PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İMAN ve DİĞER TÜM SORULARINIZA CEVAP İSTERMİSiNİZ?


10-02-2006, 00:35
Merhaba Arkadaşlar!
Görüyorum ki forumdaki birçok konudan bahsedilmiş. Hepsine cevap yazmak,bazı cerbeze yapanların ağızlarının payı vrmek isterim Allah'ın izniyle.İslamiyet aleyhin de bişeyleri savunuluyor bu forumda gelin neymiş dediniz konuşalım. TÜM SORULARINIZA aklen ve kalben cevap verecek bir kaynak biliyorum. Eğer düşüncelerinizde SAMİMİ iseniz size yadımcı olmama izin verirsiniz. Yoksa söylediklerinizin hepsi uydurma bir bilgidir ve asılsızdır, arkasında durmayacağınız iddalara sahipsiniz. Kendi kendimizi avuttmayalım lütfen! Özel mesaj atarsanız bana görüşürüz. Elimde turandursun iddalarının hepsini ama HEPSİNİ ÇÖKERTECEK, YERLE BİR EDECEK BİR SÜRÜ BİLGİ var. Gelin de bu saçmalıkları çürütecek bilgilere ulaştırmak için yardıcı olayım size. Forumda görüşmek uygun değil. Çünkü karşılıklı konuşulmayınca,sorular hemen sorulmayınca anlaşılmıyor bu tür konular. Bu sizlere son mesajım olacak galiba. Bekliyorum sorularınızı... Benle konuşmak istemiyor da bu konular hakkında site adresleri veya kitaplar isterseniz size yardımcı olabilirim. Dediğim gibi tüm soru ve sorunlarınıza AKLEN VE KALBEN cevap verebilecek kaynakları size ulaştırabilirim. Araştırmak,öğrenmek isteyene tabiki...(Lütfen bu konuya cevap yazmayın)

kaya
10-02-2006, 00:46
ey asdfghj birader diyelim ki senle buluştuk beni kesmeyeceğin ne malum.benim sana sorum yok ama alakasız alakasız konuşma derim çürüteceksen ahanda burada çürüt sana mani olan mı var! tikat et kendini çürütme!bay saprofit.saygılarımla kaya

10-02-2006, 00:55
Okuduğunuz yazıyı anlama probleminiz var galiba.
1-Burada görüşmemenin nedenini açıkladım
2-Ben hizbullahçı filan değilim seni niye keseyim. Hem ben gerçek hayatta buluşalım demdim. Kafanızdan iftira atmak için seneryolar uydurmayın.
3- İkazın için tşk. ederim. Ama beni bu forum değil;en ateisti gelse, yoldan çıkarma işini en iyi bileniz gelse zerre kadar imanıma zarar veremez.
4-Bu başlığa cevap yazmayın dedim.
Varsa bi sorununuz gelin halledelim.

kaya
10-02-2006, 01:03
iyide nereye gelecez asdfghjklşi söyle bakimmmm
anlaşılan sana aramazsan çaldır kapat yapacaz sen arayacan

pante
10-02-2006, 02:33
Kaya kardeş;
Niye hemen kötü tarafından bakıyorsun..
Bence arkadaş , bahsettiği kaynakları yazarsa , faydalanan çok olur..
Hem de mesajlaşmak isteyen için bir başlangıç olur..
Tabi arkadaş bu konuda samimi yazıyorsa , bu kaynakları verecektir..
Vermezse , o zaman konuşursun...

kaya
10-02-2006, 04:17
Tamam panteidar ama arkadaşın ne kaynak nede bi internet adresi verdiği var. zaten ben bu arkadaşa bir daha kolay kolay yazı yazmam açıkçası hem tanımıyorum hemde tırstım
:) ben kimseden tırsmam eminim ki asdfghj adlı arkadaş önceden siteye üye olmuş biri bilmem anlatabildim mi?

Mutezile
10-02-2006, 08:09
asdfghj;

Nick seçmek için klavyenin başından ucuna basmışsın; anlaşılan çok yaratıcı ve cevval bir çocuksun. Buyur Msn'ye gel. Derunun'da neler var anlat.


Sen de büyük İlim ve Vukuf seziyorum; mahrum olmayalım.

Tennis_Teachher@hotmail.com

10-02-2006, 11:55
kaya adres ve kaynak istedinde mi vermedik arkadaşım. panteidar bu konuda samimiyim. Ama önce hangi konular hakkında bilgi istediğini söylemn gerekiyor. Özel mesajıma yazın dedim. İstiyorsanız araştırın sorun, soruşturun biraz. Aslında bu adresleri veya siteleri sizlerde isteseniz google vs. den çok rahat bi şekilde bulunursunuz ama... Neyse ben size yine söylerim;meaj atıp da isterseniz tabi.
kaya ben de, sen ve bazı arkadaşların gibi(burdaki inançlı insanları tenzih ederim) gibi önce inançlıymış gibi görünüp, sonradan akıl çelenlerden(münafıklardan) değilim. Artık benden tırsarmısın tırsmazmısın sen bileceğin iş. :) Mutezile arkadaşım derunumda ne olduğunu araştırmak sizin HADDİNİZ DEĞİLDİR. Siz kimsinizde derunumda neler olduğunu öğrenmek istiyorsunuz. Eğer bazı konularda kaynak istiyorsanız söyleyin yoksa SUSUN. Sizin gibi sırf eğlenmek ve dalga geçmek istyeyenlere ayıracak değersiz vaktim yok. Varsa birşeylleri öğrenmek araştırmak isteyen İÇTENLİKLE yardımcı olurum. Belliki siz onlardan değilsiniz.Haa unutmadan söyliyeyim. :) Bu başlığa mesaj atmayın dedim. Anlama özürlüsünüz galiba. Allah şifa versin.

12-02-2006, 14:56
Merhaba Arkadaşlar!
Ben asdfghj. Galiba bazılarınız bu başlığı enaniyetimden dolayı böyle yazdığımı düşündü. Ama öyle değil, sitedeki yazıların çoğunda söyledikleri doğruymuş gibi bir hal içerisindekilere bir cevap olsun diye bu başlığı açtım. Burada sadece ateistler olduğunu sanmıyorum. Ateist adam bazı gerçekleri gördükten sonra belki iman edebilir. Etmese bile kolay kolay kimseye zararı dokunmaz. Burdaki bazı insanlar cahillik içinde olduğunu bilmeyecek kadar cahil bir yapıda. Ve işlerini münafık bişekilde hallediyorlar. Doğru dürüst düşüncesini savunan yok. Verilen cevaplara ancak alay ederek,kelime oyunu yaparak cevap veriyorlar. Ör:Mutezile ve birkaç arkadaşı. Allah ıslah etsin. Artık bundan sonra merak edenler için ve öğrenmek isteyenler için elimden geldiğince foruma bazı imani ve merak edilen yazıları yazmaya çalışacam. inş. birçok kişi istifade eder. Ben de nefsime uyup kaya nickli arkadaşın kalbini kırdım. Ama sonradan inançları başka olmasına rağmen anlayışlı davrandı. Allah razı olsun. Bi daha olmayacak inş.

DreiMalAli
13-02-2006, 00:22
Yok sağol. Kalsın. Ben almıyayım.
Öyle gizli saklı işlere karnım tok.
Bir bildiğin varsa açıkca herkese duyurabilirsin burada.

Sevgiler