PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sol içi şiddet


CasterTroy
07-05-2010, 19:40
En sonunda bu da oldu. Cepheliler çatışma çıkmayan 1 Mayıs alanında Devrimci Çözüm grubuna tekme tokat saldırdılar. Bir sürü cepheli 20 kişilik kadınlı-çocuklu gruba hiç acımadan saldırdılar.

Maalesef oligarşinin kolluk güçleri olmadı mı dövecek bir tek birbirimizi buluyoruz. Bu sol içi şiddetin artık bir yerlerde durması gerekiyor.

Devrimci Çözüm'e gelince, bu çete artığı kontrgerillaların elbette cezası vardır. Hareketi liderlerinden habersiz yönetenler, lideri bodruma tıkanlar, yapının onlarca militanını katledenler elbette cezasını bulmalıdır; ancak bunu yapmak bütün 'sol'un görevidir, cephenin değil.

Daha bir kaç ay önce bunlara Edirne'de saldırıldığı için üzülüp sinirlenmiştik, şimdi ise kendileri aynısını yaptılar. Söze gerek yok.