PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ulpian'a Başarılar Dilerim

Cem
12-01-2010, 11:01
Grubumuz uzun bir süre sessizdi. Şimdi ulpian'ın yeni grup sorumlusu olması ile bir değişiklik yaşadı. Sevgili ulpian'a başarılar diliyorum.

Son zamanlarda animasyon işine merak sardım. Zamanım oldukça animasyon yazılımları üzerine çalışıyorum. Şu sıralar Autodesk MotionBuilder'ı ve Lightwave 3D'yi öğrenmeye çalışıyorum zaman buldukça:

http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/pc/index?siteID=123112&id=13581855

http://www.newtek.com/lightwave/

Yeterli çalışma zamanını ayırmaya devam edebilirsem bu yılın sonlarına doğru basit animasyonlar yapabilmeyi umuyorum. Bunu başarabilirsem o zaman gruba önemli katkılarım olabilir.

Saygılarımla

AhbAp
12-01-2010, 14:35
Sevgili Ulpian,

Video grubu sorumluluğundan ötürü tebrik eder, başarılar dilerim.

Saygılarımla

güneşinzaptıyakın
12-01-2010, 15:32
Sevgili ulpian; yahu hızına yetişmek ne mümkün dostum, şimdiden başarılarını tebrik eder, yeni görevinde kolaylıklar dilerim...

sargon
12-01-2010, 15:40
Ulpian, sitenin altini üstüne getirdin, her yere yetisiyorsun. Kolay gelsin..

thunderpoint
12-01-2010, 16:47
Tebrik ediyor ve kolaylıklar diliyorum ulpian..

ulpian
12-01-2010, 18:46
Çok teşekkür ederim arkadaşlar,

ama benim tek başıma başarılı olmam mümkün değil zaten. Güzel birşeyler yapacaksak, ancak sizin katkılarınızla ve hep birlikte olacak bu.

Sevgili matillda, seslendirme işinde seve seve yardımcı olacağını söylemişti. Kendisinin memleket ziyaretinden dönmesini bekliyorum.

Bazı ön-hazırlıklar yapmam gerekiyor. Sanırım bir hafta kadar sürer. Ondan sonra hem DÖG forumunda genel davet başlığı, hem de burada bir yeniden başlangıç başlığı açıp, hep birlikte istişare etmeyi düşünüyorum. Dediğim gibi, site de, çalışma grupları da zaten hepimizin ve ancak el ele, omuz omuza başarı elde edebiliriz.

saygılarımla

prozac
12-01-2010, 21:46
Başarılar dilerim ulpian ,elimden gelen bişey olursa çalışmalara katkıda bulunabilirim..
Enerjinin sırrından biraz bahsetmek istermisin :)

vartor
12-01-2010, 21:56
Susun yaw, nazar degdireceksiniz cocuga
isteyin size de versin verenler.:) Tebrikler ulpian.

evrensel-insan
12-01-2010, 22:12
Saygideger ulpian;

Benim gibi bir bilgisayar ozurlusunden de basarilar.

Saygilarimla;
evrensel-insan

Titan
12-01-2010, 22:32
Yeni görevinde başarılar ve kolaylıklar ulpian.

matillda
14-01-2010, 16:21
sevgili ulpian
Tebrik eder çalışmalarında başarılar dilerim. Sen ve senin şahsında siteye emek veren tüm değerli arkadaşlarıma da sevgi ve saygılarımı sunarım. Emeklerinize, çabalarınıza sağlık.

saroz
15-01-2010, 14:05
Sitenin en verimli atom karıncası sevgili Ulpian, yeni bir yük daha almış sırtına:)

Aydınlanma yolunda çok önemli konularda, kaliteli işler çıkaracağına inanıyor ve meyvelerini sabırsızlıkla bekliyorum.

Teşekkürler sevgili Ulpian:)