PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : allah ve yumurta :))

´´asanda , hasanda ´´
29-01-2010, 13:39
http://www.internethaber.com/images/news/116076.jpg

YUMURTADA ALLAH YAZIYOR (İŞE BAK!!! :))

Hidayet Mahallesi'nde bir bakkal dükkanını işleten Ahmet Bakan, toptancıdan aldığı yumurtaları müşterisine satmaya hazırlarken bir yumurtanın üzerinde Arapça yazılar olduğunu fark etti. Yumurtanın üzerinde tam olarak neler yazdığını merak eden Bakan, mahallede bulunan cami imamına yumurtayı gösterdi.

MERAKLI AKININA UĞRADI

Posta'dan Mikail Pelit'in haberine göre cami imamının yumurtanın üzerinde ‘Allah-Muhammet’ yazdığını söylemesi üzerine Ahmet Bakan'ın bakkal dükkanı meraklı akınına uğradı. Gördüğü karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Bakkal Ahmet Bakan, gelen yumurtalar içinde dikkatini çeken yumurtayı incelediğinde üzerinde ‘Allah-Muhammed’ yazdığını gördüğünü söyledi.

Bakkal Bakan, koliden yumurtaları aldığında birinin diğerlerinden daha değişik olduğunu farkettiğini ve bozuk olabilir düşüncesiyle onu ayırdığını belirtti. Bakan, “Yumurtayı gördüğümde üzerinde kabartma şeklinde yazıları gördüm. Yazılanlardan tam emin olabilmek için yumurtayı cami imamına gösterdim. İmam da bana her şeyde bir hayır olduğunu söyleyerek yumurtanın üzerinde ‘Allah-Muhammed’ yazdığını söyledi” dedi.

SİZCE İNANDIRICIMI BU ?

maliyildiz
29-01-2010, 16:09
3 yaşında bir çocuk için inandırıcı. Böyle bir saçmalık cahilliğin ta kendisi. Demek tanrı var bir de imza atıyor ha? Vay canına. İnanasım geldi..:pound:

İvan Karamazov
29-01-2010, 17:01
yüce rabbım kendini ne güzel yollarla kanıtlıyor da siz atayis gomünüsler görmüyosunuz...

müşkülpesent
29-01-2010, 17:05
Bu olayın "Hidayet" Mahallesinde geçmesi de oldukça ilginç.. Bu da kayıtlara mucize olarak geçmeli..

Unbeliever
29-01-2010, 17:42
Ya allah var ve bizimle dalga geçiyor ya da insanlığın son mucizesidir bu olay. Benim anlamadığım ise şu, koskoca Allah (varsa eğer) tavuğun k.çından çıkan bir yumurta ile neden "Ahanda ben burdayım" deme ihtiyacı hissediyor.

Dalga mı geçiyor?

Benim size layık gördüğüm mucize bu kadardır mı diyor?

Bununla yetinin mi demek istiyor.Heheheee....

Gerçi biraz photoshop gibi duruyor ama...neyssee....

sevgiler...

DaHaKa
29-01-2010, 23:13
Böyle atraksiyonlarla neden kanıtlamaya çalışıyor kendini.
İnsin gökten aşşağı öğleyin saat 12de taksim meydanına bak bakalım inanmayan kalıyor mu?

irsArtvin
30-01-2010, 00:28
Bunlar yalan yaoowww. Cahil insanları kandırıyorlar, "bak orda burda Allah yazıyor" diye...

Bu olsa olsa Tanrı'ya hakaret olur mucize filan değil. İnandırmak için olmadık yerlere Allah ismini yazan müslümanlar, kendi Tanrı'larına hakaret ediyorlar farkında değiller...

Koskoca Tanrı tavuğun şeyinden çıkan yumurtaya ismini yazar mı yaaooww... :eyebrows:

AhbAp
30-01-2010, 00:45
Yumurtaya can veren rabbim, adını üstüne yazmış, neyi çok gördünüz?

:D

Sangre
30-01-2010, 02:51
Bence Jesus (İsa) Allah'ı döver.

http://i44.photobucket.com/albums/f38/ktat78/Jesus-2.jpg

Titan
30-01-2010, 11:36
Bence Jesus (İsa) Allah'ı döver.

http://i44.photobucket.com/albums/f38/ktat78/Jesus-2.jpg

Kötü yerden yakalamışlar.

uyar
30-01-2010, 13:55
şimdi bu yumurtayla omlet yaparsan hidayete erer misin??

horror
11-09-2014, 21:22
Yarin zahide yetiş programında bu yumurtalar gösterilecek ve yine cahil halkimizin duyguları ile oynanacak izleyelim bakalim imana geliriz belki:)