Şu an Star tv'de yayınlanan program ile ilgili ne düşünüyorsunuz?
Siz okuyana kadar program bittiği için görememiş olabilirsiniz..
Belki benim gibi , programa tesadüf etmiş olanlar olabilir..
Sadettin Teksoy'un programlarını ciddiye almasam da ilgimi çekti..
Olay şu ;
Asıl mesleği marangoz olan bir İngiliz , kendinde olağanüstü güçler farkederek doktorluğa soyunuyor..
Reankarnasyon iddiasında da bulunuyor.. 1800'lü yıllarda yaşamış ve mucizevi tedavileri olan bir doktor olduğunu iddia ediyor..
Her alanda , mide , prostat , sinüzit , katarakt ve benzeri konularda ağrısız-kansız tedavi uyguluyor..
Görüntülerde , önce el yoklamasıyla hastalığın tam yerini belirliyor ve makasla bir delik açıp , parmaklarıyla delikten girip operasyon yapıyor..Aletini sokup beyaz parçalar çıkarıyor..Delikten sıvı çıkıyor..
Bu esnada hastaya soruyorlar..Hiçbir ağrı hissetmediğini , tuhaf duygular içinde olduğunu söylüyor..
Neticede operasyon bitiyor ve operasyon yerinde hiç bir iz , delik veya kesik gözükmüyor..
Teksoy , yanında bir hoca da götürmüş , hoca reankarnasyona karşı çıkıyor ama yapılan operasyonlara da şaşırdığını söylüyor..
Hoca'ya soruyorlar bir rahatsızlığı olup olmadığını..
Katarakttan ve prostattan hoca'yı da operasyona alıyor..
70-75 yaşında hoca'nın gözüne parmağını sokuyor , aletini sokuyor..
Hoca , hiçbirşey hissetmiyor..prostatda da öyle..
Operasyonları dua ile yaptığını söyleyen bu marangoz doktorun kapısında kuyruk varmış..Hep bizimkilerde olacak değil ya..
Ama görüntülerde bir numara yoksa müthiş bir olay!!
gameover
19-02-2006, 02:14
insanoğlu bir şeye inannırsa onu kesinlikle yapar.yeter ki beyin tam olarak inansın.ben buna inanıyorum.herşey ne kadar odaklandığımızla ve ne kadar kesin olarak inandığımızla alakalı.islama inan müslüman ol başka bir şeye inan başka birşey ol.sitede kimse benimle bu konuda konuşmadı oda başka bir muamma.
saygılar.
exclusive
20-02-2006, 16:53
Saadettin Teksoy kutuplarda namaz kıldığından beri düzelmedi...
kafayı sıcak tutmak lazım, üşütmemeli...