Orijinalini görmek için tıklayınız : merhabalar
BRAKISEFAL
02-02-2006, 22:21
yeni üye oldum.turan dursun bende derin izler bırakmıştır.bu yürekli adama allahtan rahmet dilerim : ))
ben ırkçı öğretileri benimsemiş biriyim ve islamiyetin biz Türk'leri araplaştırdığını kürtleştirdiğini bilimum gudik millete çevirdiğini düşünüyorum.bu bakımdan sizlerle islamiyet karşıtlığında bağdaşabilirim.ancak ateizm konusunda kesin bir uyum gösteremeyeceğim.ben ata inancı Şamanizm ile ilgileniyorum ve onun bahsettiği erlik-ülgen tengri inanışına bağlıyım.
her ne olursa veya olacaksa olsun aranızda olmaktan mutluyum.umarım bir şeyler öğrenebilir/öğretebilirim.
herkese tekrar merhaba
Hoşgeldin kardeşim..
Irkçı öğretilerine Faşizm de dahil mi?
korelmis
02-02-2006, 22:34
ben ırkçı öğretileri benimsemiş biriyim ve islamiyetin biz Türk'leri araplaştırdığını kürtleştirdiğini bilimum gudik millete çevirdiğini düşünüyorum
:D :D :D :D :D :D :D
Sanırım Türk olmak için bayağı çalıştın, ÖSS tipi sınavlardan geçtin ve şimdi de Türklüğünle övünüyorsun...Başka ırktan insanları hakir görüyorsun. Oysa sen de her insan gibi doğdun. Hangi ırktan doğacağına karar vermedin. kendini bir ırka mensup buldun yani. Kürt de doğabilirdin. Eminim bu kafayla da Kürt ırkçısı olur, türklere sövüp-sayardın...
Arabın arap olmayana üstünlüğü yoktur. ırklar ve milletler aileler gibidir. İnsanlar birbirleriyle kaynaşsınlar diye vardır. Komşularını aşağılasınlar diye değil.
Körelmis;
Yazdıklarında doğru taraflar da olabilir..Mesela Araplaşma..
Sence cennet dili Arapça mıdır?
korelmis
02-02-2006, 23:02
İletişimin farklı araçları olabilir. Bizler dünyada akciğerlerimizden gelen havayı gırtlakta titreştirip dilimizle dudağımızla dişlerimizle damağımızla ve hatta burnumuz ve burun etrafındaki boşluklarımızla onu anlamlı "ses"ler haline getiriyoruz. Bu sesleri duyacak kulaklarımız da var. Ve tabii beynimiz... Bu "dünya"yı yaratan Allah, bir diğer "dünya"da daha neyi uygun görürse odur.
Araplaşmaya gelince... Yeni rejimler eskiyi kötüler. Ve bunu ders kitaplarından tut, değişik medya araşlarına kadar her yerde işler. Bu normal ve gereklidir. Bu nedenle, 80 yıl önce vatanımıza giren, annelerimize bacılarımıza tecavüz eden İngilizler, Fransızlar, yunanlılar gelişmiş millettir. tarih boyunca komşu olduğumuz ve bizimle farklı cephelerde omuz omuza çarpışan Arap kardeşlerimiz öcüdür, geri millettir. Sen karikatürlerde gördüğün, filmlerde seyrettiğin arapları bırak, rejimin senin beyninde oluşturduğu arap imajını sil, bunları yaptıktan sonra -yapabilirsen- gel konuşalım...
"Cennetin dili Arapçadır" diyecek kadar ırkçı bir zihniyetin ve bu yalana inanıp peşlerine takılan işbirlikçilerin ,
Müslüman olmanın şartıymış gibi , müslüman olmak isteyenlere Arap ismini dayatan , hatta normal müslüman Türklere dahi çocuklarınıza Müslüman=Arap ismi verin diye telkin eden Faysal işbirlikçisi mezhep ve tarikatların ,
Osmanlı'nın zor dönemlerinde , İngilizlerle ve Lavrens casusu ile işbirliği yaparak Türk'leri arkadan vuran ve işgal yıllarında Kuvayi Milliye'ye karşı ,işgal kuvvetleriyle tezgah kurup , kurtuluşumuza engel olmaya çalışanların,
imajının düzelmesine hiç imkan var mı?
korelmis
02-02-2006, 23:30
olmadı,sonra bi daha gel... :D :D :D
BRAKISEFAL
03-02-2006, 00:04
inan ki pek alışkanlığım değil kişilere forumlarda doğrudan cevap yazmak ancak bu istisna olsun benim için.
omuz omuza çarpıştığın (?) arap kardeşlerin seni (eğer bir Türk'sen) vaktinde kılıç zoruyla müslüman yapmışlar,sınır boylarına yerleştirip savaşçı özelliklerini sömürmüşler-kullanmışlar sonra da en zor anında seni arkandan vurup "din kardeşlerini" üç beş altına ingilizlere satmışlardır.bu sarılabilir yaralar yanında çok derin izler bırakan arap kültür emperyalizmi-asimilasyonu Türk Karakteristiği'ni allak bullak etmiştir ve Türk insanınını bıyıklı-sakallı çizgili pijamalarıyla mangalda kürek sallayan arabesk bir hale getirmiştir.
bana aklımdaki arap tipini büyük dedemin şehitlik mezarı anlatır.kaldı ki bunu değiştirmeye de Atam'ın gösterdiği aydınlık yoldan sapmışların gücü yetmez.rejim diyerek geçiştirdiğin esaslar, zina yasaklarıyla birbirini düdüklemelerle dolu bir -kutsal- kitaba göre çok daha kutsaldır.
son olarak ise Yemen Türküsü'nü dinlerken içi sızlamayan biri varsa o da benimdir.çünkü o sırada araplara olan kinimden yüreğimde sızlayacak yer kalmamıştır.
İletişimin farklı araçları olabilir. Bizler dünyada akciğerlerimizden gelen havayı gırtlakta titreştirip dilimizle dudağımızla dişlerimizle damağımızla ve hatta burnumuz ve burun etrafındaki boşluklarımızla onu anlamlı "ses"ler haline getiriyoruz. Bu sesleri duyacak kulaklarımız da var. Ve tabii beynimiz... Bu "dünya"yı yaratan Allah, bir diğer "dünya"da daha neyi uygun görürse odur.
Araplaşmaya gelince... Yeni rejimler eskiyi kötüler. Ve bunu ders kitaplarından tut, değişik medya araşlarına kadar her yerde işler. Bu normal ve gereklidir. Bu nedenle, 80 yıl önce vatanımıza giren, annelerimize bacılarımıza tecavüz eden İngilizler, Fransızlar, yunanlılar gelişmiş millettir. tarih boyunca komşu olduğumuz ve bizimle farklı cephelerde omuz omuza çarpışan Arap kardeşlerimiz öcüdür, geri millettir. Sen karikatürlerde gördüğün, filmlerde seyrettiğin arapları bırak, rejimin senin beyninde oluşturduğu arap imajını sil, bunları yaptıktan sonra -yapabilirsen- gel konuşalım...
korelmis
03-02-2006, 00:41
smile116
Brakisefal,
Türklerin kafatası şeklinin brakisefal olduğunu mu söylüyorsun? bununla ilgili internet sitsi falan var mı.
Sen kafatasını ölçtün mü? Brakisefal mi?
Ben antropolojiye meraklıyım, mreakımdan soruyorum.
Mutezile
04-02-2006, 13:43
Nihal Atsız'ın kafatası ölçüm aleti meşhurdur
Anadolu da yaşayan tüm insanların yüzünün ve kafatasının ortalamasını alsak, ve bunu orta asya türkleriyle karşılaştırsak epey bir fark buluruz :)
Zaten farkı görmek için öyle çok zahmete katlanmaya da gerek yok. Aynaya ve bir de Orta asya türklerinin resimlerine bakan durumu hemen kavrar...İnsan aynaya bakıp savunduğu tezlere aykırı yapısı olduğunu hiç görmez mi? Bu nasıl milliyetçiliktir anlamış da değilim... Kolay gelsin arkadaşlara.. İşleri zor hem de çok zor... :)
Ulan faşistliği bırakın,Şerif hüseyin osmanlıyı satmadan önce talat paşa şerif hüseyinin sülalesini kesti.