Orijinalini görmek için tıklayınız : Bebek Katili Serbest mi Kalıyor
dogruluk
04-12-2009, 01:01
Çok merak edİyorum aramizda hala vatani sahİp Çikacak İnsanlar varmi dİye yaziyorum.
HABERLERDE BEBEK KATİLİN TEKRAR YARGILANACAGI HATTA SERBEST BIRAKILACAGI GÜÇLÜ İDDAALAR VAR
Yarin bebek katİlİ apo nun serbest birakilsa ne hİssedersİnİz.gÜn geÇtİkÇe bazi degerlerİmİzİ yetİrdİgİnİz Şu gÜnlerde bÖyle bİr Şeyle karŞilaŞsaniz ne hİssedersİnİz
Çok merak edİyorum aramizda hala vatani sahİp Çikacak İnsanlar varmi dİye yaziyorum.
HABERLERDE BEBEK KATİLİN TEKRAR YARGILANACAGI HATTA SERBEST BIRAKILACAGI GÜÇLÜ İDDAALAR VAR
Yarin bebek katİlİ apo nun serbest birakilsa ne hİssedersİnİz.gÜn geÇtİkÇe bazi degerlerİmİzİ yetİrdİgİnİz Şu gÜnlerde bÖyle bİr Şeyle karŞilaŞsaniz ne hİssedersİnİz
ergenokon sanıkı paşalar sokakta geziyoken. Mustafa Balabay içerde yatıyosa.
Onuda başıboş salarlar sokaka.
Acil önnem olaraktan kuduz aşışı yaptıralım heman.:hand:
eylemsel
05-12-2009, 00:30
Böyle başlık altında,konunun tartışılması çok sakıncalı olacaktır. Propağanda havası çok fazla. A, desek ....... denir.http://www.turandursun.com/forumlar/images/icons/icon10.gif
dogruluk
05-12-2009, 12:59
benim bu başlıgı açmamım sebebi insanların gelecekte olan şeylere nasıl tepki verecekleri idi. ama görüyorum ki insanlar bu nları kabul etmiş vatan millet aşkı silinmiş bir millet oldugumuz tekrar gözler önünde
gelecekte başkanımız bir bebek katili olcak.şimdiden başladı bile ülkeyi ele geçirmeye yerini begenmezmiş .ya sen kimsin bebk katili bunu atıcaksın diyarbakır yada sinop cezaevi hücrelerinden birine önüne de 1 bardak su küflü ekmek işallah bunları yapan biri de çıkar
vee hala uyuyoruz uyutuluyoruz.ama insanlarımız farkında degil. bugün ben çok bilgiliyim diyen biri biri bile bir tarikatın eli.soner yalçın ne güzel demiş uyu güzel türkiye diye biz uyuyalım bbunlar topraklarımı satsınlar.bir tek canını yananlar işin farkında tabi insanlar canı yanındı mı farkına varıyorlar
bana dokunmayan yılan bin yaşasın meselesi kıçınnıza tekmeyi yerken görüşcez. bu kadar vatanına ihanet olur mu? evet biz bu ihaneti susarak yapıyoruz.biz ki nazım hikmeti vatan hainligiyle suçlayan bir millet ne beklenir sadece televizyon başında çigdem çitlemeyi , yada şakşalamayı neden şakladıgını bilmedigi halde
hepimiz susalım; yılan bize dokuncaya kadar .o zaman geç kalmayız
:) siz karı kız rakı şarap seviyorsunuz adamda katletmeyi seviyor dünyaya bir kere gelmiş ne de olsa istediğini yapıyor tıpkı sizler gibi nasıl özgürlük istiyorsanız onun da özgürlük anlayışı bu şekilde demek ki, eeee madem tanrı felan da yok size göre serbest kalma korkusu niye?
Öcalan (uzun) bir süre daha içerde kuzu kuzu yatacak.
Hükümetin kamoyu tepkilerini dikkate alarak böyle bir açılıma henüz cesaret edebileceğini düşünmüyorum.
Ancak benim şu günlerde dikkatimi DTP'lilerin Türk Bayrağı'na her gördüğü yerde saldırması çekiyor. Bu nefreti gördükten sonra DTP'lilerin Milli Birlik ve Demokratik Açılım sürecine nasıl yaklaştıklarını daha iyi anlıyorum...
Vatan haini,bebek katilinin serbes kalması mümkün değil bakın herkes açılıma canı gönülden inanıyordu hatta buna inanıp kürt devlet kurulsa bilmem ne falan gibi tartışmalar başlamıştı ama ne oldu tokat türk halkından geldi.
Aslında bu başlığa bir çok kişinin yazması lazım ama malum yazamazlar alimallah maskeleri düşer,takke iner
aslında fazla şaşırmamak lazım bu karaktersizliklere sonuçta desteklenen parti başkanları ne diyor;
birisi analar ağlamasında takılıp kalmış papağan misali ağlamasında ağlamasın
diğeride hani şu bölücü örgütünün sözcülüğünü yapan karaktersizlerden kurulu parti izmirdekilere anlattı açılımı herkez öğrensin işte açılım apo denen şahsiyetsizin hücresindeki metre kare hesabından başka bişey değilmiş.
Asıl sorun gereğinden fazla duygusal olan kürt halkında.Hemen kandılar bu satılmışların sözlerine halada kanmaya devam ediyorlar ülkenin birçok yerinde olay çıkartıyorlar.Yazık hala kendilerinin haklarını savunduklarını sanıyorlar ama bilmedikleri şey sizin haklarınız,durumunuz bu satılmış insanların umrunda değil
sevgili byspy sizin bu konudaki çözüm önerileriniz nedir acaba?
siz ortada bir sorun görüyormusunuz??
Sevgili kızıl,
Arada çok ince ama bir okadarda güzel bir çizgi varki kimse bunu görmüyor.Anlatıyım;
Bir kürt halkı var ortada saf ve cahil kalmış,kültürünü yaşayamamış,asimilasyona uğramış en kaba tabir ile ezilmiş ama bu halk terör denen illeti bitirebilecek ne varsa 4 koldan sarılacak kadar saf aynı zamanda ,sormuyor neden niçin sonunda bişeyler olucak sanıyor neyse.
Farzetki bu açılım denen saçmalık oldu Dağdaki vatan hainleri indi pişman değiliz dediler yine olsa yine yaparız dediler ama şevkatli savcılarımız onları affeti sen farkında değilsin aslında çok pişmansın dedi özgürlüklerini verdi(!) Hadi bunlar oldu sen sanıyormusun Güney doğu anadoluda sorun biticek?Metropollerdeki eğitim,sağlık koşulların olucak?Toprak ağalığı biticek 2 karış toprağın olucak,ekicek sin yada besliceksin mi sanıyorsun??Törenin biteceğini mi sanıyorsun??
Şimdi sevgili kızıl senin için hangisi önemli yukarda yazıklarım mı?? Yoksa DTP başkanın söylediği gibi önce Pekeke nin dağdan inmesi mi??
Yukarda yazdıklarım herşeyinden öte yaşayabilmen,gelişebilmen için gerekli olan şeyler peki bu adamlar neden bunları istemiyorda imralının metre karesi diye tutturuyorlar?
Mademki bu kadar önemsiyorsun kürt halkının haklarını be başkan hastane desene her yıl binlerce insan bu sebepten ölüyor oralarda,yol istesene hala yolu olmayan köyler var ne diye sözde liderliğini yaptığı halkın dilini bile bilmeyen bir kansızı konuşuyorsun??
Çok mu önemli tuncelinin dersim olması yada diyarbakırın amed olması bunlarmı öncelikler ?
ama bir başka başlıkta söylediğim gibi koyun çoksa çoban elbet bulunur
Çözüme gelince sen eğer ordaki insanlara iş verirsen,aş verirsen,eşit haklar ve satatü verirsen eğitim,sağlık verirsen kimse çıkıp bağırmaz değil mi??
En el hak
06-12-2009, 23:47
Vatan haini,bebek katilinin serbes kalması mümkün değil bakın herkes açılıma canı gönülden inanıyordu hatta buna inanıp kürt devlet kurulsa bilmem ne falan gibi tartışmalar başlamıştı ama ne oldu tokat türk halkından geldi.
Aslında bu başlığa bir çok kişinin yazması lazım ama malum yazamazlar alimallah maskeleri düşer,takke iner
aslında fazla şaşırmamak lazım bu karaktersizliklere sonuçta desteklenen parti başkanları ne diyor;
birisi analar ağlamasında takılıp kalmış papağan misali ağlamasında ağlamasın
diğeride hani şu bölücü örgütünün sözcülüğünü yapan karaktersizlerden kurulu parti izmirdekilere anlattı açılımı herkez öğrensin işte açılım apo denen şahsiyetsizin hücresindeki metre kare hesabından başka bişey değilmiş.
Asıl sorun gereğinden fazla duygusal olan kürt halkında.Hemen kandılar bu satılmışların sözlerine halada kanmaya devam ediyorlar ülkenin birçok yerinde olay çıkartıyorlar.Yazık hala kendilerinin haklarını savunduklarını sanıyorlar ama bilmedikleri şey sizin haklarınız,durumunuz bu satılmış insanların umrunda değil
bence ortada bir karaktersiz varsa oda sen olabilirsin by spy
nedenine gelince
1.6 milyon seçmenin resmi temsilcilerine bu hakareti yapma hakkını nereden alıyorsan hiç zoruna gitmesin bende oradan alıyorum
senin kör mantığınla hareket edersek,
kürtlerde aile planlaması yok denecek kadar azdır
her aile en az 5 nufustan oluşur
1.600*5 =8.000.000
senin mantığınla yola çıkarsak by spy
1-bu ülkede yıllardır inkar edilen bir kürt realitesi vardır
2-dtp bu insanların resmi temsilcisidir
3-eğer dtp yi pkk nin uzantısı olarak görüyorsanız
4- 8 milyon insana göre aptullah öcalan saygın bir insandır
bu senin yaklaşımın
o halde
karaktersiz ve şahsiyetsiz sözünü bu 8 milyon seçmen 8 milyon kez sana iade ediyor
buna bende dahil
En el hak
07-12-2009, 00:01
değerli yönetici arkadaşlar
bu bölümün politika forumuna taşınmasını talep ediyorum
oraya girmemeye söz vermiştim kendime
ama gelin görünki
td sitesinin diğer forumlarındada karşılaşabiliyorum bu tür saygısızlıklarla
Siyasi ve sosyal haklarını terörle elde edebileceğini sanan bir pkk sempatizanı daha..yazık!!!!
En el hak
07-12-2009, 00:30
squal
ben pkk nin uyguladığı şiddeti kesinlikle onaylamıyorum
bu kanıya nereden vardın anlamış değilim
pkk nin uyguladığı şiddeti onaylamadığım gibi
devletin uyguladığı şiddetide onaylamıyorum
ben by spy mantığıyla yaklaşmaya çalıştım konuya
peki soruyorum sana
dtp karaktersiz
öçalan şahsiyetsizse
8 milyon sempatizan ne
eksik kalan bu sıfatıda sen tamamla istersen
bu 8 milyon insan ne olucak
asacakmıyız
istersen gaz odaları kuralım
yada ülkeden sürelim,
tüm bu olumsuzlukların varoluş nedeni devlettir
pkk de tuzu biberi
o bölgede açlık sefalet diz boyuyken devlet neredeydi
eğitim diyoruz,doğru.o insanlara yeterli eğitim verildide onlarmı kabul etmedi
bir köylünün işleyecek bir dönüm arazisi dahi yokken
70 bin dönüm arazisi olan toprak ağalarından haberin varmı
bucak aşireti,goyan aşireti,tatar aşireti,jirki aşireti,kurvarlar
bu soyluları hiç duydunmu
urfa -siverekte devletin adliyesini basıp kendi adamlarını kaçıran bu soyluları hiç duydunmu
devlet neredeydi o zamanlar
adyaman menzilde bu cahil halka şeriatın en has kuralarını empoze eden menzil şehhinden haberin varmı
devlet neden menzile müdahale etmiyor
yakılan köyleri göç etmek zorunda kalan milyonlarca insanı onbinlerce faili meçhulü söylemeye gerek bile duymuyorum
demekki tüm bu olumsuzlukların tek sebebi pkk değil
burada yapılması gereken somut şeyler
kin ve nefreti bi kenara bırakıp bu iki halkı barıştırmak
hergeçen gün birbirimizden uzaklaşıyoruz
alışverişlerde bile seçici hale geldik
ben bu ülkedeki aşırı uçların silkinip kendilerine gelmeleri gerektiğini düşünüyorum
Forum üyelerinin birbirlerine karaktersiz demesi serbest mi?
nedenine gelince
1.6 milyon seçmenin resmi temsilcilerine bu hakareti yapma hakkını nereden alıyorsan hiç zoruna gitmesin bende oradan alıyorum
1.600*5 =8.000.000
bu senin yaklaşımın
o halde
karaktersiz ve şahsiyetsiz sözünü bu 8 milyon seçmen 8 milyon kez sana iade ediyor
buna bende dahil
jazz
bak ben sana senin kör sandığın ama senin yanına dahi yaklaşamayacağın mantıktan bir kaç şey sayıyım.
Ben bu ülkenin huzurunu bozan,ülkeyi bölmeye çalışan,bilmem hangi ülkenin köpeği olup burda hır çıkaran,liderim diyip liderliğini yaptığı toplumun dilini bilmeyen,yahudi dönmesi ,bebek katilinde ne şahsiyet ararım ne de karakter.
Hani mantık diyoruz ya işte burda devrede olmayan şey aranmaz değil mi??
sen kalk köy bas bebekleri öldür ,insanları öldür ,yak ,yık,yağmala önüne gelene tecavüz et sonra saygın olucak işte bak koyunlar nasıl çıkıyor ortaya değil mi??
8 milyon seçmen 8 milyon kez iade ediyormuş istersen ben başlamıyım konuya türk milleti diye daha yarısında iade limitin dolar dikkat et.
Bak işte bir Pekeke sempatizanı ile benim aramdaki fark şıp diye çıkıyor ortaya değil mi??
Ben bizi terör denen illetten onu uygulayan şerefsizlerden koruyanları savunuyorum sen ve senin gibiler ise onları.
Ben senin söylediğin insanlarıda yazdım iyi oku ne olarak niteledim saf,cahil 2. cevabında yazmışsın ya ondan önce bir benim cevabıma bak bakalım ne yazmışım ama olmaz kutsalınıza laf söyledim sanırım gözleriniz kararmış.
Yahu en başta o Detepe nin başkanında birazcık karakter olsa ağzından çıkıcak 2 kelime TOPRAK REFORMU olur değil mi??
Ama diyemez çünkü kendiside toprak ağasıdır ucu kendine dokunur ondan sonr çıkar meydanlara biz solcuyuk ,demokrasi diye bağırır.
Devam etsin ne de olsa inanan koyunları çok
bir köylünün işleyecek bir dönüm arazisi dahi yokken
70 bin dönüm arazisi olan toprak ağalarından haberin varmı
ahmet türk züürt ağa sanki:nod:
dogruluk
07-12-2009, 20:49
valla
byspy dediklerine katışıyorum birileri karaktersizlikten söz ederken kendilerinin asıl karakterlerini ortaya çıkyor
bunların hepsi yahudi dönmelerin oyunları :target:
nedenine gelince
1.600*5 =8.000.000
bu senin yaklaşımın
o halde
buna bende dahil
jazz_01
Sadece şunu sormak istiyorum size.
Bunca sene geçti bu mücadelede. Devletler değişti, yaklaşımlar değişti. Kimi silahla mücadele etti, kimi bürokrasi ile. Peki pkk da neden öcalan değişmedi? Hiç soruyormusunuz acaba veya soruyorlar mı ya bu adamla olmuyor başka lider seçelim diye? Ya da burada size sorabilirmiyiz yada sempatizanlarına, siz mi seçiyorsunuz bunu yoksa başkalarımı diye?
Hiç bir türk vatandaşı, hiç bir kürte karşı değildir. Bunu ya anlamak istemiyorsunuz yada kabullenmek istemiyorsunuz. Kabullenmek istemiyorsanız zorla kabulleneceksiniz yok anlamak istemiyorsanız anlamak zorundasınız. Bizim kürt kardeşlerimiz ile hiçbir sorunumuz yok. Sorunumuz pkk yı destekleyen, sempatizanı olan, onu kollayan, arka çıkan, arkasına sığınıp onun ardından siyaset yapanlarla. Bunu hiç bir zaman inkar etmedik, etmeyizde.
Unutmadan, o 8 milyon insandan, kürt olup bizimle sorunu olmayanları, kürt olup doğuda ağa babaları tarafından ezilenleri, kürt olup ülkesi için oğlunu şehit veren anaları, babaları ve akrabalarını, kürt olup zorla ülkede kullanılan gençleri, kürt olup saçma tuhaf tabirlerle beyinleri yıkananları çıkartın.
Birlik, birbirimize sopa göstermekle olmaz.
Saygılar
En el hak
09-12-2009, 21:47
envyme abim
bikere şurda anlaşalım
ben pkk nin kulandığı yöntemi tasvip etmiyorum
konuya geçersek,
aslında sizinle hemfikiriz diyebilirim
ben oldum olası söylerim
bir ülke demokratikleştikçe,yapısındaki olumsuzluklarıda değiştirmek zorundadır,
nitekim öyle
dün kart kurt diye alay edilen bir ırk bugün dilini konuşabiliyor varlığı kabul ediliyor
enveyme abim,
8 milyon kürt derken ben o elemeyi zaten yapmıştım,bilmeniz gerekiyor bu ülkede yaşayan kürtlerin sayısı 8 milyonla sınırlı değil
ben 8 milyonu dtp nin tabanı olarak sunmuştum,ki bu rakamsal gerçek
4.kez tekrarlim
son seçimlerde aldığı oy oranı 5.6...buda 1.600 milyon ediyor
bunu aile bazında düşünüp 5 ile çarparsak bu rakama ulaşırız
bu 8 milyon insanın gözünde öcalanı yok saymanız imkansız gibi birşey,
çözüm adresi olarak bu yüzden imralı gösteriliyor,
biliyorum bunu sindirmek ve kabulenmek çok zor
öcalanın liderliği konusuna gelirsek
siz nasıl bir lider istiyorsunuz onu söyleyin
taslimiyetçi devletin her söylemini onaylayan bir kuklamı
yoksa savaşa ve şiddete bulaşmamış birimi
eğer öyleyse buda samimi değil
bana demokrasinin ve cumhuriyetin tanımını yapın lütfen
dtp seçim yoluyla seçmeninin oyunu almış meşru bir parti değilmi
bu insanlar ne kadar ciddiye alınıyor
bu seferde diceksinizki pkk nin uzantısı
siyasi kolu
peki nasıl olacak bu iş siz söyleyin
her birey tepkisini kinini nefretini rahatlıkla ortaya koyarken çözüm sunan yok
sizin açılımınız nedir diye bir konu açmışım taveccüh edip yazan 2 kişi
aponun ............... diye bir konu açın
görün mesaj sayısını
tüm olumsuzluklara rağmen
sizin gibi insanların varlığı geleceğe iyimser bakmamı sağlıyor
umarım herşey güzel olur
saygılar
Arkadaşlar, boşuna çenenizi yorup Emperyalizmin amacına ulaşmasına yardımcı olmayınız.
Bakın bugün yurdun bircok köşesinde Aponun cezaevi şartlarını protesto için eylem yapıyorlar. doğrumu. evet.
Peki, yıllarca dağlarda Ordu ile savaşıp, yakalanınca cezaevine konan binlerce PKK gerillası varmı. Var. Cezaevi şartları uygun mu? bence değil. Bu Aponun cezaevi şartlarını protesto edenler, gerçek savaşçı gerillaların cezaevi şartlarını neden protesto etmeyi akıllarına getirmiyor.
Çünki Empeyalizm aha bunu protesto edin diyor, onu protesto ediyorlar. 2 hafta öncede Kürtçe eğitim istiyorlardı, ne oldu, Unuttular.
Gerçekten Kürt halkı olarak özgürlük, demokrasi istiyorsanız, önce kendi iradenizi kullanınız. Önce İnsan olmanın gururu ile, iş, eğitim, sağlık, güvenlik isteyin, ya şıhın, ya ağanın esaretinden kurtulun. sonra diğerlerine sıra gelir.
Bakın işte bir canlı örnek daha var burda yukarda yazdıklarımızda eğitim dedik ,sağlık dedik yaşama hakkı ve yaşam kalitesi dedik ama hala nedir sizin öneriniz gibi sorular geliyor
e daha ne yazalım dedik ya gözler kararmış bir kere çözümü söylesekte görmüyorlar illaki onların dediği olacak,onlar için bütün kürtlerin hakkın bir kaç şehrin isimleri,imralıda ki kansızın kaldığı yerin metre kare hesabı