PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Yönetim Kurulu, Yeni Dönem

frodo
23-05-2010, 01:49
Turan Dursun Sitesinin değerli üyeleri,

Aşağıda ismi bulunan Meclis Üyelerimiz, Site meclisinin ikinci döneminde Yönetim Kurulu Üyeliğine seçmiş bulunmaktadırlar.

1-AhbAp
2- Dilaver
3-Prozac
4- Pervane
5-Kızılordu

Yeni Yönetim Kurulumuzu tebrik eder, başarı ve kolaylıklar dileriz.

Meclis Divanı adına K.C.

Yeni seçilen ve göreve ikinci kez seçilen dostlarımızı kutluyor başarılar diliyorum.

Not: benim avatarımın yanında görülen Yönetim Kurulu Üyesi ibaresi sanaldır. Bunca seneden sonra yapıştı silemiyorum. :D On-line olacak diğer webmaster arkadaşlardan ilki bu temizliği severek yapacaktır. Hadi iyisiniz :
kurtuldunuz benden.:pound:

K.C.
23-05-2010, 01:58
kurtuldunuz benden.:pound:

Aday olsaydın kurtulamazdık.
Asıl sen bizden kurtuldun, nasıl da seviyonsun kurtuluşuna. :(

frodo
23-05-2010, 02:04
Aday olsaydın kurtulamazdık.
Asıl sen bizden kurtuldun, nasıl da seviyonsun kurtuluşuna. :(

Nasıl aday olacaktım ? Dilaver elimde kasetin var diye tehdit etti.

O kasetteki ben değilim bu bir komplodur, böyle biline :evil:

K.C.
23-05-2010, 02:26
:) "O kasetteki ben değilim" sözün için seni kutluyorum.

En azından kriminal incelemede çıkan sonucu görünce "Oh, çok şükür, ben değilmişim" demiyorsun. :D

KızıL
23-05-2010, 02:36
bay frodo senden kurtulmak mı?? yo bence bizimle olmalıydın birçok açıdan ihtiyacımız var sana ama tabiki bizi bıraktığını düşünmüyorum yine bizimle olacaksın :)

o değilde kasetteki kim acab amerak ettim ve dilaver ustaya ulaştıranlar kım bu işin arkasında kim var :D

Y.K ibareni ben silebilirim ama bunu ben yapmıyacağım böyle bişeye elim varmaz ve bunu sadece cem yada dilaver yapmalı diye düşünüyorum..
arthurun kılıcını almak kolay bişey olamaz....

prozac
23-05-2010, 02:48
Emekli Albayın katkıları için ne kadar teşekkür etsek az..

Daha sık görüşebileceğimizi umuyor,aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum..

AhbAp
23-05-2010, 02:51
Sevgili frodo, tensiz.denek ve 3.yol'a emeklerinden ve katkılarından ötürü TDS olarak teşekkür borçluyuz. Destek ve yardımlarına her an başvurabileceğimizi bilmek güzel.

Cem
23-05-2010, 11:33
o değilde kasetteki kim acab amerak ettim ve dilaver ustaya ulaştıranlar kım bu işin arkasında kim var :D

Ben bu işin arkasında yokum valla, ne demişler savaşma seviş.

tensiz.denek
23-05-2010, 13:14
Yeni dönem yönetim kurulunu kutlar ve çalışmalarında başarılar dilerim.

Saygılar, sevgiler,

saroz
23-05-2010, 15:40
Yeni dönem için seçilen Yönetim Kurulu üyesi arkadaşları kutlar, geçmiş dönem yönetim için emek ve zaman ayıran arkadaşlarımıza teşekkür ederim.

Saygılar.

KızıL
23-05-2010, 15:59
Ben bu işin arkasında yokum valla, ne demişler savaşma seviş.

şimdi usta çok şaibeli bir açıklama yaptın savaşma seviş dedin e ortada bir kaset var frodo ben kasetteki değilim dedi, sende bu işin arkasında değilim dedin! yoksam yoksam kasetteki hayır hayır senmisinn??

saroz
23-05-2010, 17:55
Evet Cem Baykal :))

pervane
23-05-2010, 17:59
Daha önceki dönem YK'da bulunan üyelerimize emeklerinden dolayı ve yeniler için kutlamada bulunan üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum..

"kurtuldunuz benden".:pound:
Bu kasetin sorumluları bir an önce bulunsun! Ben bu sahneyi bir yerden hatırlayacağım ama, sanki dünkü kongrede söylenmiş gibi:)

ulpian
23-05-2010, 21:32
Yeni seçilen arkadaşlara başarı ve sabırlar dilerim...

TD Sitesinin her yıl daha da güçlenerek yoluna devam edeceğinden eminim.

saygılarımla

Cem
23-05-2010, 22:07
şimdi usta çok şaibeli bir açıklama yaptın savaşma seviş dedin e ortada bir kaset var frodo ben kasetteki değilim dedi, sende bu işin arkasında değilim dedin! yoksam yoksam kasetteki hayır hayır senmisinn?? Tabuları birer birer kırmaya karar verdim kızıl, din tabusu artıkın kırılıyor, şimdi yeni sloganım "Yaşasın cinsel devrim!", "Yaşasın çiftlerin birlikteliği!", "6. Fly kamera Odamdan Defol!" :)

thunderpoint
23-05-2010, 22:09
Yeni yönetim kurulumuzu tebrik ediyorum.. Hayırlara vesile olsun.. :)

ulpian
23-05-2010, 22:10
"Yaşasın çiftlerin birlikteliği!"

ama bu oldukça muhafazakar bir slogan yav.... :p

KızıL
24-05-2010, 02:39
usta o kaset uzun metrajlı felan heralde ama çiftler deyince banada biraz sıradan geldi tabu değil gibi yani :D
cinsel devrim diyorsan en önde siperde ulpianıda almalısın :D
o fly kameray yerleştirip özel hayatına saygı duymayanlarıda kınıyorumm...

sargon
24-05-2010, 02:40
Yeni Yönetim Kuruluna basarilar dilerim.

Hadi kaseti anladik, bu yönetimin Gandi'si kim peki? Yoksa Dilaver mi? :)

vartor
24-05-2010, 04:10
yeni yonetim kurulunu candan kutlarken, en zor zamanimizda bizleri firtinadan durgun sulara ulastiran eski yonetim murretebatini da ayakta alkisliyorum. Bu arada bi iyilik yapip bana da su kasetin bi kopyasini yollasaniz cok memnun olacagim; Birisinin balik borcu var da, belki de santaj yoluyla zorlayabilirim. yasasin demokrasi, yasasin beyaz guvercinler. Tanklar, silahlar bitti, artik zeytin dallari zamani....

Cem
24-05-2010, 23:00
Hadi kaseti anladik, bu yönetimin Gandi'si kim peki? Yoksa Dilaver mi?

Şaka mı yapıyosun? Dilaver'den gandi değil de olsa olsa Lenin veya Stalin çıkar. Pol Pot çıkmasın da fazla pot kırmasın. :)

3.yol
25-05-2010, 02:47
Yeni YK grubunu tebrik ederim , basarili olmalarinin temenni ederim.

Simdi sira Dilaver'e de kendisine yakisan bir kasket bulmaya geldi :)

Titan
26-05-2010, 23:21
Yeni seçilen YK üyelerine başarılar. "Savaşma, seviş" demode oldu, şimdi moda "savaşma, sıvış"

Natan
29-05-2010, 15:17
Yeni dönem YK üyelerini yürekten kutlar ,tebrik ederim.