PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Swf dosyalarını göremiyorum

taylan
08-05-2010, 21:54
Forumlara yerleştirilen swf flash animasyonları göremiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

prozac
08-05-2010, 23:12
Swf player yükleyerek dosyaları görüntüleyebilirsiniz..

taylan
09-05-2010, 00:47
Adobe flsah player 10 yüklü ama forumlardaki swf dosyaları hala görüntülenmiyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum.

prozac
09-05-2010, 01:58
Flash palyerin başka bir sürümünü yükleyip denedinizmi ,veriyon 10 u kaldırıp 9 yükleyin birde..

Titan
09-05-2010, 12:16
Microsoftun "silverlight" programını yükle, flash playerde yüklüyken herhangi bir sorun olmaz.

taylan
10-05-2010, 00:03
Sorun ip sorunu. Başka bir ip ile bağlandım sorun çözüldü. Youtube u görüntülemek için ip değiştiren bir program yüklemiştim. Onu devreye sokunca forumlara konulan tüm videolar göründü.

errata
11-05-2010, 03:15
IP değiştiren program kullanmayın, zira o tür programların tek yapabildiği farklı özel amaçlı bir bilgisayar üzerinden size o hizmeti sağlamaya çalışmak ve doğal olarak erişim hızınızı bağlanılan sunucunun o anki hızıyla eşleyerek sağlıksız neticeler yaratmak. Özel olarak gizliliğinizi korumak gibi bir zorunluluk hissetmiyorsanız çok gereksiz değil mi sizce de? Ayrıca o özel amaçlı sunucular çoğunlukla gizliliğinizi de korumazlar.

Bunun yerine Microsoft Windows kullanıyorsanız ağ ayarlarınızdan otomatik dns ayarlarını el ile değiştirilebilir yaparak, google ya da opendns dnslerini kullanmak, hem kısıtlamalardan arınmış hem de hızlı bir bağlantı kurmanızı sağlar. gnu/linux kullanıcıları bu değişikliği IPv4 yapılandırma ayarları dosyalarına elle dns adreslerini girerek yapabilir.