Orijinalini görmek için tıklayınız : Profil Resmi Yükleme
sevgili arkadaslar...
profil resmi yüklerken istenilen 100*100 ve 9,8 kb buyuklukteki resmi yüklemeye calısıtıgm zaman "resmi yukleyemezsiniz" uyarısı alıyorum...bir kac defa denedim,farklı resimler denedım aynı sorunlar karsılastım.Acaba ben nerede hata yapıyorum ? yoksa sitede mi problem var?
saygılarımla..
Bu tür sorunlarla bazen karşılaşıyoruz. Bu durumda olan birkaç arkadaşın avatarlarını ben yükledim. Sorunun sebebini ise bilmiyorum, webmasterlar ilgilenecektir.
Eğer kullanmak istediğiniz resmin linkini bana ulaştırırsanız (buradan veya Ö.M. ile) bir de ben denerim. Halledilir.
Sayın AhbAp,
Bu yanlışın olmasının sebebi, resimin yanlış yere yüklenmesinin seçilmesi.
Sayın feneras profil resimini değiştir kısmına değil, üye resimini değiştir kısmını seçip oraya resim yükleyeceksiniz.
Bende daha önce çok uğraşmış yükleyememiştim. Meğer yanlış yere yüklemeyi deniyormuşum.
Saygılar
Sayın AhbAp,
Bu yanlışın olmasının sebebi, resimin yanlış yere yüklenmesinin seçilmesi.
Sayın feneras profil resimini değiştir kısmına değil, üye resimini değiştir kısmını seçip oraya resim yükleyeceksiniz.
Bende daha önce çok uğraşmış yükleyememiştim. Meğer yanlış yere yüklemeyi deniyormuşum.
Saygılar
Sevgili EnvyMe,
Çok doğru söylüyorsun. Doğrusunu istersen, bir an için bu aklıma gelmedi. Ferenas, senin söylediğin şekilde tekrar denesin. Olmazsa veya farklı bir sorun çıkarsa yardımcı olalım.
Kısa Bilgilendirme Kılavuzu (http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=16526)'muza da katkıların olmuştu. Bu tarz yardımlarının olması çok hoş.
Teşekkürler.
EnvyMe ve AhbAp çok teşekkur ederım yardımlarınız ıcın...EnvyMe dedıgı gıbı ben yanlıs yerden yuklemeye calısıyormusum...kusura bakmayın sızı de ugrastırdım...
Saygılarımla...
webmaster ın ilgileneceği bir durum yok :) envyme nin dediği gibi olmalı bunu birçok üye gözden kaçırmakta...
webmaster ın ilgileneceği bir durum yok :) envyme nin dediği gibi olmalı bunu birçok üye gözden kaçırmakta...
Sevgili dostum,
Bazen doğru şekilde girildiğinde de aynı sorun çıkıyor. Yanlış hatırlamıyorsam müşkülpesent ve laqrma'da da aynı sorunu yaşamıştık. Feneras bundan bahsedince, aklım hemen ona gitti. Fakat dediğin de doğru, çoğu üye resimlerini yanlış yerden eklemeye çalışıyor. Belki de kılavuzumuza eklemek gerekiyordur. Bir ara ilgilenmeye çalışırım.