PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Evrimden arta kalanlar

uyar
13-01-2010, 16:18
hayret bu konuda haber yapmış bizimkiler :)

http://www.ntvmsnbc.com/id/25043368/

Evrim süreci halen devam eden insanlık, ilk ortaya çıktığından bu yana birçok özellik kazandı ve kaybetti. Bir de günümüzde 'gereksiz' olanlar var...

ntvmsnbc
Güncelleme: 17:46 TSİ 12 Ocak. 2010 Salı

İSTANBUL - Sıradan bir gözlemci uçamayan kuşlarda kanatın, kör balıklarda gözlerin ve kendi kendine üreyebilen bitkilerde cinsel organın ne işe yaradığına herhangi bir anlam veremeyebilir. Şu anda varlıkları ve işlevleri anlamsız gibi gözükse de günümüzde işlevi olmayan birçok organ,verdikleri ipuçlarıyla canlıların evrimini anlamada insanlığın yolunu aydınlatıyor..............

ama... yorum kısmı daha da hoş... okuyun tavsiye ederim

AerA
13-01-2010, 17:19
Sevgili uyar dostum ;

Haberi okudum ve gerçekten de yorum kısmı "EVRİM VAR" dedirtiyor.

evrensel-insan
19-01-2010, 19:51
Saygideger arkadaslar;

Evrimin mutasyonal degisimine canli bir ornek vermek istiyorum.

Bugun doktora gittim. Bana, yapmis oldugu tedavi sonucu "kan tahliline gore, senin kalsiyuma ihtiyacin var, o yuzden sana recete yaziyorum." dedi. Bende "peki nerden icap etti?" diye sordum ve anlatti " Sen Akdeniz ulkesinden ve bol gunesten geldin. Burasi Kuzey ve bol gunes yok. Dolayisiyle, vucut gunes almaya almaya kalsiyuma ihtiyac duyuyor." Dedi. Bene "ya siz?" diye sordum " Bizler cografi olarak zaten Kuzeydeyiz, dolayisiyle bol gunes sorunumuz yok" dedi. Yani benim vucudum, 30 kusur sene sonra gunessizlikten kalsiyuma ihtiyac duyuyor.

Benim tum cocuklarim burda dogdu, dolayisiyle, onlarin bol gunes almisligi ve de gunessizlik sorunu yok. Iste size, iki nesilin dogal sartlardan dogan mutasyonu.

Bosuna denmiyor, bir eskimo, Arabistan'da ve bir arap, kutuplarda yasayamaz diye, taki vucut adapte olana kadar.

Saygilarimla;
evrensel-insan

errata
20-01-2010, 00:37
Haberde şaşılacak birşey yok, yerli-yabancı ortaklıkların oluşturduğu medya kurumları, yayımladıkları haberlerin yayımlanan ülkede nasıl algılanacağını umursamaz görünür.(elbette ki umursanır) Bir haber ya da fikir halkın çok fazla ilgisini çekiyorsa yahut tepkiye neden olacak kadar farklı fikirler içeriyorsa yayım sahibi en fazla Türkiye bürosu kapatır ve belli bir süre ortalarda görünmez.

Yorumlar bahse konu haber sitesinin takipçi kitlesi nedeniyle o şekilde. İsterseniz birde samanyoluhaber, mynet, e-kolay, vs. türden sitelerin yorum bölümlerini bir gezin.

saygı, sevgi.