ulpian
07-02-2010, 18:11
AhbAp`la birlikte bugün şöyle bir taslak hazırladık.
İlk yarısı AhbAp'tan, ikinci yarısı benden.
Somut bir konudan ziyade, sadece vurucu, çarpıcı, provoke edici birşey olarak düşündük. Daha çok TD Sitesinin bir reklamı olarak...
Yazılar hem metin olarak ekranda çıkacak hem de seslendirilecek.
Eğer ok derseniz, ilk olarak bu videonun kurgusuna bir başlamak istiyorum kendim. Hem genel olarak elimizde kurgu açısından diğer videolar için de bir tartışma zemini olur.
msn'de yazıştığımız ham şekliyle doğrudan buraya kopyalıyorum:
siyah bir ekrandan yavaşça doğa görüntülerinin değiştiği bir görüntü akışı başlayacak (30 sn) ve ekran kararacak, soru çıkacak "Bu güzellikler birilerinin mi eseri"
sonra, ay-güneş-uzay görüntüleri belirecek (30 sn) ve ekran kararıp soru çıkacak "ya bu sonsuz kainat?"
sonra, yine 30 sn kutsal kitaplar ve ibadethaneler .... soru: "kutsal metinlerde bu soruların yanıtları var mı?"
sonra 30 sn (ibadetler, ilahiler, ağlamalar) ve soru: "Siz, bu yanıtlardan hangisine inanıyorsunuz?"
(bir önceki görüntülerden 30 sn devam) soru: "Siz, hangi dine inanıyorsunuz?"
(farklı dinlerin ayinleri, ibadetleri vs. gösterilirken git gide daha hızlı aralıklarla şunlar gelecek)
Peki neden bu dine inaniyorsunuz?
Diger Dinlerden birisinin ''gercek ve dogru din'' olmadigindan emin misiniz?
Nasil emin olabildiniz?
Sizce diger dinlere inananlar neden o dinlere inaniyorlar?
Ya sizin dininiz yanlissa?
Ya dinlerin hepsi yanlissa?
Tabulardan, ön yargilardan uzak… Cesurca ve dürüstce düsünmeye var misiniz?
Varsaniz eger yeni adresiniz: TuranDursun.Com – Dinlerden Özgürlügün Sesi
İlk yarısı AhbAp'tan, ikinci yarısı benden.
Somut bir konudan ziyade, sadece vurucu, çarpıcı, provoke edici birşey olarak düşündük. Daha çok TD Sitesinin bir reklamı olarak...
Yazılar hem metin olarak ekranda çıkacak hem de seslendirilecek.
Eğer ok derseniz, ilk olarak bu videonun kurgusuna bir başlamak istiyorum kendim. Hem genel olarak elimizde kurgu açısından diğer videolar için de bir tartışma zemini olur.
msn'de yazıştığımız ham şekliyle doğrudan buraya kopyalıyorum:
siyah bir ekrandan yavaşça doğa görüntülerinin değiştiği bir görüntü akışı başlayacak (30 sn) ve ekran kararacak, soru çıkacak "Bu güzellikler birilerinin mi eseri"
sonra, ay-güneş-uzay görüntüleri belirecek (30 sn) ve ekran kararıp soru çıkacak "ya bu sonsuz kainat?"
sonra, yine 30 sn kutsal kitaplar ve ibadethaneler .... soru: "kutsal metinlerde bu soruların yanıtları var mı?"
sonra 30 sn (ibadetler, ilahiler, ağlamalar) ve soru: "Siz, bu yanıtlardan hangisine inanıyorsunuz?"
(bir önceki görüntülerden 30 sn devam) soru: "Siz, hangi dine inanıyorsunuz?"
(farklı dinlerin ayinleri, ibadetleri vs. gösterilirken git gide daha hızlı aralıklarla şunlar gelecek)
Peki neden bu dine inaniyorsunuz?
Diger Dinlerden birisinin ''gercek ve dogru din'' olmadigindan emin misiniz?
Nasil emin olabildiniz?
Sizce diger dinlere inananlar neden o dinlere inaniyorlar?
Ya sizin dininiz yanlissa?
Ya dinlerin hepsi yanlissa?
Tabulardan, ön yargilardan uzak… Cesurca ve dürüstce düsünmeye var misiniz?
Varsaniz eger yeni adresiniz: TuranDursun.Com – Dinlerden Özgürlügün Sesi