutmuşum helada. Nerden baksan tutarsızlık(idi). Nerden baksan ahmakça(idi). Yanmışım."

tyd13
23-11-2009, 00:46
Orada peygamber efendimize özenip o lafı söyledim.Sizi uyarıyorum o kadar.Laflarımı başka yerlerle çekmezseniz sevinirim,kendisini peygamber ilan eden biri dinden çıkmıştır.
Azizim İsa Peygamber olabilirsiniz. Kur'an'a göre kıyametten önce dünyaya teşrif etmeyecek miydi? Fakat haklısınız. Sizde İsa Peygamber olma potansiyeli yok. Muhammed Peygamber olma potansiyeli (hurilerden ötürü) epey fazla.

-Musluman-
23-11-2009, 00:59
İsa peygamber geldiği zaman hepiniz kaçacak delik arayacaksınız. Hatta bu siteye erişim engellenecek,ilahi güçler tarafından.

tyd13
23-11-2009, 01:05
Azizim "Allah'ınızın izni ve inayetiyle ve inşallah ve maşallah ve fesüphanallah" bu siteye erişim engellenmez. Müslümanlara ders alacakları ve imanlarını güçlendirecekleri bir örnek olarak bu siteden güzel mekan mı var? Şimdi sizin imanınız bile perçinleniyordur. Fakat dikkat edin. Perçinleme işlemi uzaktan görüldüğü gibi basit bir iş değildir.

wazawaz
23-11-2009, 01:14
sen müslüman olamassın yalancı .kesinlikle kendine iş arıyor olmalısın

milomanara
23-11-2009, 01:25
şimdi de bazı ilahiyatçıların ''huriler cinsel partner değil , hizmetçi meleklerdir'' saçmalığı başladı.

bilimdışı , ahlakdışı ,mantıkdışı , çağdışı ne varsa törpülediler ,hasıraltı ettiler hala da inanmaya devam ediyorlar. bu nasıl bir sahtekarlıktır anlamadım...
Valla fantezileri hizmetçi mi olur, sekreter mi bilemem ama tavşan gibi düdüklemeyi planladıkları ortada. :D
Fasıl: KIYAMET VE KIYAMETLE İLGİLİ MESELELER BÖLÜMÜ
Konu: Cennetlikler Ve Cehennemlikler
Kaynak: Tirmizi, Cennet 6, (2539)
Ravi (r.a.): Enes
Hadis: Resulullah (sav): "Mü'mine cennette şu şu kadar (kadınla) cima gücü verilir!" buyurmuşlardı. Kendisine: "Ey Allah'ın Resulü! Buna takat getirebilir mi?" diye soruldu. "Yüz (kişinin) gücü verilir! (Böyle olunca takat getirir!)" buyurdular.
Kayıt No.: 5134

HayyaN
23-11-2009, 01:57
Yeter artık yahu bu kadar edepsizlik,haysiyetsizlik olmaz..Kendini bilmezin teki kalkıp burda sahte bir üyelik açacak ve inanan insanları küçük düşürücü yorumlar yapıp,konular açacak ve kimsede bi dur demeyecek..Helal olsun helal !!!

nehir
23-11-2009, 02:05
koptum ya! :)) ,şaka gibisi fazla bu şahıs başlıbaşına şaka!.. :))

Khaos
23-11-2009, 12:20
beyler sizi anlamakta zorlanıyorum.
adam açık yüreklilikle çıkmış neden inandığını yazmış..
kim istemez sonsuz hayat ve hurileri ki...
hiç olmazsa diğerleri gibi idealizme binbir türlü zorlama felsefi argümanlarla destek aramamış.
zaten inanmak aslında ölümü kabullenememek değilmidir.
bu arkadaşı kınayan ve sapık diyenlere sormak istiyorum.
o bi tarafınızdan uydurduğunuz ahlakınız varya o ahlakınız asıl şaka gibi olan.
müslüman nikli üyeden çok güzel materyalist olur.
ama sizden olsa olsa ateist görünümlü gizli dindar olur.
müslüman,
keşke dediğin gibi olsaydı da cennette sonsuza kadar hurilerle şarap içip doyasıya sevişebilseydik.
hatta bütün proleter kardeşlerle birlikte.ne yazıkki bu mümkün değil.
ama dostum zor da olsa bu yalandan yakanı sıyırman lazım.
bu dünyayı cennet haline getirmenin yolunu öğrenmek lazım.
o da sosyalizm ve materyalizmden geçiyor.
sende o potansiyel var.

-Musluman-
23-11-2009, 14:23
Yeter artık yahu bu kadar edepsizlik,haysiyetsizlik olmaz..Kendini bilmezin teki kalkıp burda sahte bir üyelik açacak ve inanan insanları küçük düşürücü yorumlar yapıp,konular açacak ve kimsede bi dur demeyecek..Helal olsun helal !!!

Kimin müslüman olup olmadığına Allah dışında kimse karar veremez.

Kendinize gelin! asıl sahtekarlar sizin gibi başkalarının inançlarına küçük düşürücü laflar edendir!

Psiko
23-11-2009, 14:34
Bu dünyayı cennet haline getirmenin yolunu öğrenmek lazım.

Harika bir önerme.
Üzerinde konuşmak gerek.

-Musluman-
23-11-2009, 14:42
Bu fani dünya cennet haline gelmez.Burası sınav yeridir ve iyi kötü şeyler olacaktır.Hep iyi yada hep kötü olamaz.

Asıl cennet ölümünden sonra hurilerle beraber,şarap yudumlarken(alkolsüz haşa!) olacaktır.

Psiko
23-11-2009, 15:02
Bu fani dünya cennet haline gelmez.Burası sınav yeridir ve iyi kötü şeyler olacaktır.Hep iyi yada hep kötü olamaz.

Asıl cennet ölümünden sonra hurilerle beraber,şarap yudumlarken(alkolsüz haşa!) olacaktır.

Ya Hu mübarek insan ;

Neden bu fani dünya cennet haline gelmesin ki ?
Alnımıza tabanca mı dayıyorlar kötülük yapmamız için ?

Cimri isek cömert,
Adaletsiz isek adil,
Merhametsiz isek merhametli,
vefasız isek,vefalı,
OL MAK
-gibi örnekler çoğaltılabilir-
elimizde değil mi ?
Zebaniler gelip gelip elimizden mi almaktalar yoksa ?

Bence de ;
"Daha iyi bir dünya saf duygular ve temiz ameller,övgüye layık işler ve buna uygun davranışlar ile BA ŞA RI LA Bİ LİR."
Yeterki isteyek de mi ?

Ayrıca senin imtihan-sınav dediğin şeyi neden yapar öğretmenler ?
Verdikleri bilginin bizdeki yansımalarını ölçmek adına mı ?
yoksa,
bizi "Hah seni yakaladım haylaz çekeyim kulağını" diye mi ?

Unbeliever
23-11-2009, 15:06
Müslüman,

Sen gittin mi cennete de bu şekilde bir yorum yapabiliyorsun? Ya da şöyle sorayım, kimin cenneti nasıl olacak? Allahınız burada bile müdahale ediyor. Bir erkeğin cennet kıstası (dininize göre) belli. Göğüsleri yeni tomurcuklanmış huriler verilecek. Hadi kadınlara da genç nuriler verilecek diyelim. Peki gay-lezbiyenlere ne verilecek? Ama onlar direkt cehenneme gidecekti değil mi unuttum. Özür...Ama bi dakka yaa...Hiç günah(!) işlememiş (anladın sen onu) bir gay veya lezbiyen de sadece düşüncelerinden dolayı cehenneme mi gidecek? Hadi gitmedi diyelim yani tam anlamıyla allahın dediklerini yerine getirmeye çalışmış, içindeki çatışmaları eyleme dökmemiş olan insanlara ne olacak, onlara ne verilecek? Eğer allahınız adaletliyse o zaman onları cennetine almalı ve gaylere nuri, lezbienlere de huri vermeli. Aseksuellere de kitap verir bol bol okurlar :D heheheheheee....

komik adamsın vesselam...

sevgiler....

-Musluman-
23-11-2009, 15:14
Müslüman,

Sen gittin mi cennete de bu şekilde bir yorum yapabiliyorsun? Ya da şöyle sorayım, kimin cenneti nasıl olacak? Allahınız burada bile müdahale ediyor. Bir erkeğin cennet kıstası (dininize göre) belli. Göğüsleri yeni tomurcuklanmış huriler verilecek. Hadi kadınlara da genç nuriler verilecek diyelim. Peki gay-lezbiyenlere ne verilecek? Ama onlar direkt cehenneme gidecekti değil mi unuttum. Özür...Ama bi dakka yaa...Hiç günah(!) işlememiş (anladın sen onu) bir gay veya lezbiyen de sadece düşüncelerinden dolayı cehenneme mi gidecek? Hadi gitmedi diyelim yani tam anlamıyla allahın dediklerini yerine getirmeye çalışmış, içindeki çatışmaları eyleme dökmemiş olan insanlara ne olacak, onlara ne verilecek? Eğer allahınız adaletliyse o zaman onları cennetine almalı ve gaylere nuri, lezbienlere de huri vermeli. Aseksuellere de kitap verir bol bol okurlar :D heheheheheee....

komik adamsın vesselam...

sevgiler....

Göğüsleri yeni tomurcuklanmış huriler sayesinde kaç kişi iman etti haberiniz varmı? Bizim eski orhan bakkal vardı,kendisi imansız bir deyyusun tekiydi.Ona cennette göğüsleri yeni tomurcuklanmış hurilerden bahsetmiştim.Ertesi gün bir baktım,cuma'da benden önce yer kapmış namaz kılıyordu.Her ramazan beraber oruç tutuyoruz artık. Allah hiçbirşeyi boşuna vaad etmez!

Lezbiyen ve gayler iyi ameller işlerlerse tabiki yerleri cennettir. Ama bunlar tabiki ruhsal bir bozukluk olduğu için bunlar fani hayata özeldir. Öbür tarafta herkes heteroseksüel olacaktır.

Saygılarımla...

SteveHarris
23-11-2009, 15:21
Sen Şarabı fazla kaçırdın sanırım cennete ? Saçmalıyorsun

-Musluman-
23-11-2009, 15:25
Sen Şarabı fazla kaçırdın sanırım cennete ?
Öncelikle düzgün ve anlamlı cümle kullanmayı öğrenelim.

İkincisi benim içeceğim şarap,cennete sunulan alkolsüz şarap olacaktır.Bu sebeble şarabı fazla kaçırdım diye bişey olmaz.

Huriler varken şarap içecek vakit bulabilirmiyim,bu da ayrı bir soru?

SteveHarris
23-11-2009, 15:27
Huri olcağini nerden bılıyorsun cennette Bana kanıtla musluman olucam

Alchindus
23-11-2009, 15:32
Ferd içün ubudiyetin menşei ne ise ferdin ilahı rabbide odur!

Yani cennet içün kulluk edenin rabbi cennet, huri içün kulluk edenin ilahı huridir!

Dalalet ehlidir!

Okuyucunun aklı ile alay etmeyi murad edinen bir işgüzarlık ile tesadüf etmiş bulunmaktayız!

İslamı ve müslümanlığı karalamak içün ısmarlama üyeliğe tevessül edilecek hale gelinmiş ise ilgililer şapkalarını önlerine koyup biraz tezekkür etmeliler!

Gerçeğe sadakat şart, olmadan olmaz!

Psiko
23-11-2009, 15:37
Okuyucunun aklı ile alay etmeyi murad edinen bir işgüzarlık ile tesadüf etmiş bulunmaktayız!

İslamı ve müslümanlığı karalamak içün ısmarlama üyeliğe tevessül edilecek hale gelinmiş ise ilgililer şapkalarını önlerine koyup biraz tezekkür etmeliler!

Sayın Alchindus'un bu saptaması "Ismarlama üyelik" eğer doğru ise,
ki,
nedense
bana da öyle gelmekte,
hakikaten yakışmıyor ve şık durmuyor.

-Musluman-
23-11-2009, 15:47
Kimin ne düşündüğü pekte umrumda değil.Ben kendimi allah yoluna adamış bir müslümanım.Sadece huri için iman etmem, ancak ateistlerin huri için iman edeceklerini düşünerek söyledim. saygılar...

Psiko
23-11-2009, 15:49
Müslüman'ın bir tarifi de, ;
Elinden ve dilinden "Emin" olunan ise,
kimin ne düşündüğü bir miktar da olsa "Umur"da olmalı gibi,
ne dersin ?

-Musluman-
23-11-2009, 15:53
her müslüman aynı tarife uymaz.bu tip nerden geldiği ve ne idüğü belirsiz sözlerle insan değerlendirilmez!

tyd13
23-11-2009, 15:55
İsa peygamber geldiği zaman hepiniz kaçacak delik arayacaksınız. Hatta bu siteye erişim engellenecek,ilahi güçler tarafından.
Azizler ve Üstadlar
Kaç müslüman "İsa Peygamber" der? Üyemiz -Musluman- olsa idı Hz. İsa demesi gerekmez miydi?

Psiko
23-11-2009, 15:55
her müslüman aynı tarife uymaz.bu tip nerden geldiği ve ne idüğü belirsiz sözlerle insan değerlendirilmez!

Biz "Şerh"imizi koyalım da,
sen dilediğin gibi davran ne beis :D

Khaos
23-11-2009, 16:02
yahu müslüman
sen gerçekmisin değilmisin bilemem beni de ilgilendirmez.
madem bu dünya cennet olamaz, bizim de ahiretle işimiz olamaz;
o halde ortak noktamız ne.
senin dinin sana benim dinsizliğim bana da.
sen ahirete kadar bu dünyada bir şeyler daha iyi olsun diye bir şey öneremiyormusun.
herşeye sabredelim diyorsan eğer bu bana biraz egemenlerin tuzağı gibi geliyor.
bu dünyadaki hurilerden de vazgeçtik adamlar soframızdaki ekmeğe bile göz koymuş canımıza kastediyor.
daha iyi bir dünya için sen ne öneriyorsun.

bu arada sen bana cennetteki hurileri garanti edersen bakarsın bende cumaya takılırım bakkal amcan gibi.

Unbeliever
23-11-2009, 17:24
Dini bütün -Müslüman-,

Bizleri güldürdüğün kesin ama yazdıklarınla bir çok müslümanı da kızdırmış olabileceğin ihtimalini düşünüyormusun? Ayrıca imzanı düzeltmeni tavsiye ederim. Yanlış yazmışsın.

ozgur_beyin
23-11-2009, 22:18
müslüman senin islam sahili olduğunu söyleyen oldumu ? söylemdiyse ben söylüyorum. sen islamdan bihabersin söylediklerinin çoğuda la-dinidir.
senin ne islam tarihinden ne akaidden ne siyerden haberin var. yada bana verdiğin sexi bu yönde

pervane
23-11-2009, 23:55
Rabbimiz cennette neler vaad ediyor? İstediğimiz herşeyin olması,ölümsüz mükemmel bir hayat.Hele hele huriler onlar zaten rabbimizin inanan mumin insanlara bir hediyesi.Tabi fani hayatta kıskanç bir karınız varsa üç kere boş ol diyerek ondan kurtulup,cennete eğlenceli bir hayat geçirebilirsiniz.Ya ben hafiften şeyim afedersiniz valla çocukken huriyi öğrendiğim anda 5 vakit namaz kılmayı başladım,cumayı kaçırmaz oldum.Siz imansız işlerle uğraşıp şu güzelim hurileri tepiyorsunuz ya ne diyim bilmiyorum.Hele ateistler ölümünden sonra yok olacağımızı söylüyor.Buda çok korkunç bişi ben buna inansam pisikolojim bozulur.Ben diyorum huriler siz diyorsunuz yok olacağız.

Bu üyemiz de çeşit çeşit müslüman profilinden bir başka örnek galiba! hem diyor huriyi öğrendim iman edip namaza başladım. Hem de;

Kimin ne düşündüğü pekte umrumda değil.Ben kendimi allah yoluna adamış bir müslümanım.Sadece huri için iman etmem, ancak ateistlerin huri için iman edeceklerini düşünerek söyledim. saygılar...

şimdi de huri için iman etmem fakat belki siz kafirlerin böyle bir zaafı olabilir! olur a belki de kanarsınız diyor! eee! pes yani ne denebilir ki artık:mmph:

Azizler ve Üstadlar
Kaç müslüman "İsa Peygamber" der? Üyemiz -Musluman- olsa idı Hz. İsa demesi gerekmez miydi?

Azizim olmuyor ama böyle! yine Azizeleri unutmuşsunuz:decision:

history
24-11-2009, 00:29

hadi diyelim ateist erkekler huriler için imana gelecek ya ateist teist panteist yada agnostik kadınlar ne diye imana gelecek:bounce:

bize yok mu bişilerrrr?aa ama pardon sizin inancınızda kadın erkek eşit değildi dimi?

tüh ya nasıl ercez biz hidayete şimdi:doh:

mitch
24-11-2009, 00:34

Derviş'in zikri neyse fikri odur diye bir deyim duymuştum; sizin düşünceniz aynısı olmalı!

Bence insanları iyi tanımadan bir fikir yürütülmemeli.

Ateist'leri tanırsan hiçte düşündüğün gibi olmadıklarını göreceksin.

Tüm olumsuz fikirler neden sizden çıkıyor anlamış değilim; demekki şartlandırılmışsınız.

Bizler kendi fikirlerimizi benimsetmek uğruna insanlar yalan söyleyip zorlamayız; sadece açıklamasını yapar tercih'i kendisine bırakırız.

Burada Ateistleri tanıdıkça bu peşin hükmünden vazgeçeceğin kaçınılmaz.

Esas yanlış'ın arkanda bıraktıkların olduğunu anlayacasın.

Saygılar.

tyd13
24-11-2009, 01:57
Azizim olmuyor ama böyle! yine Azizeleri unutmuşsunuz:decision:
Azizem Size karşı mahçubum! Dilimi alıştırmalıyım: "Azizem, Azizem, Azizem..." Kaç defa söylersem dilim alışır dersiniz?

HayyaN
24-11-2009, 02:23
Kimin müslüman olup olmadığına Allah dışında kimse karar veremez.

Kendinize gelin! asıl sahtekarlar sizin gibi başkalarının inançlarına küçük düşürücü laflar edendir!

Kimin gerçekten müslüman olup olmadığını Allah dışında kimse bilemez fakat sizin bu forumda yazmış olduklarınızın müslümanlıkla bağdaşır hiç bir yanıda yoktur.Kendi kıt beyninizce sahte bir üyelik açıp eğlence aramaktasınız ama burasıda eğlence yeri değildir.İnanan insanların cenneti huriler için arzular düşüncenizi bütün müslümanlara pay etmek istiyorsunuz.

Forum yönetiminide buradan tebrik ediyoru bu konuların kapatılıp arkadaşın banlanması ve mesajlarının da silinmesi gerekirken cafede millete inancımızla dalga geçilmesine izin verdiği için.

Sözde aydın"cık"lara selam olsun.

vartor
24-11-2009, 02:36
muslumanin ortaya doktugu muslumanligi bu kadar sacma buluyorsaniz, arada musluman sitelere katilmanizi tavsiye ederim.

HayyaN
25-11-2009, 19:20
muslumanin ortaya doktugu muslumanligi bu kadar sacma buluyorsaniz, arada musluman sitelere katilmanizi tavsiye ederim.

Tavsiye etmenize gerek yoktur,biz üye olacağımız yerlere üyeyiz.

Bende sizleri müslümanlık hakkında tek taraflı bilgiler olmadan araştırmaya davet ediyorum.Müslümanlığın bu sahte üyeliğin ortaya döktüğü gibi hiç bir yanı yoktur.Ayrıca konumuz da müslümanlığın özü,içeriği değil burada inanan insanları küçük düşürücü yorumlar yapıp,dalgaya alan insan ve forum yönetiminin bu konu karşısında ki tavrıdır.

faydasızım
18-08-2010, 19:05
adam kafa buluyo....
yok huriyi görmüş namaz kılmış vayyyyyyyyyyyyyzeki
hiç düşünemediydik bak bunu...

dolfen
21-08-2010, 23:08
şarabın alkolsüzü olmaz orda çocuklar için meyve suyu vardır erkekler şarabı içer ...
zavallı huriyi.....
bu kadar sınırsız şarap sınırsız seks ..
bu bu kadar zormu
tanrı herkesin uçkurunu düşünür......

Kemaloğlu
22-08-2010, 19:56
şarabın alkolsüzü olmaz orda çocuklar için meyve suyu vardır erkekler şarabı içer ...
zavallı huriyi.....
bu kadar sınırsız şarap sınırsız seks ..
bu bu kadar zormu
tanrı herkesin uçkurunu düşünür......

başlığı açan arkadaş zaten ateisttir

kendileri daha sonraları bunu itiraf etmişlerdir