PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sahİbİnİn hatri var

Davudi
01-12-2009, 21:49
ALEVİ POLEMİĞİ

- BAŞBAKAN ERDOĞAN:

- "TEMBEL MUHALEFETTEN, ÇAPSIZ MUHALEFETTEN, KİFAYETSİZ MUHALEFETTEN, VİZYONSUZ

MUHALEFETTEN HİÇBİR ÜLKEYE FAYDA GELMEZ"

- "BÖLGE SİYASETİ GÜDEREK, ZÜMRE SİYASETİ GÜDEREK, KAVMİYETÇİLİK YAPARAK, HİZİPÇİLİK

YAPARAK, KAFATASÇILIK YAPARAK BU MİLLETİ BİRBİRİNE DÜŞMEN KILAMAZSINIZ,

KILAMAYACAKSINIZ"

- "O AZİZ ŞEHİTLERDEN BİRİ DE BENİM BÜYÜK DEDEMDİR. 1915'TE SARIKAMIŞ'TA ALLAHUEKBER

DAĞLARINDA GÖZYAŞLARI DONARAK ŞEHİT OLMUŞTUR"

Devamı http://www.nethaber.com/Politika/124598/Tayyip-Erdogan-Deniz-Baykali-ALEVI-AYRIMCISI-ilan

Bugüne kadar Alevi yada Alevi kökenden gelenler olarak chp yi desteklediysek ve halada öyleysek İnönü , Baykal ve onların türk ırkçısı , mezhepcisi ve amerikancı yarenlerinin değilde Atatürkün
gösterdiği çagdaş hedeflerin ilkelerin kafa dengi olmasından dolayıdır. Sadece dışındakiler değil Chp içindeki sözde Atatürkçü özdeyse Amerikancı Avrupacı olan bu kişilerinde farkındayız. Daha gecen gün hiçbir sebep yokken durup dururken onur öymen Atatürkün adını özellikle vurgulayıp Tunceli/Dersim olaylarını dile getirerek ortalığı karıstırdı. Ve bundada amacına ulastı. Gercek Atatürkçülerin CHP içindeki bu sözde Vatansever sözde Atatürkçüleri bir an önce defetmesi gerektiğini düşünüyorum. Taaa inönüden beri komunizmle mücadele diye Atatürkün ilkelerinden sapıp Amerikancı kapitalist burjuva bir cizgiye geciş yaptı bunlar. Son 10 yıldırsa iyice zivanadan cıktılar. Tabii buda bir diğer Amerikancı parti
olan AKP ninde işine geliyor. Birisi gizliden diğerisi acıktan Amerikan cıkarlarına iyi hizmet ediyorlar. Recep tayyip erdoğanda kusura bakmasın islamla harmanlanmış Amerikan politikaları kafa dengimiz değil.

Davudi
03-12-2009, 21:15
Konu sadece Chp'nin Alevilere olan mezhepci bakış acısıda degil son 50 yıldır ortalık sağ/islamcı iktidar kokusundan gecilmiyor. Millet sanki hipnotize olmuş gibi illede sağ diyor. Bunca yıl boyunca Chp
muhalefetmi yapıyor , yoksa bunları kıskırtarak motivemi yapıyor belli değil. En son onur öymen denilen zevatın yaptığıda buna dahildir. Benim yasadığım Ankaradan örnek vereyim ve basit bir örnek diyede gecmeyin. Millet Chp olmasında kim olursa olsun mantığıyla hareket edip yeteneksizliğini ve türlü türlü skandallarını bile bile yine n.gokceğe oy verdi. Yoksa basarılı örnek birisi olduğundan değil , tamamen Chp'ye olan tepkiler nedeniyle adam zafer kazandı . Artık iyiden iyiye chp'nin motive yaptığına inanmaya basladım. Gelelim Alevi meselesine ,hadi islamcısını anladıkta okumus yazmıs kendisine ilerici Atatükçü deyipte hala Alevilere önyargı ve kuskuyla yaklasan Sünni kökenden gelen Chp kadrolarına ne demeli valla söylecek laf bulamıyorum , daha bunların kendileri bile islami hezeyanlardan kurtulamamışlarki , islamcılara yol göstersinler. İlk basta sasırıyordum nasıl olurda "kara carsaflı bir karı" chp ye üye olur diye. Şimdiyse sasırmıyorum artık nede olsa onlarda islamcılar gibi bildiğimiz klasik ehli sünnet denilen kültürden geliyorlar. Bu gidişle sadece kurancıların dediği gibi bende Sadece Atatürk diyeceğim.