PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Avucumuzdaki İşaret

Fatihcrs
23-02-2010, 18:14
Evet arkadaşlar Şimdi öncelikle herkes avucunun içine baksın ve oradaki en belirgin şekilleri bu resimdeki ile karşılaştırsın...

http://www.vefkilimleri.com/resimler/vefksay%C4%B1lar%C4%B1.jpg

Sol elimizde 81 sağ elimizde ise 18 yazısı çıkıyor.Çıkmıyor demeyin herkesin elinde var bu işaret ayrıca en can alıcı noktasıda elinizin en rahat hareket ettiği şeklin çizikleridir...

evet şimdi toplayalım

81+18=99 bize neyi hatırlatıyor? Allah'ın isimlerini

şimdi birde çıkaralım

81-18=63 bize neyi hatırlatıyor ? peygamberimizin vefat yaşını

sağ eliniz ile sol elinizin yerlerini değiştirin

81 ile 18 in yerlerini değiştirelim

1881 bu nedir ? Atatürk'ün doğum tarihi

avucunuzu hafiften kapatır gibi yapın

M harfi belirdiğini göreceksiniz...
translate.google den bakın latin harf kullanan tüm dillerde Müslüman kelimesi M ile başlar...

Sen ne zamandan beri müslümansın sorusuna ne diye cevap veriyorduk

Kalu Bela dan beri...

Her insan müslüman doğar bak elimize bile işlenmiş M harfi

daha söze gerek varmı herşey ortada

selametle

not: bu arada yazmayı unutmuşum resimdeki sayıların karşısındaki işaretler sayıların arapça olarak yazılmış şeklidir..

müşkülpesent
23-02-2010, 18:27
Artık 4 işlem yanında trigonometri ve logoritmayının da mucize deşifrelerinde kullanılmasını sabırsızlıkla bekliyorum, kendi adıma.. Böylelikle daha çok mucizeye ulaşabiliriz. Kaynak apaçık olmayınca, türetilmiş ölçütlere ihtiyaç kaçınılmaz oluyor tabi ki..

Fatihcrs
23-02-2010, 18:33
Artık 4 işlem yanında trigonometri ve logoritmayının da mucize deşifrelerinde kullanılmasını sabırsızlıkla bekliyorum, kendi adıma.. Böylelikle daha çok mucizeye ulaşabiliriz. Kaynak apaçık olmayınca, türetilmiş ölçütlere ihtiyaç kaçınılmaz oluyor tabi ki..

cevaba bak işte ne diyeyimki kaynak soruyor kaynağın avucunda durduğundan haberi yok daha avucuna bile baktığına inanmıyorum...

Ayrıca o kadar matematik yapmaya gerek yok ama diyorumya sözlerimde inanmamakla inanmak istememek arasında çok fark var...

ALKA
23-02-2010, 19:26
Adem babamiz da acaba Arapca konusup Araplarin Hintlilerden arakladigi Arapca rakamlari da kullaniyor muydu?

Bilinen en eski Arapca metnin M.Ö.'ki tarihi nedir? Bu metinden ve Hint kökenli Arapca rakamlarinin kesfinden önce insanlarin ayalarinda bu isaret yok muydu? Varsa böyle muhtesem ve ilahi bir mucizevi iliski kim kimden kopye cekmistir acaba?

Mesela ben latin harfleriyle elime baktigimda A I okuyorum, yani esek anirisi, hatta üste bir cizgi var, o da kuyrugu olmali, üstelik o da ne, A tersten kulak gibi görünüyor,aha demek ki esek cok kutsalmis, artik kutsal esege tapiyorum.

uyar
23-02-2010, 20:21
fatih dostum bu arap harflerinin basitliğinden olmasın....

sonuçta 1 sadece düz bir çizgi

8 ise ters dönmüş 2 birbirine yarı paralel çizgi...

ve de bir el diğerinin tersi olduğuna göre ..... wlla taklalar atmakta üstünüze yok...

hadi kolaysa diğerleri çıksın ...

ha bu arada 0, 5 ve 9 için verlen şekiller neden farklı?????

neden rakamlar arapça da harf latin... ben mesela M ye ters bakıp W diyebilirim....

bazı tekir kedilerin damaklarınd da M harfi çıkar... sevgil babaannecim muhammed kedisi derdi o kedilere :) halbuki o zamanlar daha yeni latnce harflere geçilmiş... eee mim çıkacak değilya :)

Fatihcrs
23-02-2010, 21:06
sonuçta Adem (a.s.) da müslümandı...

Tüm kainat tek bir anda yaratılıp o an içindede kıyamet kopmuştur.
Biz o tek bir an içinde kendimize ayrılan bölümü yaşıyoruz...

Harfler şuradan buradan araklandı gibi mantıksız bir yorum yapmışsın sonuçta tüm harfleride Allah yaratmıştır ve bizlere öğretmiştir...

neden rakamlar arapça da harf latin... ben mesela M ye ters bakıp W diyebilirim

kaçamak yapmaya çalışırsan hertürlü kaçamak olur...
Ne bekliyordun orada düpedüz yazmasınımı...

ayrıca bana oradan başka bir anlam çıkarın bakalım ne çıkıyor başka görelim...

ALKA
23-02-2010, 21:16
sonuçta tüm harfleride Allah yaratmıştır ve bizlere öğretmiştir...

Alo, 21.yy'la mi baglandim? Yoksa hala 7yy'da miyiz?

Yani bir de diyeceksiniz ki rakamlar gibi tüm harfleri Allah yaratti ve bize ögretti. E Tanri Muhammed peygambere o harfleri ve rakamlari niye ögretmemis ve ögrenmemis? O okumamissa bari siz okuyun. Özellikle islam alimlerinin matematik konusunda ilerlemede hintliler`in bilgilerinden nasil yararlandiklari en ilgi cekici kisim.

OKUNACAK KITAPLARDAN SECMELER

Rakamların Evrensel Tarihi

İslâm Dünyasında Hint Rakamları

"Ne olduysa o zaman oldu! Tanrı alçakgönüllü bendenizin o gününün tamamen ötekiler gibi olmasını istemedi." "O gün" öğrencileri Georges Ifrah'a yanıtlayamadığı şu soruyu sormuşlardı: "Efendim, rakamlar nereden geliyor? Sıfırı kim icat etti?" Gerçekten nereden geliyordu rakamlar? Bu alışılmış simgeler bize öyle açık geliyordu ki, onları bir tanrının ya da bir uygarlık kahramanının eksiksiz bir armağanı olarak birdenbire ortaya çıkmış sanıyorduk. Böyle başladı Ifrah'ın serüveni ve 20 yıllık bir çalışmadan sonra Fransa'da geçtiğimiz yıllarda büyük yankılar uyandıran, en çok satılan kitaplar arasına giren Rakamların Evrensel Tarihi adlı eşsiz bir yapıt ortaya çıktı. Bu kitabı Türk okuruna sunarken, rakamların binlerce yıllık serüveninin pek çok kişinin ilgisini çekeceğini umuyoruz.

TÜBİTAK Popüler Bilim Kitapları 90

Histoire Universelle Des Chiffres - 1994

Georges Ifrah

Çeviri: Kurtuluş Dinçer

Sayfa Sayısı: 199
Boyutları: 13 x 19,5 cm
ISBN 975-403-037-5.
ISBN 975-403-138-X
6. Basım - 2500 Adet

UlulElbab
23-02-2010, 21:22
sonuçta Adem (a.s.) da müslümandı...

Tüm kainat tek bir anda yaratılıp o an içindede kıyamet kopmuştur.
Biz o tek bir an içinde kendimize ayrılan bölümü yaşıyoruz...

Bu yazdıklarınızı destekleyen Ayetler var mı?
Yada hangi öğretiye dayanarak böyle bir tesbit yaptınız?
Hazır sormuşken;
Adem Peygamber miydi? Evetse kime veya kimlere gönderildi?

Fatihcrs
23-02-2010, 21:26
ben ne diyorum sen ne diyorsun burada yazdığının anlamı şu oluyor ben diyorumki Allah vardır sen diyorsunki yoktur vardır yoktur vardır yoktur böyle senelerce sürer bu tartışma ben sana orada birşeyi izah etmeye çalıştım inanmıyorsun biliyorum ama bir anlık varlığını düşün bari yazımı öyle yorumla...

ayrıca bana oradan başka bir mantık çıkarın bakalım...

Fatihcrs
23-02-2010, 23:29
Bu yazdıklarınızı destekleyen Ayetler var mı?
Yada hangi öğretiye dayanarak böyle bir tesbit yaptınız?
Hazır sormuşken;
Adem Peygamber miydi? Evetse kime veya kimlere gönderildi?

İllaki destekleyen ayetler olmasına gerek yok anlamak isteyene herşey oratada

Hz.Adem (a.s) ilk insan olmasından dolayı peygamberdir...

Herhangi bir kavmin başına gönderilmemiştir ki ortada kavim yok zaten ilk insan

UlulElbab
23-02-2010, 23:46
"fe mâ bâlul kurûnil ûlâ" Taha 51

Anladım...Sayın fatih kardeşim...selametle

ozgur_beyin
23-02-2010, 23:48
sevgili fatih gayen cifir yapmakmıdır kabalacılık yapmakmıdır anlamadım ama
arapça rakamlarında aynlışlık var beşi ve dördü yanlış almışsın veya aktarmışsın

uyar
23-02-2010, 23:58
sonuçta tüm harfleride Allah yaratmıştır ve bizlere öğretmiştir......

hoppalaaa.............. çince, japonca yı damı?? eski türk hrflerini de mi??
kim sna söylüyor böyle saçm sapan seyleri fatih???

Ne bekliyordun orada düpedüz yazmasınımı......

eğer bir yaradan varsa ondan düpedüz birşey beklemekten daha normal ne olabilir fatih? neden senn allahin hep gizli saklı bilmeceli diye düşünmüyor musun??

ayrıca bana oradan başka bir anlam çıkarın bakalım ne çıkıyor başka görelim...

ben M yerine W görüyorum .... mesela o da walla bişey anlamına gelebilir pekala?? el falı okuyanlara sorsan sana neler uydururlar :)

fatih kardeş... hurafelerden kurtulmaya çalış biraz.
duyduğun herşeye inanma önce bir araştır.. aslı astar var mı diye..
dost tavsiyesi....

Fatihcrs
24-02-2010, 01:18
sevgili fatih gayen cifir yapmakmıdır kabalacılık yapmakmıdır anlamadım ama
arapça rakamlarında aynlışlık var beşi ve dördü yanlış almışsın veya aktarmışsın

onlar yanlışda yazılmış olsa önemli olan 1 ile 8 numaraları değilmi...

Fatihcrs
24-02-2010, 01:24
hoppalaaa.............. çince, japonca yı damı?? eski türk hrflerini de mi??
kim sna söylüyor böyle saçm sapan seyleri fatih???

Hz. Adem (a.s.) buyana ne varsa senin en ufak bilgini bile Allah yaratmıştır ve öğretmiştir...

eğer bir yaradan varsa ondan düpedüz birşey beklemekten daha normal ne olabilir fatih? neden senn allahin hep gizli saklı bilmeceli diye düşünmüyor musun??

Aklın ihtiyarı kalkarsa imtihanında bir sırrı kalmazki düpedüz yazsın işte bak burada vesilelere takılıyorsunuz...

fatih kardeş... hurafelerden kurtulmaya çalış biraz.
duyduğun herşeye inanma önce bir araştır.. aslı astar var mı diye..
dost tavsiyesi....

Hala bunu bir hurafe olarak algılamaktasın herşey ortada görmüyormusun tüm yazdıklarım gerçek

hadi desekki 1 tane olsa senin dediklerine hak veririz tam 4 tane olay var orada...

Fatihcrs
24-02-2010, 10:17
Şunuda eklemek isterim Yaratıcımız olan yüce Allah aynı bu şekilde olduğu gibi apaçık ortadadır.

Ancak kimisi M yi W olarak görür veya görmek ister oradan bir anlam çıkarmaya ders öğüt almaya değilde çarpıtmaya çalışır.kendi elleriyle ahiretini yakmış olur...

Şüphesiz Allah, insanlara hiçbir şekilde zulmetmez. Ancak insanlar, kendi nefislerine zulmediyorlar.(Yunus Suresi - 44)

Bu kendi ellerinizin (önceden yapıp) gönderdiklerinin karşılğıdır.Allah kullara asla zulmedici değildir.(Al-i İmran Suresi -182)

(Önlerine) Kitap konulmuştur; artık suçlu-günahkarların, onda olanlardan dolayı dehşetle-korkuya kapıldıklarını görürsün. Derler ki: "Eyvahlar bize, bu kitaba ne oluyor ki, küçük büyük bırakmayıp herşeyi sayıp-döküyor?" Yapıp-ettiklerini (önlerinde) hazır bulmuşlardır. Rabbin hiç kimseye zulmetmez.(Kehf Suresi - 49)

Arayan belasınıda bulur mevlasınıda...

(http://kuran.gen.tr/?x=s_main&y=s_middle&kid=1&sid=10)

milomanara
24-02-2010, 13:28
Böyle saçma sapan, uyduruk şeyleri mucize sanıp ahireti yakma Fatihcrs. Asıl mucize şu anda Dünya'da hayatta zaten. Sathya Sai Baba[1 (http://en.wikipedia.org/wiki/Sathya_Sai_Baba)]'nın uçtuğuna şahitlik eden bir milyon kişi var. Asıl mucize ulu Sai Baba'dır. Gel yol yakınken bırak bu Müslümanlığı yoksa öbür tarafta çok üzüleceksin. Her an ölen binlerce insanın bir daha şansı olmuyor doğru yolu bulmaya. Ancak nalları dikmeden Hindu öğretisini kabul eden ruhlar kurtulacak.

Sai Baba'nın mucizeleri yanında senin kıytırık falcı çıkarımlarının esamesi bile okunmaz. Shiva'nın avatarı Sai Baba seni bağışlasın...

uyar
24-02-2010, 14:29
Hz. Adem (a.s.) buyana ne varsa senin en ufak bilgini bile Allah yaratmıştır ve öğretmiştir...

ah be fatih!!! bu kadarına ne denir bilmiyorum... yani peki neden allah kimilerine öğretiyor kimilerine öğretmiyor.. bilgi yaratıyorsa evrim bilgisinide o yaratmış demektir... inan bu mantığın (?!) anlaşılacak gibi değil...

Aklın ihtiyarı kalkarsa imtihanında bir sırrı kalmazki düpedüz yazsın işte bak burada vesilelere takılıyorsunuz...

iyi de imtehan böyle eldeki alındaki çizgide mi gizli?? vesile dediğin ne ki??

Hala bunu bir hurafe olarak algılamaktasın herşey ortada görmüyormusun tüm yazdıklarım gerçek

görmek mi?? eldeki 2 çizgiyi arapçadaki 2 sayıya bağlamak mı görmek.... sen fal bakanlara rüya yorumlayanlara falan da inanıyorsun herhalde..

hadi desekki 1 tane olsa senin dediklerine hak veririz tam 4 tane olay var orada...

4 olay mı?? bak fatih 1.senin allahın güzel isimlerini neden tüm insanlığa yazmış olsun dimi.. sonuçta kurandan öncede insanlar yaşıyordu...
2.atatürkün doğum yılını tüm insan eline neden senin allahın yazmış olsun dimi....
3.M harfi japoncada farklı... şimdi japonların ne suçu var.. onları senin allahın sevmiyor mu

http://img529.imageshack.us/img529/5518/eflatunbebekjaponalfabead5.jpg

4üncüyü bulamadın o neydi????

Fatihcrs
24-02-2010, 14:32
Böyle saçma sapan, uyduruk şeyleri mucize sanıp ahireti yakma Fatihcrs. Asıl mucize şu anda Dünya'da hayatta zaten. Sathya Sai Baba[1 (http://en.wikipedia.org/wiki/Sathya_Sai_Baba)]'nın uçtuğuna şahitlik eden bir milyon kişi var. Asıl mucize ulu Sai Baba'dır. Gel yol yakınken bırak bu Müslümanlığı yoksa öbür tarafta çok üzüleceksin. Her an ölen binlerce insanın bir daha şansı olmuyor doğru yolu bulmaya. Ancak nalları dikmeden Hindu öğretisini kabul eden ruhlar kurtulacak.

Sai Baba'nın mucizeleri yanında senin kıytırık falcı çıkarımlarının esamesi bile okunmaz. Shiva'nın avatarı Sai Baba seni bağışlasın...

Sen inanmak istemesen saçma olacak tabi bu konuda yapabileceğim birşey yok...

Ruh kavramının hindulardan geldiğini sanıyorsun demek ama ilk insan hz.adem'den buyana olduğunu unutuyorsun inan o hindular bile önceki insanlardan öğrenmiştir...

Ayrıca sizin islam dininden soğumanızı sağlayan bu sai baba gibi şarlatanlardır...

ayrıca cevabın hiçte anlamlı ve mantıklı bir cevap değil...
çünkü orada 1 tane değil 4 tane anlam çıkıyor madem saçma diyorsun bana oradan değişik birşey çıkarın bakalım anlamlı...

uyar
24-02-2010, 14:37
eski türklere göre senin M yan çevirilirse Da demekmiş..... buna ne buyurulur??

http://i7.photobucket.com/albums/y271/Bozo06/tablo1A.jpg

bu da arapların alfabesi.... ben oradaki "ayn" a benzettim allah ayn ile yazılmıyor ama ali mesela ayn ile başlıyor bu durumda acaba.. senin allahının aliyi seçtiğini anlayabiliriz mesela

http://www.defineciyim.com/images/articles/alfabe1.gif

hintlilere göre de bu U oluyor... hadi bakalım bu nedenkki

http://www.verbix.com/images/key_devanagari.gif

en barizi de yahudilerde ki o da S/Ş harflerine karşılık.. sanırım arapçadaki sin-şın gibi :)

http://img105.imageshack.us/img105/8706/tiw78etmppl21oo2.jpg

yine de sevgili fatih??? sence bunları neden senin allahın tüm insanlara yazmış??

uyar
24-02-2010, 14:41
İnanmamak ile inanmak istememek arasında çok büyük fark vardır..

inanmak ile inanmak istemek arasında da çok büyük fark vardır....

naper
24-02-2010, 14:49
Evet arkadaşlar Şimdi öncelikle herkes avucunun içine baksın ve oradaki en belirgin şekilleri bu resimdeki ile karşılaştırsın...

http://www.vefkilimleri.com/resimler/vefksay%C4%B1lar%C4%B1.jpg

Sol elimizde 81 sağ elimizde ise 18 yazısı çıkıyor.Çıkmıyor demeyin herkesin elinde var bu işaret ayrıca en can alıcı noktasıda elinizin en rahat hareket ettiği şeklin çizikleridir...

evet şimdi toplayalım

81+18=99 bize neyi hatırlatıyor? Allah'ın isimlerini

şimdi birde çıkaralım

81-18=63 bize neyi hatırlatıyor ? peygamberimizin vefat yaşını

sağ eliniz ile sol elinizin yerlerini değiştirin

81 ile 18 in yerlerini değiştirelim

1881 bu nedir ? Atatürk'ün doğum tarihi

avucunuzu hafiften kapatır gibi yapın

M harfi belirdiğini göreceksiniz...
translate.google den bakın latin harf kullanan tüm dillerde Müslüman kelimesi M ile başlar...

Sen ne zamandan beri müslümansın sorusuna ne diye cevap veriyorduk

Kalu Bela dan beri...

Her insan müslüman doğar bak elimize bile işlenmiş M harfi

daha söze gerek varmı herşey ortada

selametle

not: bu arada yazmayı unutmuşum resimdeki sayıların karşısındaki işaretler sayıların arapça olarak yazılmış şeklidir..

vay anasına yahu...ben yıllardır bunun farkına varmamıştım...demek allah varmış.hadi beaaa.
cami ne tarafta?

milomanara
24-02-2010, 15:31
Sen inanmak istemesen saçma olacak tabi bu konuda yapabileceğim birşey yok...
İşte hacı, saçmalığa ancak "inanmak istersen", safsan inanırsın.

Ruh kavramının hindulardan geldiğini sanıyorsun demek ama ilk insan hz.adem'den buyana olduğunu unutuyorsun inan o hindular bile önceki insanlardan öğrenmiştir...
Yahu ne Adem'i be birader? Hepsi uydurma diyoruz sana.

Ayrıca sizin islam dininden soğumanızı sağlayan bu sai baba gibi şarlatanlardır...
Hmm, milyonlarca insanın inandığı Sai Baba'ya şarlatan derken, Muhammed peygamber'e şarlatan denmesini hakaret kabul ettmediğini varsayabiliriz değil mi?

ayrıca cevabın hiçte anlamlı ve mantıklı bir cevap değil...
çünkü orada 1 tane değil 4 tane anlam çıkıyor madem saçma diyorsun bana oradan değişik birşey çıkarın bakalım anlamlı...
Şimdi "Sai Baba" kelimesinin bilgisayarlar doğduğundan beri karakter kodlamasında kullanılan binary-ikili[1 (http://ascii-table.com/)] tablosundaki karşılıklarına bakalım:
S:01010011
A:01000001
I:01001001

b:01100010
a:01100001

Gördüğün gibi Hinduizm'de kutsal olan ve tanrıyı ifade eden 9 sayısına SAI ile, ve zamanı temsil eden 12 Hindu kategorisine baba ile, sadece bunların ikilik karşılıklarını toplayarak ulaştık. Şimdi SAI'deki rakamları bir biri ile çarp, ne buluyorsun: 24 yani? Bir günün saatleri ve aynı zamanda uzak doğu güneş takviminin bir yıldaki döngü sayısı. Peki baba'yı çarp, ne buluyorsun: 81 yine toplarsan 8+1 = tanrı ve 81 Hindistan'da basılan kitaplar için ISBN kodu, tesadüf mü?

Bir daha düşün...

Bu son şansın olabilir, Hindu cehenneminde körili ızgara olabilirsin...

Daha bir çok sonuç var bu sayılarla ilgili hepsini yazmadım...

Mesha
Vrishabha
Mithuna
Karka
Simha
Kanya
Tula
Vrishchika
Dhanu
Makara
Kumbha
Meena

Fatihcrs
24-02-2010, 16:41
öncelikle teker teker gelin diyeceğim sakin gidelim hepinize birden cevap çıkıştıramıyorum.Çünkü ben tek kişiyim siz çok kişisiniz...

evrim bilgisinide o yaratmış demektir

Evet evrim bilgisinide o yaratmıştır.Sizde hemen atlayıvermişsiniz.Hiçbir delili olmadığı halde sahtekarlıkla hazırlanmış arageçiş fosillerine kanıp evrimci olmuşsunuz...

Sahtekarlıkla hazırlanmış arageçiş fosilleri diyorum çünkü bunların gerçeklik payı olsa bugün evrim hala tartışılmazdı gerçek sayılırdı...

Harun Yahya bana bir arafosil getirene 10 trilyon vereceğim demezdi en azından...

iyi de imtehan böyle eldeki alındaki çizgide mi gizli?? vesile dediğin ne ki??
ben öyle birşey demedimki zaten bunları sadece bizlere gönderilen bir işaret olarak anlaman yeterli elindeki işaretlere tap demiyorumya sana...

görmek mi?? eldeki 2 çizgiyi arapçadaki 2 sayıya bağlamak mı görmek.... sen fal bakanlara rüya yorumlayanlara falan da inanıyorsun herhalde..

fala inanmam ama rüya yorumlarına inanırım onuda öyle televizyondaki gibi şova dönüştürülerek anlatılan şekildeki gibi değil...
eski kaynaklardan oluşturulan kitaplara bakarım...

bak fatih 1.senin allahın güzel isimlerini neden tüm insanlığa yazmış olsun dimi.. sonuçta kurandan öncede insanlar yaşıyordu...

Nereye baksan Allah'ın isimlerinin tecellilerini görürsün.Mesela sevimli bir hayvana bak orada Allah'ın bir isminin tecellisini görürsün yada bir leş bile görsen orada yine Allah'ın başka bir isminin tecellesini görürsün...
Cennet ve Cehennem bile Allah'ın isimlerinin birer tecellileridir...

eski türklere göre senin M yan çevirilirse Da demekmiş..... buna ne buyurulur??
Sözümde dikkat ederseniz ben sadece latin harfler dedim tüm harfler değil neden latin harfler derseniz en çok kullanılan harfler hangileridir...

İşte hacı, saçmalığa ancak "inanmak istersen", safsan inanırsın.

Peki evrim teorisi bir saçmalık olduğu halde neden inanıyorsun safmısın?

Yahu ne Adem'i be birader? Hepsi uydurma diyoruz sana.

Uydurma olup olmadığını can bedenden çıktığı vakit öğrenirsin...

Hmm, milyonlarca insanın inandığı Sai Baba'ya şarlatan derken, Muhammed peygamber'e şarlatan denmesini hakaret kabul ettmediğini varsayabiliriz değil mi?

Adamın şarlatan olduğuna kaynak bile gerekmiyorki yaratıcının yemek su tuvalet ihtiyacı olurmu herşey ortada ama bizim peygamberimize
atılan iftiraların kaynağı varmı bir iki uydurma var başka birşey yok...
Mesela bir tanesini yazayım peygamberimize sünnet olmamış diyorsunuz ama peygamberimiz sünnetli doğmuştur bunu herkes bilir araştırmadan orataya laf atan haricinde...

Şimdi "Sai Baba" kelimesinin bilgisayarlar doğduğundan beri karakter kodlamasında kullanılan binary-ikili[1 (http://ascii-table.com/)] tablosundaki karşılıklarına bakalım:
S:01010011
A:01000001
I:01001001

Gördüğün gibi Hinduizm'de kutsal olan ve tanrıyı ifade eden 9 sayısına SAI ile, ve zamanı temsil eden 12 Hindu kategorisine baba ile, sadece bunların ikilik karşılıklarını toplayarak ulaştık. Şimdi SAI'deki rakamları bir biri ile çarp, ne buluyorsun: 24 yani? Bir günün saatleri ve aynı zamanda uzak doğu güneş takviminin bir yıldaki döngü sayısı. Peki baba'yı çarp, ne buluyorsun: 81 yine toplarsan 8+1 = tanrı ve 81 Hindistan'da basılan kitaplar için ISBN kodu, tesadüf mü?

Bir daha düşün...

Bu son şansın olabilir, Hindu cehenneminde körili ızgara olabilirsin...

Daha bir çok sonuç var bu sayılarla ilgili hepsini yazmadım...

Mesha
Vrishabha
Mithuna
Karka
Simha
Kanya
Tula
Vrishchika
Dhanu
Makara
Kumbha
Meena

Peki bu adam bunları araştırıp buna göre kendine isim koymuş olamazmı...

Ama benim yazılarımda 81-18=63 çıkıyor bu sayıya göre peygamberimizi öldürecek halleri yoktuya...

Ayrıca şunuda söylemek isterim eğer Allah ömür verirse 10 ile 20 yıl içinde Tüm Dünya müslüman olacak ömrünüz olursa göreceksiniz olmasa en kısa yoldan göreceksiniz herşeyi...

haliyle hindularda müslüman olacak... :)))

Fatihcrs
24-02-2010, 16:45
inanmak ile inanmak istemek arasında da çok büyük fark vardır....

ben yoktur dedimmi ?

milomanara
24-02-2010, 17:56
Uydurma olup olmadığını can bedenden çıktığı vakit öğrenirsin...
Hacı, o zamana kadar, selametle...

Ha bu arada, korktuğun tabanca kurusıkı! :D

uyar
24-02-2010, 20:09
öncelikle teker teker gelin diyeceğim sakin gidelim hepinize birden cevap çıkıştıramıyorum.Çünkü ben tek kişiyim siz çok kişisiniz...)

ee nede olsa deplasmandasın fatih kardeş...

Evet evrim bilgisinide o yaratmıştır.Sizde hemen atlayıvermişsiniz.Hiçbir delili olmadığı halde sahtekarlıkla hazırlanmış arageçiş fosillerine kanıp evrimci olmuşsunuz...)

hmm evrimi senin allahın insanları kandırmak için yaratmış... çok zekice :smash:

Sahtekarlıkla hazırlanmış arageçiş fosilleri diyorum çünkü bunların gerçeklik payı olsa bugün evrim hala tartışılmazdı gerçek sayılırdı...)

ozaman bu sahtekar fosilleride senin allahın yaratmış... sen bu kafayla herşeyi 1400yıl öncelerdeki gibi algılarsan tabii tartışma sürer gider fatih...

Harun Yahya bana bir arafosil getirene 10 trilyon vereceğim demezdi en azından...)

ya bırak şu adamı.. daha arafosil ne demek bilmiyor??

ben öyle birşey demedimki zaten bunları sadece bizlere gönderilen bir işaret olarak anlaman yeterli elindeki işaretlere tap demiyorumya sana...

belki bu işareteri de kafa karıştırmak için senin allahın koymuştur.. nede olsa adamın (belki de kadındır yarattığına göre) işi gücü kafa karıştırmak ve imtihan etmek !!!!!

fala inanmam ama rüya yorumlarına inanırım onuda öyle televizyondaki gibi şova dönüştürülerek anlatılan şekildeki gibi değil... eski kaynaklardan oluşturulan kitaplara bakarım...)

eski kitapları allahın senin kafanı karşıtırmak için yazdırmış olmasın.. fatih koçum biraz mantıklı düşün bea.. şov derken senin hocaların şovunu unutma....

Nereye baksan Allah'ın isimlerinin tecellilerini görürsün.Mesela sevimli bir hayvana bak orada Allah'ın bir isminin tecellisini görürsün yada bir leş bile görsen orada yine Allah'ın başka bir isminin tecellesini görürsün...Cennet ve Cehennem bile Allah'ın isimlerinin birer tecellileridir...)

ah fatih!!! insan ne görmek isterseonu görüyor... mesela heladaki şekilledemi ona ait... ne bileyim 99 isim olunca birini yamamak zor olmasa gerek dimi...

Sözümde dikkat ederseniz ben sadece latin harfler dedim tüm harfler değil neden latin harfler derseniz en çok kullanılan harfler hangileridir...)

latin harflerin en çok kullanan olduğun nerden çıkrdın.. bütün asya başka alfabeler kullanıyor.. senin arap dostlar bile farklı... bu konuyu bir kere daha düşün... neden latin harfler... üstelik bu harfler önceleri farklıydı mesela fenikeliler zamanında latin alfabesinde M harfi farklı..ozaman ellerdeki çizgiler de mi farklıydı.... sonra okuma yazma bilmeyen o kadar ahali var... onları napacaz... bırak be fatih bu hurafeleri...

Ayrıca şunuda söylemek isterim eğer Allah ömür verirse 10 ile 20 yıl içinde Tüm Dünya müslüman olacak ömrünüz olursa göreceksiniz olmasa en kısa yoldan göreceksiniz herşeyi...haliyle hindularda müslüman olacak... :))

bak çok isterim.... beraber görürüz.. ama 20 yıl geçtikten sonra bunu 30-40 yıllara çekmeyeceğin ne malum :) yüzyıllardır böyle şeyler denenmiştir.. ama hiçbiri başarılı olmamıştır... korkarım 20 yıl içinde islam hristiyanlık falan çöpe gidecek iyice...tüm dünyada tek yükselen değer ateizm kardeş...

uyar
24-02-2010, 20:21
fatih ya farkındamısın...

senin kafandaki allah veya sana öğretilen allah ne kadar sahtekar, düzenbaz ve numaracı..

böyle bir allaha nasıl inanıyorsun ?? bırak evrimi falan filan...

ozgur_beyin
24-02-2010, 20:43
sevgili fatih ya bu tabloyu uyduranlar çok zeki yada ben süzme salağım çünkü arapça bilmeme rağmen yazılanları bulamadım. ya sen buldunmu ?senin bulmadığınıda sanıyorum çünkü arapça rakamlardan bile bi habersin. sellemehüsselam aleyküm selam

Fatihcrs
24-02-2010, 23:37
hmm evrimi senin allahın insanları kandırmak için yaratmış... çok zekice

Şu yazından neyi anlıyorum biliyormusun islam dini ile ilgili en ufak bir fikre sahip değilsin...

Onu diğer dinler gibi sıradan bir din sanıyorsun şimdi bu yazımdan ben müslüman olduğum için tabikide kendi dinimi üstün göreceğim şeklinde bir anlam çıkabilir ama öyle değil

neden değil diyorum çünkü islam dinini bir müslüman olarak çok araştıran çok sorgulayan biriydim...

Aslında ihtiyacınız olan sadece bilgi bana bu konuda inanın
İslam dini hakkında tam bir bilgiye sahip olsanız şuraya yazdığınız yazıların ne kadar mantık dışı olduğunu anlarsınız...

Burada sırf laf olsun diye yazmıyorum gerçekten araştırın araştırmaya başladığınızda aklınızdaki tüm sorulara mantıklı bir cevap alacağınıza eminim.

Açmış olduğum bu konuyuda öyle çok büyütülecek tarzda bir bilgi olarak anlamayın...
Sadece bir işaret olarak algılayın...

sevgili fatih ya bu tabloyu uyduranlar çok zeki yada ben süzme salağım çünkü arapça bilmeme rağmen yazılanları bulamadım. ya sen buldunmu ?senin bulmadığınıda sanıyorum çünkü arapça rakamlardan bile bi habersin. sellemehüsselam aleyküm selam

şu yazınızdaki amaç bile çarpıtmaktan başka bir anlam taşımıyor...

Fatihcrs
24-02-2010, 23:43
bak çok isterim.... beraber görürüz.. ama 20 yıl geçtikten sonra bunu 30-40 yıllara çekmeyeceğin ne malum

Allah ömür verirse sende bende göreceğiz.Ve emin ol 20 yılı aşmaz eğer aşarsa bana burada ne dersen de...

tabiki herşey Allah'ın izni ile olmaktadır.Bizler sadece bize verilen bilgilerden bunları çıkarırız...

Ayrıca Ben gözümün görmediği hiçbirşeyi söylemedim diyen Bediüzzaman Said Nursi nin önceden haber verdiği tüm olaylar olmuştur...

Bu bilgide hem Bediüzzama'dan hem hadislerden hemde Kuran-ı Kerimdeki ebced hesaplarından çıkarılmıştır...

uyar
24-02-2010, 23:47
Şu yazından neyi anlıyorum biliyormusun islam dini ile ilgili en ufak bir fikre sahip değilsin...Aslında ihtiyacınız olan sadece bilgi bana bu konuda inanın İslam dini hakkında tam bir bilgiye sahip olsanız şuraya yazdığınız yazıların ne kadar mantık dışı olduğunu anlarsınız......

fatih kardeş...

mantık dışı kavramı senin allah kavramın yanında gayet mantıklı kalır...

sen önce bir alahını sorgula bence... sana diyecek fazla sözüm kalmadı sanırım... sanırım bahsedilen "allah virüsü" bu olsa gerek.. bulaştı mı iflah etmiyor :) ben birşey yapamam allah kurtarsın :frusty:

Fatihcrs
24-02-2010, 23:59
neden sözümden bir şey çıkarmak yerine cevap verme ihtiyacı hissediyorsun bu önyargı neden ?

Kötü birşeymi söyledim araştırın diyorum birşey bilmiyorsunuz ki...

olayları tamamen kendi mantığınızca yorumluyorsunuz...

Sizin anladığınız terimde islam ile gerçek islam arasında dağlar kadar fark vardır...

Sizin anladığınız terimde müslümanlık ile gerçek müslümanlık arasında dağlar kadar fark vardır...

uyar
25-02-2010, 00:14
Sizin anladığınız terimde islam ile gerçek islam arasında dağlar kadar fark vardır......

bak fatih kardeş..
cevap vermeyecektim ama benim annenim anneannemin islamdan anladığı inan senin aldığına on basar...onların anlattığı allah en azından sakin sakin birköşede oturuyor.. bi halta karışmıyor.. sadece rahatlatıyor..huzur veriyor

ama senin allahın iki yüzlü, namussuz, kindar, dalavereci...

neden anlamıyorsun... böyle allah olmaz olsun dostum.. umarım tez o allahtan kurtulursun..şifa bulursun...

ozgur_beyin
25-02-2010, 00:24
Alıntı:özgür beyin ya bu tabloyu uyduranlar çok zeki yada ben süzme salağım çünkü arapça bilmeme rağmen yazılanları bulamadım. ya sen buldunmu ?senin bulmadığınıda sanıyorum çünkü arapça rakamlardan bile bi habersin. sellemehüsselam aleyküm selam

şu yazınızdaki amaç bile çarpıtmaktan başka bir anlam taşımıyor... FATİH

fatih verdiğin cevap değil neyi çarpıtmışım .arapça bilgin ve konuyla ilgili bilgin eksik olduğu için, sadece kaçıyorsun.doğrusu bu değilmi neden kendine bile yalan söylüyorsun

Fatihcrs
25-02-2010, 00:24
iki yüzlü, namussuz, kindar, dalavereci

bunları sen öyle anlamak istediğin için bu şekil anlıyorsun...
peki ben o kadar okuduğum halde neden senin gibi anlamıyorum veya başka bir müslüman kardeşim veya dünyadan o kadar gelip geçmiş zekasına aklına hayran bırakan müslüman şahsiyetler...

bu bakış açısı ile alakalı bir durumdur.

bu arada sözlerini biraz düzeltmeni rica ediyorum...

bugün dünya da

ahlak,şefkat,merhamet,yardımlaşma,vs. varsa bu islam dini sayesindedir...

Darwinizm mantığı bunların tümünü yok eder.Dünya yaşanmaz bir hal alır...

uyar
25-02-2010, 00:38
ahlak,şefkat,merhamet,yardımlaşma,vs. varsa bu islam dini sayesindedir......

palavra.... insanları sürekli yanıltan dalavere çeviren bir allahtan nerdeee böyle şeyler... tam tersine tüm kötülüklerin sebebi islam .. bu senin allah anlayışına da uyması gerekir zaten... kötülük olacakki senin allahın kendini saklayacak imtihan olacak dimi fatih :) eğer ahlak şefkat olursa herkes allah var der imtihan olmaz dimi :)

Fatihcrs
25-02-2010, 00:53
sana ben daha ne diyeyimki...

sana işte diyorum sana islamı bu şekil de kim tanıtmışsa yanlış tanıtmış sen kendin araştır...

fatih verdiğin cevap değil neyi çarpıtmışım .arapça bilgin ve konuyla ilgili bilgin eksik olduğu için, sadece kaçıyorsun.doğrusu bu değilmi neden kendine bile yalan söylüyorsun

önemli olan 1 ile 8 rakamları değilmi diğerleinin yanlış olsa bile önemi varmı...

uyar
25-02-2010, 00:59
sana işte diyorum sana islamı bu şekil de kim tanıtmışsa yanlış tanıtmış sen kendin araştır...

sen iflah olmazsın dostum.. umarım yaşın gençtir de biraz umut olur...

fatih sen hiç pozitif bilimle ilgili bir şeyle uğraşmıyor musun?? nasıl internet kullanıyorsun (senin allahının dalaverelerinden biri mi bu da).....

senin mantığınla her yaptığın bilimle kazanılmış şey seni allahına imtehandan kalmana sebep olacak... diyorum ya seni "senin allahın" iflah etsin... kötü bulaşmış virüs sana...

Fatihcrs
25-02-2010, 12:20
uyar arkadaşım sen yine bir tutturmuşsun inançsızlıkta inançsızlık diyorsun gözünden herşeyi silip atmışsın bana şunu yazarmısın...

Bir yaratıcının kesin olarak olmadığını sana bildiren kesin gerçek nedir...

Kuran-ı Kerim'inmi içinde çelişki buluyorsun yoksa onu tercüme eden kişinin tercümesinde mi çelişki buluyorsun...

Lütfen bunları cevaplarmısın...

uyar
25-02-2010, 19:55
Bir yaratıcının kesin olarak olmadığını sana bildiren kesin gerçek nedir.........

fatih bak..... bak sana söylüyorum..senin anlattığın gibi bir allah olamaz çünkü bu sana öğretilen allah yarattıklarını kandırmak ve imtihan etmek için olmadık-saçma sapan-düzenbazca davranması gerekir. böyle şeyler ancak mısır-yunan-hint mitolojilerinde masal niyetine anlatılan öykülere göre.. yaratıcı aldatmaz-kandırmaz-dürüsttür-merttir- doğrudur..... eğer bir yaratıcı varsa ben onda bu özellikleri ararım.. senin allahında bunlardan zerre kadar olmadığı gibi şeytana pabucu ters giydirir türden bişi...işte başkasını bilmem ama senin allahının olmadığını kesin olarak gösteren gerçek bu!!!!!!!

Kuran-ı Kerim'inmi içinde çelişki buluyorsun yoksa onu tercüme eden kişinin tercümesinde mi çelişki buluyorsun......

kurandaki çelişkiler saymakla bitmez... bunlarda tercüme sorunu varsa o da benim sorunum değil.. çünkü benim anladığım allah kavramı kişilerden/sübjektiflikten/tercümanlardan ari olmalı.... bana ulaşırken araya abuk subuk kelime oyunları koymamalı.. dürüst olmalı.. dalavereci olmamalı... bu kurandaki allah böyle değil..numaracı ve iki yzlü... sorun tercümansa ozaman o allah bana ulaşmak için türkçe kendini belli etmeli (ingilizcemde var o da olur)

anladın umarım güzel kardeşim... ben karşımda dürüst mert bir allah beklerim... ama nerdeeeeeee......

Fatihcrs
25-02-2010, 22:29
fatih bak..... bak sana söylüyorum..senin anlattığın gibi bir allah olamaz çünkü bu sana öğretilen allah yarattıklarını kandırmak ve imtihan etmek için olmadık-saçma sapan-düzenbazca davranması gerekir. böyle şeyler ancak mısır-yunan-hint mitolojilerinde masal niyetine anlatılan öykülere göre.. yaratıcı aldatmaz-kandırmaz-dürüsttür-merttir- doğrudur..... eğer bir yaratıcı varsa ben onda bu özellikleri ararım.. senin allahında bunlardan zerre kadar olmadığı gibi şeytana pabucu ters giydirir türden bişi...işte başkasını bilmem ama senin allahının olmadığını kesin olarak gösteren gerçek bu!!!!!!!

Kesin gerçek bu yani

işte tam tarif ettiğin gibi Alemlerin rabbi olan Allah aldatmaz-kandırmaz-dürüsttür-merttir- doğrudur...

Bilmiyorum sana bunun zıttını düşündürecek bilgi topluluğunu ama bu böyledir emin ol sadece araştır bak şu lafıma az da olsa değer ver ve islam dinini araştır...

İhtiyacın olan tek şey aklına takılan şeylere mantıklı cevap bulmandır.Sen daha cevaplarını aramadan önyargını göstermişsin bence burada yanılıyorsun...

kurandaki çelişkiler saymakla bitmez... bunlarda tercüme sorunu varsa o da benim sorunum değil.. çünkü benim anladığım allah kavramı kişilerden/sübjektiflikten/tercümanlardan ari olmalı.... bana ulaşırken araya abuk subuk kelime oyunları koymamalı.. dürüst olmalı.. dalavereci olmamalı... bu kurandaki allah böyle değil..numaracı ve iki yzlü... sorun tercümansa ozaman o allah bana ulaşmak için türkçe kendini belli etmeli (ingilizcemde var o da olur)

Kuran'ı yorumlumak herkesin işi değildir...Yorumlayanlarada tam manasıyla yorumlamış demekte doğru değildir.

Eğer gerçekten Kuran'da çelişki olduğunu düşünüyorsan arapça manalarından bulmaya çalış bırak çelişki bulmayı tercüme ederken karşına birden fazla anlamlar çıkacak oraya hangi cümleyi koyacağını şaşırırsın...

Onu tercüme eden mübarek şahısların ne kadar zorluk çektiğinide anlamış olursun...

Şimdi soruyorum sana elini vijdanına koyarak cevap ver...

Sen gerçekte Kuran-ı tercüme eden kişinin sözlerinde'mi çelişki buluyorsun Kuran-ın kendi orjinalinde mi?

bence onu tercüme eden kişinin sözlerinde çünkü arapça hiç bilgin yok...

Bak asıl safsata olan evrim teorisidir.Gerçekten kendine yazık ediyorsun...
Tamamen önyargılı davranıyorsun.Şu anda evrim teorisi bitti öyle birşey kalmadı bir kaç kişi inadından dolayı hala araştırıyor ama onlarda farkında artık...

Lütfen bak rica ediyorum islam dinini diğer dinler (batıl dinler)gibi görme islam dini hak dindir.Allah'ın diğer dinlerini tahrif etmişdir İnsanoğlu en son ve hak din islamdır...

Lütfen tekrar ediyorum İslam dinini Hinduizm gibi saçma dinler ile bir tutmayın...

Ahiretinizi yakmayın

araştırın

saygılarımla

ozgur_beyin
26-02-2010, 02:02
nurcum fatihim büyük adamım aynı frekanslar (veyai işaretler)mabadımızda çıkarsa üstadı azamların nasıl anlam çıkaracaklar. bunu hiç düşündünmü???

Fatihcrs
26-02-2010, 02:05
nurcum fatihim büyük adamım aynı frekanslar (veyai işaretler)mabadımızda çıkarsa üstadı azamların nasıl anlam çıkaracaklar. bunu hiç düşündünmü???

birde anlasam ne demek istediğini...

Fatihcrs
26-02-2010, 02:09
google den araştırdığıma göre demek istediğin biraz argo birşeyler sanırım ama o bölgeyide yaratan Allah'tır.

Heryerimizde yazabilir bundan doğal nedir.

uyar
03-03-2010, 00:32
Kesin gerçek bu yani..işte tam tarif ettiğin gibi Alemlerin rabbi olan Allah aldatmaz-kandırmaz-dürüsttür-merttir- doğrudur... Bilmiyorum sana bunun zıttını düşündürecek bilgi topluluğunu ama bu böyledir ......

bak senin tarif ettiğin allaha fatih??? insanlar aldatıyor mu aldatıyor mu?? kandırıyor mu??? dürüst mü mert mi yoksa numaralar aldatmacalar yapıyor mu?? sen söyledin bunları dostum....

Kuran'ı yorumlumak herkesin işi değildir.....Onu tercüme eden mübarek şahısların ne kadar zorluk çektiğinide anlamış olursun......

neden fatih neden kuranı yorumlamak zor?? imtihan mı bu da?? burada bir yanlışlık yok mu??

Şimdi soruyorum sana elini vijdanına koyarak cevap ver...Sen gerçekte Kuran-ı tercüme eden kişinin sözlerinde'mi çelişki buluyorsun Kuran-ın kendi orjinalinde mi?...bence onu tercüme eden kişinin sözlerinde çünkü arapça hiç bilgin yok......

fatih bence sen asıl elini vijdanına koy... neden senin allahın kullarına böyle yoruma açık şeyler göndersin... böyle allah olurmu?? yaradılışına ters değil mi?

Lütfen tekrar ediyorum İslam dinini Hinduizm gibi saçma dinler ile bir tutmayın...

söyler misin hinduizmi ne kadar biliyorsun?? neresini saçma buluyorsun??? en az müslümanlar sayısı kadar insanlar budizme inanıyor...doğrusu onlar olamaz mı mesela??

UlulElbab
03-03-2010, 02:37
Uyanık dostum Uyar,
Buldun saf fatihi sardırıyorsun...Ha gayret biraz daha sar-maya devam edersen...
Bu kardeşimiz Ateistliğe yatkın:)
Açıkcası Cemaatlerin uşağı olacağına bir müddet Ateist takılmasında fayda var...
Sonunda döner dolaşır Bilinç Sıçramasını yapar...
Sende Karun Kahyadan bir kıl koparmış olursun:D
Sevgiler...

uyar
03-03-2010, 11:26
Uyanık dostum Uyar,..............Açıkcası Cemaatlerin uşağı olacağına bir müddet Ateist takılmasında fayda var......
Sende Karun Kahyadan bir kıl koparmış olursun:D...

ulu kardeş.....

adam sahiden buna inanıyor...... belki bir umut diyorum çünkü zeki bir arkadaşa benziyor .... darısı başına :)

uyar
03-03-2010, 23:16
Lütfen bak rica ediyorum islam dinini diğer dinler (batıl dinler)gibi görme islam dini hak dindir.......

hayır fatih .. islamdan sonrada gelişen birçok din var... hangisi hak hangisi batıl kim karar verecek... herkes kendince en hak din değil mi??
mesela yahova şahitleri, mormonlar.... neden hak dini onlar olmasın???
son olarak scientology var.... zenginlerin dini :)
sonra newage akımı var.. hani sır falan diye kitaplar çıktı...ya onlar haklıysa?? insan hayalinin sınırı yok...

Allah'ın diğer dinlerini tahrif etmişdir İnsanoğlu en son ve hak din islamdır......

allahın nasıl izin veriyor diğer dinlerini tahrif edilmesine???belki kuranda tahrif edildi.... diğerlerini koruyamayan bunu da koruyamaz... ne malum dimi ??

Fatihcrs
04-03-2010, 02:03
hayır fatih .. islamdan sonrada gelişen birçok din var... hangisi hak hangisi batıl kim karar verecek... herkes kendince en hak din değil mi??

Allah o kadar peygamber göndermiş o kadar kitap göndermiş kitaplar birbirlerini doğrulayıcı nitelikte son olarak Kuran-ı Kerim gönderilmiş ve içerisinde bir çok mucize var siz her ne kadar yalanlasanızda anlamadığınızdandır...

allahın nasıl izin veriyor diğer dinlerini tahrif edilmesine???belki kuranda tahrif edildi.... diğerlerini koruyamayan bunu da koruyamaz... ne malum dimi ??

Kuran tahrif edilmemiştir hatta edilemeyeceği bildiriliyor zaten Kıyamete kadar doğru kitap olarak kalacaktır...

İzin verme meselesine gelince İşte burada İnanmadığınız Kader vardır...

Yani yazılmış bir senaryo gibi düşün...

ozgur_beyin
04-03-2010, 02:31
sevgili fatih daha önce yazdıklarımı anlamamış sındır umarım öyledir . ben sizden kibarca bir cevap istiyorum soru şu nurcumusun??

Fatihcrs
04-03-2010, 02:34
önceki cevabımda da olmadığımı söylemiştim...

uyar
04-03-2010, 21:08
Allah o kadar peygamber göndermiş o kadar kitap göndermiş kitaplar birbirlerini doğrulayıcı nitelikte son olarak Kuran-ı Kerim gönderilmiş ve içerisinde bir çok mucize var siz her ne kadar yalanlasanızda anlamadığınızdandır......

kitaplar doğrulayıcı mı?? ozaman neden diğer dindekiler senin gördüğünü göremiyorlar?? bence jules vernes in kitaplarında daha çok mucize var..

Kuran tahrif edilmemiştir hatta edilemeyeceği bildiriliyor zaten Kıyamete kadar doğru kitap olarak kalacaktır......

öncekiler tahrif edilmisse pekala kuran da edilir... bence gayet yanlış bir kitap.. zamanını bitirmiştir..

İzin verme meselesine gelince İşte burada İnanmadığınız Kader vardır...Yani yazılmış bir senaryo gibi düşün...

yazılmış senaryo imtahanla çelişir fatih... eğer kader varsa imtihan olmaz, imtihan olsa kader olamaz...