Orijinalini görmek için tıklayınız : ahlaksız ateistler
En el hak
24-12-2009, 23:40
http://www.youtube.com/watch?v=gHUCpUMPGN4&feature=player_embedded
ozgur_beyin
25-12-2009, 01:48
frodo, birde neyi yanlış anladığımı söyleseydinde cuma hutbesi tamamlanırdı
sevgili şeyhim videoyu izleyemediğini düşünüyorum. Başlık seni yanıltmış gibime geliyor.
videoyu gordum, ben de ateistligimden utaniyorum.
En el hak
25-12-2009, 11:11
hahahahaha
frodo abim allahını:) seversen ne yazmıştı özgür abim kaçırmışım
ozgur_beyin
25-12-2009, 15:19
hahahahaha
frodo abim allahını:) seversen ne yazmıştı özgür abim kaçırmışım
enel hak yazdıklaımı okusaydın yerinde ters dönerdin.gülümsemeyede mecalin kalmazdı
ayrıca aynı sitede allahın varlığı da ispat ediliyor... tavsiye ederim bende de seyredince allah varmış dedim :) üstelik 3 tane de kızı varmış....
En el hak
25-12-2009, 17:50
enel hak yazdıklaımı okusaydın yerinde ters dönerdin.gülümsemeyede mecalin kalmazdı
iyide özgür abim ne kızıyon,benim ne suçum var şimdi,videoyu izlemeden ......EDIT....... sonuç böle olur,
sizi tanıyor ve beğenerek takip ediyorum,bu yüzden kötü söz sahibine aittir bile demicem,
saygılar özgür abim,:pray2:
Demekki bir çok yazı yada video manasına yada düşüncenin nereye gittiğini anlamadan yapılıyor.Aynı düşüncedenolanları bile,birbirine düşürdüğüne göre,ön yargıları görmemek imkansız.
Saygılarımla...
En el hak
25-12-2009, 20:04
iyide özgür abim ne kızıyon,benim ne suçum var şimdi,videoyu izlemeden ......EDIT....... sonuç böle olur,
sizi tanıyor ve beğenerek takip ediyorum,bu yüzden kötü söz sahibine aittir bile demicem,
yaw şimdi yetkili arkadaş yazının bi yerini editlemişya,görmeyende bişi yazdım sanacak,özgür abim editlenen yere sazanı ekliyebilirsin:)
Güzel bir video eline sağlık yapanın ve yayınlayanın. Ama buraya alanın da izlemesini-okumasını tavsiye ederim.
Saygılarımla
Elikoyum
ozgur_beyin
25-12-2009, 22:45
peki anel hak sen söylenenleri tasdik ediyormusun? etmiyormusun sorun bu.etmesewn açmazdın değilmi?
En el hak
26-12-2009, 02:15
peki anel hak sen söylenenleri tasdik ediyormusun? etmiyormusun sorun bu.etmesewn açmazdın değilmi?
:) özgür abim inan şu an seni anlamakta güçlük çekiyorum,eğer videodaki ironinin farkına varamadıysan ne diyebilirimki,
yaw hadi videoyu bi kenara bırakalım,nick'imdemi bişi ifade etmiyor sana
onuda bi kenara bırakalım,375 küsür mesaj atmışım,hiçbirini okumadınmı
bak sevgili abim ben bunları (söylenenleri tastik ediyormusun etmiyormusun) soruna binayen yazdım,
ukalalık edicem bağışla,sizin anlıyacağınız dile çeviriyorum
bir ateist olarak
evet
videodaki söylemleri tastik ediyorum,vartor abim gibi
ozgur_beyin
26-12-2009, 02:27
:) özgür abim inan şu an seni anlamakta güçlük çekiyorum,eğer videodaki ironinin farkına varamadıysan ne diyebilirimki,
yaw hadi videoyu bi kenara bırakalım,nick'imdemi bişi ifade etmiyor sana
onuda bi kenara bırakalım,375 küsür mesaj atmışım,hiçbirini okumadınmı
bak sevgili abim ben bunları (söylenenleri tastik ediyormusun etmiyormusun) soruna binayen yazdım,
ukalalık edicem bağışla,sizin anlıyacağınız dile çeviriyorum
bir ateist olarak
evet
videodaki söylemleri tastik ediyorum,vartor abim gibi
ülen besili it tüccarı!!enel hak sendeki ironiyi farketmemişim.
benim yaptığım halt etmenin arapçası.
benimde çare, senden özür dilemek kalıyor enelhak afedersin metin okumada zorlanmaya başlamışım demekki
siparisci
26-12-2009, 06:47
İroni güzeldir. İnsanı düşündürürken eğlendirir. Lâkin çarpıtmalara boğulmuş bir ironu çalışması olmuş. Yani olmamış.
Hüseyin Üzmez'i, El kaideyi biz temsilci ettik de sanki, onların üzerinden İslam'a saldırma çabaları. Ne yaparsanız yapın, içinizdeki korkunun sizi yiyip bitirmesinden foruma açtığınız konular çare olmayacak.
Gerçi siz de haklısınız. Başka bir dünya olmadığına kendini inandırmak o kadar zordur ki, siz de egolarınızla savaşmaktasınız. Sizi bu meşgalinizle yalnız bırakayım.
10 üzerinden 2 :)