Orijinalini görmek için tıklayınız : Küfreden kedi bulundu, yoksa Allah insanlara küfür mü ediyor?
http://www.facebook.com/video/video.php?v=108749905808541
Bu kedi bildiğiniz küfür ediyor, Allah diyen aslan Allah'ın delili oluyosa buda sanırım onun Allah'ın insanlara küfür ettiğinin delilidir.
Saygılarımla
Umurcan Görür
Benim kedim de küfrederdi. Hem de lanet ederdi. Ama iyi kalpli bir kediydi. Karnim agridiginda hissetmis gibi gelir karnimin üstüne uzanir sicak tutardi. Evladim hayvancik öldü maalesef.
Benim kedi gibi bu küfreden kediyi de muhakkak seytan yaratmistir(!). Üstelik dogada cinsel organlara benzeyen, sevisen agaclar, gögüsler, memeler, erkeklik organlari hepsini de seytan yaratmis oluyor, seytana ve seytanin yarattigina delil olurlar.
Satanist degilim ama bu düsünceyi sevdim galiba.
http://1.bp.blogspot.com/_eIUuIQw9BNQ/SgrIIYpPU9I/AAAAAAAAAko/psKvAQ3C4gY/s400/agac+ama+nas%C4%B1l.jpg
Fatihcrs
23-02-2010, 21:37
Herkes'e ayrılan biz zaman dilimi vardır.Karşılığı elbet görülecektir.
İnanmıyorsun inanmıyorsun en azından inananlara karşı saygılı ol...
biz yazdığımız zaman forumdan uyarı geliyor yok ceza puanı yok şu yok bu ama siz yazınca birşey yok...
Herkes'e ayrılan biz zaman dilimi vardır.Karşılığı elbet görülecektir.
İnanmıyorsun inanmıyorsun en azından inananlara karşı saygılı ol...
biz yazdığımız zaman forumdan uyarı geliyor yok ceza puanı yok şu yok bu ama siz yazınca birşey yok...
Kükrerken Allah diyen aslan Allah'in kaniti olunca siz de satanistlere saygisizlik yapiyorsunuz ama. En azindan satanistlerin evreni seytanin yarattigi inancina saygili olun. Onlarin da sizin gibi delilleri var(!).
Fatihcrs
23-02-2010, 21:53
yaşınızı öğrenebilirmiyim...
yaz bakalım bana bir delillerinide göreyim...
ve ben satanistelere saygısızlık yaptığımı hatırlamıyorum...
İşte bak ateizmin en büyük yanılgısı bu İslam dinini bir şahıstan gördüğü gibi tanıyor...
Şu Darwinizm konusu kadar İslam dini üzerinde araştırma yapsanız burada ne kadar saçmaladığınızın farkına varırsınız belki...
hee şunuda diyebilirsiniz sen hiç darwinizmi araştırdınmı evet araştırdım ve hala evrim teorisini aklım almıyor bana ve mantığıma çok saçma geliyor...
benim için evrim şurada bitiyor aslında
mesela biz insanız yemek yemeye ihtiyacımız var ve bu ihtiyacımızı karşılamak için ağız verilmiş dişler verilmiş çiğnemek için çene vs.
vücudumuzda altın oran ve simetriyide hesap edersek evrim kül olur benim gözümde safsatadan başka birşey değil....
Çünkü mutasyon bunları düşünebilirmi burada bir aklın varlığı ortaya çıkıyor...
Ayıların suda avlanırken balinaya dönüştükleri gerçekten çok çocukca...
Sayin Fatihcrs, konuda kalalim, kisisel mesajlar yazmak forum kurallarinca istenilmiyor. Senli benli konusmalar ve fikirleri elestirmek yerine kisiyi elestirmek olmuyor, üstelik ben de yanlislik yapip bu seviyeye düsüyorum.
Konu nedir?
Evrim mi?
Bir bakima evet. Simdi üzerinde Allah yazisi olan agaclari, karpuzlari ve kükreyen aslanlari akilli bir tasarimci yaratti deniliyor ve bunun Allah'a dair bir kanit oldugu iddia ediliyor. Peki ayni tasarimci neden küfreden kedi, sapik maymun, escinsel penguen, cinsel organi animsatan müstehcen agaclar ve bitkiler de yaratiyor? Onlar neyin kaniti?
Mantikli bir cikarim yapamiyorum. Rasyonel düsünecek olursak bunlarin hic birinde akilli bir tasarim veya doga üstü bir güc yok. Belirli sartlardan ve doga güclerinin etkisiyle olusmuslar. Allah yazdigi icin bir agac ne kutsal bir kanit olabilir , ne de edepsiz ve müstehcen sekilli agaclarin olusu satanistleri dogrular.
Sonra madem evrimi ve dogayi konusuyoruz, neden Akilli tasarim teorisine inanan bilim adamlari arastirip da 200 milyon yil önce yasayan bir fifi köpegi, terrier cinsi köpek veya tavuk fosili bulup önümüze getiremiyorlar? Getiremiyorlar cünkü onlar dinazorlar yasarken henüz evrimlesmemis ve yoktular da ondan. Bulsunlar getirsinler biz de "a hakketten ya" diyelim ve evrim kuramini gözden gecirelim. Delilleri yoksa bilim onlari umursamaz ve dikkate almaz. Yapacaklari tek sey de bilimi ve bulgulari karalamak olacaktir cünkü yapacak baska isleri yok.
Fatihcrs
23-02-2010, 22:42
Simdi üzerinde Allah yazisi olan agaclari, karpuzlari ve kükreyen aslanlari akilli bir tasarimci yaratti deniliyor ve bunun Allah'a dair bir kanit oldugu iddia ediliyor. Peki ayni tasarimci neden küfreden kedi, sapik maymun, escinsel penguen, cinsel organi animsatan müstehcen agaclar ve bitkiler de yaratiyor? Onlar neyin kaniti?
Peki ben soruyorum şimdi bir yaratıcı için müstehcenlik gibi bir kavram kullanılabilirmi sonuçta utangaçlık vs. gibi duygular bizlere ait...
Belirli sartlardan ve doga güclerinin etkisiyle olusmuslar
Bak bunu Allah böyle gösteriyor mesela yağmurun yağmasının bir nedeni var.Ama düşünsene yağmur bilimsel olarak açıklanamayan bir şekilde yağıyor ve kaynak yok...
Bu aklın ihtiyarını ortadan kaldırır bir durum olur ve imtihanın sırrı kalmaz çünkü Allah'ın varlığı apaçık meydanda olur...
Bu gibi durumların sıradan olduğunu gösteren Allah'tır.Buda gayet normaldir.
Ayrıca peygamberler zamanında yaşanan tüm mucize gösterileri aklın ihtiyarını ortadan kaldırmayacak şekilde olmuştur...
Sonra madem evrimi ve dogayi konusuyoruz, neden Akilli tasarim teorisine inanan bilim adamlari arastirip da 200 milyon yil önce yasayan bir fifi köpegi, terrier cinsi köpek veya tavuk fosili bulup önümüze getiremiyorlar? Getiremiyorlar cünkü onlar dinazorlar yasarken henüz evrimlesmemis ve yoktular da ondan. Bulsunlar getirsinler biz de "a hakketten ya" diyelim ve evrim kuramini gözden gecirelim. Delilleri yoksa bilim onlari umursamaz ve dikkate almaz. Yapacaklari tek sey de bilimi ve bulgulari karalamak olacaktir cünkü yapacak baska isleri yok
Bak burada da aklın ihtiyarı gibi bir durum söz konusu olabilir mesela bu düşünce ile evrim teorisinin inanılmasına bir zemin hazırlanmış olabilir.Tabiki en doğrusunu Allah bilir.
Eğer evrim gerçek olsadı 10 tane bulunan fosilden en az minimum 5 tanesi arageçiş fosili olmalıydı.Ama fosil kayıtları bir sıralama olmasına rağmen her canlının aniden ortaya çıktığını gösteriyor...
ve kusursuz , kusursuz derken verilen imkanlar doğrultusunda kusursuz mesela bazı arkadaşlar çarpıtıyorlar madem kusursusuz neden arkada gözlerimiz yok gibi bu şuna benziyor.
Bir robot yapıyorsun 4 tane eli var arkadaşın geliyor sana neden 6 tane yapmadın diyor...
...........benim için evrim şurada bitiyor aslında
mesela biz insanız yemek yemeye ihtiyacımız var ve bu ihtiyacımızı karşılamak için ağız verilmiş dişler verilmiş çiğnemek için çene vs.
vücudumuzda altın oran ve simetriyide hesap edersek evrim kül olur benim gözümde safsatadan başka birşey değil.......
vay fatih kardeş... yemk yemek için ağız verlmiş haa!!!
çiğnmek için dişlr verilmiş !!!!!
bu kadar bsit bir düşünce yapısı.... şoklardayım walla..
belki o dişler çürümek için verildi???
belki o ağız küfür için vrildi?? ağız kokusu neden verildi acaba??
peki dişleri olmayan canlılar nden var?? hatta ağızı olmayan???
nedenfarkl farklı ağızlar var.. neden farklı farkı dişler??
bir düşün... düz düşün... birazönceki gibi... :)
bunu Allah böyle gösteriyor mesela yağmurun yağmasının bir nedeni var.Ama düşünsene yağmur bilimsel olarak açıklanamayan bir şekilde yağıyor ve kaynak yok...Bu aklın ihtiyarını ortadan kaldırır bir durum olur ve imtihanın sırrı kalmaz çünkü Allah'ın varlığı apaçık meydanda olur...Bu gibi durumların sıradan olduğunu gösteren Allah'tır.Buda gayet normaldir.
Bak burada da aklın ihtiyarı gibi bir durum söz konusu olabilir mesela bu düşünce ile evrim teorisinin inanılmasına bir zemin hazırlanmış olabilir.Tabiki en doğrusunu Allah bilir.
Eğer evrim gerçek olsadı 10 tane bulunan fosilden en az minimum 5 tanesi arageçiş fosili olmalıydı.Ama fosil kayıtları bir sıralama olmasına rağmen her canlının aniden ortaya çıktığını gösteriyor...
ve kusursuz , kusursuz derken verilen imkanlar doğrultusunda kusursuz mesela bazı arkadaşlar çarpıtıyorlar madem kusursusuz neden arkada gözlerimiz yok gibi bu şuna benziyor....
fatih kardş... demek yağmur bilimsel açıklanamıyo öylemi?? sen kaçıncı sınıftan terksin allahaşkına diyeceğim ama aslında sen bunu biliyorsun pekala...
evrim olasılığı var gibi aklının bir köşesinde neyse bişiler var...
arageçiş fosillerini de biliyrsun
kusursuz olmadığımizı da biliyorsun.....
aslında sen de farkındasın birşeylerin fatih.... farkındasın :)
Fatihcrs
23-02-2010, 23:02
vay fatih kardeş... yemk yemek için ağız verlmiş haa!!!
çiğnmek için dişlr verilmiş !!!!!
bu kadar bsit bir düşünce yapısı.... şoklardayım walla..
belki o dişler çürümek için verildi???
belki o ağız küfür için vrildi?? ağız kokusu neden verildi acaba??
peki dişleri olmayan canlılar nden var?? hatta ağızı olmayan???
nedenfarkl farklı ağızlar var.. neden farklı farkı dişler??
bir düşün... düz düşün... birazönceki gibi... :)
aslında sen olayı çok basite alıyorsun aslında darwinizm düşüncesi olayı çok basite alıyor hücreyi bir su damlası gibi görüyorsunuz hücrenin içindeki kompleks yapılardan haberiniz varmı?
Neden çürük dişler olduğu konusuna gelirsek diş neden çürür insan neden küfür eder ağız neden kokar önce bunların nasıl oluştuğunu araştır olayı çözmüş olursun zaten
peki dişleri olmayan canlılar nden var??
peki dişleri yok diye aç kalıyorlarmı dişleri yoksa illaki parçalayacak sindirecek organları vardır.
Sen hiç gördünmü bir fosil dişleri olmadığı boğaz yolu olmadığı veya miğdesi olmadığı yüzden ölen
Fatihcrs
23-02-2010, 23:05
demek yağmur bilimsel açıklanamıyo öylemi?? sen kaçıncı sınıftan terksin allahaşkına diyeceğim
Lütfen yazımı daha iyi okuyunuz öyle bir sözüm olmadı...
..............Bak bunu Allah böyle gösteriyor mesela yağmurun yağmasının bir nedeni var.Ama düşünsene yağmur bilimsel olarak açıklanamayan bir şekilde yağıyor ve kaynak yok......
böyle demedin mi fatih???
Lütfen yazımı daha iyi okuyunuz öyle bir sözüm olmadı...
yağmur neden yağar fatih??
Fatihcrs
24-02-2010, 01:40
Bak bunu Allah böyle gösteriyor mesela yağmurun yağmasının bir nedeni var.Ama düşünsene yağmur bilimsel olarak açıklanamayan bir şekilde yağıyor ve kaynak yok...
Bu aklın ihtiyarını ortadan kaldırır bir durum olur ve imtihanın sırrı kalmaz çünkü Allah'ın varlığı apaçık meydanda olur...
yazım aynen yukarıdaki gibidir...
Burada anlatmak istediğim yağmurun yağmasının zaten bir doğal sebebi var diyorum ama olmadığını sayarsak mesela yağmur bilimin ispatlayamadığı bir şekilde yağdığını düşünürsek aklın ihtiyarı kalkar diyorum herşey apaçıkmeydanda olur sonuçta yine imtihanın sırrını ortadan kaldırır...
Burada anlatmak istediğim yağmurun yağmasının zaten bir doğal sebebi var diyorum ama olmadığını sayarsak mesela yağmur bilimin ispatlayamadığı bir şekilde yağdığını düşünürsek aklın ihtiyarı kalkar diyorum herşey apaçıkmeydanda olur sonuçta yine imtihanın sırrını ortadan kaldırır...
way be ne mantık bu fatih kardeş..
yani yağmurun bilimsel bir nedeni olmasa ozaman allahına daha kolay inanırız o nedenle senin allahın yağmura bilimsel bir neden bağlamış ki öyle kolay kolay allahı bulama .imtihan olsun!!!!!!!!
doğru mu anladım fatih!!! senin allahın sana göre bilimi akılı insanlara allahı bulama ki böylece imtihan olsun diye vermiş !!!!!
way bu mantık taşı bile çatlatır.... wawawawawa :)
Fatihcrs
24-02-2010, 16:10
mantık bu işte çok komiksin yağmurun yağmasının bilimsel bir açıklaması olmasa yağmur suyu bilinemez bir şekilde oluşsa böyle aniden bir anda senin düşüncen ne olurdu tahmin et bakalım birşey bulabiliyormusun haliyle paşa paşa diyeceksinki bizi bir yaratan ve bu yağmurun oluşmasını sağlayan birşey var...
mantık bu işte çok komiksin yağmurun yağmasının bilimsel bir açıklaması olmasa yağmur suyu bilinemez bir şekilde oluşsa böyle aniden bir anda senin düşüncen ne olurdu tahmin et bakalım birşey bulabiliyormusun haliyle paşa paşa diyeceksinki bizi bir yaratan ve bu yağmurun oluşmasını sağlayan birşey var...
fatih ya farkındamısın...
senin kafandaki allah veya sana öğretilen allah ne kadar sahtekar, düzenbaz ve numaracı..
böyle bir allaha inanıyormusun gerçekten... bu seni yaratan mı?? nasıl aklın alıyor ve kabul ediyorsun??
Fatihcrs
25-02-2010, 00:29
işte demekki ben birşeyler biliyorumki sen bilmediğin halde sana mantıksız geliyor durum sen bence araştır bak israr ediyorum...
ozgur_beyin
25-02-2010, 00:42
sevgili fatih özel bi soru soracağım umarım cevaplarsın nurcu ve fatih kolejindenmi mezunsun.
Fatihcrs
25-02-2010, 12:27
Hayır herhangi bir tarikata bağlı değilim ve Lise terkim...
Ama İslamı hakkıyla yaşayan her tarikatın başım üstünde yeri vardır...
Tarikatlarıda yanlış tanıtmışlardır size hani çıkıyorya televizyonlara sağlarına sollarına şiş falan sokuyorlar işte bunlar milleti islamdan soğutmak için yapılmış bilinçli işlerdir...
Gerçekte ne islam bunları kabul eder ne de Müslüman...
aslında sen olayı çok basite alıyorsun aslında darwinizm düşüncesi olayı çok basite alıyor hücreyi bir su damlası gibi görüyorsunuz hücrenin içindeki kompleks yapılardan haberiniz varmı?
Ya buna cok güldüm allahda seni güldürsün be hacim :D :D
Senin gibi insanlar olmassa bizi kim güldürür kim mutlu eder !!
Acaba hic bu soruyu düsünmek aklina geldimi ??
Haberiniz varmi derken bunlari sana KIMIN HABERDAR ettigini saniyorsun ?
BILIM mi ? yoksa BILIMI karalayan Islamcilar ve Kurani Kerim mi ???
http://1.bp.blogspot.com/_eIUuIQw9BNQ/SgrIIYpPU9I/AAAAAAAAAko/psKvAQ3C4gY/s400/agac+ama+nas%C4%B1l.jpg
o ne yaw töbe töbe..:D
Kevin dogruyu söyle buna ereksiyon gecirdin mi :D
Malum heterolarin cesit cesit fantazileri vardir :D
Kevin dogruyu söyle buna ereksiyon gecirdin mi :D
Malum heterolarin cesit cesit fantazileri vardir :D
sus (ya) ayıp böle şeyler sormak, ayııca düşünmedim değil bu (bayan kalcasi) olsa ne olurdu filan...:D
Fantazileriniz genis yani :D
faydasızım
18-08-2010, 16:42
basit mantıktan anlaşoılıyo ki tanrının bayagı bi bozuk o zaman..:D:D
Simdi Allah diye kükreyen aslanda özel bir anlam arayanlar bir kedi seytan diye miyavlasaydi bu kediden hangi anlami cikaracaklardi merak ediyorum. Yani kedinin icine seytan girmis demek cok basit bir cikarim olacakti. Ya karpuzda Allah degil de Arapca iblis yaziyor olsaydi ? Veya Buddha? Eger aslanin icine Allah girebiliyorsa kedinin icine de seytan girmis olmasi Allah'in yetkilerini kismis olmaz mi? Seytanin da karpuza Allah gibi kendi imzasini atiyor olmasinin hikmeti ne olaki? Yani karpuzda benim adim ALKA yziyorsa ben yetki sahibi bir peygamber mi olmus olacagim? Benim hikmetim ne olaki? Tesadüfe bak karpuzda adim yaziyormus, ah ben ne kutsalmis ne yüceymisim de haberim yokmus mu diyep böbürlenmeli miyim yoksa karpuz yüzünden bana inanamaya baslayan insanlari ne kadar tuhaf ve kandirilmasi kolay olan kisiler oldugu mu düsünmeliyim? Karpuda Arapca Fethullah Gülen yazsa ne olacak o zaman?
Dünyalı_Adam
29-03-2011, 17:16
yazım aynen yukarıdaki gibidir...
2010 da yazmışsınız bunu, bilmiyorum hala buralardamısınız ama size birkaç sorum olucak: Bu imtahanın sırrı nedir? Ve bu imtihan neden gereklidir? :) Varsayarsak? Lütfen, neden birşeyi tam anlamıyla açıklayabiliyorken varsayalım! Herşeyin apaçık meydanda olması neden kötü? Birçok başlık altında farklı farklı sorularıma hiç kimse yanıt vermedi, umarım bunlara bir yanıt alırım.
Dünyalı_Adam
29-03-2011, 17:18
:) buna güldüm, özür dilerim. Yani acaba bu neden böyle oluyor, bunun nedenleri ne olabilir, bilimsel bir nedeni varmı? diye düşünmeyeceğiz ama paşa paşa inanacağız.
KozmikSakaci
29-03-2011, 20:40
küfreden kedi he :D bu bir mucize olmalı