Orijinalini görmek için tıklayınız : Önce ve en çok Kürtler kaybeder!
wiperandcleaner
07-12-2009, 00:15
Bu açılım sürecine en çok sahip çıkması gereken ve açılımı provoke edici adım ve eylemler karşısında dik durması gerekenler Kürtler'dir.
Kürtler bir karar vermeli.
Bir yanda en temel ve doğal, analarının ak sütü gibi hak ettikleri temel hak ve hürriyetlerini kendilerine kazandıracak adımları atmak isteyen bir devlet ve iktidar var(bakmayın ulusalcı tayfaya, bu hadise bir devlet projesidir), diğer yanda ise tek gayesi imralıda mahpus orangutanın pis canının rahatı ve keyfi olan, terörle arasına mesafe koyma gereği dahi hissetmeyen sözde siyasi bir parti.
Şimdi Kürtler karar vermeli: Temel hak ve hürriyetleri mi, yoksa bilmem kaç santim kıcı daha zora girmiş imralı ayısının keyfi mi?
Akıllı Kürt kendisine hiç bir Türk'ün yapmadığı ve yapamayacağı kötülüğü yapmış o cani ve onun hempalarının pis oyununa gelmez ve daha önemlisi, dünya egemenlerinin kuklalarının çocukları sokağa dökerek bu huzur ve kardeşlik projesini baltalamalarına engel olmak için en ön safta mücadele eder.
Şu an görevin büyüğü Kürtler'e düşmektedir, özellikle doğu ve güneydoğuda yaşayan kardeşlerimize.
Bu proje, Türkiye düşmanlarının arzuları istikametinde akamete uğratılırsa Türkiye ve içinde yaşayan herkesin çok şey kaybedeceği kesin, ancak en büyük kaybı Kürtler yaşayacaktır.
Kimse bunu aklından çıkarmasın, kardeşliği dinamitlemesin
Yahu arkadaş çok mu safsınız çok mu akıllısınız anlamıyorum. Bu "Kürtler bir karar vermeli" diyen vatandaşlardan bahsediyordum; yahu siz Kürtler'in karar verme hürriyeti olduğunu falan mı sanıyorsunuz? Kürtçü hareket Kürtler'in isteklerine göre mi hareket ediyor sanıyorsunuz? Ortada Batı tarafından fıştaklanan milliyetçi-ayrılıkçı bir kitle var, Kürtler'in isterse %95'i bunlara karşı olsun söz geçirebileceklerini mi sanıyorsunuz? Terör örgütü sürüp giderken ve sağolsun AKP döneminde yeniden güçlenip gemi azıya almışken siz Güneydoğu ve Doğu'da Kürtler'in bunların istemediği bir şeyi söylemeye ne gücü ne cesareti olamayacağını da mı bilmiyorsunuz? Biraz başınızı kaldırın da gerçekleri görün yazık ki ne yazık...
wiperandcleaner
07-12-2009, 16:05
Herkes sizler gibi "emir komuta zincirinde" aldıkları emre göre hareket edenler değil be Hortlak!
Tamam siz öylesiniz, apoletli tayfası neyi işaret ederse onu alır, benimsersiniz de neden herkesi böyle sanıyorsunuz?
Sizin dışınızdakiler düşünemez, özgür değildir, aslında rey vermeye de ehliyetleri yoktur, sizin bir oyunuz onların bin oyuna bedeldir falan filan gibi masallarla beyninizi sulandırmışsınız anladık da herkes böyle değil ki.
Kürtler bir karar verecek, bunu bir an önce yapacaklar.
Yoksa kaybedecekler.
Fazla değil 7 sene öncesine baksınlar.
Mesela OHAL geri gelsin mi diye bir düşünsünler, yada olmaz ya bir an için iktidarda yıllardır alevilerle birlikte oy takviyesi yaptıkları neo faşist statükocuların olduğunu düşünüp sonra bu günü tekrar değerlendirsinler.
Karar vermekte zorlanacaklarını sanmıyorum.
Bir yanda en temel ve doğal, analarının ak sütü gibi hak ettikleri temel hak ve hürriyetlerini kendilerine kazandıracak adımları atmak isteyen bir devlet ve iktidar var
Kendi görüşümdür:
Yabancıların Türkiye üzerinde hiçbir hakları yoktur. Ülkemizde yaşayan Kürtler ciddi bir sorundur ve artık vatanlarına yani Irak'ın kuzeyindeki dağlara taşınmaları gerekmektedir (Musul ve Kerkük'e değil). Eninde sonunda zaten taşınacaklar. En geç tarihi vereyim: Devletimiz anca Mersin, Adana, Elazığ ve Gaziantep'te Türklerden birkaç yüz bin kişi en fazla iki ay içinde Kürtler tarafından öldürünce bu taşınmayı başlatacak. Bu taşınmanın gerçekleştiği kutlu günlerde de bugünki devletimiz ve iktidarımızı temsil eden beş on bin kişi ve aileleri de Türk'ün vatanını kanını canını malını namusunu Amerika'dan, AB'den, Barzani'den, PKK'dan ceplerine giren 3-5 dolar veya kariyerleri uğruna Kürde peşkeş çektikleri için en ağırından bir şekilde hesap verecek.
oha diyorum başka da bişey demeye gerek yok zaten.
wiperandcleaner
07-12-2009, 21:12
Kendi görüşümdür:
Yabancıların Türkiye üzerinde hiçbir hakları yoktur. Ülkemizde yaşayan Kürtler ciddi bir sorundur ve artık vatanlarına yani Irak'ın kuzeyindeki dağlara taşınmaları gerekmektedir (Musul ve Kerkük'e değil). Eninde sonunda zaten taşınacaklar. En geç tarihi vereyim: Devletimiz anca Mersin, Adana, Elazığ ve Gaziantep'te Türklerden birkaç yüz bin kişi en fazla iki ay içinde Kürtler tarafından öldürünce bu taşınmayı başlatacak. Bu taşınmanın gerçekleştiği kutlu günlerde de bugünki devletimiz ve iktidarımızı temsil eden beş on bin kişi ve aileleri de Türk'ün vatanını kanını canını malını namusunu Amerika'dan, AB'den, Barzani'den, PKK'dan ceplerine giren 3-5 dolar veya kariyerleri uğruna Kürde peşkeş çektikleri için en ağırından bir şekilde hesap verecek.
Ya böyleleri ile müşerref! olma, yada kardeşce bir Türkiye.
Arkadaş mütevazilik yapıp "kendi görüşüm" demiş, oysa biliyoruzki geride kalan son seksen yıl içinde bu kafada çok kişi devletin direksiyonundaydı.
Tekrar o günlere dönmek mi yoksa müreffeh bir Türkiye'de kardeşçe yaşamak mı?
Türk'ten fazla aslında kendilerine zulmetmiş imralı ayısının pis canı mı, yoksa temel hak ve hürriyetleri mi?
Birileri düğmeye basmış, ülkenin dörbir yanında ipleri emperyal güçlerin elindeki kuklaların işareti ile çocuklar sokaklara dökülmüş.
Kürtler çocuklarına sahip çıkmalı, sürece sahip çıkmalı.
Yoksa önce ve en çok onlar kaybedecek.
Önemli not: Kürtler kaybetse bile Çellist gibiler şunu iyi bilsin, artık bu ülkede onlara başarı imkanı yok, bitti o devir, başka coğrafyalarda başka provokasyonlar için efendilerinin şefkatli kollarına doğru yol alsınlar.
Sayın anarchist,
O cehennem günleri geldiğinde "Merhum Çellist söylediydi de biz de ona oha dediydik!" diye ağlaşırsınız.
Peşmergeler ayaklanmış. İnsanlarımızı otobüslerde yakarak öldürüyorlar. Nedeni de bebek katili terörist ağasının odasının 1.7 metrekare daralmış olması.
Siz bu sürecin sonunda ne bekliyorsunuz? En son kurbanımız 17 yaşındaki bir kızımız. Bundan kardeşlik mi çıkar? Ben sonucu söylüyorum: Eninde sonunda gidecekler. Ya Apo'nun 3-4 milyon marabası Türkiye'den gidecek ya da geri kalan yetmiş milyona yakın insan. 70 milyon Türk yuttaşı da her halde kendi vatanında son ferdine kadar yakılarak ya da bombalarla parçalanarak öldürülmeyi beklemeyecek.
wiperandcleaner,
Bizim yani Türklerin döneminin bu ülkede çoktan bittiğinin farkındayız. Analar ağlamasın diye diye davul zurna ile katilleri karşıladı senin iktidarın ve devletin. Karşıladı da ne oldu? Hala analar ağlıyor! Bu Peşmerge kardeşlerimiz askerdeki oğullarımızı geçtiler kızlarımızı katletmeye başladılar. Siz müminler de pişkin pişkin sırıtarak işi izliyor sonra da biz Türklere laflar yağdırıyor ve utanmadan "Artık sizin devriniz bitti!" diye böbürlenebiliyorsunuz. O Allah denilen canavar ruhlu masal kahramanına inanmadığım için son lafıma alınma: Allah hepinizin belanızı versin!
Not: Unutma, bizim devrimiz geçmiş gibi görülebilir; ama ne kadar zavallı da hissetsek biz Türk yurttaşları halen en güçlü olanlarız. Mersin'de orada burada gerçekleşecek katliamlarda bile biz sizin en az 20 katı gücünüzde olacağız; o zaman sizin devriniz ebediyyen bitmiş olacak!
wiperandcleaner
07-12-2009, 21:32
Bizim yani Türklerin döneminin
Ben Türk oğlu Türk'üm ve damarlarımdaki kana, genetik yapıma ve şu milletin tarihine bakarak açık seçik söylüyorum: Stalin-Hitler-Mussolini ne kadar Türk ise, Türk olmaları ne derece mümkün ise senin Türk olman da o derece mümkün!
Hadi bakalım, koş bu milletin kardeşliğini dinamitlemek isteyen efendilerinin şefkatli kollarına.
wipeandcleaner,
Tamam Anam,
Sen ve senin gibiler PKK mayınları bombaları ile Peşmerge çocukları öldürüldüğünde Türk Ordusunu suçla ya da suçlamalar karşısında sus. Sonra gerçek ortaya çıktığında iyice bir sus. Türkler çocukları "Sivil" Peşmerge gösterilerinde yakılarak öldürülsün sus; sonra da "Türk oğlu Türk" ol ben de gayriTürk olayım. Zaten siz tarikat ehli her zaman herkesten Türksünüz. İzmir'de Yunan ordusunu da hilafet ordusu olarak karşılarsınız, sınır kapısında üniformalı teröristi de kardeşimiz geldi diye davul zurna ile karşılarsınız; ve nasıl işse sizler Türk oğlu Türk, bizler ise piçiz...
Sonra da biz "Bizden de bin kat Türk olduğunu söyleyen" siz Türklerin (!) dilini namusunu malını canını kurtarmak için savaşır ölürüz. Sonra da siz "Bizden bin kat daha Türk" olanlar bizlere lanetler yağdırırsınız.
Ne yapalım? Tarihsel süreç bu... Döngü her daim devam edecek gibi...
lanet olsun türklüğünüze de kürtlüğünüzede.
yahu maymunluktan kurtulmayı düşünen yokmu.
tamam maymundan geliyor olabiliriz.
ama maymun kalmaya mı mahkum edildik.
wiperandcleaner
07-12-2009, 21:53
Mesajında gülünçlük olarak zirve yapan kısmı alıntılamakla yetiniyorum:
Sonra da biz "Bizden de bin kat Türk olduğunu söyleyen" siz Türklerin (!) dilini namusunu malını canını kurtarmak için savaşır ölürüz.
Bu vatan için toprağa düşen bedenleri tanımak için Şehit Cenazeleri'ne, orada Şehid'in anasına, karısına, bacısına, babasının amcasının yüzüne, saçına sakalına bak.
Ah ah!
Bu topraklar için dün çanakkalede, anafartalarda, sakaryada izmirde antep ve urfada ve bütün vatan sathında toprağa düşenler kimler idiyse, bu günde onların torunları düşüyor.
Senin gibiler değil.
Ne öyle bir derdin olabilir senin nede yüreğin.
Bunun şahidi ve ispatı yukarıdaki sözlerin.
Bu başlık kardeşliğe inananlara açık, sen kendin için iyisi mi sözümü dinle, hadi doğru efendilerine.
Sizler Anzavurdunuz. Bizler Anzavur'un kestikleri.
Sizler ve Peşmerge kardeşleriniz Çanakkale'de Sakarya'da ölmediniz. Benim baba tarafından en az 13 kişi Çanakkale'de şehit oldu. Sizler o sırada medreselerdeydiniz -sonra da Kurtuluş Savaşı'nda yalnız başına bulduğunuz Kuvva-yı Milliyecileri avladınız-; Peşmerge kardeşler de Hamidiye Alayları olarak ortam yoklamasındaydı.
Sizler Aktütün'de teröristlere "Buradan gelin burası daha zayıf!" diye bağıran Peşmerge silah arkadaşlarımızdınız; bizler de şehit olanlar...
Bu topraklar için dün çanakkalede, anafartalarda, sakaryada izmirde antep ve urfada ve bütün vatan sathında toprağa düşenler kimler idiyse, bu günde onların torunları düşüyor.
Bütünüyle doğru...
Ama ardından gelen iğrenç bir iftira:
Senin gibiler değil.
Size göre bizler piçiz; ama siz Peşmergelerin, Anzavurların torunları bizlerden daha da Türksünüz. Kurduğunuz pusulara, kalkıştığınız isyanlara, davul zurna ile düşman karşılamalarınıza rağmen... Genetik olarak Türk olabilirsin; ama Azerbaycan bayraklarını çöpe atıp ASALA militanlarıyla pişkin pişkin sırıtarak kardeş kardeş maç izlemişsin, PKK militanını davul zurnayla vatana sokup 1919'daki İstanbul işgali görüntülerini sergilemişsin ya da bunu ateşle savunmuşsun. Safkan Türk olsan ne yazar?.. Sen yine de Peşmergesin, Anzavursun, Vahdettin'in kulusun...
wiperandcleaner
07-12-2009, 22:48
Yaklaşık 40 dakikadır nette harıl harıl aradında sonunda içindeki yangını söndürmek için bu masalı mı buldun :puke:
Gel sözümü dinle, efendilerinin şefkatli kolları seni bekliyor.
Bu başlık kardeşliğe inananlara hitap ediyor, senin gibi ne olduğunu hem bilmeyip hen inkar edenlere değil.
Ha unutmadan, efendilerine gitmeden yanına tarih kitapları al, masal kitapları değil, eksiğini gediğini kapat.
Tamam mı canım :der:
Benim efendim yok...
Söylesene kimmiş benim efendim?
Ayrıca masaldan kasdettiğin nedir? Anzavur mu? Davul zurna mı? Çanakkale'de Peşmerge'nin olmadığı mı? Vahdettin'in hainliği mi?
wiperandcleaner
07-12-2009, 22:59
Çellist, zaman ayırmaya değecek birisi olsan bilerek yada bilmeden uşaklık ettiklerini sana anlatırdım, ama ne yapalım o derece bir kıymetin yok.
Olsa dükkan senin anlayacağın :whip:
Ha birde senin gibileri tiye almak senin gibilere gerçekleri anlatmaktan bazan daha tesirli oluyor, henüz tamamen öldüremediğiniz insani yönünüz kalmışsa o harekete geçip "ulan aynaya bak, titre ve kendine gel" diyebiliyor.
O yüzden bu kıyamığı unutma.
Ha şunuda unutma!
"Efendilerimi bilmiyorum, onları bana anlat!" numaranı da yemedik :typing:
lanet olsun türklüğünüze de kürtlüğünüzede.
Sayın anarchist,
Ben de hem Türklüğüme hem de Peşmergelerin Kürtlüğüne lanet ediyorum. 17 yaşında Türk kızları Apo namussuzunun odası daraldı diye yakılırken sakin duramıyorum. Peşmerge kardeşlerimizin (!) Kürtlük bilinci varsa bizlerin de Türklük bilinci var. Ve bu ülkenin adı TÜRKİYE; yani TÜRK VATANI. Peşmerge Türk öldürüyor susuyoruz; Türk sadece konuştu diye lanetleniyor... Ben şovenistim artık; ama siz ve sizin gibiler değil şovenist ırkçıdan da bin betersiniz. Nedir bu sizlerdeki rahatlık?
Not: Neden Türklüğüme lanet ediyorum? Çünki Türkler yakılırken Türk mülkleri yağmalanırken Türklerin gıkı çıkmıyor ve kardeşlik geyiklerini sürdürüyorlar. Bu durum Türklerin en az yüzde 47'si için geçerli. Ve bu yüzde 47 beyni cehennemle cennetle ve beleş kömürle bir şekilde yıkanmış mümin kesim. Teröristin hakkı var da 17 yaşındaki kızın hakkı yok; çünki o zalim Türk milletinin ferdi. Çünki o el kadar kız çocuklarını gözünü kırpmadan aşiret gelenekleri uyarınca katleden, sülalesini kırımdan geçiren (Mardin'deki katliam) "NAİF" ve namus timsali Peşmergelerden, değil.
Türk kanı taşıyıp da, bazen mecburen "Türk" olduğunu dile getirip bu namussuzluğun karşısında tarafsız olduğunu dile getirerek Peşmerge safında saf tutan Türk çoğunluk nedeniyle ben de Türklüğüme lanet ediyorum. Artık Türklerin çoğu bu Peşmergelerin tırnağı olamaz bir zavallılıktadır ve konformisttir, kömür dilencisidir ya da en kibar tabiri ile ailesini bile savunamayacak korkaklardan müteşekkildir...
wipeandclear,
Tekrarlıyorum:
Benim efendim yok...
Söylesene kimmiş benim efendim?
Kasdettiğin Ergenekonsa; evet ben Ergenekoncuyum.
Ayrıca masaldan kasdettiğin nedir? Anzavur mu? Davul zurna mı? Çanakkale'de Peşmerge'nin olmadığı mı? Vahdettin'in hainliği mi?
Ayrıca numaramı da açıkla...
wiperandcleaner
07-12-2009, 23:22
17 yaşında Türk kızları Apo namussuzunun odası daraldı diye yakılırken sakin duramıyorum.
Bak bir Kürt Kardeşimiz (http://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=15185) ızdırabını paylaşıyor, bu günahtan uzak iken özür diliyor, af diliyor, kardeşliğe katkı sunuyor.
Ya sen ?
çellist
sen hangi rahatlıkla benim adımı birlikte anabiliyorsun bilader.
yada hangi komformizm ile.
anlamıyormusun yorulduk be yorulduk.
ölümlerden yorulduk.
17 yaşındaki gencecik fidanların ölümlerinden yorulduk.
bu ölümlerin sebebi ırkçılıktır.
ama sen kızdım bende ırkçı oldum diyorsun.
bende kızdım lanet ettim.bende mi ırkçı olsaydım.
olmayınca mı komformist oldum.
bak çellist ölümden bahsedildiğinde benim gözümün önüne görüntüler gelir.
ama asıl burnuma koku gelir.kelimenin gerçek anlamında.
yanmış bir bebeği çok yakından görmüştüm.kokusu hep aklımda kalmıştır.
bak bazan saçmalamak hepimizin hakkıdır ama.sen işin cılkını çıkartıyorsun
Schopenhauer Kürt müydü? Bunu bilmiyordum.
Schopenhauer PKK'yı, Peşmerge azgınlığını mı lanetlemiş? Adları geçmiyor...
PKK, Kürt, Peşmerge lafları geçiyor mu yazıda? Yoo...
Kürtçe bir lanetleme yazısı döşeyemez miydi bu adam gerçekten Kürt kimliği ve de insanlık bilincindeyse?
Artık bu tip yazıların Kürtlere döşenmesi gerekmiyor mu?
Heep Türkleri uyutma taktikleri bunlar...
Hem ben kimden ne diye özür dileyecekmişim, wipeandclear?
Senin kardeşlerin bizi yakıp öldürüyor, bayraklarımızı her kalabalık oldukları yerlerde yırtıp parçalıyor... Siz müminler de kehkehkeh gülüyor; bunların en azılı katillerini görünce davul zurna çalıp bayram ediyorsunuz. Biz sizden özür filan istemiyoruz; hiçbir zaman istemedik. Ama Sivas katliamcıları, Mavi Çarşı katilleri, Başbağlar katilleri, çocuklarımızı yakarak ya da herhangi başka bir şekilde öldürenler ve de "Ben Türk oğlu Türk'üm" diyen davulcular zurnacılar bizden özür talep etti mi işte o an tansiyonumuz 40'a fırlıyor.
Ayıptır, be!
Bizleri yakıp kesmeyin; ardından da özür beklemeyin...Artık Irak'ın kuzeyindeki dağlara Arap çöllerine gidin; mutlu mesut yaşayın oralarda. Bizler de buralarda mutlu mesut yaşayalım... Herkes mutlu olsun...
anarchist,
Kürt özgürlük savaşçıları (!) senin yaşadığın yerde de etnik temizliğe giriştiklerinde tavrın ne olacak? Yine tarafsız mı kalacaksın? Adam gibi bir tavır alman için illaki gırtlağına bıçak mı dayamaları ya da seni molotof kokteyli ile yakmaları mı gerekiyor?
Ben biliyorum. Belli... O ana kadar tarafsız kalacaksın. Türklere de o yüzden lanet olsun diyorum. O ana kadar Türklerin en az yüzde 47'si tarafsız kalacak. Balkanlarda Kafkaslarda ve 1915'in Vanında öğrenemedik şimdi de bütün Anadolu'da tekrar öğrenelim durumu...
wiperandcleaner
07-12-2009, 23:57
Schopenhauer Kürt müydü? Bunu bilmiyordum.
Bilmiyorum.
Yanlız senin kafaya yakın kafaya sahip birisi ona
Kürt-İslam sentezci (http://www.turandursun.com/forumlar/showpost.php?p=267317&postcount=11) demiş!
Sonra başlığını görünce de Kürt olduğunu düşündüm.
Benim için bu önemli bir detay da değil.
Ama senin gibiler için önemli tabi!
Schopenhauer PKK'yı, Peşmerge azgınlığını mı lanetlemiş? Adları geçmiyor...
Körlük ortak özelliğiniz.
Hem ben kimden ne diye özür dileyecekmişim, wipeandclear?
Bence çok kişiden özür dilemelisin de senin böyle bir erdemin olamayacağından ben senden böyle bir talepte bulunmadım.
Hata ederek kardeşliğe ne katkın var diyerek "kardeşliğe katkı sun" dedik, başka bir şey demedik!
Kaçtır söylüyorum, doğru efendilerinin yanına.
Bu başlık sana hitap etmiyor.
Bir ateş var ise, bırak ateş kendi kendine sönsün. O ateş sana zarar veremez ama kurcalarsan kendini büyütmek istediğini zanneder. Sen kurculama ki, etrafada sıçramasın.
Sözüm sadece wiperandcleaner içindir. Başkası lütfen üzerine alınmasın.
Kardeşliği düşünen, artık kimsenin ölmesini istemeyen herkese sevgi ve saygılarımla
bak çellist sakinleş
bu hastalık seni belkide çoktan sardı.
yakanı ırkçılığa kaptırma.
hunharlık deniyor buna .kan dökmekten zevk almak bu.
ırkçılık bunun payandasıdır kaldıracıdır.
sen ne dersen de ben sana bende şu ırktanım demem.
bu lanetli yanılsamaya kapılmam.
idealizmin en dehşetli tuzağı budur insan oğluna.
kurtar kendini bu savsatadan kurtar ki barışa inanalım.
benim gırtlağıma bıçak dayadıklarında ne olur bilmiyorum.ama bu kitlesel akıl tutulmasından kurtulmanın yolu ırkçılığı ırkçılıkla defetmek değil.
bu imkansız.ırkçılık sadece ırkçılığı besler,hunharlığı kaniçiciliği besler.
Önce ve en çok Kürtler kaybeder!
Bu başlık bana fazlasıyla hitap ediyor, davulcu zurnacı wipeandclear Beyefendi...
Bundan sonraki yazdıklarıma bütünüyle odaklanın:
PKK bomblayıp Kürt çocuklarını öldürdüğünde hemen Ergenekon veya TSK yaptı çığlıkları atılmaya başlar. Türkler suçlanır... Gerçek ortaya çıktığında; yani bu katliamı PKK'nın yaptığı anlaşıldığında da susulur. Kardeşlik gereğidir...
Kürtler Türk çocuklarını öldürdüğünde, fırsat bulunursa Ergenekon veya TSK yaptı denir, fırsat bulunmazsa da düzülen en dramatik yazılarda kınanan tarafın Kürtlüğünden Peşmergeliğinden ve de PKK'lığından asla söz edilmez. Muallaktır... Kardeşliğin gereğidir...
Bana göre: Sizler nezdinde Türk Kürt kardeşliği için Kürt yandaşlığı, korumacılığı yani Türk düşmanlığı farzdır da ondan...
Peki size göre bu durum neden böyledir? Tamam, çoğunluksunuz yüzde 47 mümin artı yüzde 4 küsür "Gerilla faaliyeti" taraftarısınız (Peşmerge kardeşleriniz) da sözlere dökerek benim tesbitim dışında bir durum varsa bu durumu izah edebilir misiniz?
yahu sizler derken ne kastediyorsun hala anlayamadım.
bi şekilde üzerime alınmalımıyım.
benim hiç bir ırkçılıkla işim olamaz.ne azıyla ne çoğuyla.
ben türüm evrimleşir diye boş bir umutla avunuyorum işte.
ne türk düşmanıyım ne kürt yandaşı.
emekçiden barıştan sosyalizmden yanayım.
faşizmden ve ırkçılıktan beslenen tüm egemenlere de lanet olsun diyorum.
kin kusuyorsun şu anda.belliki aslında konuşulacak durumda değilsin.fırsatımı değerlendiriyorsun bilemiyorum ama umarım yeni ölümler görmek isteyenlerden değilsin.
Anarchist,
Peşmerge kardeşlerimiz ortalığı yakıp yıkarken yaktıkları insanlardan biri de anca bir ay sonra ölünce "Ben her türlü şiddete karşıyım." vari bir beyanda bulunup başkaca da bir görüş belirtmeden susuyor ve öfkeli Türkleri lanetliyor musun?
Öyleyse tarafsın. Böyle bir durumda böylesi bir tavır taraflıktır. Mahallende sülalen kırılırken tarafsız olamazsın; bir Yahudi Almanlar tarafından kampa götürülürken başka bir Yahudi "Ben tarafsızım herkese eşit mesafedeyim; benim için insanlık önemli" diyemez... Zira artık bunlar boş laflardır. Düşman gırtlağına çökene kadar düşmana kardeş diye hitap edip düşman mafyasının katlettiği kardeşlerin öylesine figürlermiş gibi davranman ve hala düşmana kardeşlik türküleri yakman artık taraf olduğunun belgesidir. Hem de kardeşim dediğin düşmanın tarafında olduğunun belgesidir.
Özetle: En iyimser bir analizle, ortada bir namussuzluk varsa ve namussuzluğu yapanla mağdurun arasında tarafsızlığını ilan ediyorsan namussuzun tarafındasındır.
elbette tarafım
tarafımı söyledim
hiç bir ırkçı faşiste kızıp ona dönüşmemek benim tarafım.
o yüzden tüm ırkçı faşistleri lanetliyorum.
kim benim kardeşim iyi biliyorum.
tüm mazlumlar kandırılanlar sömürülenler öldürülenler
ben düşmanlarımı da tanırım ve kardeşlik türküleri yakmam.
emperyalistle kapitalistler egemenler.
bak burda bir ırkın adı yok, olamaz.
bu romantik idealizm dinden bile tehlikeli bir savsata ve artık dinden çok daha fazla kan dökmeye de aday.
sana insanca önerim kin gözlerini kör etmesin
ölçüyü kaçırma ve ırkçılık denen kahpe ateşe kendini kaptırma.
Anarchist
Ben ırkçı değilim, şovenistim. Kürtlerin arsız Kürtlük bilinci beni şovenist yaptı. Irkçı değilim; zira benim için Türklük Türklük kimliği ile derdi olmayan yurttaşlardır. Irkçı olsaydım şekle şemale soya sopa bakardım ve buradan da Kürtlerin dışında Kafkas ya da Slav ya da Arap yua da ve sair farklı kökten Türklerin arkasından da bir laflar söylerdim, değil mi?
Kürt ırkçılığının arsızlığı namussuzluğu ortada.
Şovenist Çellist'in yazdıkları ortada.
Ben kimi kimleri nasıl ve nerede öldürdüm veya bunun yapılmasını mazur gösterdim? PKK "Kürtlük" için terörizmin lideri için çok cinayet işledi çok suç gerçekleştirdi... Peki siz müminler, demokratlar bana sırf düşüncelerimden dolayı gösterdiğiniz tepkinin yarısını PKK'ya yani Kürtlere gösterdiniz mi? PKK ile Kürtleri ayıralım diyeceklere cevabım: Zıvanadan çıkıp Peşmerge terör ağasının daha iyi bir odada yaşaması için her yere saldıran o yüz binlerce zıvanadan çıkmış güruh Çerkez mi, Türkmen mi, Levanten mi ya da kim? 17 yaşındaki kızımızı yakan kim? Hangi motivasyonla hangi eylemle hangi örgüt adına yakıldı?..
Size göre: O namussuzlar lanetleseniz de kardeşiniz; ben kimseye hiçbir şey yapmadığım halde sırf bu namussuzlukların sonucu ortaya çıkan haklı öfkemle konuştuğum için sizin ve insanlığın düşmanıyım.
İnsanları yakarlar, silah arkadaşlarını arkadan vururlar, çocuk fuhşunu örgütlerler, her yeri İstila ederler, namus kisvesi altında olmadık tecavüzler cinayetler sapıklıklar; kılınız kıpırdamaz. Birisi bunun adını koyunca hemen ayaktadır yüzde 47 mümin ve de demokrat artı 4 küsürlük gerilla yandaşı... Ama geri kalan biz yüzde 48 49'luk azınlık haklıyız; bedava kömürcülerden komformistlerden kullardan müridlerden marabalardan ve terör sevdalılarından müteşekkil proleterya ve burjuvazinin lümpen çoğunluğu değil.
Bu açılım sürecine en çok sahip çıkması gereken ve açılımı provoke edici adım ve eylemler karşısında dik durması gerekenler Kürtler'dir.
Bir yanda en temel ve doğal, analarının ak sütü gibi hak ettikleri temel hak ve hürriyetlerini kendilerine kazandıracak adımları atmak isteyen bir devlet ve iktidar var(bakmayın ulusalcı tayfaya, bu hadise bir devlet projesidir), diğer yanda ise tek gayesi imralıda mahpus orangutanın pis canının rahatı ve keyfi olan, terörle arasına mesafe koyma gereği dahi hissetmeyen sözde siyasi bir parti.
Şimdi Kürtler karar vermeli: Temel hak ve hürriyetleri mi, yoksa bilmem kaç santim kıcı daha zora girmiş imralı ayısının keyfi mi?
teröristlik yaparlarsa sağa sola molotof atalarsa apo diye bağırırlarsa ne kaybederler ki?siz zaten baştan temel hak ve hürriyetleri veriliyo demişsiniz sonra da pazarlık yapıyorsunuz.nedir yani uslu çocuk olmazlarsa temel hak ve hürriyetleri verilmiyecek mi?napar akp aponun hücresini mi küçültür?
kürtçüler 30 senedir terör yaparak ne kaybettiler ki.önce kürt kelimesi olağan oldu sonra herkes etnik kökenini hatırladı.sonra kürtçe hak olarak görüldü.kürtçü partiye belediyeler vekillikler verildi.adım adım planlarını uyguluyorlar.terör olmasaydı karşılarında korkak hükümetler olmasaydı bu dediklerimi başarabilirler miydi?ellerindeki tek koz terör.hadi terörü bitirin akp hak verecek.karşınızda 5 yaşında çocuklar olsaydı olurdu tabi.
ayrıca pkkya katılanların yarısı iran ırak suriye kürtleri onları nasıl ikna edeceksiniz?
her şeyden önemlisi pkk gerek kaçakçılık haraç toplamasıyla gerek uyuşturucu işine girmesiyle büyük bir çıkar çetesine dönüşmüş durumda.bırakırlar mı bu rantı?
pkk gibi büyük terör örgütlerini dünyadaki büyük siyasi güçler(ab,abd eskiden sscb vb) yönetirler.dış destek almayan hiç bir terör örgütü var olamaz.zaman zaman alevlendirip köreltirler.onlar istemeden hiç kimse teröristlikten vaz geçemez.vaz geçmek isteyen de örgüt içi infaza kurban
gider.
her şerde bir hayır vardır açılım da akpnin sonu olacak.giden oylardan endişeye düşüp dtpyi suçlamakta kurtaramıyacak akpi.
eğer çok merak ediyorsan terör nasıl biter söyliyeyim.asala nasıl bittiyse srilankada tamil kaplanları nasıl bittiyse almanyada baider mainhoff nasıl bittiyse öyle biter.
çellist
seni insanlığın düşmanı olarak görseydim basardım küfürü bilader.
ben seni ırkçılığın kurbanı olarak görüyorum.
sen türk ırkçılığının değil kürt ırkçılığının kurbanısın.
ama o kürt ırkçılarıda senin geçtiğine benzer bir süreçten geçerek o lanetli hastalığa tutuldu.,onlarda türk ırkçılığının kurbanı oldu.
sana bunu anlatmaya çalışıyorum.çaresi ne şimdi.
ama şu an kelimelerimi duyamıyorsun.
benim kardeşlerim bellidir diye defalarca söyledim.düşmanlarım da bellidir.
savaşın ne olduğunu da bilirim.iki koca senem dağlarda geçti.
ırkçılığın yada versiyonu olan şovenliğin iğrenç yüzünü ben tv haberlerinde değil canlı yaşadım.
senle tartışmak için değil bir şeyleri anlatabilmek için nefes tüketiyorum burda.
ama o kürt ırkçılarıda senin geçtiğine benzer bir süreçten geçerek o lanetli hastalığa tutuldu.,onlarda türk ırkçılığının kurbanı oldu.
sana bunu anlatmaya çalışıyorum.çaresi ne şimdi.
Yanlış... Onlar marabalıklarının kurbanı oldular ve Türkiye'nin çoğunluğunu da ağaları için maraba yapmak üzere harekete geçtiler. Konu 12 Eylül ise biz onlardan çok daha fazlasını yaşadık. Mogan Gölü'nde buzlu sulara sokulan yüzlerce Türk'ü bilirim. KOMÜNİST TÜRK'Ü. Şimdi de Kenan Evren Hazretleri çıkmış "Devlet memurları Kürtçe bilmeli" diyor. Yani neymiş? 12 Eylül ırkçı bile değilmiş, muz cumhuriyeti mezalimiymiş. O mezalimin her hal ve karda hesabını sorarım; 9 yaşından beri de sordum. Ben bizimkilerin çektiğini bilirim; Kürtlerinmkini bilmezdim! Şimdi bu maraba yığını çıkmış Diyarbakır cezaevinde şu olmuştu diyip Türk çocuklarını yakıyor. Son 10 yıldır yakma işini yapıyorlar; yoksa 70-80 yıllık tarihte çok şey var söylenecek. Muhatap PKK imiş. Ulan, bu PKK değil mi toplu maraba katliamları ile eyleme başlayan? Şimdi o marabalar değil mi PKK için bizleri yakan?.. Hani analar ağlamayacaktı; davul zurna ile karşılandı bu düşmanlar; buna rağmen hala analar ağlıyor; ağlatıyorlar! Ağlayan anaları da Peşmerge-İslamcı devletimiz susturuyor.
Ben dileğimi değil; olacakları dile getirdim. Bu iş soykırımla tehcirle bitecek. Bunun bedelini de kaybeden taraf ödeyecek. Ya Türkler yakılıp yok olacak; ya da Peşmerge Kardeşlerimiz Kuzey Irak'ın dağlarındaki yuvalarına çekilecek. Konu budur.
Ölümüne diyorsunuz yani. Ya biz ya onlar. Birileri yok olmadan biz kardeş mardeş olamayız diyorsunuz öyle mi? Gerçekten ateşe kapılmışsınız sayın anarchist'in dediği gibi...
Ortada hepinizin gözden kaçırdığı sessiz bir topluluk var, hemde her iki tarafta. Onlar sağduyu ile bu işi çözeceklerdir. Burada olanlar ise işin politika kısmı veya şov kısmı.
Saygılar
1-ahmet türk bizzat ağadır.bir toprak ağası halkına ne kadar demokrasi vadedebilir?
2-arkasında ingiliz ve amerikan ajanlarıyla karşımızda duran bir örgüt ne kadar özgürlükçüdür?
3-türkiyedeki demokrasi sorunu sadece kürtleri mi ilgilendirir?başkaları işkence görmemiş midir?bu işkencelerin eğitimini de amerikan ajanları vermemiş midir?
4-amerikada 12 eylül "our boys did it(bizim çocuklar başardı)" diye anılmamış mıdır?
5-SSCB ve ırak jan janlı demokrasi kelamları ile bu hale getirilmemiş midir?ırakta müslüman guruplar birbirinin camilerini bombalamamış mıdır?
6-ırak ta şu anda eskisinden daha fazla mı demokrasi vardır?
7-türkiye 4 federasyona bölündüğünde eskisinden daha demokratik mi olacaktır?
8-en basitinden benim güneydoğuda pkk tarafından katledilen 2 kürt arkadaşımın hesabı kimden sorulacaktır?peki ya dünkü saldırıda katledilen 2 si muşlu 7 askerin hesabı?
9-şu an işsiz bir vatandaş seçme hakkı olsa;ana dilini mi yoksa iyi gelirli insani şartlarda çalışacağı bir işi mi seçer?
10-son seçimde dtp nin aldığı oy 2271000 dir.türkiyede on iki milyon kürt yaşıyorsa,geriye kalan on milyonun tercihi nedir?toplam kürt oyların %15 ini alıp nasıl %100 ü adına karar verilebilir?
11-72000000 milyonluk ülkede 2271000 için yapılan açılım,en büyük sorunumuz mudur?öncelikli gündem maddesi midir?
12-bu ülkede işsizlik,trafik,enerji,üretim,eğitim,sağlık gibi sorunlar sizce kaç milyon kişiyi etkilemektedir?
13-ermeni,kürt,patrikhane,alevi(baba tarafım alevi) v.s. açılımların tam da aynı döneme denk gelmesi ve hepsinin AB ve ABD tarafından desteklenmesi tesadüf müdür?
14-önümüzdeki günlerde laz ve çerkes(anne tarafım çerkes) açılımları olabilir mi?
15-yunanistana arnavutluk açılımı,italyaya sicilya açılımı,ispanyaya bask açılımı,fransaya cezayir açılımı,belçikaya türk açılımı,rusyaya gürcistan açılımı,amerikaya kızılderili açılımı,ingilterede ira açılımı yaptırabilir misiniz?
16-amerikada "kominizmi koruma ve kalkındırma vakfı" açabilir misiniz?
17-kıbrıs barış harekatı öncesi rumlar tarafından yapılan bir türk soykırımı yaşanmış mıdır?dünya kamuoyunda bu konu didiklenmiş midir?
18-amerikada kurulmuş olan NED(demokrasi için ulusal fon) neden türkiyede yerel yönetimlere siyaset bilimi dersi vermektedir.yerel yönetimler NED den para/yardım almış mıdır?almışsa ne kadar almıştır?
19-kenan evren cuntasının darbe sonrası ilk icraatı nedir?yunanistanla ilgili nato planlarına koyulan veto alel acele neden kaldırılmıştır?
20-minareler süngümüz,
kubbeler miğferimiz,
camiler kışlamız,
müminler askerimiz.
yukarıdaki dizeleri söyleyen zat,ne kadar demokratik olabilir?insan hakkından ne anlar?
samimi yanıtlara ihtiyacım var...kalın sağlıcakla..
wiperandcleaner
08-12-2009, 13:48
Ben kimi kimleri nasıl ve nerede öldürdüm veya bunun yapılmasını mazur gösterdim?
Yabancıların Türkiye üzerinde hiçbir hakları yoktur. Ülkemizde yaşayan Kürtler ciddi bir sorundur ve artık vatanlarına yani Irak'ın kuzeyindeki dağlara taşınmaları gerekmektedir (Musul ve Kerkük'e değil). Eninde sonunda zaten taşınacaklar. En geç tarihi vereyim: Devletimiz anca Mersin, Adana, Elazığ ve Gaziantep'te Türklerden birkaç yüz bin kişi en fazla iki ay içinde Kürtler tarafından öldürünce bu taşınmayı başlatacak. Bu taşınmanın gerçekleştiği kutlu günlerde de
Sana doğruca efendilerinin yanına koş dedim, ama bakıyorum ciyaklamaya, ciyaklarkende söylediklerini inkara devam ediyorsun.
wiperandcleaner
08-12-2009, 13:55
pkk gibi büyük terör örgütlerini dünyadaki büyük siyasi güçler(ab,abd eskiden sscb vb) yönetirler.dış destek almayan hiç bir terör örgütü var olamaz.zaman zaman alevlendirip köreltirler.onlar istemeden hiç kimse teröristlikten vaz geçemez.vaz geçmek isteyen de örgüt içi infaza kurban
gider.
Hiçbir dış faktör, içerde uygun zemin yoksa terörün devamını sağlayamaz.
Ne Türkiye'de terör belasının nasıl doğduğunu nede gelişim safhalarını bilmediğin yazdıklarından anlaşılıyor.
Sana tavsiyem, 1971'e git ve adım adım 1980'e gel.
Bazı şeyleri göreceksin.
her şerde bir hayır vardır açılım da akpnin sonu olacak.giden oylardan endişeye düşüp dtpyi suçlamakta kurtaramıyacak akpi.
Tamam, bari şunda samimi iseniz, durum dediğiniz gibiyse köstek olmayın.
Rahat durunda akp bitsin.
İstediğiniz bu değil mi?
eğer çok merak ediyorsan terör nasıl biter söyliyeyim.asala nasıl bittiyse srilankada tamil kaplanları nasıl bittiyse almanyada baider mainhoff nasıl bittiyse öyle biter.
Şimdi sana asala nasıl bitti meselesini anlatsam yada srilanka nere cudi nere desem yada sen almanyayı ve tarihini bilir misin diye sorsam yazdıklarından görüyorum ki boşa konuşmuş olurum.
Çünkü bunları arka arkaya sıralayan kişinin bunlara dair hiçbir şey bilmediği, postun bu kısmının basit bir google taramasından vucuda geldiği bariz.
Okumadan, araştırmadan, öğrenmeden memleket kurtaramazsın.
Terör'den daha tehlikeli bulduğun bu vasıfsız Türk gençliği profili.
Bizi yıkarsa bunlar yıkacak.
wiperandcleaner; (http://www.turandursun.com/forumlar/member.php?u=9341)
çok bilmiş arkadaşım!
yukarıdaki sorularımı bir zahmet cevaplayıverde,öğrenelim sizden açılım tarihini.
wiperandcleaner
09-12-2009, 22:46
Erdoğan'la hesaplaşmak mı? (http://www.radikal.com.tr/Default.aspx?aType=RadikalYazarYazisi&ArticleID=968203&Yazar=AVN%DD%20%D6ZG%DCREL&Date=09.12.2009&CategoryID=99)