ozgur_beyin
02-01-2010, 23:11
çocukluğumda ve gençliğe ,adım attığım dönemlerde yazarları hep büyük adam zannetmişimdir. ve daha sonraki yıllarda. bu adamlarında, herkes gibi tipler olduğunu anlayıp kaf dağının zirvesinden, bu adamları indirdim
bir yerlerimde:) kıl ağardıktan sonra bu duyguyu tekrar yaşadım. ismet özel'in sayesinde.
seyredeniniz vardır bu akşam haber türk televizyonundaydı.
şair bir adam, bu kadarmı EDİT olur şaşırdım.
adam herşeyini islama bağlamış .hani bütün kavimleri türklüğe bağlayan avanaklar gibi
oda herşeyi İSLAMA bağlamış . türkçe islami bir dilmiş. allah dilleri kavimlere göre yaratırmış. ve türkler ademden beri islama hizmet etmişmiş.
müslüman olmayan türk olmazmış . yani önce müslüman olacaksınki sonra türk olabilesin hrıstiyan olan gagavuzları yahudi olan hazarları red ediyor ve bunlara azerileride katıyor.
hayret etim kaldım. insan din uğruna hewrşeyi inkar edebilirmi?
bu adam nasıl şair olmuş nasıl entellektüel olmuş adam hiçbir şey olmamış adam bile olamamış.
bu akşam beni çok şaşıttı paylaşmak istedim
bir yerlerimde:) kıl ağardıktan sonra bu duyguyu tekrar yaşadım. ismet özel'in sayesinde.
seyredeniniz vardır bu akşam haber türk televizyonundaydı.
şair bir adam, bu kadarmı EDİT olur şaşırdım.
adam herşeyini islama bağlamış .hani bütün kavimleri türklüğe bağlayan avanaklar gibi
oda herşeyi İSLAMA bağlamış . türkçe islami bir dilmiş. allah dilleri kavimlere göre yaratırmış. ve türkler ademden beri islama hizmet etmişmiş.
müslüman olmayan türk olmazmış . yani önce müslüman olacaksınki sonra türk olabilesin hrıstiyan olan gagavuzları yahudi olan hazarları red ediyor ve bunlara azerileride katıyor.
hayret etim kaldım. insan din uğruna hewrşeyi inkar edebilirmi?
bu adam nasıl şair olmuş nasıl entellektüel olmuş adam hiçbir şey olmamış adam bile olamamış.
bu akşam beni çok şaşıttı paylaşmak istedim