PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Turan Dursun Sitesine Ahmet Altan Üye mi Oldu?

theatre
23-02-2010, 19:53
Şimdi politika sayfasında gezinirken ahmetaltan isimli yeni bir üye gördüm.

Gerçek Ahmet Altan'mı?

Eğer öyle ise sitemize üye olmasından ve kendisi ile sohbet etmekten mutluluk duyarım.

Üstat Çetin Altan oğlu ile sohbet hakikaten bir ayrıcalık olur.

ALKA
23-02-2010, 20:22
Üstat Çetin Altan oğlu ile sohbet hakikaten bir ayrıcalık olur.

Görecegiz, bu katilimi hayra alamet mi yorumlayalim yoksa forumun kapatilmasi icin atilan ilk taktiksel adim olarak mi degerlendirelim. Kararsizim. Kendisine simdilik hosbulduk ve güzel paylasimlar dileyeyim.

Acaba Taraf ne kadar tarafsiz olabilecek? Herhalde degerli üstat cani sikildigindan bu foruma katilmadi vardir elbet bir misyon ve amaci. Ama ne? Turan Dursun sitesinde yayinlanan Ateizm, Evrim Kurami gibi konular hakkindaki makalelere de orada yer verecek mi? Bir aydina yakisir bir sekilde toplumun icine inip toplumun farkli kesimlerini birlestirmeyi ve birbirlerini anlamasini mi planliyor yoksa tarafini belli edip aksini mi düsünüyor? Turan Dursun sitesi ve forumu olumlu olarak Taraf'ta sesini duyarabilmesini saglayabilecek mi? Yoksa sayin Ahmet Altan'in kampanyalarina kurban mi gidecek?

Neyse kötümserlik yaymayayim ama dikkatle takip de edeyim. Richard Darwin sitesinin sudan bahanelerle kapatildigi gibi sira Turan Dursun sitesine gelmesin de. Simdilik spektik ve süpheci bir tavirla olaya bakiyorum. Alman atasözünde denildigi gibi; "Güvenmek iyidir ama kontrol etmek daha iyidir". Ama yine de herkese ve her düsünceye acik bir forum oldugu icin katilmasi iyi ve anlamli bir olay da olurdu, Turan Dursun sitesi ve köktendinci insanlar tarafindan katledilen degerli Turan Dursun'un anisi adina....