Orijinalini görmek için tıklayınız : Yılbaşında ne yapacaksınız
Ben bu sene PTT (pijama terlik televizyon[yada PC]) konumundayım ama site genel anlamıyla ne yapacak merak ediyorum. Birde yılbaşında radyo programı var mı?
Saygılarımla
Umurcan Görür
güneşinzaptıyakın
30-12-2009, 21:45
........................ Birde yılbaşında radyo programı var mı?
........................ Sevgili umurcan; ben şahsen alemlere akacağım için radyo yayını yapamam ilk bir kaç gün ama diğer arkadaşlar müsait olurlarsa yaparlar sanırım...
bir bardak kırmızı, bir bardak beyaz şarap içicem.
Hiç bir program yapmadım ve hiç bir programada sonradan dahil olmak adetim değildir.
Bu sebepten forumda kalacağım.
Iki bardak pembe ic, bos yere karistirma..:D
Istirahat radyo ekibimizin de hakki, onlar da bugun bizler gibi, baskalarinin sunacagi muzigi dinleyip yilbasinin tadini cikarsinlar.:)
Biz, birkac arkadasla beraber yemek yiyip, beraber karsilayacagiz yeni yili.( duyan duymayan da yeni birsey geliyor sanacak:D)
Yaw yeni birşey yok, elbette radyo emekçilerimizin de dinlenmek hakkı. Biz bağrımıza daş basar aile, tv, pc, td. sitesi radyosu vs. ne bulursak eğlenirik:((
yılbaşları bizim için geleneksel içki günleri oluyor bizde hazırlıklarımızı yaptık ve tequila, habana rom, tekirdağ altın serisi aldık bunların karışımında sabaha kadar kımler bayılacak kımler dayanacak bunu deneyeceğiz:)
yeni yılınızı kutlar sağlık ve mutluluk dilerimm..
evrensel-insan
01-01-2010, 00:08
Saygideger arkadaslar;
Bende, ailem ile evdeyim. Ozel bir durum yok. Alisveris yapildi ve afiyetle yenecek. Yalniz sanat muzigi dinlemek isteyene; bir radyo linki verebilirim.
http://www.radyotsm.com/
Saygilarimla;
evrensel-insan
güneşinzaptıyakın
01-01-2010, 22:44
Saygideger arkadaslar;
Bende, ailem ile evdeyim. Ozel bir durum yok. Alisveris yapildi ve afiyetle yenecek. Yalniz sanat muzigi dinlemek isteyene; bir radyo linki verebilirim.
http://www.radyotsm.com/
Saygilarimla;
evrensel-insan Demek rakı balık yerine başka radyolarda varmış evrensel insan :boink:
evrensel-insan
01-01-2010, 23:05
Saygideger GUNESINZAPTIYAKIN;
Ben bilgisayar basindayken, mutlaka bir radyo ve bir de tv kanali acik olur. Tv den, haber saatinde haberleri, ya da ilginc bir acik oturum, belgesel v.s. varsa onu izler ve dinler, radyodan da sanat muzigi dinlerim. Yani her zaman bir ses mutlaka vardir, bazan de goruntu.
Eger TD Sitesi radyomuz aciksa; o zaman muzigine gore, benim actigim radyo kapanir, onun yerine TD Sitesi Radyo'su acilir.:car:
Tabi tum bu esnada, yazilan mesajlar okunur ve gerekli gorundugunde de yanit verilir, ya da mesaj yazilir.
Yani, kisaca ve genelde; TD Sitesi'nin Radyosu'nun pabucunu kimse dama atamaz.:playball:
Ben o linki dilaver icin vermistim, hani dostu raki ile uyum saglasin diye.:angel:
Saygilarimla;
evrensel-insan
En el hak
02-01-2010, 16:53
:becky:siteyi 3 gün aksattım,başlığı daha önce görmüş olsam vereceğim cevap kusana kadar içmek olurdu...öylede oldu zati:becky: